خب اين دوستمون هم سرعت شاتل رو پرسيد نگفت كه كلاً 128 سرعتش بايد چند باشه :31::31::31:نقل قول:
اين طور كه معلومه سرعت سرويس هاي آرت در شهر تهران فقط بيشتر از حد معموله. :11:
Printable View
خب اين دوستمون هم سرعت شاتل رو پرسيد نگفت كه كلاً 128 سرعتش بايد چند باشه :31::31::31:نقل قول:
اين طور كه معلومه سرعت سرويس هاي آرت در شهر تهران فقط بيشتر از حد معموله. :11:
سلام دوستان
ممنون میشم کمک کنید
من سرویس Eco128 دارم و این ماه اردیبهشت ماه دومیه که دارم از سرویس استفاده می کنم. ولی فکر می کنم توی این ماه دوم یه مشکلی پیش اومده و من هر بار که وصل میشم اینترنت و ترافیکم رو چک می کنم یهویی مصرفش میره بالا. مثلن یه عددی بود ترافیکش بعد از اکانتم اومدم بیرون برای تست فروم پی سی رو باز کردم بعد که دوباره رفتم داخل اکانتم حدود 3 مگابایت از ترافیکم کم شده بود. به نظر شما مشکل از کجاست؟ آیا واقعن فروم ما 3 مگابایت حجم داره؟ پس چرا سریع باز شد؟ آیا تنظیمات اینترنتمو باید تغییر بدم؟
ممنون
پیشنهاد میکنم برنامهٔ Net Limiter Monitor رو نصب کنی تا ببینی قضیه از کجا آب میخوره. این برنامه بهت نشون میده که نشتی از کجاست :31: یعنی از کجا داره ترافیک در میره.نقل قول:
ضمناً بعضی از دوستان امضاهاشون حجیمه، همین باعث میشه یکم فروم سنگین بشه. البته میتونی از بخش تنظیمات، نمایش امضا رو غیرفعال کنی. (من نکردم :20:)
اول از همه بگم كه شاتل وقتي يه بار ترافيكتون رو چك ميكنين مثلاً زده مصرف امروز 445 مگ شما اگر از اون لحظه بزنين دانلود تا 4 دقيقه ي ديگه هم هر چند بار ترافيك رو چك كنين همون 445 نشون ميده تا 5 دقيقه بشه كه مثلاً ميزنه 449 مگ پس ممكنه اين حالت پيش بياد كه شما فكر كنين ترافيكتون زيادي كم ميشه مثلاً اون 3 مگ مال مصرف قبل بوده.نقل قول:
شما بزن ترافيك رو نشون بده بعد از 5-6 دقيقه به قول خودتون اين فروم رو باز كنين بعد اگه اون موقع اختلاف 3 مگي وجود داشت يه جاي كار ميلنگه. اون موقع با شماره 23089 پشتيباني مركزي شاتل تماس بگيرين مشكل رو مطرح كنين.
در ضمن ترجيحاً جاي اون برنامه كه توي چت بهم گفتين سعي كنين از NetLimiter Pro استفاده كنين به نظر من بهتره :31:
امشب هم نسبت به شبهای قبلی بیشتر دانلود کردم 387 مگابایت(تقریبا 10 مگ بیشتر از دیشب)
از من که دیشب ساعت 2:03 قطع شده(طبق عکس زیر). بالاخره این اختلال فیبر نوری گریبان گیر ما هم شد!!! دوستان اصفهانی دیشب قطعی داشتند؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهمه جار و جنجال کردن که اختلال میشه من گقتم حالا قراره چی بشه ولی هیچ اتفاقی نیفتاد نکنه هنوز مخابرات دست بکار نشده و 72 ساعت رو انداخته برای یوقت دیگه؟
من دیشب تا 2:30 بیدار بودم ولی قطعی در کار نبود!!نقل قول:
البته من میچتیدم:دی
:27::21:نقل قول:
حداقل 72 ساعت هنوز 72 ساعت تمام نشده!:31:
منم مشکلی نداشتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشترك گرامي،
به اطلاع ميرسانيم، طبق اعلام شركت ارتباطات زيرساخت به دليل بازسازي كابل دريايي جنوب، از روز چهارشنبه دوم ارديبهشت ماه به مدت حداقل 72 ساعت شاهد اختلال در پهناي باند اينترنت كشور خواهيم بود. بر اين اساس، طي دورهي ياد شده با افت سرعت و قطعي در شبكهي سراسري اينترنت رو به رو خواهيم بود.
از صبوري شما تا برطرف شدن مشكل ياد شده سپاسگزاريم.
با تشکر
گروه شركتهاي شاتل
من هم دیشب مشکل قطعی نداشتم فقط سرعت دانلود خیلی پایین بود.
چرا هر روز مشکلات زیاد می شه !!!!
شبانه که سرعت افتضاح بود هیچ فرقی هم نداری
تازه قطعی هم به وجود آمده
و پینگ منم افتضاح شده خیلی افتضاح
اگه بخوایم از یه شرکت دیگه سرویس بگیریم جایی بهتر از اینجا هست
مطمئن باش نیست.من 4 نا isp عوض کردم.شاتل قیمت مناسبتر و کیفیت کار بهتری داره. الان کل شبکه کشور افتضاحه.
عزیز مگه اطلاعیه ای که تو اخبار اعلام کردن نشنیدینقل قول:
حداقل به مدت 72 ساعت به دلیل اینکه این کابلها پوکیدن کل اینترنت کشور دچار اختلال میشه
هرچند من هنوز اختلالی ندیدم و کیفیتم روز به روز این چند شبه بالاتر میره
نقل قول:
آره خدایی مهدی راست میگه ... من دارم با 27 با تورنت دان می کنم ... چه فازی میده ... من که اصلاً نفهمیدم اینترنت کشور به مشکل بر خورده ... خدایی شاتل ماهه ... الان همه قطعی دارن ولی ما نه :8::8:
حالا هی دل ما رو آب کن :41:نقل قول:
یه سوال بی ربط
میشه لینک تورنتا مستقیم کرد؟
چطوری؟
یه سایتی بود به نام Torrent Relay همین کارو میکرد. یعنی سرورش تورنت رو دانلود میکرد و بعد لینک مستقیم میداد بهت. اما الان پولی شده 10$ :13:نقل قول:
اگه سایت دیگهای هم باشه خبر ندارم!
رپیدباز هم اینکارو میکنه
شما از چه مودمی استفاده میکنید که با 4تا isp سازگار هست؟؟؟؟نقل قول:
من 3تا مودم دارم.کامترند،سیمفونی،زیمننقل قول:
الان هم دارم از کامترند استفاده میکنم.
منم دی لینک 322 دارم و تا حالا از چهارتا isp سرویس داشتم و هیچ مشکلی نداشته. اصلا این سازگاری مودم با شرکت و اینا وجود خارجی نداره دوست عزیز. شرکتها برای اینکه مودم های خودشون رو به قیمت گزاف بفروشن این حرف رو میزنن!نقل قول:
من که از صبح کلا قطعم!!!
گفتن 72 ساعت دیگه؟
خوشم میاد تو این وضعیتم تهران تکون نمیخوره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه منم اصفهانم و مشکلی ندارمنقل قول:
البته به شرطی که مودم با استاندارد isp جور باشه.نقل قول:
الان بالاترین استاندارد +adsl2 هست. اگه مودمت اینو ساپورت کنه، باید خیلی بدشانس باشی که کار نکنه!
مودم ها اکثرا adsl2+ هستن. اگر هم adsl2+ باشه وکار نکنه باید توی تنظیمات vpi-vci رو تنظیم کرد،بر اساس پارامترهای شرکت، که معمولا 0-35 هست، بعضی ها هم 0-50.نقل قول:
این رو بارها شنیدم ولی خب یه سوال:نقل قول:
من خودم وقتی با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم گفتن:
1.مودم ایسوس و بیلیون و فلان و فلان رو ساپورت میکنیم.
2.میتونی با پلانت و فلان و فلان مشترک ما بشی ولی پشتیبانی نمیشی!
3.نمیتونی از دی لینک یا تی پی لینک استفاده کنی چون روی شبکه ی ما اختلال ایجاد میکنه!
چند بار هم با تماس یا چت آنلاین ازشون پرسیدم، هیچ اصراری هم نداشتن که مودم رو از خودشون بخرم(میدونید که خودشون فقط زایکسل میدن)
اگر اینجوریه که میخوان مال خودشون رو بفروشن چرا نمیگن پلانت نخر فقط میگن ساپورت نمیشی؟
ولی چرا میگن کلا دی لینک نگیر؟
فکر نمیکنید شاید واقعا چیزی هست که میگن: "خودتونم میخواید بخرید اگر فلان چیز رو بخرید پشتیبانی نمیشید ولی اگر فلان مودم رو بخرید اختلال تو شبکه ایجاد میشه"؟!
شاید واقعا چیزی هست که میگن وگرنه نباید سایر مودم هایی که تحت ساپورتشون نیست رو اعلام کنن!
اینجا که دیگه بحث فروش مودم خودشون نیست پس چرا میگن دی لینک و تی پی لینک نگیرید؟
من سه روزه شاتل گرفتم فکر نمی کردم اینقدر خوب باشه
td-811 مودمییه که.........
یه علتش همون موضوع خرید مودم از خودشون هست، یه موضوع هم اینه که اگر بضضی وقتها مشکلی براتون پیش بیاد اگر بگید مثلا مودمتون دی لینک هست خودشون رو راحت کنن و بگن مشکل از مودمتونه!(البته پشتیبانی شاتل با معرفت تر از این حرفاست)نقل قول:
یه نکته جالب همین تی پی لینک که شما میگید اختلال تو شبکه ایجاد میکنه جزو مودمهایی که شرکت شاتل خودش در بعضی از شهرها میفروشه! فکر کنم شیراز بود،(اهریمن بیاد تایید میکنه!) حالا دیگه خود حدیث مفصل بخوان...:31:
خوشحالیم دوست عزیز که راضی هستی، ایشالا همیشه چرخ "ای دی اس الت" بچرخه برات!!:31:نقل قول:
عرض کردم این مودم هایی که گفتن رو خودشون نمیفروشن! اصراری هم نداشتن که زایکسلی که خودشون میدن بخرم!نقل قول:
یه علتش همون موضوع خرید مودم از خودشون هست
خودشون میگن پلانت و فلان مودم ها ساپورتنمیشه ولی میگن کلا دی لینک و اینا نگیر!نقل قول:
اگر بضضی وقتها مشکلی براتون پیش بیاد اگر بگید مثلا مودمتون دی لینک هست خودشون رو راحت کنن و بگن مشکل از مودمتونه!(البته پشتیبانی شاتل با معرفت تر از این حرفاست)
عزیز من نمیگم شاتل گفته :)! شاید تو اون شهر وضعیت خطوط فرق کنه، شاید نه و هم حق با شما باشه!نقل قول:
یه نکته جالب همین تی پی لینک که شما میگید اختلال تو شبکه ایجاد میکنه جزو مودمهایی که شرکت شاتل خودش در بعضی از شهرها میفروشه!
در کل بنده با توجه به حرف های شاتل قانع نشدم و احساس میکنم ممکنه واقعا چیزی باشه، وگرنه یه کلوم میگفت فلان مودم ها خوبن بقیه هم اختلال ایجاد میکنن...
والا چی بگم دوست عزیز، موضوعی که علمی و منطقی هست اینه که همه مودم ها برای همه شرکت ها جواب میدن، این چیزی هست که در عمل هم داریم میبینیم،نمونه اش همین دیلینک، تا حالا که برای من توی هیچ کدوم از isp ها مشکلی نداشته.نقل قول:
شایدم این اختلال اینترنتی 72 ساعته که در کشور پیش اومده تقصیره مودم دیلینک منه که توی شبکه شاتل اختلال ایجاد کرده و فیبر نوری رو ترکونده!!!:31:
حالا شما مودمت چیه؟! مشکلی داره؟!
سام علیک:
از محضر منور و مبارکتون عاجزانه یه سوالی داشتم:
اینکه آیا میشه در حالی که من از شرکت شاتل دارم استفاده میکنم برم و از یه شرکت دیگه هم ای دی اس ال رو همون خط تلفن بگیرم؟؟؟؟؟
شاتل که بعد عیدی خراب کرده اساسی میخوام یکی دیگه بگیرم اما این شاتل رو هم داشته باشم .
یا به اصطلاح هم خر و میخوام که جناب شاتل باشه هم خرما که یه شرکت بهتر باشه دی.
اصلا شاید من دلم بخواد بجای مودم فرقون وصل کنم، به شاتل چه، دها :13:نقل قول:
اما خداییش نمیدونم مودم کاربر نهایی چطور میتونه داخل شبکه اختلال ایجاد کنه؟ یعنی منظورشون اینه که اینقده سیستم شبکهشون کشکه؟
ویرایش:
یادمه قدیما یه مدل کارت گرافیک s3 بود فکر کنم، به مادربورد asus نمیخورد. اما دیگه بعد از اون همچینچیزی نشنیدم. وقتی دوتا وسیلهٔ ارتباطی از یک پروتوکل مشترک پشتیبانی میکنند، دلیلی نیست که نتونن باهم کار کنن! لااقل این دیلینک که تازهکار نیست، الکی نیست که یه سال رکورد فروش داشته!
نقل قول:
D-Link Corporation was founded in 1986 in Taipei as Datex Systems Inc. It began as a network adapter vendor and has gone on to become a designer, developer, and manufacturer of networking solutions for both the consumer and business markets.
In 2007 it was the leading networking company in the small to medium business (SMB) segment worldwide with 21.9% market share[2]. In March 2008 it became the market leader in Wi-Fi product shipments worldwide, with 33% of the total market[3]. In 2007 the company was featured in the ‘Info Tech 100’, a listing of the world’s best IT companies. It was also ranked as the 9th best IT company in the world for shareholder returns by BusinessWeek[4].
خیر نمیشه دوست عزیزنقل قول:
بچه ها این صفحه برای شما باز میشه؟
کد:http://www.brthemes.com/?dl_id=628
خیر باز نشد
از همه دوستان ممنونم
امروز یا فرداست که این لایزرم تموم بشه این ماه از شاتل میگیرم ایشالا که با این مودم من کار میکنه....
1600% کار میکنه شما مودمت هرچی باشه باید کار بکنه این صحبت هایی که در مورد سازگاری مودم با شبکه میشه هیچ کدوم واقعیت ندارهنقل قول:
مودم ها همه بر اساس استاندارد های dsl ساخته میشن و با تمام isp ها سازگار هستند و بهونه شکت ها واسه اینه که شر رو از سر خودشون کم کنن و بتونن از سود حاصل از فروش مودم ای خودشون بهره ببرند.
دیشب با 128 اکو 430 مگا بایت دانلود کردم!
البته 17 دقیقه هم از سر و ته اش زده شده:31::27: و اولش هم دانلود نمی کردم داشتم پیج باز میکردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با متوسط سرعت 20 دانلود کردی:18:؟؟؟ با eco128 با با ایول:20:نقل قول:
داون استریمت چنده؟؟