همه این کارارو کردم فرقی نکرد.نقل قول:
فردا میرم دنبال خرید کابل با وجود اینکه کابل محکم و خوش نمایی هست.
Printable View
همه این کارارو کردم فرقی نکرد.نقل قول:
فردا میرم دنبال خرید کابل با وجود اینکه کابل محکم و خوش نمایی هست.
من امروز ۱مگ کردم سرعت تک کانکشن عملا زیر ۲۰۰کیلوبیته!نقل قول:
نقل قول:
1 مگ محدود یا نامحدود ؟
نامحدود سرعت اسمی رو میده , دقیقا اون چیزی که DownStream مودم هست اما محدود بالاتر بسته میشه ...
به لینک و سزوری که از اون دانلود میشه هم خیلی بستگی داره .
من همین الان تو سایتش درخواست 1 مگ کردم به نظرتون کی تبدیل میشه؟
مودم روشن باشه مشکلی نداره ؟
برای من ۲ روز طول کشیدنقل قول:
نه اتفاقا بزار روشن باشه هروقت وصل شد چراغ ADSL ثابت میشه
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
عزیز الان 512 دارم واسه همین پرسیدمنقل قول:
امروز یا در اولین روز کارینقل قول:
همین الان تبدیل شد عجب سرعتی:n02:نقل قول:
من یکی دوماهه در لیست انتظارم چون فیبرم باید لنگ مخابرات باشم.
کسی میدونه پورتها به مراکز چند وقت یکبار واگذار میشه؟کسانیکه در لیست انتظار بودند چند وقت توی نوبت بودند؟من مخابرات شهید عرب سرخی هستم.
دوستان سرویس من 1 مگ شد ولی یه مشکلی دارم
سرعت دانلود تک فایل از 65 بیشتر نمیشه باید حتما دو تا فایل بذارم هر کدوم با سرعت 65 داستان چیه ؟
خدا رو شکر کن تک کانکشن تا 65 میره! من الآن فایل گذاشتم با 16 کانکشن به 80 نمیرسه!!!:n28:نقل قول:
متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
منظورت از کانکشن چیه ؟ من تعداد فایل دانلودی رو گفتم
یهنی این که هر دانلود رو با 16 کانکشن انجام بدید که این عدد به صورت پیش فرض عدد 8 است.با این کار میتوانید از نهایت اینترنت خود استفاده کنید.تنظیمات رو به اینصورت انجام بدید تا 16 کانکشن بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خدا پدر مادرتو بیامرزه من اصلا این تننظیمات رو بلد نبودم خدا خیرت بده :n16:
بستگی به سرور ها هم داره
اکثر سرورهایی که به ایرانی ها سرویس میدن رو 512 و نهایت سرعت 64 فیکس شدن
کسی جواب من رو ندادا.نقل قول:
۲-۳ روز سرعت اینترنت مخابرات خیلی بد شده..
من میخوام برام یک isp دیگه ..ولی مشکل اینه که حد اقل ۷ روز کاری طول میکشه که باید بدون اینترنت بمونم ..
راهی هست که کمتر تو انتظار بمونم و بدون اینترنت نباشم ؟
بچه ها من میرم speedtest که تست کنم سرعت اینترنتم رااین ۳ تا گزینه میاد چرا ؟
1-mobile
2-become a host
3-speedtest mini
دیگه هم گزینه take a test نمیاد چرا ؟
نقل قول:سوال خیلی ها هست دوست من.نقل قول:
این سوال من هم هست.
بله میتونید. میتونید هر روز سرعت عوض کنید. مشکلی پیش نمیآد.نقل قول:
از طریق سایتش پهنای باندم رو به 1 مگ افزایش دادم. می خوام بدونم میتونم مثلا دو روز دیگه دوباره برگردم به 512 ؟
روزانه حساب میشه یعنی اگر در ماه 3 روز 1024 داشته باشید و باقیش رو 512 فقط 3 روز به نرخ 1024 حساب میشه و باقیش 512 حساب میشه.نقل قول:
اصلا چه جوری حساب می کنن پولش رو؟
برای تهران فقط سرویس نامحدود هست . سرویس های با محدودیت برای کسانی که اقدام کرده بودن مشکل به وجود آورده.نقل قول:
راستی چرا مشخص نبود که سرویس 1 مگش نا محدوده یا نه؟
قبلا میشد اما الان نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم صفحه مورد نظر که دیگه باز نمیشه.نقل قول:
یه سوال دیگه هم داره(م) و اینه که تو سایت مخابرات نمیشه حسابمون رو چک کنیم و ببینیم مثلا چقدر دانلود و آپلود داشتیم؟ چون من یه مدت کرمانشاه بودم اونجا به راحتی می تونستیم تو یه بازه زمانی بفهمیم مقدار ارسال و دریافتمون رو.
تنها راه مطلوب استفاده از اینترنت wimax شرکت های داخلی هست که کاملا جدا از خط تلفن کار میکنه و میتونه در مدت زمانی که خطتون رانژه نیست مورد استفاده قرار بگیره. راه دوم استفاده از اینترنت تلفن همراه هست که خیلی ارزونتر هست و بسیار ابتدایی اما تا حدودی کار راه بندازه . حتی میتونید تلفن همراه به کامپیوتر به عنوان مودم بشناسونید و روی کامپیوتر از اینترنت edge و یا gprs تلفن همراه استفاده کنید. برای این کار بسته های مخصوص اینترنت برای سیم کارت تهیه کنید تا هزینه بالای استفاده از اینترنت نپردازید.نقل قول:
قبل از تخلیه خط از مرکزتون بپرسید که خط تلفن فیبر نوری هست یا نیست. اگر فیبر شده باشه فکر نکنم راه فرار داشته باشید از اینترنت مخابرات.
سلام بچه ها پینگم چطوره
سلام
پینگ شما خوبه سرویست چیه ؟
من چند روزه request timed out میگیرم راهی برای برطرف کردنش هست؟
256 نامحدود دارم.در مورد دومی هم فکر نمیکنم راهی باشه دست خودشونه :n16:نقل قول:
۱ سوال دارم..
سرعت دانلود مخابرات حد اکثر سرعت اسمیش هست یا بالاتر هم میره موقع های خلوتی ؟
سرویس های محدود بالاتره ولی نامحدود کاملا اسمی هست ...
من خودم نامحدود دارم و کالما اون چیزی رو میده که DownStream مودم هست ...
واسه من این چند روز اخیر بد جور داغونه. پینگ بالا، سرعت وحشتناک پایین طوری که با 16 تا کانکشن هم پهنای باند رو پر نمیکه!:n21:
کسی مشکل نداره؟
سرویس 1مگابیت. مخابرات غریبی
اگه کابل تلفن فیبر باشه فقط و فقط مخابرات سرویس میده.متاسفانه.من هزارتا isp زنگ زدم.نقل قول:
--------
این مشکل رو کسی نداشته؟
نقل قول:
سلام با سرعت 1 مگ مخابرات میشه آنلاین بازی کرد و همچنین تو اینترنت فیلم دید؟
سلام، خیر.نقل قول:
برای لایو بازی کردن نیازی به پهنای باند بالا نیست 128 هم کافیه ...
بیشتر پینگ مهمه اون فقط تو یه سری بازیها نه همه شون ...
من خودم بتل 3 میزنم با پینگ خوب ولی با پینگ بالا هم میشه یازی کرد ...
سرعت دانلود با 1 مگ شده 512 تا
نقل قول:من که مدت ها با 512 مخابرات مکس پین 3 رو آنلاین بازی می کردم و خیلی هم مشکلی نداشتم.نقل قول:
سلامنقل قول:
من با 256 cod 4 رو بازی میکنم ولی فیلمو....
سلامنقل قول:
من با 256 cod 4 رو بازی میکنم ولی فیلمو......
من این battlfield heroes رو رفتم نصب کنم بعد مدتها ولی 3-4 بار وسطه نصبش دانلودش قطع شد دیگه بی خیال شدم
قبلا با 128 داتک راحت بازی میکردم ولی مسنکه نمیشه
دوستان اگر بازی 3rd person shooter و 1st person چیزی آنلاین سراغ دارن که هم رایگان باشه هم با مخابرات جواب میده ما رو منور کنن
https رفت رو هوا!:n19: دوباره چند روزیه همه چیز نابود شده ... برای شما هم همینطوریه!؟
تو انقدر دانلود نکن سرعت ما رو اوردی پایین مردم آزار!:n24: مگه نشنیدی :نقل قول:
من این battlfield heroes رو رفتم نصب کنم بعد مدتها ولی 3-4 بار وسطه نصبش دانلودش قطع شد دیگه بی خیال شدم
قبلا با 128 داتک راحت بازی میکردم ولی مسنکه نمیشه
دوستان اگر بازی 3rd person shooter و 1st person چیزی آنلاین سراغ دارن که هم رایگان باشه هم با مخابرات جواب میده ما رو منور کنن
دانلود کمتر , زندگی بهتر
"وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نورانی شو!:n02:
دوستان عزیز میشه به این سئو.ال هم یه نگاهش بندازید؟نقل قول:
نقل قول:
اینم کابل جدید هیچ فرقی نکرد 4 تومن رفت تو پاچه ام همچنان the network cable unpluged . و با دیال آپ پست میدم:n29:نقل قول:
با هیلتر شکن میشه فیلم دید با سرویس 1mمخابرات
با یه مودم دیگه تست کردی؟نقل قول:
کلا عمر مفید مودم ها 2-3 سال بیشتر نیست. بعد از این مدت مشکلات عجیب غریب پیدا میکنن! مشکل شما هم فک کنم از مودم باشه.
مودم از هرکی خواستم نداد لازم داشتن! تنها راهش اینه بخرم امتحان کنم.نقل قول:
اولاش با یه دقیقه چشمک زدن شروع شد کم کم رسیده به 10-15 دقیقه و الان شده 4-5 ساعت. به خاطر همین روند خراب شدنی که طی کرد از همون اول حدس خودم مودم بود