پروفایل گیم همه شرکت ها رایگان هستندنقل قول:
Printable View
پروفایل گیم همه شرکت ها رایگان هستندنقل قول:
پروفایل گیم جدای پینگ چه تاثیری رو سرعت داره؟نقل قول:
تو مودم میشه متوجه شد پروفایل گیم بسته شده یا نه؟
من سرویس سه مگ رو گرفتم ولی سرعتم از 1.5 بیشتر نمیره تو تست سرعت
بروز رسانی گزارش سرعت و کیفیت اتصال پارس آنلاین:
من خدمت 16م.بیت با 550 گیگابایت ( در واقع 275 گیگابایت اینترنت ) را از پارس آنلاین دارم. این مشکلی که دارم درباره اش توضیح می دم از دیروز آغاز شده است منتهی با این تفاوت که این مشکل کاملاً عمدی و از سوی ISP یا زیرساخت ( هیچ فرقی در عمل با یکدیگر ندارند ) است و از نظر پارس آنلاین اختلالی وجود ندارد.
از دیروز سرعت اینترنت ( بین الملل ) هنگام مرور وبسایت های خارجی برای من حداکثر 2/5 م.بیت و با نوسان شدید است. در صورتی که از سروری با استفاده از برنامه مدیریت دانلود، فایلی را دانلود می کنید این مشکل را متوجه نخواهید شد اما اگر به وبسایت هایی که در خارج از کشور قرار دارند مراجعه کنید سرعت شما حداکثر 2/5 م.بیت با نوسان زیاد خواهد بود.
برای آزمایش این موضوع کافیست به سایت twitch.tv بروید و یک ویدیو را استریم کنید و اگر از برنامه های مونیتورینگ سرعت اتصال استفاده نمی کنید برنامه task manager را اجرا کنید و به تب networking بروید. در پایین با توجه به ستون link speed می توانید مقدار سرعت اتصال را در ستون network utilization مشاهده کنید. به این صورت که اگر link speed شما 100mbps است ( بیشتر پورت های ethernet مادربورد های شما دارای همین سرعت هستند ) در ستون network utilization درصد استفاده از این مقدار نمایش داده می شود. برای مثال 1% از 100Mbps یعنی 1م.بیت و کمتر از 1% یعنی کیلوبیت و مانند این.
شاید بگویید twitch.tv یکجورایی فی_لتر شده است شما می تونید در yahoo نیز این موضوع رو بررسی کنید. بعضی از خبرها بجای عکس دارای ویدیو هستند. کیفیت ویدیو را به high تغییر بدید ( برای استفاده از حداکثر پهنای باند خودتون ) و متوجه خواهید شد نتیجه یکسان است. در صورت استفاده از فیلترشکن هم شما حداکثر 2/5 م.بیت را خواهید داشت حتی اگر فی_لترشکن شما در بهترین وضعیت باشد.
دوستان، خواهش می کنم این موضوع را خودتون نیز بررسی کنید و نتیجه را اینجا به اشتراک بگذارید. کسانی که از isp های دیگر خدمت اینترنت دارند هم اگر امکان داره این کار رو بکنند.
اگر این موضوع ادامه دار باشه خرید سرعت بالای 3 یا 4 کاملاً اشتباه است. برای کسانی مثل من که بیشتر وبسایتهای خارجی رو مرور و ویدیو استریم می کنند و در کل کمتر دانلود مستقیم انجام می دهند این موضوع بسیار محسوس است.
راستش نمی دونم صبر کنم شاید این مشکل حل بشه یا با پارس آنلاین تماس بگیرم و خدمت اینترنتم را به سرعت های 2 یا 3 تغییر بدم؟!؟!؟!؟! چونکه اینجوری با سرعت 16 برای من مثل هدر دادن پولم می مونه.
الان یه چیزی یادم اومد که هنوز امنحان نکرده ام که می تونه مشخص کننده باشه و اون torrent است و از اونجایی که seeder ها در سراسر جهان پراکنده اند یعنی خارج از کشور هستند نتیجه می تونه قابل استناد باشه.
نتیجه تورنت رو بعداً با شما همینجا به اشتراک خواهم گذاشت.
سرعت ارتباطات خارجی رو کم کردن ، نوسان هم زیاد داره.
پروفایل گیم خودم رو برداشتن(مثلا بخاطر تست سرعت خط) ، چندبارم بهشون گفتم دوباره فعال کنن ؛ فعال نکردن.
قبلا نیز این موضوع برام پیش اومده حدود چند ماه پیش ، مدت زیادی با پشتیبانی تماس گرفتم و التماس درخواست کردم تا دوباره گیم رو فعال کردن .
چند ماه پیش که اصلا بدون هیچ علتی خود به خود پروفایل گیم من رو از روی خط برداشته بودن !
وقتی خط های یک شرکت خراب باشه براحتی قابل تشخیص هست ، وقتی مثلا یک سرور بازی در خارج از کشور رو پینگ گرفته میشه در هزارتا پینگ که بطور معمول پینگ 100 هست ، نوسان زیاد دیده میشه و بعد در نتایج دیده میشه که پینگ به سرور تا 300 یا بیشتر نیز افزایش پیدا کرده .
این کاملا مشخص میکنه وضعیت ارتباطی به چه صورت هست ، هیچ فرقی هم نداره حالا اونایی که سرویس یا پروفایل گیم دارن نهایت 20 میلی ثانیه پینگ پایین تری دریافت میکنن اما بازم برای تمام کاربران این نوسان وجود داره و جلوی بازی و استفاده مفید از اینترنت رو میگیره .
شرکت پارس آنلاین در دوره های زمانی حدود هر دوماه یک بار برای چند روز دچار چنین وضعیتی میشد اما الان چند هفته است این وضعیت دائمی شده و تحمل کردن و صبر کردن احمقانه بنظر میرسه.
راستش من یکی که دیگه نه حوصله زنگ زدن و پیگیری و التماس درخواست دارم و نه صبر کردن که بلکه یک روزی دوباره درست شه و باز هر وقت دلش خواست خراب شه .
این که میگن مشکل پهنای باند دارن یعنی اینترنت با کیفیتشون تموم شده و دوباره نمیتونن یا نمیخوان ارتباط خوب اینترنتی با کشورهای خارجی برقرار کنند. موضوع سراسری هست ربطی به یک محله و یک شرکت مخابرات نداره.
البته این که میگین سرعت ارتباط خارجی شده 2.5مگابیت خیلی بستگی به نوع ارتباط داره ، یک سری از ارتباطات VPN و قندشکن ها بطور کلی مسدود شدن ، یه مقدار خیلی زیادی از اونها هم ار روی isp پارس آنلاین بشدت افت سرعت و نوسان دارن و استفاده ازشون سخت و زجر آوره .
اما همه ارتباطات اینطوری نیستن ، به عنوان نمونه من با یک دستگاه روتربرد حرفه ای ، ارتباط اینترنت منزل را با یک دستگاه روتر مشابه خصوصی در خارج از کشور ، که به اینترنت آزاد متصل است ، وصل کرده ام و با کاهش اندک سرعت قادر به استفاده از تمامی سایت ها مثل یوتیوب و غیره هستم .
اگر هر روزی ارتباط من مسدود بشه یا کاهش سرعت پیدا کنه ، به هر دلیلی بلافاصله نوع ارتباط این دو دستگاه را عوض میکنم و روش های ارتباطی به وسعت خود اینترنت متفاوت هستند ، مگر اینکه اینترنت را کلا قطع کنند .
این کاری نیست که کاربران ساده خانگی براحتی بتونن انجام بدن ، اما همچنان میشه اینترنت آزاد با سرعت بالا روی خط های پارس آنلاین با فیلترینگ شدید نیر دریافت کرد.
نمونه اون رو در تصویر پایین مشاهده میکنید که مربوط به دیروز است ، سرعت خط من 12 مگابیت برثانیه است که بطور واقعی برای دانلود در حدود 10Mbps جواب گو هست .
همه این پهنای باند رو بصورت بین المللی برای دریافت ویدیو از یوتیوب بکار گرفتم و نتیجه پاسخگویی کامل بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ناگفته نماند خط من 16Mbps را نیز جواب گو است و نزدیک 6 ماه بدون هیچ مشکلی در این سرعت مشغول استفاده از پارس آنلاین بودم که مکالمه تلفنی با پشتیبانی باعث کاهش این سرعت شد ! و از آن به بعد دیگر همیشه گفتت که خط کشش نداره و بعد از مانیتور خط که قطعی در پی نداشت ، تماس گرفتن و گقتن خط شما کشش نداره (دو مرتبه افزایش سرعت رو انجام دادم بدون مشکل کار میکرد) باز هم کم کردن و به ظاهر میگن خط کشش نداره اما خط من دارای سیم کشی فوق العاده با کیفیت و اتصالات لحیم کاری شده است که فقط به مودم وصل است.
به این موضوع نیز شک کرده ام که در مورد کشش خط شروع به دروغ گویی کرده اند .
دلبخواهی مقدار SNR خط من را از سمت مخابرات کم و زیاد میکنند ! در صورتی که SNR در خط من به قدری ثابت است که ماه ها به اندازه یک شماره نیز کم و زیاد نمیشود.
وقتی که درخواست افزایش سرعت میدم SNR ثابت 18 من بر روی خط 12مگابیت ؛ تبدیل به 8 میشود ... !
مشاهده بفرماید این وضعیت SNR خط من بعد از رد شدن درخواست افزایش سرعت است .
سرعت را مجدد به 12Mbps کاهش داده اند و SNR آن مثل زمانی است که خط در وضعیت 16 مگابیت است.
وضعیت خط من قبل از درخواست افزایش سرعت :
سرعت 12Mbps
دان استریم : 18
آپ استریم : 21
معنم دقیقن مشکل شمارو دارم صفحه بازکردن خیلی کند وقتی وی پی میزنی بخصوص چه گوهی خوردن با نت بین المللنقل قول:
اوفته سرعت درساعت 4بعدازظهر سرویس 8مگ که زیر950 تا نمی اومد سرعتش الان شد500کیلوبایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصف شده کسی هم مثله من این مشکل داشته این سرعت دانلود باید برسرویس4مگش باشه نه8مگ ازکجا میتونم بفهم خطمو روچند گذاشتندامکان داره بیارنش رو6مگ
نقل قول:
میکروتیک برای چیه ؟
برای تانل امن (مثلاvpn) زدن از روی شبکه اینترنت و اتصال اون به یک دستگاه میکروتیک دیگه که به اینترنت آزاد ارتباط داره.نقل قول:
محتوای مخفی: نحوه اتصال
نقل قول:
فکر کردم تجمیع پهنای باند انجام دادی
با میکروتیک تا حالا تجمیع نکردی ؟ لود بالانس رو نمیگم ها. تو تجمیع Ip کدوم رو میشه انتخاب کرد ؟
جمع کردن اضافه کردن چندتا خط اینترنت برای یک محل میشه همون لودبالانس دیگه .نقل قول:
ip یک آدرس بین المللی هست که روی شبکه اینترنت شما رو با اون میشناسن داده ای که از روی هر کدوم از خط ها به سمت اینترنت بره ؛ ip همون خط به عنوان مشخصات ارسال کننده روی بسته ارسالی ثبت میشه .
ip ها با هم دیگه جمع نمیشن شما از هرکدوم از خط ها که استفاده کنید همون ادرس برای ارتباط با اینترنت برای شما شناخته میشه.
مگر اینکه روی یک خط اینترنت چندین ip ارائه بده isp که در اون صورت شما با روت کردن به سمت هرکدام از اونها میتونید از اون ip استفاده کنید .
مثلا سیستم الف با ip اول روی اینترنت شناخته بشه و دستگاه ب با آدرس ip دوم و مابقی دستگاه ها با NAT شدن همه با ip سوم در اینترنت شناخته بشن.
بنظرم اینجا جای چنین صحبتی نیست ؛ ربطی به فیلترینگ و اینترنت و isp نداره این موضوع
یک تاپیک جدید برای این بزنید یا موضوع رو روی انجمن های شبکه مثل persiannetworks.com مطرح کنید.
فرق داره اونی که من میگم میشه bandwidth bonding یعنی با تک کانکشن هم از کل پهنای استفاده میشه لود بالانس یعنی هر کانکشن رو از یک خط میگیره اینجوری کل پهنای باند ممکنه پر نشه.نقل قول:
اونم یک نوع لودبالانس هستنقل قول:
شما به ترتیب پاکت های ارسالی و دریافتی در روتر رو به خط های مختلف میفرستین .
در همون یک کانکشن پاکت اول از خط اول عبور میکنه ، پاکت دوم از خط دوم و الی آخر بعد از اخرین خط پاکت بعدی از خط اول دوباره عبور داده میشه.
درسته که دانلود با ip های مختلف انجام میشه اما معمولا سایت سرویس دهنده شما رو با همون آدرس ip اول که اولین بسته را دریافت کردین میشناسه ، یا به عنوان چند شخص متفاوت و مجزا که در حال دانلود هستند .
لود بالانس فقط یک روش نیست ، N روش متفاوت داره
خود شما نیز برحسب نیازتون میتونید یک روش جدید برای استفاده ابداع کنید.
چیزی که شما به عنوان لودبالانس در ذهن دارین مربوط به این روش از لودبالانس میشه که
کانکشن اول از خط اول عبور کنه ، کانکشن دوم از خط دوم .
یا مثلا تمام درخواست های WEB و بازی یا تماشای ویدیو از خط اول عبور کنن و دانلود از خط دوم انجام بشه.
در این صورت ها ممکنه یکی از خطوط خالی بمونه و شما همیشه از حداکثر ظرفیت برای دانلود استفاده نمیکنید .
مثلا اگه تک کانکشن دانلود کنید فقط از یک خط استفاده میشه در این حالت ها .
دوستان من سرعت1مگ گرفتم ولی سرعت دانلودم خیلی پایینه البته فایلهایی رو میخوام از تلگرام دانلود کنم ولی سرعت تقریبا صفره:n03:از ربات استفاده کردم وفایلو تبدیل کردم به لینک تا از طریق دانلود منیجر دانلود کنم ولی با سرعت ضعیف دانلود میکنه و وسط دانلود میزنه فایل خرابه:n27:اگه میتونید راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم به این فایلهای اموزشی
درسته بالانس کردن الگوریتم های مختلف داره ولی با تجمیع فرق میکنهنقل قول:
- - - Updated - - -
درسته بالانس کردن الگوریتم های مختلف داره ولی با تجمیع فرق میکنهنقل قول:
خوب دوستان من با تورنت هم اتصال اینترنت را بررسی کردم و همانطور که حدس می زدم سرعت ها برای اینترنت بین الملل عمداً محدود و کاهش داده شده است و برای من در حدود 2/5 و گاهی 3 م.بیت.ب.ث است. در این بررسی مطمئن شدم که هیچ فی_لتر شکنی روشن نیست و نیز اینکه فایلی که کوشیدم دانلود کنم دارای تقریباً 6500 سیدر و 500 لیچر بود.
خوب گویا اینترنت داره نابود میشه و می خوان مضخرفی با عنوان جعلی اینترنت داخلی ( در واقع اینترانت که یک شبکه محدود و خصوصی است ) را جایگزین کنند.
من همچنین در بخش صدای مشتری پارس آنلاین یک شکایت تنظیم کردم و در پایان متن شکایت که شامل توضیح کامل مشکل بود از آنها پرسیدم که آیا آنها این موضوع/اتفاق را تأیید و قبول می کنند! اگر پاسخ بدهند که احتمال آن کم است پاسخ را در اینجا به اشتراک خواهم گذاشت.
درسته کلن سرور خارجی میری چه صفحه چه دانلود سرعت بعدجور میاد پائین معنم همین الان با 2نوع وی پی زدم دانلود سرعت 150شده با idm فقطم پارس نیست تایپگهای دیگم بری مثله اسیاتک از اینکه هیچ نوع فیلترشکنی کارنمیکنه میگننقل قول:
تایید میشه
سرعت از سرور های خارجی برای من بیشتر از 3.5 یا 4 مگابیت یا همون 500 کیلوبایت نمیشه
اما دانلود با idm مشکلی نداره
پروفایل گیم باعث میشه که تبادل اطلاعات با سرعت بیشتری صورت بگیره و به طبع باعث میشه که پیچ سریع تر از قبل باز بشه ، در بازی های عکس العمل سریعتر داشته باشی ، در چت ویدیویی هم لک کمتره و تصویر شفاف تره ، در کل هر چه پینگ پایین تر باشه کیفیت اینترنت هم بهترهنقل قول:
بله از توی مودم هم میشه فهمید که پروفایل گیم فعال هست یا نه اگر غیر فعال باشه در قسمتی که وضعیت SNR مودم رو میزنه یه قسمت هست که زده Interleaved که یعنی پروفایل گیم فعال نیست مثل تصویر پایین که از یک مودم ایسوس هست
این هم از یک مودم دی لینک
اما اگر پروفایل گیم فعال باشه توی همون قسمتی که زده Interleaved میزنه Fast و یا FastPath مثل عکس های پایین
توی این مودم قسمت تایپ رو بببین
و این مودم هم قسمت Path Mode
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم :n16:
دوستان عزیز م می خوام شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کنم ممنون میشم بگید سرعت تک کانکشن روی چند هست ؟
ما همین الان اومدیم سرسیستم این سرعت نت ماست ساعت4/46دقیقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرکاریم میکنیم بالاترنمیره دانلود ازیه سایت نرم افزارتازه سرویس 8مگ گرفتیم بگه سرعتارو نمی فروشن برچی اوردن پائین این مسخره بازی ها دیگه چیه کی میشینه اونجا انگولک میکنه کرم دارن اینطوری بودکه همون سرویس 3مگ میگرفتم با این سرعت تا سرماه هم نمیتونم حجم خودمونو مصرف کنیم
باید زنگ بزنی به پشتیبانی تهراننقل قول:
پشتیبانی شهرستان بدرد عمه هاشون میخوره
احتمالا خطط رو پایین تر بستن
زنگ زدم پشتیبانی فنی گفتند خط نویزنداره اعتمالن ایراد از طرف خودته پشتیبانی گفت خطم رو9مگ بسته شد تا8مگ میکشه بدونه نویزدرضمن گفت چون سرعتا فروخته میشن ومثله قبل بازنیستند پائین نمتونیم بیاریم مگر خط کاربری کشش سرویسی که خریدرونداشته باشه الان مستقیم مودم ازخط تست کردم اوکی بود باید اسپلینترمم عوض کنم گفت درضمن دوستان اینکه اسپلینترم بعدمدتی خراب میشه درسته وقتی تست مستقیم از خط اوکی ایراد ازکجا میتونه باشه و قبل این سرویسای جدید خطم رو9بود بدونه کوچکترین ایرادینقل قول:
نقل قول:
اگه تونستی یه اسکرین شات از وضعیت مودمت بزار
چون اسپیلتر به این ربطی نداره که خطی که رویه 9 بسته شده باشه سرعت 300 کیلو بایت ریت دانلودش باشه
مثله اینکه ازاسپلینتربود عوضش کردم درست شد این وضعیت مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واینم دانلود باidm درست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان اینجا کسی هست سرویس 4 مگ گرفته باشه ؟ اگه هست از این سایت یه تست تک کانکشن سرور امریکا و هلند بگیره - ممنون
خوب دوستان. در ادامه ی بحث شیرین اینترنت بین الملل، من با پارس آنلاین تماس گرفتم و در خواست کاهش سرعت به 3 یا 4 م.بیت و پس گرفتن مابه التفاوت پولم کردم. پس از کلی چانه زنی قرار است تماس بگیرند تا فرآیند انجام بشه ( بقول اون یارو دارن کژژ می دن ).
دوستان نمی دونم متوجه شدید داره چه اتفاقی می افته یا نه! با توجه به گفتگوی من با کارشناسان پارس آنلاین این تصمیم سازمان تنظیم مقررات است تا سرعت اینترنت بین الملل بطور عمد کاهش پیدا کنه و نمیشه کاری درباره ی اون کرد. ( گوسفند ---- خوک ------ اینترنت پر )
دوستان این چیزی که شما می خرید در واقع اینترانت است یک شبکه محدود و خصوصی و در هیچ جای جهان بابت اون پولی از کسی نمی گیرن ( در جهان این شبکه ها برای هدف مشخص حکومتی است نه استفاده ی عموم یا حتی فروختن اون ) اما توو ایران همینو دارن با عنوان اینترنت به شما می فروشند. در واقع شما بیشتر از حدوداً 3 م.بیت اینترنت واقعی ( بین الملل ) ندارید و هر سرعتی بیش از 3 یا حداکثر 4 در حقیقت دیگه اینترنت نیست و اینترانت است.
خلاصه اینکه دوستان این فقط یک پیشنهاد است و من خوشحال می شم بهش فکر کنید. اگر سرعت بالای 4 م.بیت خریداری کرده اید حتماً سرعت اینترنت خریداری شده خودتون رو تا به این مقدار از اونها بخواهید که کاهش بدن و مابه التفاوت پولتون رو پس بگیرید. اگر الان نمی خواهید این کار رو بکنید ( که از نظر من اشتباه است و دارید پولتون رو توو جیب کلاهبردارای دزد می ریزید. هزار تومن هم ارزشمند است ) ماه بعد اگر مشکل هنوز رفع نشده بود ( که به احتمال زیاد نمیشه ) سرعت های بالای 4 م.بیت نخرید.
اگر سرنخ ها رو دنبال کنید ( بیشتر مواقع واقعاً نیاز نیست ) به جایی می رسید که می بینید همه ی این isp ها بدون استثنا برای عوامل مستقیم حکومت هستند.
با این کار دست کم از نظر مالی به آنها زیان می رسه و شاید همین زیان مالی باعث ایجاد تغییر بشه. حتی اگر احتمالش کم است انجام بدهید.
این شماره سراسری پارس (1585) رو چرا من هر وقت تماس میگیرم اوپراتور میگه که تماس های ورودی به این شماره مسدود است ؟!! شماره دیگه ای داره ؟ با کد تهران هم جواب نمیده. بعد من قبل از تعرفه های جدید که می خواستم پارس ثبت نام کنم برای سرعت 8 مگ گفتن که نمیشه و باید ۳ ماه سرعت 2مگ بخری تا خطت رو به صورت هوشمند بررسی کنیم که کشش سرعت بیشتر رو داره یا نه !! شما هم روز اول همچین چیزی رو داشتین ؟
شماره پارس آنلاین 82200 (021) است. من ساکن تهران هستم.
از پارس آنلاین با من تماس گرفتند و بحث رو بردند به سمت اینکه خط من نویز داره :n02: و کاربران دیگه دارن بدون مشکل استفاده می کنند. هرچند که من باز بررسی کردم و نسبت به ماه گذشته هیچ تغییری در کیفیت خطم ایجاد نشده. snr margin بالای 6 است که این مقدار خوب و قابل قبول است و line attenuation پایین تر از 20 است که این عدد عالی محسوب می شود.
کاربرای اینجا همکاری نمی کنند آیا کس دیگری اینجا هست که مثل من هنگام اتصال به وبسایت های خارجی کاهش شدید سرعت به زیر 3 م.بیت ( بسیار پایین تر از سرعت خریداری شده ) داشته باشه؟ منظورم دانلود از طریق برنامه های مدیریت دانلود مانند IDM نیست ( اگرچه بیشتر چیز هایی که مردم دانلود می کنند از سرور های داخل کشور است :n09: که اگر بررسی کنید متوجه می شوید ). منظور من لود صفحات وب، لود ویدیو و نیز استریم ویدیو است. چند پست پیشتر شرح داده ام که چطور می تونید این را بررسی کنید.
خواهش می کنم اگر کسی امکان آزمایش سرعت برای محتوای بین الملل را داره، انجام بده و نتیجه رو اینجا ذکر کنه.
شما سرعت چند کانکشنتون هم بیشتر از 4 مگابیت نمیشه با سرور خارجی؟نقل قول:
من الان سرویس قدیمی دارم هنوز و سرعت تک کانکشن با سرور خارجی راحت 12 مگابیت هست. اگه اینجوری باشه این سرویس های جدید که اصلا به درد نمیخورن. نه میشه فیلمی تو یوتیوب دید نه میشه از کنسول ها بازی دانلود کرد.
واقعا یه مشکلاتی پیش اومده ...
اگر از دوستان کسی تا به الان این مشکل براش پیش نیومده دلیل بر این نمیشه مشکل ما مربوط به سیستم خودمون باشه و یا ... و بزودی برای خودتون هم پیش میاد !
الان دیگه اوج قضیه بود .من سرویس 16 مگ دارم ، تا یک ربع پیش وضعیت نرمال بود ولی کاملا یکهو سرعت تک کانکشن شده 5 مگ !!
البته سرعت مولتی کانکشن از سرورهای خارجی همون 1.8 فیکسه ، ولی تک کانکشن شدیدا سرعت پایین و با نوسان زیاده ...
به نظر هم میرسه 100% مشکل از طرف خود پارس آنلاینه نه نهاد دیگه یی!
می دونید، کاریرانی که از شرکتای دیگه سرویس دارند نمی آن اینجا کامنت بزارن ببینیم اوضاع برای اونها چطوره! مشترک های پارس آنلاین هم گویا مثل من مشکل ندارند وگرنه باید یه چند نفری اینجا می اومد و مشکل رو مطرح می کرد. واقعاً نمی دونم الان وضعیت چطوره! مشکل همگانیست یا فقط پارس آنلاین.نقل قول:
یه چیز جالب وجود داره و اون این است که در هنگام دانلود ( برای مثال از سایت mega ) من مشکل افت سرعت ندارم اما در هر چیز دیگری غیر از دانلود افت شدید سرعت دارم که مانند وقتی که نویز داری نیست چونکه در اون صورت بایستی نوسان سرعت و قطعی وجود داشته باشه که من ندارم مثلاً چند ثانیه سرعت بره تا 14 م.بیت بعد بیاد پایین تا 1 م.بیت. چی می دونم یه بار قطع شه.
ای کاش دیگران هم بیشتر در اینجا فعال بودند تا من متوجه بشم ریشه این مشکل از کجاست.
در ضمن دوستان با فناوری های روز این امکان وجود داره که هر بخش کوچکی از اینترنت را یا قطع کرد یا محدود کرد و یا فیلتر کرد. در نتیجه ملاک نباید فقط دانلود یک فایل باشه.
اگه مشکل شما هم تک کانکشن باشه ، 100% کمبود پهنای باند تو مرکزه .نقل قول:
نمونه اش و تو فن آوا هم همین ماه پیش دیدم . از ساعت 4 بعد از ظهر دقیقا اینترنت بوی جوراب میگرفت ... اتفاقی که امروز هم برای نت پارس انلاین مشاهده کردم!
ولی دوستان دیگه یی بودن بودن که تو یه مرکز خلوت همون موقع سرعت تک کانکشن فضایی داشتن .
من فقط به خاطر تک کانکشن بود که از پارس سرویس گرفتم تا چند روز پیش هم عالی نبود ولی خوب بود . منتها یدفه اوضاع بهم ریخت ...
ربطی هم بنظر من به فضای صد البته آرام کشور در حال حاضر نداره! در واقع تو بحبوحه جریانها کیفیت نتم خیلی عالی تر بود.
سلام دوستان
از پارس آنلاین راضی هستید ؟ من از صبانت رانژمو تخلیه کردم
بین شاتل و پارس آنلاین کدوم رو انتخاب کنم به نظرتون؟
با تشکر
پارس خوبه فقط حجمش گرونه در بین شرکت های اینترنتینقل قول:
سرویس های دیگش هم گرون در میاد !!!
والله من از فن آوا دارم و هنوزم یک ماهم نشده که میخوام تخلیه کنم چون من 8 مگ خریده بودم ولی خودشون گفتن که ما نمیتونیم 8 مگ رو تضمین کنیم و ریت مودم رو گذاشتن رو 6 مگ ولی در عمل سرعت حتی به زیر 2 مگ هم میرسه .تو روزهای نمایش مردم سالاری دینی :n08:پینگ من تا فرانکفورت بدون سرویس گیمینگ بین 185 تا 210 میلی ثانیه بود.بعد از پایان نمایش اومد رو 150 تا 160 میلی ثانیه که بعد از فعال کردن پروفایل گیمینگ اومد رو 110 تا 125 میلی ثانیه اما بعد از چند روز دوباره 50 میلی ثانیه اضافه شد و همونجور هم ثابت مونده . اگه پروفایل گیم رو هم غیر فعال کنم یه 50 تای دیگه هم میره روش ! تو این مدت یه چند بار هم سنگ شکن ها فعال و غیر فعال شدن ولی هر وقت فعال بودن با یوتیوب مشکلی نداشتم . البته همونطور که گفتم به خاطر کمبود پهنای باند فن آوا و نوسان زیاد سرعت نمی تونم راجع به سرعت دانلود نظر دقیقی بدم ولی در اینکه مسئولان تمام تلاششون رو برای حل مشکلات مردم به کار می برند شک ندارم ! حالا تا یه 10 روز دیگه مهاجرت میکنم پارس تا ببینم اوضاع اون چه جوریاست .نقل قول:
من از قبل این تغییرات اینترنت فن آوا داشتم ، کاملا واضح بود برام از پس این تعرفه ها نمیتونه بر بیاد .نقل قول:
برای پارس هم یکم دست نگهدارید اشکالاتش داره خودشون نشون میده ، یا اینکه شهر و مرکز مخابراتی تون و اعلام کنید و از بچه های تاپیک استعلام بگیرید شاید مرکز مدنظر شما وضعیتش خوب باشه .
نمیدونم دیگه از دست این ISPها باید چیکارکنم ! همشون رو هم رو هم بریزی یه ISP درست و حسابی نمیشه ازشون درست کرد :n34:من تو مرکز امام علی گناوه (بوشهر) هستم تو مرکز ما خلیج آنلاین،مخابرات،پارس آنلاین،های وب،فن آوا سرویس میدن که بعضی هاشون (مثل فن آوا) از بقیه پورت اجاره کردن و خودشون تجهیزات مستقل ندارن . مخابرات که کیفیت تجهیزیاتش پایین و ریت بالا نمیتونه بده پشتیبانیش و تعرفه هاشم که افتضاحه . های وب هم که تا حالا چیزی راجع به کیفیت شبکه نشنیده ! خلیج آنلاینم یه شرکت کوچیکه . چند سال پیش که ازش داشتم چنگی به دل نمیزد . تا قبل از تعرفه های جدید هم کسی ازش راضی نبود . تجهیزاتشون هم احتمالا متعلق به عصر حجره ! فن آوا هم که شد این :n35: . فقط مونده پارس آنلاین که امتحانش نکردم . البته پیشگامان رو نمیدونم تو مرکز ما سرویس میده یا نه تو سایتش که میگه تحت پوشش هستید اما مرکز تلفن رو اشتباهی میگه ! حالا ما موندیم این وسط بلاتکلیف :n41:نقل قول:
تایید میشه سرعت منم روی سرورهای خارجی محدود به ۴ مگ شده.نقل قول: