ببخشید منظورتون رو متوجه نمیشم !نقل قول:
یعنی باید چیکار کنم
چراغ adsl هم خاموشه (یه لحظه فقط اولش که روشن میکنم مودم رو روشن می شه)
Printable View
ببخشید منظورتون رو متوجه نمیشم !نقل قول:
یعنی باید چیکار کنم
چراغ adsl هم خاموشه (یه لحظه فقط اولش که روشن میکنم مودم رو روشن می شه)
مهرداد جان كجایی؟؟؟؟
گفتی مشكل از آی پی هامه....
يوزر و پسورد رو كه وارد ميكنم....
وقتی اون آی پی هایی رو كه تو گفتی رو زدم اين ارور رو بهم داد....:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغ ADSL نباید خاموش باشه وقتی چراغش خاموشه دو معنی دارهنقل قول:
1-خط رانژه نیست
2-مشکلی در سرور های مخابرات پیش اومده
دوست عزيز شما بايد به اين صورت عمل كنين:نقل قول:
1
2
3
4
5
و سلام اگر باز مشكل پابرجا بود يا ايراد از مخابراته يا از مودم . مي توني فردا بري اونجا برات مودمت رو كانفيگ كنن.:10:
منم دقيقآ به همين صورت عمل كردم....
شايدم از مخابراته مشكل.....
ممنون...
ببخشيد اذيتتون كردم...
دوستان سلام
من چند ماه پیش برای ADSL ، یه سیم جدید تا کامپیوتر گرفتم ، تا موقعی که ADSL داشتم سرعتم با خط 512 حداکثر روی 56 57 بود
بعدش که اون قطع شد ، با دیال آپ سرعتم روی 3 تا 3.5 هست
در حالی با یکی دیگه از پریزهای تلفن امتحان میکنم ، سرعت دیال آپم روی 5 6 هست
اسپلیتر رو هم از روی خط برداشتم ، باز تاثیری نداشت
به نظر خودم ، این کابل جدیدی که گرفتم ، روی سرعت اثر گذاشته
الان بازم میخوام ADSL بگیرم ، به نظر دوستان ، اگه کابل رو عوض کنم ، مشکل برطرف میشه؟؟
همونطوری که روی دیال آپ اثر گذاشته ، روی ADSL هم میتونه اثر بذاره یا نه؟
البته روی دیال آپ که سرعت رو 40 درصد آورده پایین ، ولی روی ADSL تقریبا 10 درصد! (اگه فکر کنیم isp به ما سرعت کامل رو میده)
اگه میشه بگید که از چه نوع کابلی استفاده کنم؟؟
باید صبر کنی تا خطت رانژه بشه تا چراغ ADSL روشن و چشمک زن و سپس ثابت بشه، یا اینکه توی سیم کشی ، اسپلیتر و ... اشتباه نمودینقل قول:
چراغای مودم ، همیشه موقع روشن کردن مودم ، روشن میشن!!
میگم من مودم am602 دارم میخواستم بدونم با usb وصل شدن بهتره یا lan ؟؟اصلا فرقی داره؟
نقل قول:
با LAN بهتره چون ارتباط پایدارتری رو دارید.
یعنی یاری کننده ای نیست که مرا یاری کند؟نقل قول:
120تومن گفت...نقل قول:
دوستان باسلام مرکز مخابرات میدون توحید کجاس؟
درود دوستان گرامی.
ویندوز من 7 هست، وقتی شب (یا هر زمان دیگه) یه چیزی رو می ذارم روی دانلود و میرم، فکر کنم بعد از حدود یک ساعت اینترنتم به طور خودکار دیسکانکت میشه (حتی وقتی داره دانلود میشه)، اسلیپ اتوماتیک و ... رو هم غیر فعال کردم.
چطور دیسکانکت خودکار رو غیر فعال کنم؟
پیشاپیش سپاسگزارم دوستان.
سلام و ممنون از تمامی دوستانی که توی این تاپیک به تازه کارها کمک می کنند.
من می خوام یه مودم وایرلس بگیرم . به نظر شما بهترینش کدومه؟ خودم بین am604 و wl600 موندم .
یه سوال ابتدائی : مودم باید حتما به کامپیوتر وصل باشه ؟ پس مزیت wl600 به am604 تو داشتن دو تا port اضافه خیلی چیز مهمی نیست و عملا میشه از همون portهای روی کامپیوتر هم استفاده کرد. wl600 مزیت دیگه ای هم داره؟
نقل قول:خيابان آزادی ،خ اسکندری شمالی، بعد از شهرداری منطقه 10 - کوچه خازنی – پلاک 25
امور مشتركين:
66923737-66420909-66924444
ممنون دوست عزیز خط ADSL مثبت2 داره ممنون:11:نقل قول:
میگم واسه نصب ADSL کثیف کاری داره یعنی باید سیم جدید بکشنو ازاینجور حرفا یا باهمین خطه میشه؟
با سلام
امروز خط من رانژه شده ولی هر کاری میکنم چراغ لینک مربوط به مودم روشن نمیشه و حتی چشمکهم نمیزنه.
اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم.
مودم ASUS WL-AM604 هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
فکر کنم منظورتون 604g باشه. چون 604 وایرلس نیست. اگه اینطوره ، اگه USB نیاز داری (واسه به اشتراک گذاری پرینتر یا یه فلش تو شبکه ) خوب wl600g رو باید بگیری و اگر هم نه لزومی نداره 20 تومن اضافه بدی. من برد 604g رو تست نکردم ولی تو سایت خود ایسوس برد هر دو رو یکسان نوشته.نقل قول:
-من یه سال و نیمه wl600 دارم . بنده خدا شبانه روز هم روشنه و فعلا داره می تازه. سوالی داشتین در خدمتیم.
-------------------------------------
برای راه اندازه هر نوع ADSL یه جفت سیم مسی لازمه که شما رو به تجهیزات ISP توی مخابرات وصل کنه ( خط رانژه بشه) که قطعا هست! حالا باید ببینین چه ISPهائی تو مخابرات توحید تجهیزات دارن و چه سرویس هائی رو ارائه میدن.نقل قول:
شما عملا هیچ گونه تغییری در سیم کشی نخواهید داشت.
-----------------------------
اولا مبارکه . .نقل قول:
ثانیا ، خواستم بگم به فروم خوش اومدین ، دیدم دوساله روزه سکوت گرفتین !!!!
سوما ، Splitter گذاشتین؟
ممنون دوست من :11:نقل قول:
با اسپلیتر هم فرقی نمی کنه. ولی من مستقیم به مودم وصل میکنم.
a6l3i ممنون از نکته ای که گفتین
من می خوام بین 4-5 تا کامپیوتر و لپ تاپ شبکه بی سیم راه اندازی کنم که چند تا از کاربرها هم به adsl دسترسی داشته باشند و پرنتر هم روی یکی از کامپیوترها share باشه ، برای اینکار داشتن 604g و کارتهای شبکه روی کامپیوترهای دیگه کافیه ؟ اگر نه چه تجهیزات دیگه ای لازمه؟ برای راه اندازی چنین شبکه ای راهنمایی وجود داره؟
دوشاخه ای که میزنی معمولیه یا ضد برق؟نقل قول:
سلام
دوستان من یک مشکل دارم با مودم TP-Link TD-8811!
مشکل اینه که بعضی وقت ها اینترنت از کار میوفته! یعنی به اینترنت وصل هست ولی کاری نمیکنه! به سایتی باز میکنه نه دانلود میکنه! باید 1 بار ریبوت کنم مودم رو تا درست بشه! بعضی وقت ها 10 15 ساعت بدون مشکل کار میکنه ولی بعضی وقت ها هر 5 دقیقه یکبار اینطوری میشه!
و اینکه فقط وقتی دانلود میکنم اینطوری میشه و زمان UP کردن و وبگردی مشکلی نیست.
خواستم Firmware رو آپدیت کنم ولی سایت TP-Link بالا نمیاد! توی سایت چین هم این مدل رو نتونستم پیدا کنم!
ویندوز هم 7 هست و از LAN استفاده میکنم!
درضمن این چیزی که دورش خط کشیدم چی هست؟
اون چیزی که دورش رو خط کشیدین ، مدت زمانیه که یک آی پی که توسط dhcp به یکی از کلاینت ها داده شده اعتبار داره . یعنی بعد از 24 ساعت یک آی پی جدید بهش میده که البته معمولا همون آی پی رو دوباره بهش میده . فکر نمیکنم اون مشکل شما ربطی به این داشته باشه . شما برای اینکه خیالت راحت بشه میتونی این عدد رو میتونی خیلی بزرگ بدی . در مورد مشکل اصلیتون راستش من خودم الان تازه دیدم و هر چی فکر کردم نفهمیدم . اگه کسی جوابتون رو نداد فردا به همکارام میگم ببینم کسی میدونه این مشکل از کجاست ؟
البته ناگفته نباند که شبیه این مشکل شما رو من توی ویندوز 7 دیدم . یعنی وقتی با کابل شبکه وصل بود و با دانلود منیجر IDM یه چیزی دانلود میکردم همه چیز یهو قطع میشد ! وباید مودم رو خاموش روشن میکردم . من دانلود منیجر رو عوض کردم و درایور کارت شبکه رو هم آپدی کردم ولی بازم نشد . خلاصه مودم رو با کابل usb زدم و الان داره مثل لامبورگینی کار میکنه و فهمیدم که مشکل من از کارت شبکه بود و پیگیرش نشدم ببینم چرا اینجوریه . حالا ویندوز شما 7 هست ؟
ممنون دوست من میگم رفتم شرکته لایزرو بهم پیشنهاد کردند رفتم تو سایتش قیمتاش نجومیه چیکار کنم؟:19:نقل قول:
سلام من تازگی eco 128 شاتل رو گرفتم
می خوام مودم 4 پورته بخرم
می شه راهنمایی کنین چه مودمی بهترینه که بخرم و بعدا باعث دردسر برای من نشه؟
ممنون
سلام بر همه دوستان
یه اطلاعات مختصری در مورد این مودم tp_link میخواستم
سلام خدمت دوستان عزیز.
من چند وقتی میشه که یک مشکلی برام پیش اومده، هرچی صبر کردم درست بشه، متأسفانه نشد.
مشکله من اینه که، زمانی که بیشتر از ۴ تا، یا بعضی وقتا ۵ تا فایل رو توی تورنت میزارم برای دانلود، بد از حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دانلود کردن، اینترنت قطع میشه. از اونجایی که کانکشن من bridge نیست، اینترنت به سرعت وصل میشه، حتا ۱ ثانیه هم طول نمیکشه. این مشکل از زمانی به وجود اومد که شاتل سرویسهای آرت رو روی 1Mbگذاشت، دقیقا از اون زمان من به این مشکل دچار شدم، این نکتهرو بگم که من تا حالا ۳ تاISP عوض کردم، و همیشه هم از تورنت استفاده میکردم و هیچوقتم چنین مشکلی نداشتم، فیرمور مودم هم آخرین ورژن هست، هیچ یک از تنظیمات مودم هم عوض نشده، همچنین ویندوز و تورنت نیز همونایی هستن که قبلا داشتم، تنظیمات هیچ کدوم عوض نشده. نکتهٔ بعدی که باید بگم اینه که دیگه سرویس من رو ۱Mb نیست، اما همچنان این مشکلو دارم. من قبلان حتا ۳۰ تا تورنت رو هم گذاشته بودم برای دانلود، اما این مشکل نبود.
مودم من d-link 2640T، ویندوز هم ۷، و ۲ تا پیسی هم دارم، که روی هر ۲ این مشکل رو دارم.
ممنون میشم از دوستان کمکی در این مورد بکنن
با تشکر فراوان
اقا دقیقا همینه دیگه!نقل قول:
هم ویندوز 7 هست و هم از IDM استفاده میکنم!
نکنه این دوتا با هم جور نیستن؟
نسخه ویندوز شما چی هست؟ چون من با نسخه های بتا که قبلا بود مشکلی نداشتم ولی این ویندوز من :
ابنو بعد 22 اکتبر خریدم.
حالا کسی میتونه سایت TP-LINK رو باز کنه؟ این دیگه چرا سکته کرده؟
با سلام به دوستان عزیز
اگه بخوام مودم (ایسوس am602)رو مجدد به صورت دستی نصب بکنم چه کاری باید انجام بدم ؟ چون از device manager وقتی uninstall می کنم خودش دوباره مودم رو شناسایی میکنه.
از راهنمایی دوستان بسیار سپاسگزارم
پاینده و سربلند باشید
سلام به همه دوستان منم دارم به جمع adsl داران میپیوندم(دست نمیزنین واسم:19:)
این مودم رو سفارش دادم tp-link 8101 وایرلس داره و تا 4شنبه میرسه دستم.
بعدش یه سئوال من یه برگ تعرفه adsl از یکی از شرکتا گرفتم نوشته هزینه نصب و راه اندازی , مربوط به چی میشه؟!
دوستان واسه گرفتن ISP یه شرکت باید مودمی که شرکته داره بگیری؟:18:
سلام دوستان یه مودم g31 asus خریدم خواستم بریج کنم تنظیمات ok میشه اما اینترنت کانکت نمیشه حتما باید با pppoe کانکت شم
دومی مشکل هم موقعی که روتنظیمات ppoe وتنظیمات وایرلس با هم انجام میدم (برا گوشی) تنظیمات ok هست اماکانکت نمیشه یعنی تنظیمات وایرلس باید بیخیال شم ممنون میشم از دوستانی که الاعاتی در این زمینه دارن کمک کنن .
اگه اولین بارته از همون شرکت بگیر که دبه در نیارن بگن مودمتون به ما نمیخوره سرعتتون پایینهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به همگی
خوش اومدی عزیز ، اینم به افتخار گل روی شما . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متاسفانه بین ISP ها مد شده که این هزینه رو همیشه به مشتری می ندازن ، هرچند سعی میکنن مودم رو هم بچپونن ولی میشه اون رو یه کاری کرد.
این 10 تا 15 تومن واسه تشریف آوردن متخصصان ISP هستش تا مودم رو نصب کنن تا شما یه وقت کابل LAN رو نزنی تو پریز برق !!! قبلا که مودم ها USB بود مشکلاتی برای دوستان تو نصب کردن مودم پیش میومد ولی الآن که همه با LAN کار میکنن ، تا 80% مشکل ها برطرف شده ولی ISP ها عادت کردن و طفلی ها میترسن ترک عادت موجب مرض بشه !!!
----------------------------------
الزاما نه. اونها میگن ترجیحا از ما بگیرین چون اگه فردا مشکلی پیش بیآد راحت تر باشن. هیچ ISP ای با ASUS مشکلی نداره و بعدشم Dlink. بعضیا به Linksys گیر میدن.نقل قول:
ولی همیشه ISP ها مودم ها رو حداقل 5 تا 10 تومن گرون تر میدن و بستگی داره با کدوم شرکت و وارد کننده روابطشون بهتر باشه . !!! همون روز مودم اونها بهترین مودم محسوب میشه!!!!!
ميشه از شركت سوال كرد كه چه نوع مودمي رو ميفروشه و بعد خودت از بيرون همون مدل رو تهيه كني .نقل قول:
من سوال كردم ،شركت tp link 8811 رو 55 گفت ولي خودم رفتم بيرون و با 27 تومن خريدم ، ديگه طرف نميتونه بگه tp link شما با مال ما فرق داره .
جدا؟؟نقل قول:
کدوم شرکت؟؟
حتی آدم میتونه 10 15 تومن هم بذاره روی پولی که شرکت میکشه بالا و مودم وایرلس بخره:31:
شهرستانم ، نماينده داتكنقل قول:
منم تابستون رفته بودم از يكي از شركتا ،سرويس بگيرم ،همين 8811 رو ميگفت 45نقل قول:
در حالي كه پاساژ كامپيوتر چند متر اونطرف تر ميدادن 30 تومن
اينا تا دسته ميخوان فرو كنن
به هر حال از هر 5 6 نفر ،بالاخره يه ناوارد پيدا ميشه كه بهش بندازن
سلام به همه ريش سفيداي ADSL
ممكنه تازه واردارو راهنمايي كنين كه چه مودمي بخرن كه هم خوب باشه هم كلا سرشون نره پول زيادي بدن.و اينكه تو همدان چه شركتي بهتره؟
:19: