البته جای سوال اینجا نیستنقل قول:
ولی هر چی اسپلیتر روی خط داری ، بردار
Printable View
البته جای سوال اینجا نیستنقل قول:
ولی هر چی اسپلیتر روی خط داری ، بردار
من از اوراكل سرويس دارم با 32 تومن 256 نامحدود سرعت دانلود 29-31 در 24 ساعت پينگشم 260 هست
به نظر خودم قيمتاش مفته با اين قيمت سرويس بهتري از isp ديگه ميتونم بگيرم ؟
تاره اين تنها شركتي كه هزينه رانژه خط مجاني هست يعني همون 15 تومن كه همه جا ميگيرن تو سايت تاپيك داره اوراكل ؟
شنیدم تو تمام کشور سرعت اینترنت رو کمتر از قبل کردن:18:
سلام دوستان، من تو منطقه مخابراتی تندگویان تهران هستم و الان از سرویس 128 داتک استفاده میکنم. تازگیا خود مخابرات سرویس adsl ارائه می ده ولی با این تفاوت که من برای این سرویس داتک ماهیانه 21000 پرداخت می کنم ولی مخابرات برای این سرویس از مشتریاش 10000 تومان روی قبض هر ماه اضافه میکنه (ولی با محدودیت حجمی) . هر دوی اینها هم از rate دانلود یکسانی برخوردارن. مثلاٌ من با سرعت 16 نهایتاً دانلود میکنم (هیچ وسیله ای بین مودم و خط تلفن نیست و از اسپلیتر هم استفاده میکنم) و سرویسی هم که مخابرات ارائه میده دقیقاً همین طوره یعنی 15-16 kbps .
خوب واقعاً داتک با این شرایط برای من به صرفه نیست!!!!
در ضمن دوستان من که از شرکت پارس آنلاین سرویس adsl 2+ سرویس گرفتن در حال حاضر دارن با سرعتهای باورنکردنی دانلود می کنن. یکی از دوستان من (مرکز مخابراتی 7 تیر و 128kb) رکورد دانلود ~250kbps رو داره و حداقل سرعت 120kpbs. حتی کس دیگه ای رو هم میشناسم که با همین شرایط ولی از یک مرکز مخابراتی دیگه داره با حداقل سرعت 60 و حداکثر 140 دانلود میکنه.
1- دوستان دیگه که از داتک سرویس 128 میگیرن چه rate دانلودی دارن؟
2- کسی اینجا محدوده ی مرکز مخابراتی تندگویان هست که از پارس آنلاین سرویس بگیره و راضی باشه؟
ممنون :دی
كي گفته سرويس هاي مخابرات محدوديت حجمي دارن من الان 128 مخابرات دارم سرويس هاي مخابرات تماما نامحدود هستن
قیمتی که گفتید برای سه ماه؟:20:نقل قول:
با سلام
من از 2 روز پیش از پارس آنلاین اینترنت گرفتم
سرعت دانلودش خوبه ولی سرعت باز کردن صفحات وبش خوب نیست؟؟
در ضمن من زنگ خور تلفنم زیاده (خطی که ADSL روش رانژه شده)آیا این میتونه علت قطع و وصل مکرر ویا پایین بودن سرعت باشه؟؟؟
کمک
نقل قول:
در ضمن من زنگ خور تلفنم زیاده (خطی که ADSL روش رانژه شده)آیا این میتونه علت قطع و وصل مکرر ویا پایین بودن سرعت باشه؟؟؟
من و دوستایی که باهاشون در ارتباط هستم هیچ وقت به خاطر این مسئله که زنگ خور تلفن داشته باشیم نشده مشکل سرعت یا دی سی شدن پیش بیاد :20::10:
سلام من درخواست جمع آوری سرویس سپنتا رو دادم و میخوام به یه isp دیگه برم. چند ماه تو رزرو شاتل بودم که جدیدا باهام تماس گرفت و گفت جا برام خالی شده. با این توصیفات زیبا از شاتل موندم که ازش سرویس بگیرم یا نه. فن آوا چطوره؟
لایزر هم گفت پورت خالی نداره یه هفته دیگه تماس بگیرم.
نقل قول:
سلام من درخواست جمع آوری سرویس سپنتا رو دادم و میخوام به یه isp دیگه برم. چند ماه تو رزرو شاتل بودم که جدیدا باهام تماس گرفت و گفت جا برام خالی شده. با این توصیفات زیبا از شاتل موندم که ازش سرویس بگیرم یا نه. فن آوا چطوره؟
لایزر هم گفت پورت خالی نداره یه هفته دیگه تماس بگیرم.
عزیز من آرت هوم شاتل بودم با اینکه سرعتش کم بود ولی راضی بودم
ولی حالا که اومدم آرت1 با اینکه چند شبه توی شبانه اذیت کرده ولی میتونم بگم بهت که درست میشه مشکل شبانه حالا فوقش شما یه هفته توی شبا یکم کمتر دانلود کن یا به اندازه یه 128 واقعی تو شب دانلود داشته باش نه خط 1مگی که دارن میدن :دی:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم وضعیت الان سرویس :دی
دوستان.من شاهین شهرم(نزدیک اصفهان).به نظرتون پارس آنلاین بهتره یا صبانت؟
از نظر قطع شدن و سرعت شبانه و ...
ببخشيد سرعت دانلود اينترنت 1 مگابايت پارس آنلاين چقدره؟
رو تبليغاتش نوشته بود افزايش سرعت دانلود تا 3 مگابايت با فرض بر اينكه سرعت دانلود پيش فرضش 256KB باشه من بايد چقدر پول بدم تا سرعت دانلودم بشه 3 مگابايت؟:20:
شانسیه بستگی داره کدوم ارزونتر بدن اونجا:31:.نقل قول:
ممنون عزیز ولی من به خاطر هزینه زیاد سرویس نامحدود دارم از سپنتا میام به شاتل, اگه بخوام سرویس آرت شاتل رو بگیرم که باز میشه همون. من میخوام از سرویسهای eco استفاده کنم, غیر از مشکل دانلود شبانه(که فعلا میشه باهاش سر کرد) الان مشکل قطعی زیاد نداره؟نقل قول:
نقل قول:
ممنون عزیز ولی من به خاطر هزینه زیاد سرویس نامحدود دارم از سپنتا میام به شاتل, اگه بخوام سرویس آرت شاتل رو بگیرم که باز میشه همون. من میخوام از سرویسهای eco استفاده کنم, غیر از مشکل دانلود شبانه(که فعلا میشه باهاش سر کرد) الان مشکل قطعی زیاد نداره؟
اگه داتک توی منطقتون سرویس میده سرویس نامحدود داره
لایزر هم سرویس نامحدود داره
شاتل آرت هوم که سرعت 64 هست هم همینطوریه دقیقا که نامحدوده ولی سرعتش پیر میکنه شمارو :دی :دی
من میدونم سرویس های اینا خوبه چون خودم قبلا داتک داشتم + یکی از دوستام هم سرویس لایزر داره :)
روز بخیر
دوستان من همین امروز اینجا عضو شدم امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشید
قراره مدت 3 ماه با پیش شماره 6650 سر کنم برای گرفتن خدمات مخابرات گفت حدود سه ماه طول می کشه و تا اون وقت به من قد نمی ده. می خواستم بدونم آیا کسی از آریانیک و شماره و کارش خبر داره؟ به غیر از اون شاتل گفت پورت خالی نداره جایی را می شناسید که خوب باشه؟
اگر ممکن بود راهنماییم کنید.
سپاس:46::7:
همیشه پیروز باشید
سلام.
من ميخوام ماهي حدود 13 تومن پول بذارم.
به نظر شما از مخابرات بگيرم يا لايزر؟ هر دوشون گفتن پورت آزاد دارن، ولي برتري مخابرات نسبت به لايزر اينه که نامحدوده و لايزر 3 گيگ محدوديت داره.
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
همون مخابرات و بگیر. دیگه هزینه نصب و مالیات و عوارض و آبونمانو ... هم نداره.
من میخوام از آسیاتک خارج شم گرون کردن بازم اکانت رایگانم که نداره ارزونترین سرویس موجود چیه؟
منم همين مشكلو دارم.منم راهمايي كنيدنقل قول:
نقل قول:
بابا يه نفر جوااااااااب بده؟:19:
حالا اينم جواب بديد ممنون ميشم:10:
ايجاد اشتراك جديد چقدر طول ميكشه؟
نقل قول:
این عکست چیه ؟ :18:
بچه ها هر کی درباره ی Art3 شاتل اطلاعاتی داره 1 speedtest ازش بزاره ...
بعدشم ممنون می شم بگید با 40-45 تومن بهترین سرویس چی هست ( محدودیت مهم نیست تا 3-5 گیگ )
ممنون...:11:
درودنقل قول:
بزرگترین مشکلم اینه که مخابرات می گه حدود 3 ماه طول میکشه تا وصل شم و شاتل میگه نداره آریاپیک هم میگه پوزت نداره. پیشنهادی دارید؟
توی اینترنت جستچو کردم جایی به نام "هادی کام" اومد که میگه به 6650 سرئیس میده اما جاش توی شریعتیه!!! همچنین تلفن هم برنمی داره.
قیمت هم برام مهمه. لطفا اگر آاهی دارید راهنمایی ام کنید.
پارس آنلاین دیسکانکتی زیاد داره پشتیبانیشم در حد یه گله گوسفنده.نقل قول:
شاتل و صبانت بهتره.
نقل قول:
وضعیت سه روز پیش سرویسم بود :دی :دی (آرت1 شاتل تهران ) یه تست گرفتم توسط سایت اسپید تست بعد هم عکسشو گزاشتم توی انجمن اگه کسی میخواد در مورد وضعیت آرت1 شاتل یه نگاه مختصر داشته باشه چنین مدرکی باشه :دی :دی :دی
درسته.من تا حالا از خیلی جاها adsl گرفته م (سپنتا - امپراتور - صبا نت - آسیا تک ) ولی هیچکدوم از لحاظ کیفیت و خدمات به گردپای سپنتا هم نمی رسننقل قول:
یهو سرعت ترکونده دیگه ؟ یا همیشه همینجوریه ؟نقل قول:
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
جواب میدید لطفا ؟ :11:نقل قول:
بچه ها من یه تست گرفتم از اینترنتم ... یه سرویس دهنده ی محلیه ... نامحدود احتمالا 256 ...
سرعت دانلودم هم بین 35 و 30 هستش و ماهی 26900 میدم :10:
به نظر شما خوبه ؟
ممنون می شم جواب بدید ... :40:
این سرعت شاتل منه که 128 اکو با محدودیت حجمی دارم و سه ماهم 30000 تومانه!
حالا خودت مقایسه کن!
اوضاع پينگت بدجوري خرابهنقل قول:
سلام.
دوستان یه سوال داشتم.
پینگ کدوم آی اس پی از همه بهتره.
دیروز با یکی از رفقا آنلاین بازی میکردم.کال آف 4 . پینگش 12 بود:18: یعنی در حد اروپا.
ازش پرسیدم گفت، 128 از پارس آنلاین دارم تو شهر گنبد های فیروز ه ای که معلوم نیست منظورش اصفهان یا کاشان
اگر تست میگیرین یا کامل بذارین یا اصلا نذارین این سوسول بازی ها چیه که اسم ISP رو مخفی کردی مثلا ما میخوایم سرعتت رو بیاریم پایین یا میخوایم ISP رو بخوریم؟؟؟؟؟نقل قول:
پینگ های پارس آنلاین کلا بالای 500 هستنقل قول:
پیش شماره 4482 تهران کدوم شرکت بهتره؟سرعت آپلدش هم پایین نباشه
با تشکر
دوستان ميشه با تغيير سرور به آمريكا يا يه كشور اروپايي پينگ رو آورد پايين؟
اگه منظورتون اسفاده از پ ر و کسی هست ، خیر!نقل قول:
با تغییر DNS به DNS های گوگل ، شاید یکمی بیاد پایین!
شاید ، ممکنه فرقی نداشته باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثله اينه كه تو اروميه بهترين قيمتا رو اين داره!
اينم ليست قيمتاش كه تقريباً خوبه
نقل قول:
نه منظورم استفاده از وي .پي. انه
يه سوال كوچولو داشتم
سرعت دانلود اين 512 چقدره؟
خب منم منظورم همونه!نقل قول:
پینگ اگه بیشتر نشه ، کمتر نمیشه!
شما چرا هر حرفتون رو توی یه پست میزنیننقل قول:
اگه منظورتون 512 پارس آنلاینه ، باید اینطوری که خودش نوشته ، حداکثر روی 180 190 باشه!