اصلا تاثیر داره اینا؟ گیم پلی آخه چجوری ممکنه عوض شه؟نقل قول:
Printable View
اصلا تاثیر داره اینا؟ گیم پلی آخه چجوری ممکنه عوض شه؟نقل قول:
مثل اینکه هنوز ژاپنی ها رو نشناختی !!! :31: ( سازندش ژاپنی هست )نقل قول:
من با این تنظیمات کاملا احساس کردم بازی روون تر و بهتر شده :
گیم پلی 0.7.5
فیزیک : ئmod 2 :realsti
animation boost و *2 هر دو تاشون تیک خورده .
خوب منم استفاده کردم و تغییر رو واقعا حس کردم :31: ولی هنوز نمی تونم بگم بهتر شده یا بدتر؟!! ولی تغییر کرده.نقل قول:
یه چیز دیگه اینکه صدای گزارشگر قطع شده...چجوری بیارمش؟
چطوری ازش استفاده کنم؟نقل قول:
یه خورده بازی کنی می فهمی تغییرات خوب بوده !نقل قول:
در مورد صدای گزارشگر هم حین بازی start رو بزن و از منو گزینه ی sound settinds رو انتخاب کن و صدای گزارشگر ( commentary ) رو زیاد کن .
تو همون لینک دانلود نحوه ی استفاده ازش هم هست .نقل قول:
این فقط با پچ 1.3 کونامی کار میکنه؟ ما که از پچ 1.2 استفاده میکنیم چیکار کنیم؟ آخه کرک سالم واسه پچ 1.3 خود کونامی نیست که؟نقل قول:
دوست عزیز تنظیمات رو چجوری بزارم؟نقل قول:
من بلد نیستم با این کار کنم... بگو خودت چی گذاشتی منم همونو بزارم...
شما اگه یکی از پچ های جدید PESEDIT رو نصب کنی ( ورژن 2.0 به بالا ) ورژن بازیت 1.03 و ورژن دیتاپک 7.00 میشه .نقل قول:
بلدی نمی خواد دیگه :31: تنظیماتش سلیقه ای هست . تو تب اول اون پایین چهارتا گیم پلی داره ( که یکیش دیفالت خود کونامی هست ) که می تونی یکیشون رو انتخاب کنی . تو تب دوم هم می تونی فیزیک و سرعت رو تنظیم کنی ( تو بازی همشون رو امتحان کن تا ببینی جه طوری هستن ) در ضمن توصیه می کنم اون دو تا گزینه پایین تو همین تب رو تیک بزنید . البته اگه احساس کردید بازی لگ دار شده ! دومی ( 2* ) رو تیکش رو بردارید چون همون طور که خودش گفته سیستم قوی می خواد !نقل قول:
رفقا الان من بازی و اجرا می کنم close میشه و میگه kload.dll و پیدا نمی کنه. کسی میدونه مشکل از کجاس؟ باید reinstall کنم؟
دقیقا چه Error ای میده ؟ ( عکسش رو بذار )نقل قول:
سلام دوستان بازی من با مستر لیگ مشکل داره و اصلا من نمی تونم از قسمت مسترلیگ استفاده کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی وقتی وارد مستر لیگ می شم و یه تیم انتخاب می کنم و تنظیمات رو انجام میدم وقتی می خوام سیو کنم کلا از بازی خارج میشه. یا اگر هم سیو نکنم و همینطور next بزنم تا جایی که اولین بازی رو باید انجام بدم پیش میره و بعد از بازی خارج می شه.
من از پچ PESEdit.com 2011 Patch 2.01 استفاده می کنم . در ضمن از Extra-Content_Unlocker_1.0.1.0 هم استفاده کردم.
اگر ممکنه بگید که چکار باید کنم. آخه مسترلیگ اصلیترین قسمت بازیه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما يه بار ديگه بازي رو نصب كن يا پچ جديد اين سايت رو نصب كن يا در غير اين دوحالت اگه نشد مجبوري پچ رو پاك كني فكنم باگ پچ باشه چون خودم استفاده نكردم نميدونم ولي مطمئن اين اخريش درسته كه تازه اومده البته احتمال هم داره مشكل از سي دي ات باشه
دوست عزیز شما قبل از ورود به بازی باید از آیکن PESEDIT تو پوشه ی بازی به مستر سوییچ کنی ، این کار رو می کنی ؟نقل قول:
نه این کار رو انجام نمی دم... میشه توضیح بدید دقیقا چکار باید انجام بدم. ممنون میشم.نقل قول:
دوست عزیز شما باید نرم افزار.NET framwork4. رو نصب کنید بعد روی پس ادیت کلیک کنید تا باز بشه و بعد از بالای صفحه تب دوم رو انتخاب کنید و روی مستر لیگ کلیک کنید و سپس اوکی رو بزنید...نقل قول:
یکی لطف کنه ترینر پول مستر لیگ رو آپلود کنه اونایی که تو تاپیک هست فایل حذف شده
راستی من وقتی جام جهانی یا جام ملت ها بازی میکنم معمولا تیمای خوب خیلی راحت می بازن البته درسته که در فوتبال امروز هیچ تیمی از پیش برنده نیست ولی توی لیگ قهرمانان مثلا ممکنه گالاتاسرای چلسی رو حذف کنه اما توی جام جهانی خیلی مسخرست....
مثلا آلمان 4-1 از مونته نگرو می بازه یا مثلا توی جام ملت های امریکا ،آرژانتین که میزبان هست توی بازیه اول حذف میشه و برزیل هم حذف میشه و توی فینال میخورم به بولیوی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::18:
خلاصه نتایج افتضاح هست و کاپ گذاشتن اصلا حال نمی ده...من که هرچی جام جهانی بازی کردم توی فینال خوردم به هندوراس یا اسلوواکی یا استرالیا و.... اصلا جالب نیست که هیچ تیم قدرت مندی توی یک هشتم نهایی نباشه:41:
خلاصه نرم افزاری چیزی سراغ ندارین که نتایج تا این حد غیر واقعی و مسخره نباشه؟؟!!
منم همين مشكلو در كاپها دارم مثلا يه تيم متوسط ميرسه فينال جام جهاني مثل مكزيك يا دانمارك ميرسه نيمه نهايينقل قول:
اما در جام باشگاههاي اروپا من اصلا نتيجه غير طبيعي در اون حد نديدم، هميشه 4 تا تيم مرحله آخر تيمهاي بزرگ و قدرتمندي مثل منچستر، اينتر، رئال، ميلان و بارسا و چلسي هستن و در 99% موارد من با اينتر فينال رو بازي ميكنم.
با مزه ترين قسمت اينجاست كه من ايران،هلند،پاراگوئه و كامرون رو انداخته بودم تو يه گروه و از اين گروه ايران بعنوان سرگروه اومد بالا و هلند تيم دوم شد!!!
يا نيجريه تو گروهش اول شد و ايتاليا دوم و ژاپن و صربستان هم حذف شدن
از پاسختون متشکرم. فقط یه سوال دیگه اینکه اینجا من 4 تا گزینه دارم DEFAULT و COPA LIBERTADORES و ML/BAL 1 و ML/BAL 2 .این دو گزینه که ML هست چه فرقی دارن و اصلا کدومش بهتره؟نقل قول:
..............نقل قول:
دوستان بهترین پچی که واسه لیگ ایران برای این بازی اومده رو لطف میکنید بزارید میخوام از همه نظر کامل باشه چهره و لباس و...
خواهش میشه. شما رویML/BAL 1 کلیک کنید تا بتونید مستر لیگ و become a legend رو سیو کنیدنقل قول:
راستی در مورد اینکه کدومشون بهتره یک توضیحی بالاش نوشته که چون من پچ1.6 رو دارم شاید توضیحاتش با مال شما فرق کنه ولی نوشته که ML 1 همه ی تیم هارو داره فقط تیم های لیبرتادورس کامل نیست ، و برای هر گزینه یک توضیح یک خطی نوشته که اونو بخونید میفهمید کدوم بهتره ولی معمولا همه اولی رو میزنن...
اینم عکس مشکل من. موقع اجرا کردنش این ارور و میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای edit کردن باید برم فایل edit.bin رو از تو قسمت save های pes2011 پیدا کنم و اونو با نرم افزار باز کنم . اما pes2011 که من دارم این فایل edit.bin رو نداره ... حالا چیکار کنم ... کسی هست راهنمایی کنه ... شاید باید کار خاصی کنم تا edit.bin بیاد و بعد اونو باز کنم ؟؟؟؟؟؟
برای مسترلیگ هم کسی ترینری سازگار با win7 نداره که بشه پولو زیاد کرد .... البته من net. ورژن 4 رو دارم باز هم ترینرهایی که دانلود کردم باز نمی شن
ممنون
edit.bin معمولا وجود داره حالا اگر نیست برو تو بازی قسمت edit یه چیزی رو مثلا ترکیب تیم دلخواهتو تغییر بده
بعدش سیو کن ایجاد میشه
اگه ترینر پول می خوای(windows 7 or xp) باید بری نرم افزار Tool Collection 3-pes 2011 رو دانلود کنی تمام ترینر های این بازی با این نرم افزار از طریق autorun اجرا میشه حدود 30 تا ترینر داره و هر کدوم کار جداگونه ای انجام میدن و مثل هم نیستند لینک دانلودش رو ندارم اگه تو google سرچ کنی حتما پیدا می کنی ولی حجمش بالا است 25 mb شایدم بالاتر :8:
نقل قول:من که چنین اروری تا الان ندیده بودم :31: با نصب پچ یا فایلی این طوری شد ؟ قبلا سالم بوده بازیت ؟!نقل قول:
در مورد فایل ادیت تعحب می کنم این فایل معمولا تو پوشه ی سیو ها هست ! از چه نرم افزاری می خوای استفاده کنی ؟ شاید اون نرم افزار به فایل option نیاز داره نه Edit بنابراین تو پنجره ی نرم فزار فایل ادیت نمایش داده نمیشه .نقل قول:
در مورد نرم افزار افزایش پول هم این دوتا رو امتحان کن ببین جواب می گیری :
کد:http://www.pes-patchs.mihanblog.com/post/196
کد:http://www.pes-patchs.mihanblog.com/post/143
آره سالم بود ییهویی اینجوری شد. میگم آپدیت جدید تر از ورژنی که الان نصب هست نیومده؟ ورژن بازیم تو عکس معلومه. گفتم شاید ورژنشو اپدیت کنم درست بشهنقل قول:
دوستان سیو بازی بنده مثل اینکه خراب شناسایی میشه corrupted
برنامه ای چیزی برای درست کردنش نیست؟!
دستم به دامنتون کلی BAL رو رفتم
آخرین ورژن بازی 1.03 و آخرین ورژن DLC 7.00 هست . ولی پایین بودن ورژن بازی باعث بالا نیومدن اون نمیشه !نقل قول:
احتمال داره کامپیوترت ویروسی شده باشه !
بعد از نصب پچ این طوری شده ؟نقل قول:
کدوم پچ؟!
خودم برنامش رو پیدا کردم مرسی دوستان
سلام
من توي مسترليگ مربي ، دكتر، مربي تمرينات و ... همه رو آخرين لول خريدم
ولي نميدونم چرا بازيكنام به جاي پيشرفت پسرفت ميكنن!
كسي دليلشو ميدونه؟
سلام !!
ديروز نسخه كنسولي بازي رو خريدم برا اكس باكس اما مشكل نسخه pcرو داره ! يعني اپديت نيست و تيما تركيبشون جديد نيست !!
چي كارش كنم ؟؟؟
برای Xbox و PS3 هم پچ هست ولی دقیقا نمی دونم چطوری باید نصب کنی ( چون خودم کنسول ندارم و تجربه نکردم )نقل قول:
دوستاني كه از نحوه برطرف كردن مشكل اطلاع دارن كمك كنيد لطفا ً
فكر ميكردم نسخه كنسول از اين دنگ و فنگ ا نداره !!!!!
بچه ها من PES Edit رو با موفقیت نصب کردم ولی حالا که میرم تو بازی میبینم اسم تیم ها درست شده ولی لباسشون نه:41:
مثلا چلسی لباسش خیلی مسخرس و تبلیغ هم نداره و همین طور لیورپول.
چه پچ دیگه ای هست که من نصب کنم لباس ها رو هم اوکی کنه؟
شما فایل زیر رو دانلود کن و بعد از Extract کردن تو پوشه ی system 32 ویندوز و همچنین تو پوشه ی بازی کپی کن ، لباس ها و لوگو ها هم درست میشن :نقل قول:
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/ih5hxu49kcp6hsgq5b.rar
ضمن تشکر از شما من پچ PES 2011 Patch 1.2 رو نصب کردم و همه لباس ها درست شد ولی حالا تیم های دست دو نیستن! اگر همون پچ PES Edit رو نصب کنم و بعدش این فایل رو کپی کنم همه لباس ها درست میشن؟نقل قول:
با عرض معذرت این فایلی که گذاشتین خراب هست.
راستی یه چیز دیگه: من میخوام این اسمای بازیکن که میاد بالای کلشون رو بردارم. تو setting گشتم چیزی نبود. میشه همچین کاری کرد؟
خب پچ 1.02 که لیگ های دسته دو رو نداره ! شما هر پچ PESEDIT رو که نصب کنی و بعد فایلی که گذاشتم رو کپی کنی ( همون طور که توضیح دادم ) لباس ها و لوگو ها و اسامی درست میشن اما برای لیگ های دسته دو باید پچ های جدید رو دانلود کنی . ( اگه اشتباه نکنم پچ 2.00 به بالا ) البته دقت کن که فقط می تونی یک لیگ دسته دو رو وارد بازی کنی و برای انتخابش هم باید قبل از ورود به بازی از آیکن PESEDIT داخل پوشه ی بازی اون رو انتخاب کنی . ( چون من مطمتن نیستم می خوای برای همین پچ 1.02 هم این کار رو کن و ببین لیگ های دسته دو رو داره یا نه )نقل قول:
در مورد فایلی که برای دانلود گذاشتم هم خودم امتحانش کردم لینکش سالمه .
در مورد اسامی بالای سر بازیکن ها هم فقط می تونی برای بازیکن های خودی رو برداری ، برای این کار فایل option موجود توی پوشه ی سیو بازی رو پاک کن و بعد وارد بازی که بشی ازت سوال می کنه و می تونی اون جا تنظیمات دلخواه رو انجام بدی .
اگر آپشن رو پاک کنم همه تنظمیات و کنترل و ... پاک میشن دیگه؟نقل قول:
راه دیگه ای نداره؟
سلام
من پچ PesEdit 3.0 را نصب كردم و بازيكنان تيمها درست آپديت شده و لوگوي تيمهاي انگليسي و آلماني اشتباهه
مشكل از كجاست . ؟؟