سلام
یکی میتونه زحمت بکشه قیمت و کانفیگ f13q وایو رو بگه.
اصلاً این خرید این مدل توصیه میشه؟
سلام
یکی میتونه زحمت بکشه قیمت و کانفیگ f13q وایو رو بگه.
اصلاً این خرید این مدل توصیه میشه؟
نقل قول:کد:http://www.dehkadeh-jahani.com/index.php?route=product/product&product_id=72
لنوو اشانتیون داره؟
من y560 که گرفتم اشانتیونش رو بم نداد؟!
برم بگیرم یا نداره اصلا؟
سلام دوباره
دوباره میپرسم به امید پاسخ جوابی...!
یه لپ تاب یکی از دوستام میخواد بگیره بین 1100000 تا1200000
شما چی پیشنهاد میکنید . زیبایی هم براش مهم نیست . مهم بالا بودن قطعاتش هست نسبت به رقیباش تو همین رنج قسمت
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
مدل پیشنهادی من :
IBM Lenovo Y560
سی پس یو : Core i5
رم :4 گیگ ddr3
گرافیک : ATI HD 5730 1GB DDR3 support DX11
هارد:640 گیگ
درایو نوری: DVD RW/DL
امکانات دیگر:WiFi , BT , Card Reader ,Sim Cart Reader,Lan,Webcam ,HDMI
قیمت 1200000
رو مدل Hp-Dv6 3150 هم می تونی فکر کنی ولی گرافیک IBm قویتره
موفق باشی دوست عزیز
نه فکر نکنم ،ما که گرفتیم چیزی نداشت.نقل قول:
سلامنقل قول:
خب بستگی به خودتون داره که چطوری برین روی مخ فروشنده و اینکه نقدی می دید یا نه؟!
من که خودم به شخصه 70 تومن اشانتیون از فروشنده گرفتم (کیف + کول پد + موس) ....
همین لپتاپ Y560 رو گرفتم به قیمت 1.200 به صورت نقدی
:46:
نقل قول:
میشه سوال منو جواب بدید.ممنون میشم:19:
در مورد cpu لپ تاپ ها کدوم مهمتره؟سرعت cpu یا مدل cpu
مثلا" بین cpu ci7 2 و cpu ci5 2.5 کدوم یکی قوی تر محسوب میشه؟
اگه اشتباه نکنم cori7 هشت هسته اییه 4 واقعی 4 تا مجازینقل قول:
وقوی تر از cori5 هستش
خرید هردو مدل به صرفه هست..نقل قول:
میشه سوال منو جواب بدید.ممنون میشم
مدل لنوو کمی قدیمی شده بهتره که 3150 رو بگیرید.. در عمل تفاوت چندانی ندارن . .
موفق باشید
این مدل cpu هست که قدرتش رو معلوم میکنه...نقل قول:
در مورد cpu لپ تاپ ها کدوم مهمتره؟سرعت cpu یا مدل cpu
مثلا" بین cpu ci7 2 و cpu ci5 2.5 کدوم یکی قوی تر محسوب میشه؟
برای مقایسه برید اینجا :
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
نظرتون در مورد n53jf چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
corei5 460
4g ddr3
gt 425 m _1g ddr3
bluray combo
usb3
15.6
1.300.000
با دو سال گارانتی ؟؟؟
با سلام آقا نظزتون درباره این لپتاپ چیه:
sony vaio VPCEA36FA
corei5 g60-2.66-3.2
4 GB ram ddr3
ati 5650
500GB hdd
dvd-rw
قیمت دبی:1510000تومان
از دوبی بگیرم؟یا برم dell l401 بخرم؟
سلام
دوستان عزيز براي خريد يه لپ تاپ تا 1500 خودم بين DELL 5010 INSPIRON ALUMINIUM و SONY VAIO VPC-F121FX/B موندم . شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد كه از هر نظر بهتر باشه ؟
ممنون
ایران با گارنتی 3 ساله رهجو ارزون تره !نقل قول:
نمی دونم چرا تاپیک رو مطالعه نکرده پست می دین ! بار ها این مدل با قیمتش عنوان شده
سلام
من دنبال لپ تاپی میگردم که سی پی یو و کش بالا داشته باشه
13 اینچ باشه!
ترجیحا سونی یا دل لتیتیود باشه
ممنون میشم راهنمایی بکنید!
قیمتش هم آخرش 1.5 باشه...
سلام.. .نقل قول:
سلام
من دنبال لپ تاپی میگردم که سی پی یو و کش بالا داشته باشه
13 اینچ باشه!
ترجیحا سونی یا دل لتیتیود باشه
ممنون میشم راهنمایی بکنید!
قیمتش هم آخرش 1.5 باشه...
AU N82JQ
Ci7 1.7 up to 2.9
cache 6MB
4GB DDR3
500
DVD RW
14.1 LED
GT335 Geforce
7-H
1400
از سونی
سری EA هست که 14 اینچه و بهترین cpuــی که روشه Core i5 ــه ...
آخه این cpu اش 2.66-3.2 است ولی مدل های موجود تو ایران cpuشون 2.53-2.9 استنقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشین
من پولم جور شده ومیخوام این مدل رو بگیرم ازتون میخوام اگه مشکل داغ شدن زیاد توی این مدل هست ویا مشکل حاد دیگه ای
داره بهم بگین
HP Pavilion DV6-3052 NR
ممنون:20:
نقل قول:
همه ی مدل های سری EA36FA یک نوع هستند و مدل CPU هم یکی هست....
ایران رهجو سری EA36FG عرضه میکنه که با توجه به گرارنتی به صرفه تر هست
این اعدادی که میبینید برگرفته از سایتهای ایرانیــــه...نقل قول:
آخه این cpu اش 2.66-3.2 است ولی مدل های موجود تو ایران cpuشون 2.53-2.9 است
شما به این توجه کن :
Core i5 540m یا core i5 460m . . .مثال بود.
دوستان سلام
بین دو مدل hp شک دارم.
پردازنده اولی : corei5 دومی : corei7
رم اولی : 6 دومی : 4
هارد : اولی 640 - 500
قیمت اولی 1200 دومی 1350
ارزش داره به خاطر سی پی یوش از رمش بزنم ؟
در ضمن شنیدم که اکثر برنامه ها نیازی به بیشتر از پزدازنده های corei5 ندارن. با این اوضاف شما کدوم رو انتخاب میکنید ؟
سلام
من برای خرید لپ تاپ سر دو راهی موندم.
3 تا انتخاب داشتم که در نهایت تصمیم به خرید dell گرفتم.
حالا می خواستم نظر شما رو در این باره بدونم و بخصوص از مزایا و معایب dell xps l501-a میخواستم بدونم.
3 انتخاب من بر اساس اولویت:
1- dell xps l501
مشخصات:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرم
پردازنده: Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT435M 2048MB Dedicated - MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
قیمت با گارانتی: 1500000 تومان
انتخاب دوم: N82jq
# Processor : 2.8 Core i7 M720 6 MB Cache
# Ram : 4 GB DDR3
# HDD : 500 GB SATA
# Graphic : Geforce 335 1024 MB DDR3 - Up To 2.8 GB
# Screen : 14.0" LED
# Drive : DVD-RW
# Weight : 2.2 Kg
# Os : Win 7
# Other : Lan / WiFi / BlueTooth / Web Cam / HDMI / eSATA / موس
قیمت: 1390000 تومان
انتخاب سوم: HP Envy 15-1104tx
نام محصول
نام مدل HP Envy 15-1104tx
نوع پردازنده
Intel Core i7-820QM
سرعت پردازنده
1.73 GHz up to 3.06
حافظه نصب شده 8GB
تکنولوژی ساخت DDR3 SDRAM
ظرفیت هارد 640GB
سرعت چرخش هارد 5,400 RPM
نوع هارد SATA
درایوهای نوری
نوع درایو نوری
DVD±RW
تکنولوژی ساخت نمایشگر widescreen / Full HD / LED
اندازه نمایشگر
15.6 اینچ
حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1920 x1080
پردازنده گرافیک
ATI Mobility Radeon HD 5830
حافظه گرافیک نصب شده 4GB
نام سیستم عامل نصب شده Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit
زمان کارکرد با یکبار شارژ
نوع باتری 6cell- Lithium Ion
ابعاد و وزن
عرض 38 سانتیمتر
طول 24.4 سانتیمتر
ارتفاع 2.6 سانتیمتر
وزن 2.3 کیلوگرم بدون احتساب دی وی دی رایتر
قیمت: 1850000 تومان
البته در سومی مثل اینکه یه نفر از آمریکا سفارش داده بود و می گفت به شدت داغ می کنه. در سایت سرزمین هم مثل اینکه گرافیکش رو اشتباه زده و گرافیک اصلیش 1 گیگه.(البته مطمئن نیستم). ضمناً در لپ تاپ سوم، درایور نوری بصورت اکسترنال هست.
من لپ تاپ رو برای کارای محاسباتی و کمی هم گرافیکی می خوام و کیفیت و بالا بودن مشخصاتش برام مهمه. قیمت هم زیاد برام مهم نیست.
1-در کیفیت تصویر لپ تاپ به ترتیب چه عواملی نقش دارن؟ایا lcd یا led بودن در کیفیت تصویر نقش داره؟
2-نحوه تاثیر گذاری رزولوشن در کیفیت تصویر چه جوریه؟
3-تا 1.5 میلیون بهترین تصویر رو کدوم لپ تاپ(بلو ری نمی خوام) داره؟
4-آیا ممکنه برای مثال کارت گرافیک 512 از 1 گیگ قوی تر باشه؟و در سایت نوت بوک چک چجوری میشه کارتهای گرافیک رو با هم مقایسه کرد یعنی کدوم یکی از کارکترها مهمترن؟
ممنون
در مورد HP Envy 15-1104tx باید به اطلاع دوستان برسونم که من با فروشندش یعنی سایت سرزمین تماس گرفتم و بشون گفتم که کارت گرافیکو اشتباه نوشتن. اونا هم قبول کردن. یعنی کارت گرافیک این لپ تاپ 4 گیگ نیست بلکه 1 گیگه.
در مورد داغ کردن لپ تاپ هم از اونا پرسیدم و اونا گفتن که اصلاً مشکل داغ کردن نداره و بهترین تهویه رو داره. تازه به من گفتن که بهترین لپ تاپ سال 2010 شناخته شده و لینک زیر رو به من دادن:
اما یک دروغ بزرگ:کد:http://www.shopping.hp.com/bestpc/?jumpid=re_r329_hpdirect_hho
سایتی که در بالا به من معرفی شده مربوط به خود اچ پیه و در واقع شرکت اچ پی این لپ تاپ رو (تازه اونم 14 اینچ و سی پی یو core i5 ) بعنوان لپ تاپ سال شرکت اچ پی انتخاب کرده نه بعنوان بهترین لپ تاپ دنیا در سال 2010!!!
در مورد داغ کردن این لپ تاپ هم به نتایج جالبی رسیدم.
یکی از دوستان در همین فروم دو تا پست داده بود و هشدار داده بود که این لپ تاپ به شدت داغ می کنه و تازه اون لپ تاپشو از آمریکا سفارش داده بود و استانداردهای آمریکا هم در اون رعایت شده بود. بنده خدا راست می گفت.
یکی از علل مهم داغ کردن زیاد این لپ تاپ اینه که باتری این لپ تاپ فرم معمولی نداره و به شکل یک صفحه می باشد که تمام قسمت پایین لپ تاپ رو در بر گرفته و در نتیجه قسمتهای تهویه رو مسدود می کنه. یعنی شما حتی با فن خنک کننده هم نمی تونید دمای دستگاه رو کاهش بدید.
علت دوم هم در سایت معتبر notebookcheck.net بررسی شده و دمای این لپ تاپ در حالت عادی و بدون استفاده حدود 45 درجه گزارش شده. حالا دیگه خودتون قضاوت کنید که در کارهای سنگین گرافیکی یا محاسباتی چه فاجعه ای به بار میاد.
The Envy 15 is quite different. Even in idle mode it blows a lot of hot air out.
انوی 15 کاملاً متفاوت است. حتی در حالت بی باری (بدون استفاده) این لپ تاپ مقدار خیلی زیادی هوای داغ بیرون می دهد.
We'd call the surface temperatures of the Envy 15 quite high. Especially the palm rest areas become subjectively rather warm and reach a temperature of estimated 40°C when idle (!).
We'd say the bottom side feels with about 45°C even hot. So, considering the high performance hardware components inside, we are quite interested in the Envy 15's heat management under load...
خودتون دیگه قضاوت کنید. تازه آخرش هم گفته ما علاقمندیم بدونیم در حالت کار سنگین، این لپ تاپ چطور می خواد حرارت رو مدیریت کنه؟!!!
دوستان عزیز، این لپ تاپ واقعاً ارزش خرید نداره و فروشندگان سود جو هم فقط به فکر جیب خودشونن و اصلاً به رفاه حال مشتری فکر نمی کنن.
این هم لینک بررسی لپ تاپ در سایت معتبر نوت بوک چک:
کد:http://www.notebookcheck.net/Hands-On-HP-Envy-13-Envy-15-in-Review.20675.0.html
کلا تجربه ثابت کرده هیچگاه شما نبایستی به اطلاعات و تبلیغاتی که بازار - فروشنده در مورد اجناس می کنن اعتماد کنی به نظرم دوستی که می خواهد هر سیستم رایانه ای بگیرد بهتر اطلاعاتی از فروم ها مثل این فروم و کمی از سایتهای خارجی کسب کنه بعد با چشم باز اقدام به خرید کنه ....
با سلام
لپ تاپ بین 1 میلیون تا 1/600/000 تومان .....
سی پی یو : Core I7 1,6 to 2,8
Ati 5470 گرافیک بالای 1 گیگ
و رم 6 گیگ
بیشتر برای بازی استفاده بشه...چه برندی و چه مدلی مناسبه ؟؟
ممنون:11:
سلام..نقل قول:
با سلام
لپ تاپ بین 1 میلیون تا 1/600/000 تومان .....
سی پی یو : Core I7 1,6 to 2,8
Ati 5470 گرافیک بالای 1 گیگ
و رم 6 گیگ
بیشتر برای بازی استفاده بشه...چه برندی و چه مدلی مناسبه ؟؟
ممنون
انتخابهای زیادی هست که برای بازی بهتره کارت 435 یا 5730 و 5650 روش باشه که میشه ...
Dell-XPS-L501
Lenovo Y560
HP-3190
به صرفه ترین y560 هستش که قیمتش حدود 1400 میشه..
مهمترین عامل کیفیت برای تصویر یکی پنل به کار برده شده و دومی رزولوشین تصویر هستش...نقل قول:
1-در کیفیت تصویر لپ تاپ به ترتیب چه عواملی نقش دارن؟ایا lcd یا led بودن در کیفیت تصویر نقش داره؟
2-نحوه تاثیر گذاری رزولوشن در کیفیت تصویر چه جوریه؟
3-تا 1.5 میلیون بهترین تصویر رو کدوم لپ تاپ(بلو ری نمی خوام) داره؟
4-آیا ممکنه برای مثال کارت گرافیک 512 از 1 گیگ قوی تر باشه؟و در سایت نوت بوک چک چجوری میشه کارتهای گرافیک رو با هم مقایسه کرد یعنی کدوم یکی از کارکترها مهمترن؟
ممنون
بهترین کیفیت برمیگرده به لپتاپهای سونی که از هر دولحاظی که گفتم نسبت به بقیه سر هستن..
صرفا مقدار حافظه مهم نیست و مدل معلوم میکنه که کدوم قوی تره...
به هرحال الان همشون 1 به بالا هستن.
مقایسه :
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
دوست عزیز انتخاب کاملا واضحه :نقل قول:
سلام
من برای خرید لپ تاپ سر دو راهی موندم.
3 تا انتخاب داشتم که در نهایت تصمیم به خرید dell گرفتم.
حالا می خواستم نظر شما رو در این باره بدونم و بخصوص از مزایا و معایب dell xps l501-a میخواستم بدونم.
3 انتخاب من بر اساس اولویت:
HP Envy 15-1104tx
دوست عزیز باید کمی اطلاعات خود را بالا ببرید ,
اینکه کلا سایت های سازنده Total memory که شامل shared memory va dadicated memory را وارد می کنند که این دستگاه کلا ۴ گیگ است و ۱ گیگ هم خود کارت گرافیک dadicated دارد البته من نمیدونم تو سایت اون شرکت چی نوشته کلی گفتمنقل قول:
در مورد HP Envy 15-1104tx باید به اطلاع دوستان برسونم که من با فروشندش یعنی سایت سرزمین تماس گرفتم و بشون گفتم که کارت گرافیکو اشتباه نوشتن. اونا هم قبول کردن. یعنی کارت گرافیک این لپ تاپ 4 گیگ نیست بلکه 1 گیگه.
در مورد داغ کردن لپ تاپ هم از اونا پرسیدم و اونا گفتن که اصلاً مشکل داغ کردن نداره و بهترین تهویه رو داره. تازه به من گفتن که بهترین لپ تاپ سال 2010 شناخته شده و لینک زیر رو به من دادن:
در مورد انتخاب بهترین لپ تاپ سال هم این انتخاب توسط HP نبوده بلکه توسط مجله آزمایشگاه معروف WIRED بوده
کد:http://www.wired.com/reviews/2010/11/pr_hp_envy_14/
در سایت اچ پی هم لینک با ذکر منبع داده که زیر هر کدام از افتخارات منبع آن را نیز نوشتهکد:http://www.techalps.com/product-reviews/computer-of-the-year-hp-envy-14.html
در سایت نوت بوک چک که لینک را گذاشتید اصلا این دستگاه را بررسی نکرده بلکه سری قدیمی مربوط به سال ۲۰۰۸ با گرافیک ۴۸۳۰ را بررسی نموده ُ لطفا کمی دقت کنیدکد:http://www.shopping.hp.com/bestpc/?jumpid=re_r329_hpdirect_hho
با این حال در ابتدای آن متن هم نوشته We couldn't measure the exact temperature on-site که با کمی می فهمید خود نویسنده گفته که دقیقا اندازه گیری نشده است و اصلا نمودار دمایی ندارد , در ضمن دمای ۴۵ اصلا دمای بالایی نیست برای این مشخصات نیست بعضی از مدل های سونی و ایسوی تا ۵۰ درجه هم داره که البته باز هم هیچ مشکلی ندارند
گفته بودیدنقل قول:
یکی از علل مهم داغ کردن زیاد این لپ تاپ اینه که باتری این لپ تاپ فرم معمولی نداره و به شکل یک صفحه می باشد که تمام قسمت پایین لپ تاپ رو در بر گرفته و در نتیجه قسمتهای تهویه رو مسدود می کنه. یعنی شما حتی با فن خنک کننده هم نمی تونید دمای دستگاه رو کاهش بدید.
اصلا اینجوری نیست
همانطور که می بینید اتفاقا بر خلاف اکثر لپ این دستگاه جز محدود دستگاهایی است که دو فن و دو ورودی و همچنین در طرفین لپ تاپ دو خروجی دارد و تهویه به بهترین شکل انجام می شود.
البه با توجه به اینکه شرکتهای معتبر همانند اپل بدنه دستگاه را به جای پلاستیک یا فیر کربن از آلومینیوم و آلیاژ منیزیم استفاده شده که بجز اسقامت بالا , سبکی وزن و شارژ بیشتر باطری به دلیل کمتر استفاده شدن از فن خود بهترین مبدل حرارتی است شما اگه مک بوک پرو اپل را نگاه کنید اصلا در زیر دستگاه هیچ منفذی و فنی وجود ندارد کا صد البته با این بدنه نیازی ندارد
انوی بالاترین حد کیفیت سری خانگی و مالتی مدیا کمپانی اچ پی است این دستگاه نیز از هیمن آلیاژ استفاده نموده که به فوق العاده است و دیگر جای هیچ نمونه بحثی باقی نمی گذارد
جهت اطلاع شرکتهای تولید کننده تجهیزات خنک کننده معتبر همانند ترما تیک فقط از همین جنس بدنه به عنوان پدخنک کننده استفاده می کنند البته اپل ۳ سال هست که بدین صورت تولید می کند اچ پی هم حدودا یکسال است
به نظر من بیشتر دقت کنید وسعی کنید اطلاعات صحیح را در اختیار کاربران بگذارید و اینقدر مغلطه نکنیدکد:http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1135&ID=1595
این دو ورودی هوا جهت سیستم تهویه که گفته بودند نداره
این هم یک عکس دیگه که خودم از لپتاپ دوستم گرفتم با آرم فروم
این هم اسکرین شات از مشخصات گرافیک
این هم یک عکس از سیستم خروجی هوا که می گفتند نداره
به نظر من دستگاه با این مشصات و کانفیگ فوق العاده هست ولی کمی قیمتش بالاست
البته با توجه به اینکه این دستگاه به صورت هات پلاگ یک باطری می خورد(در حالت روشن می توان باطری دوم اضافه نمود) احتمالا شما باطری دوم رو که شارژ رو ۶ ساعت دیگه اضاف میکنه نیز با بدنه دستگاه اشباه گرفتید:31:
شما با تایپ مدل دستگاه در گوگل می توانید اطلاعات دیگری بدست آورید
مشخصات کامل دستگاه :
کد:http://www.bestdeal4u.com.au/laptop1of3/files/HP_Envy_15-1104tx_Notebook(WF591PA).pdf
Intel Core 2 Quad i7 820QM 1.73GHZ CPU 6MB
15.6" LED display 1080P Ultra Brightview
8GB RAM DDR3 1600
640GB HDD
Supermulti drive
ATI Radeon HD5830 with 1GB Dedicated Graphics
Intel 802.11 b/g/n wireless
Night Vision webcam
BlueTooth
Windows 7 Premium
6-cell Li-Ion battery
نقل قول:
سلام
مرسی ازجوابتون .فقط در سایتی که بالا معرفی کردید کارکترهای زیادی وجود داره و من هیچ کدوم رو نمیشناسم اگه ممکنه اصلی ها رو شما اینجا بنویسید.
با تشکر
سلام دوستان عزیز .
خرید یک لپ تاپ برای یکی از دوستان بسیار صمیمیم به گردن بنده افتاده و با تحقیقاتی که انجام دادم به مدل های N53J - B53J - N43JF - X42Je از برند ایسوس رسیدم . قیمتی که دوست بنده می خوان هزینه کنند تا یک میلیون و پانصد هست .
باتشکر احسان
نقل قول:
شما کاری به اون نداشته باش!
فقط رتبه رو ببین و برای بازی ها هم rate هر گرافیک مشخصه.....
حداقل 24 فرم برای اجرای خوب یک بازی لازمه
DV6-3141 هم خوبه با 8 گیگ رم و 750 هارد
سلام.
من بین دو مدل موندم کدومو بگیرم، خواهشا اگه کسی نظری داره با دلیل بگه
یکیش همین EA36FG سونی هستش با مشخصات زیر
Core I5-560
3m Cache
4G Ram
500sata
DVD-RW
14 LED-B
ATI 5650-1g
2.35kg
6C
1.36t iran rahju
اون یکی هم XPS L401 هستش که سیستم صدای JBL جدیدش خیلی چشمک میزنه
Core I7 740QM
6m cache
6gig ram
DVD RW
GF GT435 2gig
14.1"
~2.4kg
9C
USB3
Firewire
1.56t
در حال حاضر من به محاسبات سریع نیاز دارم ولی برای کارای الانم جفتشون کافی هستن ولی می خوام بتونم باهاش روزی یکی دو ساعت هم بازی کنم(Dragon Age).
متاسفانه جفتشون سنگین هستن و برای من که همیشه باهام هست کمی مشکل دارن. این دو تا پروسسور زیاد مثل اینکه تو محاسبات اختلاف ندارن و کارت گرافیک ها هم همینطور(البته در هر دو حالت مدل dell بهتره) قیافه ی هردوشون هم نسبتا خوبه فقط میمونه بحث گرمایشی که موندم هشت هسته ای ها روی 14" مشکل حرارتی ایجاد نمی کنن؟ کسی از کیفیت صدا و تصویر مدل سونی اطلاعی داره؟
یه مورد دیگه هم اینه که من یکی دو سال دیگه میرم USA و اونجا سیستم پشتیبانی dell و sony خیلی متفاوته؟
ببخشید میشه مشخصات هر کدوم (رم و سی پی یو و گرافیک و قیمت) رو بگید؟؟نقل قول:
سلام..
انتخابهای زیادی هست که برای بازی بهتره کارت 435 یا 5730 و 5650 روش باشه که میشه ...
Dell-XPS-L501
Lenovo Y560
HP-3190
به صرفه ترین y560 هستش که قیمتش حدود 1400 میشه..
یه لپ تاپ 13.3 اینچی sony می خوام فقط گرافیکش برام مهمه. گرافیکه واسه بازی و cad می خوام .
یه مقایسه هم بین geforce , ati ;کنین 512 کدو بهتره . اگه بشه که یه 3-4 تا از مدل های هر کدومو رتبه بندی کنین که عالی میشه.
دسته گلتونم واسه داشتن همچین انجمنی گرم. خیلی خووووبه
سلام دوستان
یکی از دوستانم می خواد تا 1.5 خرج کنه و نظرش بین سونی f13 و دل xps l501 مونده. میخواد از پارس لپ تاپ بخره.
نظرتون در مورد دل xps l501 چیه ؟ امتحانشو پس داده ؟