آقا شاهین خطم درست نشد بابا اگه درست نمیشه من بسته ی بازگشت بگیرم!!
آقا شاهین خطم درست نشد بابا اگه درست نمیشه من بسته ی بازگشت بگیرم!!
نقل قول:
sms زدم ولی دستت نرسیده
فردا یه آمار می گیرم و خبر میدم
یه بار Remedy شده ولی گویا درست نشده.
تا فردا صبر کن
من خودم روزی یه بار دارم خطت رو چک می کنم.
می دونم که هنوز درست نشده.
دوستان از ايرانسل نمي شه با 110 و 115 و 125 و 123 و ... تماس گرفت:18: من كه زنگ مي زنم ميگه "شماره اي كه با
آن تماس گرفته ايد اشتباه است"
اقا چرا شایعه پراکنی میکنی من همین الان تماس گرفتم,و مشکلی هم نداشت!!!!!نقل قول:
من 119 رو نمي تونم بگيرم !
آقا شاهین دقیقا خط من کی درست میشه؟اگه امکانش هست به من بگین که اگه طول میکشه بسته ی بازگشت بگیرم.نقل قول:
کدام شهر هستی؟نقل قول:
اگه نمی تونی یا 112 تماس بگیر
یا اینکه قبل از شمات کد شهرتون رو بگیر
مثلاً کرج:
0261110
0261115
119 هم اصلا نمی تونید بگیرید. هیچ کس نمی تونه بگیره.
تا فردا صبر کننقل قول:
عزيز ... ندارم كه دروغ بگم :angry:نقل قول:
اقا چرا شایعه پراکنی میکنی من همین الان تماس گرفتم,و مشکلی هم نداشت!!!!!
من يزد هستمنقل قول:
0351110
0351115
و ...
بازم نشد :blink:
امروز رفتم سمت شهرک گلستان تا وضعیت مناطق جدید زیر پوشش رفته رو بررسی کنم و 3 تا بی تی اس جدید ایرانسل رو دیدم:
بالاتر از فلکه صنایع -سمت راست - قبل پارک فاطمی
اول شهرک بهشتی - پشت سنگبری
بالاتر از فلکه اول شهرک گلستان - سمت چپ
این 3 تا رو فکر میکنم که دارن دائمی نصب میکنن و مناطق تحت پوشش اونها آنتن دهی مطلوب (نه 100 درصد)پیدا کرده
اما بلوار چمران و قصردشت رو که رفتم با وجودی که داخل شهرن ولی بعضی جاهاش حتی نقطه کور هم داره که لوگوی ایرانسل هم محو میشه! به هر حال از قبل که بهتره ولی نصب یه دکل برای این مناطق ضروری به نظر میاد...
ما توی شیراز 8 ماه خون جگر خوردیم تا ایرانسل شبکش رو به یه حد مناسبی برسونه حالا نمیدونم برای شهرای دیگه استان فارس چقدر باید منتظر بمونیم ولی اینو توی این مدت فهمیدم که صبر شاید تنها راه حل پیش روی ماست...
به هر حال از ایرانسل متشکریم و به بچه های گروه شبکه شیراز هم میگم دستتون درد نکنه
حالا چرا میزنی!!!!:46:نقل قول:
آخه شما خيلي بد گفتين :31::10:نقل قول:
از دوستان يزدي كسي مي تونه با اين شمارهها تماس بگيره 110 115 125 و ...
نقل قول:
دیگه چه فایده؟
اگه دزد بود که فرار کرد
اگه مریض بود که تموم کرد
اگه هم آتیش سوزی بود که همه چی دود شد رفت رو هوا:27:
رفتم و از آنتن های نزدیکه خونمون عکس انداختم.
جدا گونه می گذارم تا بهتر بتونید نظر بدید.
البته چون تعداد و حجم عکس ها زیاد بود مجبور شدم هم کوچکوش کنم و هم کیفیت رو بیارم پایین.
هر کی دوست داشت عکس های اصلی رو براش میل می کنم.
تالیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همنطور که می بینید مخابرات بالای یک ملک که دولتی هست ( بانک ملت) اومده BTS نصب کرده.
شما که زدی له و لوردمون کردی!:46::13::5:نقل قول:
دست شما درد نکنه شاهین جان!!!!!!!:13::5:نقل قول:
نقل قول:
شرمنده.
شوخیه ایرانسلی بود
اين آخري ديگه چه مدلشه؟ ( آنتن ايرانسل )
ايرانسل اونهايي هست که گردننقل قول:
من چون بغل اون گردا ميرم آنتنم فول ميشه
البته بغله بغل نه تقريبا با فاصله 100 متر شماهم ميتونين امتحان کنين
بقيه براي تاليا و مخابراته
Babakam , ايشون اپراتور ايرانسله حتما ميدونه 1 چيزي كه ميگه !!
اونايي که گردن انداره غابلمه است
بابا من هميشه امتحان ميکنم
امکان نداره اشتباه کنم
بعضيها هم که جديد گذاشتن هنور آنتن نميده
يعني به شبکه وصل نکردن
ولي وقتي وصل ميکنن آنتن فول ميشه
تو اين قسمت هست عکسش البته اون گرده فققطکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=96828&page=625
Micro BTS که میگن اینا هستن ؟نقل قول:
توی خیابون جمهوری تهران هر 100 متر یدونه از اینا هستش !
کد:www.forum.p30world.com/showthread.php?t=96828&page=625
توی خیابونای شیراز بیشتر از 50 تا از این میکرو بی تی اس ها با مارک نوکیا نصب کردننقل قول:
من دیروز از بچه های گروه شبکه اریکسون در مورد اینا پرسیدم که گفت اینا مربوط به مخابراتن و آنتنای ایرانسل تو شیراز همشون تولید اریکسونه
دوست گل و عزیز به جای پشت سر هم پست دادن میشد که پست اولت رو ویرایش کنی و همه ی نوشته هات رو توی اون یک پست بگنجونی که که یک پیج فقط نوشته های شما نشه!! :11:نقل قول:
همين خوبه كه همه چيز به خوبي و خوشي تموم شد :11::10::11: (( بي خيال ديگه:40:))نقل قول:
شما که زدی له و لوردمون کردی!
ما چاكر بچه هاي گل پي سي هستيم:40:
بابا نميشه كه اينجوري بد جور ضايعه چيكار كنيم نميشه كه شماره هايي به اين مهمي رو نشه گرفت :19::19::19:نقل قول:
دیگه چه فایده؟
اگه دزد بود که فرار کرد
اگه مریض بود که تموم کرد
اگه هم آتیش سوزی بود که همه چی دود شد رفت رو هوا
آقا شاهین ....
آنتن دهی تو متروی تهران چی شد؟ خبری نداری؟ :41:
بی زحمت اگه میشه یه پرس و جوی درست حسابی کن ببین از متروی تهران چه خبر... :46:
یک سال از راه اندازی تهران گذشته اما مترو از پوشش محروم مونده.
خوب بذارید منم یه کم نق بزنم :31: همش که نمیشه بچه های شیراز و اصفهان نق بزنن
نه...الان فقط توی اتاق من آنتن میده اونم متوسط 3 از 5.نقل قول:
توی تماس یه کم مشکل دارم و اس ام اس ها هم تقریبا مشکلی ندارم.
نمیدونم فاصله نزدیکترین آنتن به من چقدره برای همین نمیدونم بردشون چقدره.
آقا این ایرانسل هم اینقدر لفتش داد و با بی توجهی و اهمیت ندادن به مشترکانش سرویس mms رو قطع کرد که مخابرات داره یواش یواش این سرویس رو ارایه میکند
ارائه GPRS همراه اول از اواخر آذر رييس هيات مديرهي شركت ارتباطات سيار گفت: پاكتهاي مناقصه براي انتخاب شركت ارايه كنندهي سرويس GPRS (اينترنت) باز شده اما هنوز برندهي نهايي انتخاب نشده و تصور ميكنم تا يكشنبه هفتهي آينده (25 شهريورماه) برندهي نهايي اعلام شود.
سيدعلي علويان در گفتوگو با ایسنا دربارهي زمان راهاندازي و ارايهي سرويس GPRS (اينترنت) اپراتور اول تلفن همراه اظهار كرد: با توجه به اينكه اين موضوع در مرحلهي نهايي است سه ماه فرصت براي نصب و راهاندازي اين سرويس داده ميشود و اواخر آذرماه ارايهي اين سرويس ابتدا از شهر تهران آغاز و به تدريج در ديگر شهرها نيز ارايه خواهد شد.
علويان اظهار كرد: حدود 2 ميليون ظرفيت براي اين سرويس وجود دارد كه اميدواريم بتوانيم اين سرويس را تا پايان سال به مراكز استانها نيز ارايه كنيم، اين ظرفيت به تدريج افزايش مييابد اما هنوز نحوهي انتخاب مشتريان استفاده از اين سرويس قطعي نشده است.
وي تاكيد كرد: ارايهي سرويس MMS شركت ارتباطات سيار تابع آييننامهاي است كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تدوين ميكند زيرا خود ما نيز در تدوين آن همكاري داشتيم و همهي شركتهايي كه ارايهي اين خدمات را به عهده ميگيرند نيز تابع همين آييننامه عمل خواهند كرد.
رييس هيات مديرهي شركت ارتباطات سيار با بيان اينكه هنوز تعرفهي اين سرويسها مشخص نشده است، گفت: تعرفهها ظرف دو ماه آينده مصوب خواهد شد؛ پيشنهاد اوليهي خود را به مجمع ارسال كرديم كه بعد از تصويب در مجمع و پس از آن در سازمان تنظيم مقررات اين كار اجرايي ميشود.
به گفتهي علويان شركت ارتباطات سيار تلاش ميكند تعرفههايي كه در نهايت مصوب خواهد شد منطقي بوده و مردم به استفاده از اين سرويس تشويق شوند (نه مثل ایرانسل کیلوبایتی 15 ریال)! و قصد دارد خدماتي كه ارايه ميدهد در نهايت به نفع مردم باشد.
اون آنتن ارتباط دکل به دکل هستنقل قول:
اولا که مخابرات دسیسه کرد که ام ام اس ایرانسل قطع شد (به بهانه قانون) وگرنه خودش که مرض نداشت قطعش کنه!نقل قول:
دوما از حرف تا عمل کلی فاصلست ، تو شبکه مخابرات صدا درست رد نمیشه چه برسه به پکت!
سوما مخابرات اگه مردم براش مهم بود نمیومد به تعرفه SMS 10 تومانی سیم کارت پیام رسان ایرانسل گیر بده به بهونه رقابت ناسالم!!!!!!؟؟
حق با شماست اما با تمام این نامردیها و حقه بازیها داره به هدف خودش میرسه....
حداقل ایرانسل باید این سرویس رو زودتر راه اندازی کند (mms)
نقل قول:
دمت گرم بابا زودتر می گفتی
من خواستم بگم ولی گفتم شاید از من که این عکس هارو گذاشتم قبول نکنه
در هر صورت این عکس هایی که من گذاشتم خودم امروز با موتور رفتم توی محل یه چرخی زدم و با دوربین ، عکس گرفتم.
نه از کسی گرفتم این عکس ها رو گرفتم و نه دانلود کردم.
آدم های بسیار عجیبی اینجا پیدا میشندنقل قول:
نقل قول:
واقعا عجب آدمایی پیدا میشن!
1-mms رو مخابرت قطع کرده نه ایرانسل
2-عمرا اگه تا آذر توی تهرون راه بیفته
3- فقط 2 ملیون ظرفیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
4-قبلا که قرار بود اول سال توی تهرون راه بیفته گفتن تا آخر سالم توی مراکز استان ها راه میفته...النم که قراره آذر راه بیفته هنوز مراکز استان ها تا آخر سال راه میفته؟؟؟؟
5-کیلوبایتی 15 ریال زیاد نیست....اگه بلد باشی ازش استفاده کنی.
6-مخابراتم گفته ایشالله سیم کارت مخصوص اس ام اس خواهیم داد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا فقط حرف میزنن تا ایرانسلو خراب کنن....عمرا اگه یکیشو تا آخر سال بدن
راستی بچه ها این مسنجره هم خیلی چیز جالبیه ها...
من ربع ساعت یه چت معمولی داشتم شد 27 کیلوبایت!
فقط یه سوال این مسنجره Offline messages رو هم نشون میده؟آخه من یه یاهو مسنجری دارم که هیچ کاری نمیکنه ولی اونا رو میتونه بیاره...ولی این همه کاری میکنه...اینو هم میکنه؟اگه اینا رو هم نشون بده دیگه عالی میشه.در ضمن اگه فقط میتونید به سرور کانکت بشید ولی نمیتونید توی اکانت هاتون log in کنید....از توی خود برنامه یه سرویس جدید بسازید درست میشه.
و یه نکته خیلی جالب در مورد تعرفه سیم کارت پیام رسان!
دقت کردید ارسال اس ام اس به منطقه 1 هر اس ام اس 15 تومنه!!
میدونید منطقه 1 چه کشوراییه؟
همهی کشور های جهان به جر افغانستان و یه چند تا کشور پرت!!!یعنی اس ام اس به آمریکا و انگلیس و ... فقط 15 تومنننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟!
بذارید دل این مشترکان تکنولوژی ندیده هم خوش باشه:31:نقل قول:
ایشاا... 100 سال دیگه که نسل صدم تلفن همراه اومد اونا هم به جی پی آر اس خواهند رسید ، اونم با قیمت ارزونتر از ایرانسل:31::19::8:
سروش جان ببین من وقتی توی تنظیماتم وقتی روی socket باشه در حالت logging می مونه اما وقتی می کنمش HTTP لاگین میشم اما خیلی کیلو بایت میگیره !!! من خودم مسنجرای دیگه هم دارم اما از بس تعریف اینا شنیدم می خوام ببینم باید چی کار کرد ؟! کسی دیگه مشکل منا داره ؟!نقل قول:
شاهین جان از عکس هایی که گذاشتی ممنون اما جالبه توی اصفهان این ها صدق نمیکنه ! مثلا توی اصفهان دکلای همراه اول مثل تالیایی هست که شما گذاشتی ! ضمنا این میکرو BTSها اصفهان خیای زیاد شده ! باید حتما برم یه پرسشی از خونه هایی که رو سرشونه بکنم !
شاهین خان یه سوال دیگه ! آیا به سیم کارت های پیام رسان از هدیه های تشویقی تعلق می گیره ؟! مثلا تخفیف ؟!