برای من مشکلی نداره .نقل قول:
Printable View
برای من مشکلی نداره .نقل قول:
منم شدید نویز داره اما مشکل من از وقتی شروع شد که پورتم عوض شدنقل قول:
راهی هست که نشه؟ همون رزرو باقی بمونه که یه سرعت کمتر ورردارم..... ( این دوره زیاد آن نیستم)نقل قول:
مخابراتیا دیشب سرعت دانلود شما خوب بود؟
از این مخابرات پیش رفته انتظار بهتری داری؟:n08:نقل قول:
برا من که تک کانکشن از 5 بیشتر نمیرفت و دوتایی از 10 دیگه کلا کامپیوتر رو خاموش کردمنقل قول:
قصدم این بود این روز آخری دانلود کنما:n18:
تقریبا قطعی شد که صبانت میگیرم
اگه خوب نبود میرم حسابگر:n18:
نقل قول:
من سرویس 512 ویژه حسابگر دارم پینگش برای بازی خوبه چون تایم اوت نداره اگرم داشته باشه هر 30 تا یکی داره پینگش هم متغیره بین 150 تا 250 هست
پینگ حسابگر
سرویس 1مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای قیمت هم برین به سایت حسابگر
کسی با دانلود با لینکهای اپلودباز و هیپفایل با idm مشکل داره؟
جالبه من با خیلی از لینکها مشکلی نداره دانلودم، ولی یه شب در میون یا اپلودباز دانلود نمیشه یا هیپفایل.
اول فکر کردم شاید idm رو محدود کردن دیدم نه با خیلی از لینکها مشکلی نداره سرعت دانلود عادیه.
نمیدونم دارن چیکار میکنن واقعا، هر روز یه فیلم داریم با این اینترچت!
سلام دوستان
من به تازگی محدود مخابرات گرفتم. قبلن نامحدودش رو داشتم
چندتا سوال داشتم:
شبا از چه ساعتی تا چه ساعتی دانلود نامحدوده؟ و آیا یوزر و پسورد همون یوزر و پسورد روز هاست یا فرق داره؟
مرسی:n01:
نقل قول:
سرعت مخابرات عجیب شده !
عجیب از این نظر که بدون چیز پی ان دیشب صفحه بزور باز میکرد و حتی برای یه فایل ساده 10 مگی از پی سی دانلود مشکل داشت ولی وقت چیز پی ان رو فعال کردم شد سرعت همیشگی و فایل رو با 200 دان کرد ... و صفحات هم خیلی سریع باز میشن...
نقل قول:
ساعت 1-6 صبح رایگانه
هیچ تغییری برای یوز و پس نمیخواد ساعت سرور اونا که از 1 عبور کنه دیگه حجم کم نمیکنه
بعید میدونم با صبانت مشکل داشته باشی، انقل قول:
جدیدا هم سرویس نامحدود رو تو تهران اضافه کرده...
صبانت پینگش بالا بود ۲۷۸ اونم تو ساعات کم ترافیک . فعلا حسابگر درخواست دادم تا ببینم چطوره
کدوم سرویس حسابگر رو گرفتی؟نقل قول:
کجا پینگ گرفتی؟نقل قول:
اون ip سایت بازی که فرستادی، سایت چه بازیی بود؟
حسابگر هم تو بازی خوب عمل میکنه، در کل با. صبانت و حسابگر پینگ wow حدود 300 بوده ( البته تو بازی، نه cmd(
آقا سرعت دانلود تک کانکشن با ان پی وی شما چنده؟نقل قول:
سرویس ۱۲۸ ۵ گیگ محدود طلایی گرفتم . کسی از اوناکه یک به ده محدود هستن داره؟
تو خود صبانت ساعت یازده صبح پینگ گرفتن که زیاد بود برا اون ساعت. چون مخابرات خودم همون زمان ۲۰۰ بود اما ساعت ۲ که میشه دیگه مصیبت شروع میشه. به هر حال ببینم این حسابگر چطوره. تنها ضرر این وسط ۵ تومن رانژس که صبانت ده تومن میگیره برا رانژه و هر گیگ اضافه ۱۳۰۰ گرونتر نسبت به حسابگر
اون یک ب ده های محدود حسابگر اولا ساعت رایگان نداره دوما سرعتش. مثلا برای 256 همون 32 ه.....نقل قول:
پینگ صبح و شب صبانت فرقی نداره، فکر میکردم اون دفتر از نت مخابرات استفاده میکنه! طبق گفته خودشون
با این حسابگرت هم مشکلی. نداری، پینگش خوبه
چقدر شد هزینش؟ گفتن چند روزه؟
نقل قول:
سرعت دانلود با خود مرورگر (کروم) حدود 60 میشه ... البته با استفاده از چیز پی ان !
نقل قول:
ttl. چیه دقیقا؟ فقط میدونم که حتی وقتی پینگ خوبه، اگه حدود 30 نباشه تو بازی مشکل داره.... وقتی 50 میشه همش dc میشی
بدون ان پی وی سرعتش چنده؟نقل قول:
کسی دیگه از دوستان هست که ان پی وی یا فندق شکنی داشته باشه که سرعت دانلود با تک کانکشن یا همون مرورگر رو بالا ببره؟ ( با سرویس ADSL مخابرات کرمانشاه امتحان شده باشه)
الان (لحظه تایپ این پست)سرعتا خوبه و خیلی نیاز به چیز پی ان نیست و بدون چیز پی ان هم الان کروم با سرعت 50-60 دان میکنهنقل قول:
ویرایش: ولی بدون چیز پی ان با باز کردن بعضی از سایتا مثل اسپید تست مشکل داره مرور گر !
تست با چیز پی ان
با گوشی ام نمی تونم نقل قول بگیرم .
اره دفتر مخابراته اما من رفتم قسمت پشتیبانی تست پینگ گرفتم . حسابگر گفت یک هفته طول می کشه. اگه یک به ده ها افت کیفیت نداشته باشن برام مهم نیست سرعت یا ساعت رایگان کالا فعلا سرویسش برقرار بشه ببینم چطوره. هرچند شانس منه سگ میره تو نت حسابگرم!!
سرویست کدوم شرکته ؟:n13::n19:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
وقتی مخابرات میگه 2 ماه دیگه یعنی 2 سال دیگه.
من رفتم ثبتنام کردم هی این هفته و اون هفته کردن تا 3 ماه طول کشیدوحالا ئای به حالی که گفتن 2 ماه دیگه.
زیرخاکی؟نقل قول:
الان یک سال بیشتره که مخابرات سرویس داره
اسیاتک! به خاطر ttl بعید میدونم راحت باشی، تو ورد که مشکل داره، حالا شایدم دلیلش ttl نیست، اما هر بار که بالا میره، dc زیاد میشه...نقل قول:
با چه مرور گری؟ من که با ucbrowser خیلی مشکل دارم!!!! قندشکن هم نداره.... opera هم که اصلا این سایتو پشتیبانی نمیکنه
اون پست رو از اول تاپیک. نقل قول کردی؟!نقل قول:
من با همین ttl پینگ 150 هم تجربه کردم با سرورهای هلند بازی a.v.a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن ttl هیچ وقت بالا پایین نمیشه و همیشه یک عدد ثابت هستش
یعنی زمانی که وصل شدی به اینترنت و یه عدد گرفتی تا وقتی دی سی کنی همون عدد می مونه
آسیا تک خیلی خوب بوده اگه حسابگر جواب نده آسیاتک رو هم بعدا میذارم جزء گزینه ها:n02:
اتفاقا من با uc میرم البته من گوشیم نوکیاس
و از ورژن جاواش استفاده می کنم سایت رو خوب میاره اما نقل قول رو پشتیبانی نمی کنه
و قندشکن uc خیلی هم خوبه و فیس بوک رو خیلی عالی باز می کنه
دوست عزیز اینجا که با تک کانکشن سرعت داغونه. با 16 تاش هم متوسط 110 ـه و باید چند فایل رو همزمان دانلود کرد تا به max سرعت رسید. یادمه شما هم قبلن سرعت تک کانکشنت پایین بود. پس اگه باز یه موقعی پایین اومد ممنون میشم اگه یک تست با و بدون ان پی وی بگیری و اینجا بزاری. البته با مرورگر دیگه ای تست کردی؟ شاید chrome با چند کانکشن دانلود کنه؟نقل قول:
مرورگر تو سرعت دانلود نباید اثری داشته باشه چون همه با یک کانکشن دانلود میکنن و اگه تفاوت جزیی در حد چند کیلوبایت باشه به خاطر روش های مختلف اندازه گیری و یا استفاده از واحدهای مختلف سرعته (مبنای 10 و مبنای 2)نقل قول:
دوست عزیز اینو از اولین پستها نقل قول کردی !!!!حواست کجاست!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
آخرین روز من و مخابرات
منظورم مرورگر گوشی بود...نقل قول:
اما در مورد chrome فکر کنم چند تایی دان میکنه، واقعا سرعتش با مرورگرای دیگه فرق داره
خوب پس از این به بعد چند بار دی سی کنم که ttl پایین بگیرم؟ دی این مورد که هو بازی تاثیر داره، تست کردی؟نقل قول:
رو گوشیه جاوا م نشد که uc نصب کنم، لایتش فقط نصب میشد....
دلفین و فایرفاکس و کروم رو هم امتحان نکردم
خیلی پایین نمی گیرینقل قول:
همون حول و حوشه
و بعید می دونم تاثیری داشته باشه
یه تاخیره که حتما هست
زیاد هم نمی دونم خودم در موردش
پس از شروع امتحانات مدارس و دانشگاه ها ( از 10 دی تا به امروز) پینگ آسیاتک تقریبا خوب شده و تعداد دیسی به شدت کاهش یافته است وپینگ 4.2.2.4 از حدود 350 به میانگین 250 کاهش یافته است. البته مشخص نیست این روند پایداره یا نه دوباره پینگ بالا میرهنقل قول:
فعلا من از حسابگر گرفتم تا ببینم چطور جواب میدهنقل قول:
الان دیگه حتی اگه یه دور کل isp ها رو بگردم برام مهم نیست
فقط می خوام اعصاب خوردی مخابرات رو نداشته باشن
همین الان با ده بار رفرش همین سایت باز میشه
2 در میون تایم اوت:n13:
دوست خوبم برای شما دو تا تست دانلود با مرورگر موزیلا فایرفاکس از سایت پی سی دانلود گرفتم یکی با چیز پی ان و اون یکی بدون چیز پی ان!نقل قول:
سرعت با چیز پی ان = 64
سرعت بدون چیز پی ان = 11
عکسها رو هم به ترتیب گذاشتم تا بهتر مقایسه کنی
محموع کل استفاده من از مخابرات
مجموع کلزمان اتصال: 4022
مجموع کلدریافت: 94.78G
مجموع کلارسال: 20.85G
تعداد کل ردیف ها: 5720
در مدت زمان بیشتر از 18 ماه