از اون کارمندای بی سواد تنبل بوده حوصله نداشته برات تعویض کنه بهانه اورده،وگرنه چه تفاوتی داره فورجی پوشش نداشته باشه تریجی هست دیگه سیم کارت رو بلاخره باید تعوض کردنقل قول:
Printable View
از اون کارمندای بی سواد تنبل بوده حوصله نداشته برات تعویض کنه بهانه اورده،وگرنه چه تفاوتی داره فورجی پوشش نداشته باشه تریجی هست دیگه سیم کارت رو بلاخره باید تعوض کردنقل قول:
دوستان برای شما هم اچ پلاس نمیشه ؟ حدود دو هفتس اصن اچ پلاس نمیشه
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
2 تا سیمکارت همراه دارم. امروز دیدم همراه اول روی سیمکارت اعتباری قدیمی (فورجی نیست) 2گیگ روزانه و 2 گیگ شبانه داده! ولی رو سیمکارت فورجی جدید که تازه گرفتم نداد! سرعتشم خیلی افت کرده جدیدن
با استفاده از كد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * سرويس هاي ارزش افزوده رو غيرفعال كننقل قول:
این چه فورجیه که سرعتش 300 کیلوبایته؟!
تریجی که بود رو +H سرعتم حداقل از 1مگابایت پایینتر نمیومد و شبا که نامحدود میگرفتم تا 3مگابایت میرفت الان نهایت 300k
این کد چرا جواب نمیده؟ من خطم صفره.. کد میفرستم ولی حذفش نمیکنه.. باید شارژ داشته باشه؟نقل قول:
میشه. ولی بیشتر روی H میره.. ولی با تغییر مکان تغییر میکنهنقل قول:
یعنی دزدتر از همراه اول خودشه :n21:
ایا روشی هست که مثلا بخوای بسته شبانه بگیری شارژی تو گوشی نمونه که بخواد بخوره ؟
کلا فورجی همراه اول دربهترین حالت پانصد کیلوبایته ولی تریجی تا چهار مگ هم میره تنها مزیت فورجی پینگ پایین هستنقل قول:
باید از نرم افزار همراه من یا سایت همراه من غیر فعال کنی،همه پیام های تبلیغاتی و سرویس ارزش افزوده رو باید غیر فعال کنینقل قول:
بعد اینکه همراه آخر یه بار شارژمو خورد،رفتم یک سیم کارت دیگه اعتباری خریدم و هر وقت اینترنت نامحدود خواستم دقیقا هزار تومن از سیم کارت خودم به اون یکی انتقال میدم و استفاده میکنم حیفه حتی هزار و یک تومن هم شارژ داشته باشینقل قول:
tبهترین اپراتور فقط رایتل.واقعا دمش گرمنقل قول:
دیگه دوران دانلود شبانه با دزد اول به سر رسید و سرعت محدود شده :n27::n03::n37:
فقط رایتل.واقعا عالیه:n20:نقل قول:
مگه اونم دانلود شبانه داره میگی عالیه سرعتش چنده؟نقل قول:
من تست كردم رو هر 2تا خطم كار ميكنه. خطتون رو روي يه گوشي ديگه تست كنيدنقل قول:
يه جا كد 3رقمي ميده بهتون كه ارسالش كنيد اونجا پول 1دونه sms ازتون شارژ كم ميكنه
:n35:نقل قول:
برادر رایتل که نامحدود شباه نداره :n27:
از لحاظ سرعت اینترنت میگم رایتل عالیهنقل قول:
رایتل تاپیک داره .
دانلود رایگان همراه آول کدش چند هست و قیمتش چقدره؟
بعد راهی داره بعد از اتمام طرح خود به خود اینترنت قطع بشه مثل ایرانسل؟
نقل قول:ندارهکد:*1000*2#
کسی از دوستان جایی رو سراغ داره که همراه اول از باند 7 2600 استفاده کرده باشه؟ من که کل تبریز رو چک کردم فقط رو باند 3 1800تجهیز شده قبلا یکجا باند 7 بود که اونم الان باند 3 شده حداکثر دانلود هم 9.5 مگابیت هست پس عملا نسل 4.5 همراه اول دروغه
همراه اول فقط 371 سایت نسل 4 باند 7 (فرکانس 2600) در 31 مرکز استان راه اندازی کرده که مربوط به قبل از گرفتن مجوز باند 3 (فرکانس 1800) هست. بعد از گرفتن مجوز باند 3 کلا" باند 7 رو بیخیال شده و تمام سایتها به باند 3 تجهیز شدند (7711 سایت تا بهمن 95) و تا پایان شهریور 96 تعداد سایت های باند 3 همراه اول به 10950 عدد خواهد رسید. همراه اول اون 371 سایت باند 7 رو به عنوان نسل 4 و سایتهای جدیدباند 3 رو به عنوان نسل 4.5 داره معرفی میکنه که از نسل 4.5 احتمالا" منظورش MIMO هست نه CA چون CA نیاز به دو باند داره تا روی گوشی علامت 4G+ بیاد. در نتیجه هیچ وقت روی نسل 4 همراه اول علامت 4G+ مشاهده نخواهد شد.نقل قول:
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
اين سرويس هاي ارزش افزوده یعنی چی؟
سلام لظفا بفرماید راه چک کردن باند فرکانس چگونه هست ممنوننقل قول:
بله از دروغ به چاخان رسیدهنقل قول:
پیشنهاد می کنم پیج وزیر رو پیدا کنیم و به این اراجیف اعتراض کنیم
واقعا ابروی دولت و وزارت خونه رو هم برده این دروغها. اما متاسفانه اونها هم به روی خودشون نمیارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکش اینه. شما هم برید پیام بدید . واقعا دیگه خجالت بکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش مي كنمنقل قول:
سرويس ارزش افزوده مثل سرويسي كه پيام ميده جهت دريافت آخرين اخبار ورزشي فلان عددو بفرستيد به اين شماره
هرپيامك 200 تومان
سلام برای آیفون *3001*12345#*نقل قول:
هست
برا گوشی های دیگه رو نمیدونم
دوستان امروز الفا پلاس 4 گیگ فعال کردم بهم دو گیگ وای فای هدیه داد .
این دو گیگ وای فای چی هست ؟
بعضی پاساژها تو تهران وای فای همراه اول سرویس میدهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دوستان این مشکل آنتن رو از کجا باید پیگیری کرد.تو منطقه ما دو هفتس +H نمیشه و همش H هست.البته از خونه ۳۰۰ متر فاصله میگیرم H پلاس میشع.فکر کنم دکلی ک بهش وصلم مشکل داره و پلاس نمیشه.واقعا سرعت افتضاح هست اچ خالی .از کجا پیگیری کنم؟
همه دنبال 4g و +4g هستن شما هنوز توی h و +h موندی؟!نقل قول:
توی سایت 195 ثبت شکایت کن پیگیری میکنن
امروز یه سیم کارت ترابردی داشتم بردم تعویض کردم به نوع 4G تو شارژم 5000 ت داشتم که کم کردن و گفتن دیگه مهلت رایگان تموم شده و هزینه داره . عوضش همون اینترنت 2 +2 یک ماهه رو رایگان فعال کردن . جالبه این دفتری که رفتم همون 5000 ت رو کم کرد و هیچ هزینه دیگه ای نگرفت .
نقل قول:از وقتی همراه اول به صورت سراسری رفته رو 4G و 4G+ بیشتر جاها همین مشکلی که شما میگی پیش اومده منطقه ماهم اینطوری شده و سرعت افت شدیدی پیدا کرده قبلا دوال کریر بود یعنی : DC- HSPA+ ولی الان همش HSPA هستش . مشکل از سمت خودشونه و به عمد این کارو انجام دادن فکر نکنم به جایی برسی ولی خب طبق گفته دوستمون یه سنگی بنداز 195 ببین چی میشه .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حرف شما کاملا درست و علمی هستش ولی اگه بخواد هر کجای کشور 4G+ رو ارائه بده باید از دو تا فرکانس استفاده کنه تا با تجمع این دو فرکانس 4G+ حاصل بشه و ملت بتونن استفاده کنن . دیگه اینقدرها هم اپراتور اسگول نیست که LTE رو همون 4G+ اعلام کنه . طبق گفته خود همراه اول به زودی تو بیشتر مراکز استانها قراره این دو فرکانس راه اندازی بشه و قابلیت 4G+ به وجود بیاد تا ملت بتونن استفاده کنن . فکر کنم برا شهرستان ها زیاد طول بکشه .نقل قول:
سلام دوستان.. من بسته آلفا پلاس یک ماهه دارم یکی از دوستام یه کارت ۵ گیگ هدیه همراه اول بهم داده خطم دائمی هست اون رو چجوری استفاده کنم؟ منتظر باشم بسته ام تموم بشه بعد استفاده کنم؟ اصلا نحوه استفاده کردن از این ۵ گیگ چجوریه؟ یه کارت هست که پشتش رمز داره و باید خش بزنی تا ظاهر بشه مثل کد شارژ ..
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
فورجی تا بیاد و فراگیر شه تمام شهرها دو سال دیگه زمان میبره فعلا به همین اچ پلاس قانع شدم چون سرعت دانلود تا ۲ و ۲ونیم مگ میفرفت شبانه خیلی خوب بود.نقل قول:
این فورجی پلاس چه نوع گوشی میخواد که فورجی پلاس رو ساپورت کنه؟ همین گوشی هایی ک فورجی رو ساپورت میکنند پلاس هم ساپورت میکنن؟
متاسفانه خبری از تجمیع فرکانس نیست و همراه اول همین فرکانس 1800 رو به عنوان 4.5G معرفی کرده.نقل قول:
این صحبت های صدوقی مدیر عامل همراه اول:
اما وضعیت کنونی همراه اول چیست؟ صدوقی بر اساس آماری که تا روز گذشته یعنی ۱۰ بهمن ماه به روز رسانی شده، خبر می دهد که اکنون اپراتور اول کشورمان در ۱۷۰۵ شهر و دهستان آنتن دهی دارد. در این میان، ۱۳.۲۶۷ عدد سایت 3.9G نصب شده که در حال حاضر ۱۲.۴۲۵ عدد وارد شبکه شده و راه اندازی گشته اند.
همراه اول همچنین اکنون ۳۷۷ عدد سایت 4G در ۳۱ شهر دارد که ۳۷۱ عدد از آنها در حال کار هستند. اما نکته جالب مربوط به سایت های 4.5G است که تعداد آنها به ۷۷۱۱ عدد می رسد و ۷۲۵۵ عدد تا دیروز در ۳۵۷ شهر آماده کار بوده اند.
در واقع، به نظر می رسد که سرمایه گذاری اصلی همراه اول بر توسعه نسل 4.5G بوده است و به همین علت تعداد سایت های 4G در حد کمی باقی مانده.
دوستان من اتفاقی گوشی رو گزاشتم 4G Only دیدم دو خط آنتن دارم.اما سیم کارتم یو سیم نیست و و علامت نت یا ۴جی نیومد.برای اتصال ب فورجی الان برای تعویض میتونم به امور مشترکین برم و تعویض کنم؟؟؟ با Open Signal هم تست کردم دیدم بعضی جاها تو نقشه فورجی شده.زنگ زدم اپراتور کم سواد گفتم لنگرود تحت پوشش فورجیه هی گفت گوشی نگه دار از دوستانی ک در کنارش بود پرسید آخرم گفت نه نیست.واقعا خیلی ضعیف هست پشتیبانیشون.من دو خط آنتن دارم پس این چیه خخخخ.
تعویض سیم همون لحظه انجام میشه؟؟
شما برو دفتر ارتباطی یا نمایندگی همراه اول و سیم کارت یوسیم بگیر 5 هزار تومان هزینه داره و احتمالا اینترنت 2+2 هم برات بعنوان هدیه فعال میشه.نقل قول:
اگر توی سرچ گوشی برات mci lte میاد پس شهرتون 4g هست.
من کارت ملی رو گم کردم ولی کپی کارت ملی رو دارم کپی برابر با اصل هم هست.مشکلی نداره؟نقل قول:
کسی نیس جواب سوال ما رو هم بده؟ ممنون میشمنقل قول:
Sent from my SM-N930F using Tapatalk