دوستان کدوم کودم Wifi بهتر هست؟
ممنون
Printable View
دوستان کدوم کودم Wifi بهتر هست؟
ممنون
از صبح داره برای من آزاد حساب میکنه کل مصرفم رو
کنترل حساب ECare هم قاطی کرده موجودی حساب رو نمیگه. اما با کد *707*شماره وایمکس*1*1# استعلام میکنم میبینم داره از مونده حسابم کم میکنه
این ایرانسل معلوم نیست چرا اینطوریه سر ماه قاطی میکنه
دوستان یک سوال
من الان 1 مگ رو ثبت نام کردم. بعد برای من فاکتور صادر کرده مبلغ قابل پرداخت: 4271158 ريال؟؟؟!!!
به نظر دوستان درست هست؟؟ چون به نظرم خیلی زیاد شده هزینش.
کلا 8 تومن هزینه نصب+80 تومن مودم و +82 تومن هزینه سرویس مگه نیست؟؟
ممنون
ارهنقل قول:
قاط زده حتما
زنگ بزن707
دوستان این سرویس 1مگ نامحدود واقعا نامحدودا یا مثل شاتل محدودیت داره و چقدر؟
به نظرتون وایمکس خوبه یا adsl?
وایمکس شبانه نداره و قیمتش هم بالاتر هستنقل قول:
مودم های usb یکمقدار قدرتشون میگن ضعیفتر از مودمهای وای فای هستنقل قول:
سرویس من ساعت 3 بعد از ظهر تمدید شد . منم تا 3 از اینترنت استفاده نکردم که مصرف آزاد نزنه . چون حوصله سرو کله زدن با آدم نماهای 707 رو نداشتمنقل قول:
دوستان من میخوام 1 مگ بگیرم باید سرویس اعتباری رو بگیرم یا دائمی؟؟
این ها چه فرقی با هم دارن؟
شرمنده هی سوال می پرسم.
ممنون
کیفیت سرویسهای وایمکس ایرانسل چند ماه اخیر خیلی خیلی افت کرده من 1 مگ نامحدود دارم حداقل 10 تا 12 روز در ماه افت سرعت و قطعی دارم. کم کم باید از ایرانسل خداحافظی کنم.به کسی هم توصیه نمی کنم وایمکس بگیره چون واقعا به صرفه نیست
اگه به عکس پایین نگاه کنین میبینین مکان سرور منو دبی تشخیص داده . این یعنی چی ؟ یعنی ایرانسل تو دبی سرور داره ؟ ضمنا فیلتر شکن هم ندارم
فرق خاصی ندارن فقط برای اعتباری اول هر ماه پول میدی و برای دایمی آخر هر ماه (یا دو ماه)ولی دایمی یه مقدار هم ودیعه اولش باید بدی(فکر کنم به اندازه هزینه یک یا دو ماه) در نتیجه هر دو سرویس برابر میشن:20:نقل قول:
به نظر من اعتباری بگیر دردسرش کمتره
مودم هم طبق تجربه شخصیم FMM130 آنتن دهیش یکم بهتره ولی اگه مشکل سیگنال نداری BM632 رو بگیر که کوچیکتره
اون سرور شما نیست!! سرور اسپید تسته!!نقل قول:
وقتی وارد سایت اسپید تست میشی خودش یه تست کوچیک و نچندان دقیق میکنه تا سروری رو که باهاش کمترین پینگ رو داری پیدا کنه...
برای شما ایندفعه سرور دبی رو انتخاب کرده (که قطعا درست نیست و بهترین پینگ رو با سرور های تهران دارین)
یعنی تا دیشب استفاده کردم رایگان کاری نداشت اما بعدش اس ام اس پرداخت اومد و قطع شد:31:نقل قول:
شرمنده ولی اسپید تست سرور شما را با یه دایره که توش مثلث سبز رنگ هست نشون میده بعدش سرور دوم ( همون نقطه های سفید رنگ ) را که دارای پینگ کمتری هست انتخاب میکنه . توی عکس دقت کنید که موقعیت منو دبی شناخته .نقل قول:
سلام دوستان...
جدیدا چرا انقدر ایرانسل سرعت پیج باز کردنش افتضاح شده؟! سرعت دانلود و لعود کردن یک فیلم مثلا خوبه ولی پیدا کردن سایت واقعا سرعتش افتضاحه یعنی باید 10 ثانیه وایستی تا سایت رو پیدا کنه و بعد شروع کنه به لعود کردن صفحه ! این مشکل با Opera محسوس تره !
میزان دانلود شما در یک دوره 30 روزه با دانلود 24 ساعته با سرعت ثابت یک مگابیت، 316.4 گیگابایت خواهد بود.نقل قول:
دقیقا منم همین مشکل رو دارم سرعت دانلود عالی هست تا 250 کیلوبایت هم میره اما پینگم افتضاح بالاس و صفحات به سختی بالا میاد و در یک لحظه کلا قطع میشه اینترنت:41:نقل قول:
اینم پینگم هست که برای اولین بار چنین پینگ فاجعه انگیزی داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روزی هست برای منم کمی صفحات دیر باز میشه.
مودم انتخابي FMM130 هست آيا مودم خوبيه؟اگر خوب نيست ميشه مودم رو تغيير داد؟ كلا تفاوت مودمها از نظر كارايي چيه؟
مودم انتخابي FMM130 هست آيا مودم خوبيه؟اگر خوب نيست ميشه مودم رو تغيير داد؟ كلا تفاوت مودمها از نظر كارايي چيه؟
دوستان من سرویس 3 ماهه نامحدود داشتم تا 30 دی مهلت داشت بعد طرح 512 پایه رو تمدید کردم که از 1 بهمن درست شروع میشه و حالا تاریخ 1 بهمن پیغام داده مهلت مصرف ترافیک ماهانه پایان رسیده جهت تمدید 573 ریال بپردازید در غسر این صورت حساب شما در 4 بهمن قطع می شود. اصلا استفاده نکردم و حالا اومدم تو اینترنت دارم استفاده میکنم و مشکلی نداره؟! کجا باید ببینم چقدر ترافیک دارم؟؟ چون داخل کنترل سحاب رو گشتم پیدا نکردم.
اين كنترل حساب وايمكس ايرانسل يه كم قاطي داره، براي من هم بعضي وقتا اين جوري ميشه. يعني وقتي كه مبلغ مورد نياز رو شارژ ميكنم باز يك چند تومني ازش كم ميشه. من كاري كه خودم ميكنم اينه كه چون حوصله زنگ زدن به پشتيباني و سوال و جواب رو ندارم، اون مبلغ رو شارژ ميكنم (از طريق آنلاين). به هر صورت بايد اين مبلغ كسري رو يا بپردازيد يا از طريق پشتيباني درستش كنيد و گرنه اينترنتتون سر همون زماني كه گفته قطع ميشه.نقل قول:
دوستان من حسابمو شارژ کردم پشتیبانی صحبت کردم گفت اوکی هست شما یه چک کنید عکس گرفتم
آقا سرعت دانلود من نوسان داره ( سرویس 1 مگ ) پیج باز کردنم که دیگه نگو . قطعی هم زیاد دارم . شما هم این مشکلو دارین ؟
ooooooooooooooooooook
دوست عزیز من چطوری 57 تومان شارژ کنم؟؟؟ در ضمن آخه این مبلغ چی هستش؟؟؟ من که الان اینترنتم سر ماه شده پایه و دارم استفاده می کنم نباید اینطوری باشه ؟؟؟نقل قول:
راستی برای خرید ترافیک اضافی از کجا باید ببینیم مبلغش چقدر هست و خریداری کنم؟؟؟؟
من از ظهر همش دو چراغ آنتن هی چشمک میزنه و بعد خاموش میشه و دوباره هی چشمک میزنه و مجدد
نمیدونم باید چی کار کنم تا این مشکل حل بشه:((
کسی نبود؟؟که زیاد دانلود نکنم ازاد حساب بشهنقل قول:
توی قسمت پایین حساب ( که تو عکستون نیوفتاده ) اگه جلوی " باقي مانده ترافيک رايگان -ماهيانه " عدد بود حلهنقل قول:
خدمتتون عرض كردم كه من خودم از طريق پرداخت آنلاين (كارت بانكي) پرداخت ميكنم. با اين روش شما ميتونيد هر مبلغي ميخوايد شارژ كنيد (البته من خودم محض احتياط يه مبلغي بيشتر ميريزم، مثلا براي 57 تومن 100 تومن ميريزم) حالا اين كه اين مبلغ چيه منم دقيقا نميدونم و عرض كردم كه اگه حوصلهاش رو داريد ميتونيد تماس بگيريد با پشيباني و پيگيري كنيد. براي ترافيك اضافي هم اول بايد حسابتون رو به اندازه قيمت ترافيك اضافي شارژ كنيد (قيمتها در سايت وايمكس گفته شده) بعد در كنترل حساب اينترنتي بريد از قسمت «خدمات ازرش افزوده» قسمت بسته افزايشي رو بياريد و گزينه «بسته افزايشي» انتخاب كنيد و بقيه مراحل واضحه. (البته بگم من خودم چون حالا ديگه نامحدود دارم خيلي وقته بسته افزايشي خريد نكردم، ولي قبلا كه خريد ميكردم اين طوري بود.)نقل قول:
موفق باشيد
ممنونم دوست عزیز. برای دیدن اینکه چقدر ترافیک باقیمانده دارم کجاش باید برم؟؟؟ و اینکه فکر کنم به کیلوبایت میدن و چطوری باید حساب کنم تا مگابایت و گیگابایتش در بیاد بدونم چقدر هست.نقل قول:
با سپاس
خواهش ميكنم.نقل قول:
همه اطلاعات اعم از ترافيك مصرف شده (هم به كيلوبايت هم به مگابايت) و مقدار اعتبار باقيمانده در همون صفحه اول از قسمت «حساب» اومده.
اما تبديل واحدها:
كيلوبايت تقسيم بر 1024 ميشه مگابايت
مگابايت تقسيم بر 1024 ميشه گيگابايت
ضمنا اين رو هم بگم كه سيستم كنترل حساب اينترنتي وايمكس ايرانسل اصلا به صورت درست ترافيك مصرفي رو نشون نميده و بلكه خيلي كمتر از اونو نشون ميده. ميري نگاه ميكني ميبيني مثلا نوشته ميزان مصرفي 50 مگابايت. در صورتي كه شما شايد به 1گيگابايت هم مصرفت رسيده باشه. همينش هم هست كه داد خيليها رو درآورده. من از وايمكسم خيلي راضيم چون كيفيتش خيلي خوب و واقعيه، ولي بزرگترين عيبش رو همين كنترل حسابش ميدونم كه خيلي نادقيق و غلطاندازه. يكي از دلايلي هم كه نامحدود گرفتم همين بود. بس كه اعصابم خرد شد هي چك كردم بيبنم ترافيك دارم يا نه، و بعد هم از آخر يهو اينترنتم قطع ميشد چون بدون اين كه فهميده باشم ترافيكم تموم شده بود و باز بايد كلي هزينه بسته افزايشي ميدادم. به نظر من اگر به لحاظ مالي مشكل نيست، حتما نامحدود بگيريد. من كه خودم اون موقع كه محدود داشتم واقعا دچار استرس شده بودم!!!
موفق باشيد
سلام دوستان. من سه روز قبل پول واريز كردم اما تا الان از كارشناس و مودم هيچ خبري نشده. معمولا تحويل مودم چند روز طول ميكشه؟ متشكرم.
سلام دوستان. من سه روز قبل پول واريز كردم اما تا الان از كارشناس و مودم هيچ خبري نشده. معمولا تحويل مودم چند روز طول ميكشه؟ متشكرم.
برای من 13 روز زمان برد تا اومدن مودم رو نصب کردن اما این چند وقته سریع تر شده تحویلش حتی بعضی از دوستان میگن 3روزه بهشون دادن مودم رونقل قول:
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
تست الان هست 1 مگ
سلام
دوستان من یه وایمکس bm635 دارم.
مشکلم اینجاست که من یه پورتم رو دادم به همسایه امون.
هرچی من میشینم سر اینترنت داره دانلود میکنه.
حالا میخواستم ببینم چجوری از توی مودم براش پهنای باند مشخص کنم تا از یه سرعتی بیشتر نتونه دانلود کنه.
وارد خود مودم که شدم یه قسمت VLAN داشت ولی نمیدونم چه جوری تنظیمش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم عکس از داخل مودم
دقیقا همینیو که مارک کردم میخوام محدود کنم
سرويس 1 مگ، مشهد
سرور تهران:
سرور ايتاليا:
در هر دو حالت اين سرعت آپلودش منو كشته!!!
ببخشيد دوستان من ميخوام يه وايمكس براي محل كارم بگيرم با سرعت 512 چون ميخواستم يه مودم كوچيك باشه زياد تو چشم نباشه:31:
مودمهاي usb ايرانسل به نظرم مناسب اومد حالا دو تا سوال داشتم
1-قدرت آنتن دهي اينها با اون مدلهاي روميزي bm632w يكسانه از دوستان كسي از اين مدل داره و ازش راضي هست؟
2- اين مودمها رو الان موجود دارن يه وقت بهم نگه موجود نداريم برو فلان مدل بگير
3-تو داخل ساختمون از اون تقويت كننده هم بايد به كامپيوتر وصل باشه
يعني هر دوتاش وصل ميشه؟يا فقط اون كوچيكه
4-جديدا سرعتهاش كم نشده بيشتر برام پينگ تايم مهمه نه سرعت دانلود كلا براي صفحه باز كردن ميخوام
براي خونه يه 1مگ دارم از آسيا تك كه پينگ تام سرور تهران 46 ميلي ثانيه هستش مال اين چنده (سرويس 512)
من مودم USB دارم و ازش خیلی راضیم.چون روزها باخودم میبرم محل کارم و شبها میارم خونه.حمل و نقلش که خیلی راحته.خونمون تو منظقه زرد هست و بدون سامانه تقویت کننده هم راحت میگیره.شاید چون آپارتمان هستیم و ظبقه بالاییم.بدون سامانه از 78 تا 100 درصد آنت دارم.سامانه هم که وصل میکنم 100 درصد ثابت میشه
دوباره چرا سرعت باز شدن صفحات وب اینقدر کند شده. این روزها که همش اخبار سیاسی داغه و دهه فجر هم هست مشکل اینترنت خواهیم داشت. همه جوری اسیر بازی اینها شدیم