به خیر از فتوشاپ چه برنامه ای را پیشنهاد میدید که امکاناتی مثل خود ویندوز پرینتر داشته باشه با تشکر
Printable View
به خیر از فتوشاپ چه برنامه ای را پیشنهاد میدید که امکاناتی مثل خود ویندوز پرینتر داشته باشه با تشکر
corel draw
سلام دوستان.
ما شاالله این تاپیک اینقدر پر باره آدم نمیتونه مشکلشو داخلش پیدا کنه.
من یه پرینتر epson p50 دارم .یه چند روزه وقتی روی cd پرینت میگیرم چپو راست میزنه و دقیقا روی cd تنظیم نمیکنه.
خواهشا اگه راهی داره که بتونم درستش کنم کمکم کنید.خیلی حیاتیه.
ممنون
سلام
هربار که پرینت می گیرم یک برگ اضافه با این پیغام پرینت میکند برای جلوگیری از این پرینت اضافی چکار کنم - با تشکر
get /devMgmt/discoverytree.xm1 http /1.1
host : 127.0.0.1:8080
بار سوم هست که دارم میپرسم لطفا کسی اطلاعی داره دریغ نکنه
سلام
پرینتر 4940 دارم که روش تانک سوار شده الان بعد از چند ماه (جوهرها تقریبا داره تموم میشه) وقتی نازل چک میگیرم رنگ bk دیگه اصلا نیست.....باقی رنگ ها مشکلی ندارن فقط سیاه آخر نیست چه مشکلی به وجود اومده؟ اخطاری مبنی بر خالی بودن رنگ ها نداده هنوز
ممنون یشم پاسخ بدید
سلام دوستان من یه پرینتر canon چند کاره دارم که چند روزیه اصلا پرینت نمی گیرهٰ درایورش رو دوباره نصب کردم ولی بازم نشدٰ جالب اینجاست که صفحه تست پرینتر رو پرینت گرفت و هیچ مشکلی هم نداشت ولی بجز اون هر چیز دیگه ای میخوام پرینت بگیرم failed میده لطفا کمکم کنید:n03:
با سلام
آیا پرینتر لیزری جهت پرینت گرفتن از عکس رنگی مناسب است؟
چرا کاغذ گلاسه را ساپورت نمیکند؟
کدام کاغذ مناسب گرفتن پرینت رنگی لیزری میباشد؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
نازل هاي اون رنگ گرفته شده. بايد هد كلين بزنيد چندين بار اگه مشكل حل نشد بررسي كنيد ببينيد مشكل از تانك و كارتريج ها نباشه و درنهايت اگه حل نشد به سراغ سرويس هد دستگاه رفت.
سلام.نقل قول:
عكس رنگي روي كاغذ معمولي مشكلي نداره ولي براي عكس 3x4 نه:n01:
يكي از دلايل اينه كه گلاسه ها مواد روغني دارند و اين روغن به مرور زمان توي فيكسينگ پرينتر ليزري گير ميكنه و دستگاه رو خراب ميكنه. حتي گاهي بعد از پرينت مي تونيد عكس رو از روي كاغذ جدا كنيد:n02:
مورد ديگه كاغذ هاي گلاسه سنگين مثلا 250 گرمي رو بعضي دستگاه هاي ليزري نمي تونن روش پرينت كنند. و ...
در كل هيچي جوهر افشان نميشه
مراجعه كنيد به مغازه! كاغذ هاي مناسب پرينتر ليزري دارند كه به شما مي فروشند!
از روزهاي قبل اگه پاسخي داده نشده بگيد اگه بلد باشم پاسخ مي دم.
اگر جوهر داری و نمی گیره سه حالت دارهنقل قول:
یا جوهرت خوب نیست یا هد پرینترت گرفته (شاید درست شه )
یا هدت سوخته
یه کابل usb خوب بخر و با اون تست کن، بعد اگر نشد دستگاه رو به یه کامپیوتر دیگه وصل کن و اگر نشد. احتمال اینکه فرمتر دستگاه پرینترت سوخته باشه هست.نقل قول:
پرینتر لیزری جهت عکس و کاغذ گلاسه می شه که استفاده کرد. ولی کیفیت چاپ دستگاه جوهرافشان بهتره از اون هست. وقتی کاغذ گلاسه می خوای بگذاری باید یه مدل کاغذ انتخاب کنی تو قسمت پرینت منیجرت که سرعت پرینت رو پایین بیاره و کاملا پخته شه. مثلا مثل heavy coatedنقل قول:
فورمتر چیه؟قایل تعمیر هست؟
سلام دوستان
یه پرینتر hp laser jet 1320 دارم نمیدونم چرا نمیشه باهاش پرینت روی کاغذ A6 گرفت از انجایی که خریدمش پرسیدم میگن این پرینتر A6 ساپورت نمیکنه!!!لطفا راهنماییم کنید،این امکان هست که ساپورت نکنه؟
سلام کارتریج hp122 دارم رنگ زردش تموم شد بود خودم شارژ کردم ولی هنوزم هم در پرینت به جای رنگ زرد از قرمز استفاده میکنه پرینتر هم hp 3050a است
مادربرد دستگاه رو می گن فرمترنقل قول:
معمولا تعویض می شه و تعمیرش خوب در نمی اد.
سلام:
یه سوال داشتم:من مدت 5-6 ماه هست که پرینترم کارتریج تموم کرده ولی حالا می خوام براش کارتریج بخرم حالا می خواستم ببینم که مشکلی برای پرینتر نیست و دوباره می تونه مثل سابق پرینت بکنه(علل خصوص عکس)؟؟؟یا به سرویس و تعمیرات نیاز داره؟؟؟
ممنون.
اول درایور پریترو کامل پاک کن .بعد کامپیوتر ریست کن دوباره نصب کن اگه نشد کابلتو عوض کن
جوهر داخل سوراخ اشتباه ریختی یا بیش از حد جوهر ریختی که به رنگ دیگر سرایت کرده.کارتریج جدید تهیه کن
ممنون آره واقعا خودم نمیدونم چرا اشتباه ریختم راستی چقدر باید جوهر ریخت
[QUOTE=peyman18;8020674]ممنون آره واقعا خودم نمیدونم چرا اشتباه ریختم راستی چقدر باید جوهر ریخت[/Q
برای کارتریج رنگی که 3 رنگ هست باید تقریبا 2 میل بریزی خیلی با احتیاط و برای کارتریج مشکی 7 میل هم مشکل نداره البته مدل های مختلف کارتریج اندازه های مختلفی دارن و باید به اندازه کارتریج توجه بکنی .داخل این کارتریجها یک نمد مانندی وجود داره که هرمدل کارتریج فرق میکنه اینم توجه داشته باش که کارتریجی از اول روی پرینتر بوده حجم کمتری داره و داخلش نمده کمتری هست پس باید جوهر کمتری بریزی بخاطر اینکه تمامی پرینترها چه جوهر افشان چه لیزری کارتریج اولیه حالت تست داره و کارتریجی که خریداری میکنی حجم بیشره داره و وقتی جوهر تمام بشه جوهر بیشتر ی داخلش جای میگیره امیدوارمتونسته باشم راهنمایت کنم .موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این پیجم میتونی مطالب خوبی در اینباره بخونی
بله قابل تعمیره .ولی مشکلت چیه ؟بگو من کمکت میکنمنقل قول:
[QUOTE=E.G_band;8016692]سلام:
یه سوال داشتم:من مدت 5-6 ماه هست که پرینترم کارتریج تموم کرده ولی حالا می خوام براش کارتریج بخرم حالا می خواستم ببینم که مشکلی برای پرینتر نیست و دوباره می تونه مثل سابق پرینت بکنه(علل خصوص عکس)؟؟؟یا به سرویس و تعمیرات نیاز داره؟؟؟
ممنون.[/Q
مارک دستگاه و مدل دستگاهتو بگید
[QUOTE=mosi-vafa;8020765]hp b209 هستش عزیز..............نقل قول:
[QUOTE=E.G_band;8020859]متاسفانه پریزینتر شما از مدلیست که هد روی دستگاه قرار داره.و این مدل دستگاه حتما باید هر 10 روز یک بار یک پرینت از کل رنگها گرفت .امکان خشک شدن هد شما زیاده ولی 100% نیست.سریعا به دستور العمل من توجه و جامع عمل بپوشانیدبعد از اینکه کارتریج خریدید پرینترو سریعا به برق زده و یک تست پرینت به دستگاه بفرستید ببنید که رنگها رو کامل چاپ میکنه یا نه .اگر نزد دستور clean head رو به دستگاه بدید .چند بار تکرار کنید اگر نشد باید از مایع هد پاز کن استفاده کنید.در صورت چاپ صحیح و کامل رنگها مثل گذشته خوب چاپ میکنه و نیازی هم به سرویس نداره. خداوند حافظ شما باشدنقل قول:
با سلام
چطوری میتونم پرینترم راطوری تنظیم کنم که به صورت اوتوماتیک خودش فکس را دریافت کنه؟؟
یعنی اگر من پشت دستگاه هم نبودم خودش فکس را دریافت کنه و چاپ کنه
hp1212
تو قسمت setting /seting fax.ring answerنقل قول:
اقا میشه یه برنامه حرفه ای به من معرفی کنید برای اسکن اسناد ...سند خونه..عکس....کارت ملی
خود پرینتر برنامه داره ولی زیاد جالب نیست گزینه ای نداره
یه برنامه راحت کامل
خیلی ممنون
درود . دو نرم افزار خوب هست scanitto pro و vuescan pro دو نرم افزار رو دانلود کن از محیطشون دیدن کن هر کدوم که برات راحت تر بود استفاده کن .خدا یارو نگهدارتنقل قول:
اقا یه سوالی برام پیش اومده در مورد تونر
این تونر را تا چه مدت میشه نگهرداری کرد؟؟ تا چند ماه یا چند سال خراب نمیشه؟؟
میخوام یه بسته یک کیلویی بخرم راحت هر وقت خواستم خودم کاتریج را شارژ کنم
به نظر شما فکر خوبیه؟؟
درود تونر تاریخ مصرف نداره ولی شرایط نگهداری داره.باید در زیر نور مستقیم نباشه .بالای 40 درجه یا زیر 0 درجه نباشه .همیشه بعد از مصرف درش بسته باشه. قیمت یک کیلو به صرفه تر بسته های کوچک تره.موفق باشیدنقل قول:
سلام دوستان یه پرینتر میخوام بخرم که قابلیت چاپ بر روی سی دی داشته باشه یه پرینتر ارزون قیمت با کیفیت معمولی
درود .ارزان ترین پرینتری کهشما میتونید بخرید canon 7240 هست
سلام
منم میخام یه پریر بخرم . نمیدونم توی قیمتهای پایین تا حدود 200 تون پرینتر مخزن دار رنگی پیدامیش یا نه؟
من پرینتر را برای مصرف روزانه تا 50 تا پرینت رنگی و سیاه سفید میخوام که کیفیت چاپ عکسش خوب باشه در حدکارت پستال و بشه روی پاکت پستی هم پرینت ساه سفید گرفتت. تا این رینج قیمت چه مارک خوبی مییشه خرید؟ و به نظرشما برای این کار مقرونه به صرفه تر لیزری بهتر هست یا جوهر افشان؟
ممنون میشم راهنمای کنید
اقا MOSI بابت راهنماییتون ممنون
من چطوری میتونم به دونه اینکه کاتریج را باز کنم اونو شارژ کنم؟؟
HP1212
اگه اموزش تصویری بزارید ممنون میشم
پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید .بعید میدونم بتونید با تصاویر اینکارو انجام بدید .از کسی که شارژ میکنه در خواست کنید بهتون یاد بده.نقل قول:
اقا من همیشه تا حالا یه برگه میزارم روی شیشه و فکس را ارسال میکردم ومشکلی نداشتم
ولی الان میخوام یه عکس توی کامپیوتر برای یه نفر فکس کنم...چطوری اینکار انجام بدم؟؟؟
یه فایل داخل ویندوز میخوام برای یه نفر فکس کنم
جوهر در هد پرینتر من خشک شده حالا باید چکار کنم؟:n27:
با سلام. پرينت رنگي hp 1050رو گرفتم ولي هر چي پرينت ميگيرم سياه و سفيد ميگيره . لطفا راهنمايي كنيد. امروز گرفتم اصلا هم باهاش كار نكردم ايا بايد دكمه اي رو روي پرينتر بزنم
یه جوهرافشان ا epson 950 گرفتم میخوام چک کنم هدش سالمه یا نه رنگ نداره میترسم کاتریج بگیرم هدش خراب باشه چطور تست کنم ؟ آخه سه سال استفاده نشده