اطرافیان رو تشویق کنید طرق مخابرات نیان تا کاربرا کمتر بشه وضعیت درست بشه همه ریختن مخابرات خب معلومه میرینه
Printable View
اطرافیان رو تشویق کنید طرق مخابرات نیان تا کاربرا کمتر بشه وضعیت درست بشه همه ریختن مخابرات خب معلومه میرینه
وقتی آکبندش 34 تومنه مگه دیوانه ام اینو بگیرم 30 تومن؟نمیگیرم.:n07:نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=
تا الان بیدار میشینم اونوقت صبح باید با کاردک از رخت خواب جداشم برم سر کار:دی
هنوزم خوابم نبرده.داشتم عکسای گوشیمو نیگا میکردم چشمم خورد به یه عکسی که چند روز پیش تو اهواز گرفتم از یه درخت.این درختو خیلی دوس دارم.هر کی گفت کجاس.تابلوتر از تابلو هست ها:
نقل قول:
پارک زیتون.... نبش خیابون ماست
1+:n16:نقل قول:
من برم سر کار:n07:
ممد منظورم این بود که وقتی اپ استریم روی 1 مگ هست توی تست هم باید حول و هوش یه مگ باشه نه 400 کیلوبیت گرفتی ؟نقل قول:
دان استريم و آپ استريم حداكثر مقادير هستند كه با توجه به خط تنظيم مي شوند . بعد مقدار سرعت هست كه توي سيستم تعريف شده است. و در آخر مقدار سرعت از مقدار دان استريم اندكي كمتره(به قول يكي از دوستان كه رفته نون در بياره واسه زن و بچه اش، پرتي داره!)نقل قول:
مثال : دان استريم من روي 2 مگ هست ولي سرعتم با 256 نامحدود 32 كيلوبايت هست.
دوستان دان استریم من امروز دیدم که از 6100 مگ اومده روی 5600 و SNR خطم خیلی خوب شده و میبینید هیچ تایم اوتی هم ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خو منم که همینو گفتم وقتی پرتی اپلود با اپ استریم زیاد باشه پس یعنی از تو اکانتینگ محدود کردن یعنی 1 مگ محدود اپلودش 1 مگ هست ولی 1 مگ نامحدود 512نقل قول:
یعنی فاجعه:n08::n04::n19::n17: :
چرا پاس موناماد ترافیک رو اینقدر گرون میفروشه ؟ هر گیگی 4500 اگر هم 100 گیگ بخری همون 4500 حساب میکنه ولی ضحی کیش یا به عبارتی سامانه سیترا هر چی بیشتر میخریدی از قیمت کم میشد مثلا 10 گیگ رو گیگی 2500 تقریبا حساب میکرد ولی این موناماد لعنتی 10 گیگ رو هم همون 45000 تومن میده .
سلام
کسی اینجا اینترنت نامحدود از مخابرات گرفته؟ سرعت دانلود 512 یا 1 مگ یا 2 مگ نامحدودش در ساعت های مختلف شبانه روز چنده؟ کسی می دونه؟
ممنون
512 حدودا 60 تا 70نقل قول:
1 مگ حدودا 110 تا 130
2مگ نمیدونم :)
خودمم 1مگ نامحدود دارم
آقا به جون منوچهر اون عموهه که اپراتور بود گفت پرتی داره:n02:نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=
بچه ها یه آهنگ رپ هست که اولش میگه "به نام خدای من،خالق وطنم ایران"... این رو میخوام.اما نه میدونم کی خونده و نه اسم آهنگ چیه.
یاسر بینام - آقای رئیس جمهورنقل قول:
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
سلام آقا محمد من نمیتوانم به شما پیام خصصوصی بدهم در مورد پرینتر hp officejet j4580 یک سری سوالات داشتم (کارتریج سیاه ) که تمام شده و دوباره شارژ شده ولی جواب نداد . اگر میشود راهنماییم کنید .ممنون
اینترنت مخابرات رو خیلی ازش می نالیدن، ظاهرا الان خوب شده، ممکنه دوباره هم خراب بشه. درسته؟ وقتی هم خراب بشه تا مدت زیادی مشکل داره، و من چون می خوام یه ساله ببندم به همین خاطر وسواس به خرج می دم. تجربه شما چطور بوده ازش؟نقل قول:
LOLنقل قول:
من ديگه حرفي ندارم:n02:
نه بابا كجاش خوب شده؟ احتمالا رفتيد تاپيك مازندران رو خونديد كه دوباره امروز سرعت هاشون دوباره فضايي شده! سرويس 256 نامحدودشون سرعت دانلود 120 شده. اون وقت ما داريم با 256 با سرعت 30 دانلود مي كنيم. اگه مي بينيد توي اين تاپيك گله و شكايت نيست نه كه سرعتا خوبه نه بچه ها اهل گله و شكايت نيستند:n11:نقل قول:
در كل نظر من : از هيچ جا يه ساله نگير! در مورد مخابرات بيشتر تحقيق كن!
بازم اگر سرعت واقعی بدن خوبه، اینی که شما داری می گی سرعت واقعیه، ولی اگر 2 مگ بخری به جای 256 با سرعت 130 دانلود کنی، اون مصیبته. من از این نگرانم. اینترنت یه ساله رو هم به خاطر تخفیفی که می دن می خوام بخرم، مثلا بعضی شرکتها با تخفیفی که می دن 2 مگ به جای 70 تومن برات 50 تومن میوفته.نقل قول:
خوب اره خودشون که میگن دو مگ نباید بگیری سرعتش کنده دیگه ببین چه کار کردن که خودشون هم قبول دارن من یک ساله دو مگ دارم سرعت دانلود که همیشه 256 تا رو داده اما برای وبگردی که بصورت تک کانکشن هست سرعت از 300 کیلوبیت تا 2 مگ در نوسانه و بالا پایین میشده برام .شما هر سرویسی که میخوای بگیری به ضریب اشتراکش توجه کن چون بهانه ای میشه برای شرکت تا همه چیز رو گردن شما بندازن هم مخابرات هم جاهای دیگه . طرح بیشتر از سه ماهه هم از هیچ شرکتی نگیر چون اوضاع اینترنت مملکت معلوم نیست .مثل من پشیمون میشی.اما من با این همه مشکلاتی که مخابرات تو این دوساله داشته بازم ازش راضیم و در اوج عصبانیت هم حاضر نیستم ازش دل بکنم و برم سراغ شرکت دیگه .فکر کنم دیگه همه گفتنی ها رو بهت گفتم.نقل قول:
ممد اوضاعت روی همه گت وی ها همین ریختیه ؟
سکوتم از رضایت نیستنقل قول:
دلم اهل شکایت نیست...
کسی از دوستان هست که خط تلفنشون فیبر نوری باشه؟
ما منطقه ای که هستیم(پادادشهر) فیبر نوری هست و میگن ADSL رویه خط هایی که فیبر نوری هستن درست کار نمیده و سرعت خیلی پایینه
درسته؟:n13:
نادرسته.ایمان فیبر نوریه و اینترنتشم 1مگابیت نامحدوده.البته فکر کنم از این بیشتر نتونه بگیره.نقل قول:
من الان از طریق سایت تمدید کردم به 1024 ... پول رو گرفت و شماره پیگیری هم بهم داد ولی خط فعال نشد...تماس گرفتم 2020 گفت فردا صبح باید با داخلی 2 تماس بگیرم....قبلا 512 بودم دان استریمم روی 1 مگ بود حالا برای 1024 دان استریمم رو باید روی چند بزارن؟؟؟؟
قرار نیست تغییر بدن .مگر این که 2 مگ بگیری وگرنه بی دلیل زیادش نمیکنن.یکم رو مخشون کار کن شاید زیادش کردن.نقل قول:
شاید من بد گفتم...ولی سرویس قبلی 512 بود الان ارتقا دادم به 1024 پس باید زیادش کنن دیگه...وقتی 512 بود دان استریم روی 1024 بسته بودن پس حالا که 1024 گرفتم باید حداقل روی 2048 بزارن مگه نه؟نقل قول:
نهنقل قول:
الان 5 روزه اينطور شده منم عوضش نمي كنم كه سرعت تغيير نكنه:n02:
2.185.61
داداش از کوم سامانه ارتقا دادی؟؟؟ من که میخوام ارتقا بدم از سیترا نمیشه!نقل قول:
بچه ها از آرمین خبری ندارین؟ کی میاد؟کارش دارم...
حالا از شماها بپرسم شاید بتونید کمک کنید؟ اول بهم بگین ببینم در مورد VMware Workstation چیزی میدونید یا نه؟ اگه آره پس جواب این پست منو بدین...
سلام سامان جان همشهری عزیز خودم....نقل قول:
از سایت سیترا....قبلش تماس گرفتم 2020 برام فعالش کرد البته گفت به کسی نگو :n02: منم که آدم خوبیم به کسی نمیگم....:n02:
عزیز یوزر ایمان رو بهم میدی باهاش حرف بزنمنقل قول:
بچه اهوازه؟
خدمت شما:نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها یا من توهم زدم یا واقعاً اینجوریه که اون سیستمی که با USB وصل کردم،وقتی روشنش میکنم چند دقیقه طول میکشه تا به اینترنت وصل شه در حالیکه مودم مستقیم وصله به اینترنت.گاهی اوقاتم اینترنتم وصله و پینگ دارم اما اصلاً سایت باز نمیشه تا وقتی فایرفاکس رو ببندم و باز کنم.چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ديدي پينگ من چه خوبه:n02:کد:Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=309ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=309ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=312ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=311ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=310ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=344ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=315ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=308ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=313ms TTL=49
كلا آدم متوهمي هستي:n08:
توي اتصال يو اس بي كه فكر نكنم مشكلي باشه چون من خودم چند ماهه با يو اس بي وصلم به دليل اينكه مودم فاصله اش زياد بود كابل افزايش يو اس بي داشتم ولي كابل شبكه بلند نداشتم!
وقتي پينگ داري يعني نت وصله و اگه صفحه باز نمي كنه از ويندوز و ... هستش.
امروز اینترنتم تموم میشه.
موندم 512 بگیرم یا 1024.هزینه ی جفتش هست ها اما آدم زورش میاد 45 تومن بده اینترنت.به نظرتون با 512 نامحدود به مشکل نمیخورم؟
من کلا" زورم میاد پای اینترنتی که هر دم یه مشکل داره پول بدم حتی یه سکه سیاه :n02:نقل قول:
جواب سوالتو فقط خودت میتونی بدی .... بستگی داره چقدر دانلود میکنی ........ چقدر پیج باز میکنی ........ بازی آنلاین چطور ........... به 2048 محدود هم فکر کن بدک نیست اگه میتونی فقط شبا دانلود کنی :n16:
صبح بخیر.نقل قول:
علی جان عزیزم سرویس الانم 2048 هستش ها!
میخوام 512 یا 1024 نامحدود بگیرم.
=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=
بچه ها یه نرم افزار میخوام که با هر بار ریستارت سیستم،مودم رو ریست کنه.
تا از سر کار برمیگردم لینکش آماده باشه :دی
من که فال گرفتم و برام 1024 افتاد دیشب ارتقا دادم ولی فعال نشد ...امروز یعنی همین نیم ساعت پیش زنگیدم 2020 دیدم 15 نفر جلو بودن ...منم حوصله نداشتم منتظر بمونم....کماکان منتظرم فعال بشه...راستی خودشون فعال میکنن یا من حتما باید تماس بگیرم؟چجوری بهش بگم که دان استریمم رو زیاد کنن که تاثیر گذار باشه؟نقل قول:
نه عزیز منظورت رو متوجه شدم .طبق قانون خودشون داون استریم برابر با پهنای خریداری شده خواهد بود مگر اینکه سرعت خیلی پایین باشه و شما گله و شکایت کنی اونها هم بزارن روی 2 مگ وگرنه حقی برای اعتراض نداری .اگر بگی بزارن روی دو مگ میگن سرویست 1024 هست 2 مگ برای چیته...:n19:نقل قول:
ایمن من تو ستاد مبارزه با روان گردان هستم میام میگیرمت ها :n19:نقل قول:
من چند روز پیش 512 نامحدود رو خونه کسی تست کردم راستش برا دانلود که خودت سرعت و زمانش رو میدونی ولی پیج باز کردنش معمولی هست و مثل 2 مگ سریع پیج باز نمبکنه مگر این که خیلی ادم قانعی باشی و بتونی تحملش کنی اما 1024 خوبه دست کمی از دو مگ نداره .
کلام اخر اینکه اگر فقط میخوای دانلود کنی 512 بگیر ولی اگر سرعت وبگردی برات مهمه 1024 بردار چون پشیمون میشی .به نظر من همون 1 مگ نامحدید رو بگیر:n19: