هیچکدامنقل قول:
تعرفه آزاد حساب میشه.
Printable View
هیچکدامنقل قول:
تعرفه آزاد حساب میشه.
رایتل بسته های دکا رو گران کرد...
طرح ویژه نوروز 98
با طرح ویژه نوروز 98 رایتل، عید را به عزیزانتان تبریک بگویید. با این طرح دیگر نیازی به ارسال پیامک تبریک عید نیست، زیرا میتوانید آسودهخاطر مکالمه کنید. این طرح ویژه شامل دو بخش است:
عیدی رایتل به تمامی مشترکین:
رایتل به مناسبت فرارسیدن نوروز 98، امکان بهرهمندی از هدیه مکالمه رایتلی را برای تمامی مشترکین دائمی و اعتباری فراهم آورده است. این هدیه از ساعت 12 ظهر روز اول فروردین تا ساعت 12 ظهر روز دوم فروردین 98 قابل استفاده است.
بسته مکالمه رایتلی و غیررایتلی:
با بسته مکالمه رایتل ویژه نوروز 98 با خیال راحت و کمترین قیمت، در ایام نوروز از حال یکدیگر بیخبر نمانید.
خرید این بسته از تاریخ 29 اسفند 97 الی 16 فروردین 98 امکانپذیر است و میتوانید طی 17 روز از ساعت 21 تا 24 با تمامی دوستان رایتلی و غیر رایتلی خود مکالمه داشته باشید. با خرید این بسته و پرداخت تنها 50,000 ریال، از 180 دقیقه تماس رایتلی و غیر رایتلی در ساعتهای 21 الی 24 لذت ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم هیچکس از این اپراتور دزده مذخرف استفاده نکنه یعنی در این حد ملت رو نادون فرض کردن که بسته نامحدود با حجم ۲.۵ گیگ گذاشتن!!!!؟[emoji52][emoji52] من که سیم کارتشو میندازم سطل زباله
Sent from my iPhone using Tapatalk
بسته نامحدود حجم ۲/۵ گیگ [emoji23][emoji23][emoji23]نقل قول:
خوب لعنتی ها بگید حجم ۲/۵ گیگ دیگه نامحدودش چیه !
منم تعطیلش کردم !
نقل قول:بعد 2.5 گیگ سرعت کم میشه یا کلا نت قطع میشه و ازاد حساب میشه؟نقل قول:
من دارم اما فقط برای تماس گرفتن باهام روشن هست حتی شارژش نکردم رایتل مزخرفه
Sent from my m3 note using Tapatalk
قطع میشه دوست عزیز .نقل قول:
ما که سیمکارت رایتل رو خاموش کردیم!
بنده شخصا هرجایی برسم ضد تبلیغش رو انجام میدم سقف احمقانه گذاشته واسه نامحدود بعد تازه گرونش هم کرده [emoji52][emoji52][emoji52]
من تا روز 3 عید بسته نامحدود 3 ساعته را میخریدم بسته حجمش 900 گیگ بود اقا روز 4 بود بسته را خریدم فیلم دانلود کنم
برداشته 15 گیگ حجم همون بسته 900 گیگ شده
بسته 3 ساعته نامدود انگار دل بخواهی بسته نامحدود میفروشند
حالا انگاری برای بعضا از 15 گیگ نامحدود کمتر کرده
تو قسمت پشتیبان انلاین سایت راتیل رفتم با پشتیبان چت میکردم میگه سیاست کاری شرکت
نمیدونم کجای ایران اینقدر کاری شدن شبیه تو عید که همه جا تعطیل هستند جلسه گذاشتند
فرداش جلسه تمام شده بسته نامحدود اختراع کردن 15 گیگ
خلاصه بد کشوری گیر کردیم اپراتور که اسلامی باشه همین میشه
مخابراتش حجم داخلی و خارجی با هم یک جا میفروشه کسی نخواد حجم داخلی استفاده کنه میفروشنند
اپراتور موبایل هم دیتا نامحدود که نمیده ولی به 15 گیگ میگند نامحدود
از مدیران بسیار با شعور پر شده مملکت
من که از ایرانسل اومده بودم رایتل الان دیگه نمیصرفه برام دوباره ترابرد زدم ایرانسل
از اولش هم این اپراتور اومده بود برای دزدی از مردم
دوستان جایی که رایتل خودش دکل داره و سیگنال فوله میشه رومینگ کرد روی همراه اول و به جای دکل رایتل از دکل همراه اول استفاده کرد ؟
بله..با رایتل هر جایی میتونید بصورت دستی روی همراه رجیسترشیدنقل قول:
دیروز ورزشگاه آزادی بودم اینترنت همه اپراتورها کار میکرد جز مال من که رایتل بود در حالی که آنتنم کامل پر بود و حتی میرفت روی 4جی ولی اتصال برقرار نمیشد
:|
:| :|
امروز به طرز هَوَس طورانه ای دلم برای بازی مکس پین تنگ شد گفتم چیکار کنم چیکار نکنم یادم اومد رایتل بسته نامحدود داره
سیم کارتو انداختم رو گوشی؛ برنامه رایتل منو نصب کردم یه چیز عجیبی دیدم که تو تصویر پایین میزارم میتونید مشاهده کنید :|
خدا خیرشون بده با این حرکت پشمام ریخت لازم نیست برم پول ژیلت بدم:sq_3:
اره منم تازگی بسته خریدم سقف زده بود چه وضعشه بلاخره محدوده یا نامحدود؟حالا از اینش بگذریم بمورده عجیبی برخوردم سیم کارت رایتلو داخله مودم گذاشتم بعده حدودا یه ساعت دیدم مودم باتریش داغ شدو چراغش قرمز شد.تعجب کردم چون با سیم کارت ایرانسل اصلا همچین مشکلی نداشتم. رایتل همه چیش غیره استاندارده انگار.مودم هم انلاکه و تی پی لینک7300 هستش.
از روزی که یادم میاد چه گوشی چه مودم بشدت داغ میشد و راهی هم براش وجود نداره جز اینکه سیمکارتو بندازیمش اشغالی چون نه تعرفه مکالمه درستی داره نه بسته های بدرد بخوری قیمتها همگی یکسان شدن :n13:نقل قول:
درود.ممنون از پاسخت.راستش من از وقتی سیم رایتل خریدم تا حااللا رو گوشی ننداختم.فقط مودم.که اونم تازگی دیدم مودم داغ کرد ناجور.خیالم راحت شد مودم مشکل نداره.چون با ایرانسل اصلا همچین مشکلی ندیده بودم.نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام ، آقا این رایتل طرح کنترل مصرف دیتا نداره که اینترنت تموم شد از شارژ مصرف نشه ؟
سلام ، نه نداره.نقل قول:
سلام
یه چیز جالب بگم براتون ! 138 مگابایت از اینترنت رایتل استفاده کردم بدون بسته ! و تنها کمتر از 400 تومن به حسابم اضافه شد ! چقدر خوبه واقعا
بقیه اپراتور ها اگه بود یه چندتومنی کنتور مینداخت راحتی
اینم امروز مصرف کردم :
دوستان میخوام پس از قرنها بیام رایتل دیتام دوباره چند سوال:
ماکز سرعت چطوره همچنان خوبه؟
قطعی و تایم اوت نداره؟
پینگ پایینه؟
یک چیز خوب رایتل هم اینه که شما یک گیگ حجم بخر و چند تا فایل پشت سر هم بزار دانلود و تا سیستم رایتل به خودش بیاد و بفهمه یک گیگت تموم شده شما حدود دو گیگ یا بیشتر دانلود میکنید! :n02::n09:نقل قول:
البته روی رومینگ همراه اول....
آقا سرعت نت رایتل خیلی کم شده.برای شمام همینطوره؟
الان دانلود من روی 4 مگابیته
خوب تست کردم، نچ هنوز هم نچ
قیمت و حجم بسته هاش خوبه برعکس ایرانسل
اما سرعت و کیفیتش خیر. با پرو ک سی که بدتر میشه این بخش هم دقیقا برعکس ایرانسل
نتیجه:
نخواستیم آقا نخواستیم:n34:
دوستان،یک مشکلی با رایتل دارم میتونید من رو راهنمایی کنید
وقتی میخوام از سایت قسمت مدیریت حساب وارد بشم،این پیام رو میده
متأسفانه تایید هویت شما با این مشخصات مقدور نیست.
ولی با برنامه گوشی درسته،
میدونید چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
سلام دوستان
آیا این سایت در زمره حجم داخلی قرار میگیره؟
زنگ بزن پشتیبانینقل قول:
همچین مواردی گاها پیش میاد
این چه بسته ای،حجم و زمانش مشخص نیست
کسی اطلاع داره؟
سلام من اولین سالی که رایتل اومد شیش تا رایتل خریدم به غیر سیم کارتهای هدیش واسه اهل خانواده هم سرعتش عالی بود و با یه خط آنتن سرعت دانلودم ده مگ بود.بعدها آنتنش زیادتر شد که بعد معلومه شد فیکهست چون قدرت سیگنالش پایین بود خلاصه.مجبور شدم بذارمش کنار در همون حین همراه اول سرعتش بد نبود از دیال آپ بهتر بود و به صرفه و کم هزینه سه گیگ میگرفتم تا آخر ماه فقط یک گیگش مصرف میشد.البته بخاطر این ایرانسل نرفتم چون داشت داشت آنتناشو تقویت میکرد که مثل رایتل بیاد بالا . بعد باز هم همراه اول رو انتخاب کردم با اینکه lte نبود ولی سرعتش از ایرانسل بالاتر بود ولی سرعت وبگردیش پایین بود با پیشنهادات دوستان رفتم ایرانسل.تا اینکه سال پیش گفتن رایتل فورجیه. خلاصه مودمم رو آنلاک کردم اومدم رایتل ام یه بدی داره وقتی اسم شبکش همراه اول میشه افتضاح میشه وای وقتی رایتل میشه فکر میکنی الان تو ایران نیستی اما نمیدونم چرا اینجوریه جالبه سطح سیگنالش هم با همراه اول فرقی نمیکنه همون فورجی هست اما میشه رایتل!
حالا این داستان رو تعریف کردم تقریبا خلاصه چهارسال هست.الان من خط رایتل دیتا دارم خواستم دائمی کنم چون تمام برنامه های خرید بسته و ... رو سربرج میریزم اما نتونستم دائمی کنم چراش رو نمیدونم بسته فعال نداشتم.و اینکه رومینگ ملی رو با ایرانسل هم قرارداد ببندید چون بعضی از مناطق ما همراه اول جواب نمیده فقط ایرانسل هست.ممنون میشم اگه کسی پستی داخل شرکت رایتل داره پیگیری کنه.
دوستان من مصرف اینترنتم ماهی بالای ده گیگ هست ایرانسل دارم
بعنوان خط دوم به نظرتون رایتل بخرم؟ قیمتهاش بهتره؟
سیم کارت دیتاش اینترنت ارزونتری میده؟ چه فرقی داره؟
قیمت بسته هاش رو کسی داره بروزش
مثلا 6 تا 12 ظهر هم داره؟
همه اینا دقیقش تو سایت رایتل هست :n06:
تا جایی که من دیدم قیمت های اینترنت هر سه نوع دائمی، اعتباری، دیتا رایتل یکی هست و سیم دیتا فعلا مزیتی نداره! و تقریبا با اپراتور های دیگه قیمتها یکی هست.نقل قول:
قیمت بسته هاش روی سایت رایتل ببین. بسته 15 روزه 12 گیگ(6 تا 12) داره 5 هزار
دوستان تماس درون شبکه رایتل دایمی ، رایگان شده؟ بدون بسته
رایتل چه سقف مصرف منصفانه مسخره ایی داره.انگار از ما یه چیزی طلب کاره.
ممنون بسته 6 تا 12 یکی بیشتر ندیدم که نمی صرفید 15 روزشنقل قول:
من روی دیتام بسته 6 تا 12 یک هفته 75 گیگ دارم 7 تومان اما باز نمی ارزه به دلیل کیفیت و ای پی مزخرف این شرکت
همون ایرانسل بهتره ای پی خوبی داره.
میشه دوبار در ماه گرفتش به قیمت 10900و در کل 24 گیگ داری :n09: . همراه اول 12 گیگ 6_12 یکماه داره میده همین قیمت و ایرانسل 10 گیگ 6_12 قیمت 9800نقل قول:
سلام
من سیم کارت تامین اجتماعی رو اسفند 96 خریدم. آیا مشمول این طرح جدید 2 گیگابایت اینترنت و 1000 دقیقه مکالمه رایتلی در صورت خرید بسته های منتخب میشم یا نه؟
طرح قبلی که 2 گیگ در 15 روز اول هر ماه بود تا اسفند 97 برام فعال بود