مجدد تماس گرفتم گفتن:
"بله یه مشکلی هست سرعت کلا کم شده "
گفت احتمالا تا چند ساعت دیگه درست میشه
Printable View
مجدد تماس گرفتم گفتن:
"بله یه مشکلی هست سرعت کلا کم شده "
گفت احتمالا تا چند ساعت دیگه درست میشه
دیشب بزرو ۷۰۰ مگ دانلود شده! :41:
اینجور که من فهمیدم چه 128 داشته باشی یا چه 2 مگ ، سرعت دان رایگانت یکی میشه!!
یعنی اینها بطور سیسمی و نرم افزاری همه کاربرهای حجمی رو شبها روی یه سرعت خاص و البته پایین میبندن!!
برای من هم دیشب 30 و بعضی شبهای قبل 40 یا 50 و بعضی وقتها هم صفر بوده !!!!:41:
حرومشون باشه پول مردم رو دارن بالا میکشن...:41:
منم 2 مگ دارم . ولی اهواز هستم . اینجا هم لایزر اصلا وجود خارجی نداره :31: سرعت روزانم خوبه . الان سرعت روزانم 300 . ولی شبانه میره روی 30 :41: دیشب کلا 700 مگ دانلود کردم :13: قطعی هم بیش از حد داره . یعنی در روز یه 3-4 ساعتی قطعی داره !
من دیشب موقعیت نشد یه فایلی بزارم رو دانلود ولی ساعت 1:30 یه تستی کردم با IDM بین 100 تا 150 بود.فکر کنم 6 تا 9 هم میره رو 200 ولی امشب خودم میزارم رو دانلود ببینم چقدر میشه دانلود کرد.
فکر کنم چون اهواز لایزر نداره اینجا مثل تهران کاهش سرعت زیاد نباشه.
این ماله اهواز سرویس 2mb روزانه مرکز مخابراتی آزادی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب هم یه تستی واستون میزارم
پوریا جان مرکز مخابراتی رجایی کلا داغونه چون موقعی که من از صبا بیام بیرون زیاد قطعی نداشتم ولی اینترنت دوستم که اونم صبا از رجایی داشت خیلی نوسانش زیاد بود.ولی کلا اینترنت کل کشور این 2 3 هفته نوسان داشته نه فقط آسیاتک.صبانت هم اینطور شده بود پارس هم شنیدم که داغون شده.نقل قول:
داداش معذرت میخوام . ولی صبانت اصلا مرکز رجایی رو ساپورت نمیکنه . توی سایت که بری رجایی میزنه سرویس دهی نداریم . زنگ هم زدم همین چند روز پیش رجایی سرویس نمیدن :31::11:نقل قول:
سرویس دو مگ تهران پیروزی
بله درسته چون دیگه الان پورت افزایش نمیده میگن نداریم.شماره دوستم که صبا داره با 2279 شروع میشه.باهنر هم میشینننقل قول:
این لایزی ها اومدن دانلود شبانه ما رو هم خراب کردن :jealous:
اوضاع سرعت آسیاتک حسابی بهم ریخته بزن بریم یه شرکت دیگه
خوشبختانه ما تو اهواز لایزری نداریم
بعد 4 سال روی لایزر بودم همیشه راضی بودم زیر 70 نبود سرعتم طی این چهار سال دیشب اینقدر پایین بود سرعت کلافه شدم من اصلا دانلود شبانه ندارم چون کارهام شب هست گیج شدم چیکار کنم مخصوصا آپلود .
روی لایزر با فایر فاکس 200 تا سرعت داشتیم اینجا با فایر فاکس 10 تا بیشتر نمیده اینها همه فاکتور می شه برای یک شرکت adsl
کسی نیست بگه شرکت حسابی اول پهنای باند بگرید بعد یوزر نه اول بیایید یوزر بگرید بعد پهنای باند
اینم سرعت دانلود روزانه من با 512
سرعت روزانه رو بیخیال.شبا چقد دانلود میکنی؟کدوم شهر هستید؟نقل قول:
سلام
قبل ازاینکه یوزربگیرن بایدپهنای بانداضاف کنن که این کارونمیکنن.
امروززنگ زدم کلی باهاشون دعواکردم.دیگه اعصاب نمونده.پینگ باتایم اوت وحشتناک
داداش دمت گرم . منم که امروز خدا شاهد از ساعت 7 تا 8 داشتم زنگ میزدم همش مشغول بود :19: الان هم تازه وصل شد . حدودا 2 ساعتی قطع بود :13: عمرا بمونم این ماه برمیگردم همون شاتل . سگش شرف داره به این آسیاتک :41:نقل قول:
من از تهران هستمنقل قول:
والا شبی 1300 تا 1500 دانلود داشتم ولی چند شبی هستش که به زور به 800 میرسه
سرعت حداکثر 40 :41:
بچه ها سرعت دانلود شبانه شما هم امشبم داغونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من که سرعت بارگذاری IDM بالاتر از 40 نمیره، شما چطور؟
دقیقن! دلمون خوش بود بعد از چند وقت دیگه راحت شدیم و یه شرکت خوب پیدا کردیم واسه شبانه اینم خراب شد رفت!نقل قول:
من مطمین هستم اینها خودشون لیمیت کردن به شبکه فشار نیاد از دیشب بهتره ولی واقعا قابل قبول نیست برای یک اکانت دو مگابیت حداقل 70 باید باشه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا مرگ بده این آسیا تک رو :2:
میدونی این دیگه مشتریشونو پیدا کردن و حالا پهنای باند شبانه شونو shear کردن
منو بگو که سرویس کیمیا داشتم
برای منم الان رو ۴۰ هستش سرعت دانلود شبانه، حالا الان یکی برای من توضیح بده چرا من اکانت یک مگ خریدم وقتی روزانه و شبانهام سرعتش با اکانت ۲۵۶ یکی هست؟!
asiatech ham dige tatil shode bayad bazam berim irancell:41:
marg bar asiatech
خوب چرا زنگ نمیزنید بگید؟یه تعداد زیادی اگه زنگ بزنن اعتراض کنن شاید نتیجه ای بده
من هر وقت زنگ میزنم خیلی راحت و پررو بر میگردن میگن ترافیک بالاست
می دونی مشکل کجا هست پشت تلفن نمی شه دلیل آورد چون نمی شه ثابت کرد
الان من اکانت 128 رفیقم دانلود می کنه سرعت 41 برای من 2 مگابیت سرعت 41 دلیل بهتر از این که دارن خط رو برای هر یوزر لیمیت می کنن چون برنامشون این امکان نمیده برای هر گروه یوزر جدا لیمیت تعریف کنند همه رو یک جا لیمیت کردند .
من می گم بریم همگی باید هم شکایت کنیم اینها ببنن 10 نفر با هم شکایت کردن دست به کار می شن مراحل قانونی هم من بلدم شاید شما ازش بی خبر باشی ولی به خاطر یک تک تومانی هم می شه از اینها شکایت کرد .
اتفاقا بهش فکر کرده بودم
اگر تا چند روز دیگه درست نشد یه میتینگ بذاریم چون اینی که من میبینم حالا حالا ها درست نمیشه
یه قرار بذاریم تعدادمون به حد نصاب برسه بعد بریم دنبال کارهاش اول بریم خود شرکت بعد اگر کارها ردیف نشد میریم دنبال شکایت کردن
در رابطه با سرعت هم تا اونجا که من فهمیدم همه سرعت ها چه 128 چه 1 مگ و 2 مگ الان همه روی 40
الان زنگ زدم پیشتبانی می گم چرا سرعت 128 و من که 2 مگ دارم یکی هست می گه امکان نداره گفتم ثابت کنم چی می گه امکان نداره گفتم فلان شماره ببنید الان ورودی چند هست طرف گفت الان نگاه می کنم گوشی گزاشت روش این یعنی چی خدایی ؟
یعنی کشک یوزر زنگ می زنه آقا از نویزه دیگه درست می شه به من می گه IDM بزن می گم کارم از IDM گزشته JDOWNLOADER کار می کنم واقعا یک مشت بی سواد ریختن فکر می کنن ملت گاگول هستند .
نکته ای که برا خود من زور داره سرعت ما روی لایزر صبح ها 200 بود نوش جون شرکته می خواست حجم کم کنه شب ساعت یک می شد سرعت می شد پهنای که ما خرید کردیم 384 بود می شد 512فیکس 70 سرعت داشت ساعت 4 صبح می شد سرعت فیکس 140 ساعت 6 هم روی 200 بود همه چی رو حساب بود حالا آسیاتک 2 مگابیت گرفتیم سرعتمون با 128 یکی هست.
من پدرم در اومد والا حاضرم از حجم خودم کم کنه به کارهام برسم نمی شه .
اینکه میگن ترافیک بالاست دلیل نمیشه،من روز اول پرسیدم آقا شما که محدودیت در دانلود شبانه ندارین گفتن نه برو دانلود کن عشق است و اینکه الان همه ی ما سرعتمون یکسانه
بچه ها واسه طرحه شکایت توی سایت وزرات ارشاد و فناوری اگه اشتباه نکنم که این سایت هست طرح شکایت از سرویس دهندگان اینترنتی وجود داره که اونجا همه باهم شکایتمونو مطرح کنیم و رسیدگی میکنن و پاسخ میدن
نه سایت و تلفنی و... کار راه نمیفته اگر بخوایم واقعا کارمون راه بیفته باید حضوری بریم
مثلا همین شاتل رو مطمئنم انقدر وضعش خراب شده که خیلی ها تو سایت مربوطه شکایت کردن ولی کارشون به جایی نرسید
وقتی میگن امکان نداره و... آدرم زورش میاد
دیشب 2 شب زنگ زدم میگه نه از طرف ما مشکلی نیست میگم خوب اکانت من رو چک کن....برگشته میگه " خوب نگاه کن سرعت شبا کلا کم میشه نسبت به روز ! "
ساعت 6 زنگ زدم یه پشتیبان دیگه برداشت گفت بله یه مشکلی هست تا چند ساعت دیگه رفع میشه
یعنی کاملا از سر وا کرد!
بدتر از همه اینکه من تازه دیروز شارژ کردم دقیقا از دیروز هم این اتفاق افتاد 35 تومن هم پول دادم
الان تماس گرفتم ...جواب:
"بخاطر دانلود شبانه است و مشکلی نیست."
حالا بیا اینو قانع کن که قبلا اینطوری نبود هر چی میگم دقیقا همین یه جمله رو طوطی وار تکرار می کنه:دی
اصلا زیر بار نمیرن
جالب اینجاست آخر سر میگه حالا ممکنه درست بشه! یکی نیست بگه تو هیمن الان گفتی مشکلی نیست :دی
اینطوری که این صحبت می کرد من مطئنما حالا حالا مشکل حل نمیشه
چون دلیل که میاورد فقط دانلود شبانه بود ، یعنی مشکل زمانی حل میشه که شما دانلود نکنی.
اسم پشتیبان : معدنچی
آخر سر هم گفت با آقای کشاورزی صحبت کن(کشاورزی مسئول اصلی ADSL داخلیش هم 6)
من هم دیروز تمدید کردم متاسفانه 35 هم من دادم .
اگه درست نشه کل سرور هاشون رو می برم زیر ddos کل کشور بخوابه کافی به اکانتینگ حمله کنی همه دی سی بشن واقعا شوخی نمی کنم برای من کار چند دقیقه هست .
واقعا شورش در آوردن اینها قرار بود پهنا اضافه کنن چی شد ؟
شما قبل اومدن لایزری ها واقعا سرعت چند بود ؟ شبانه
خوب بالاخره جواب رو گرفتم!
انقدر اینور اونور زنگ زدم.....
خانمه خیلی بی ریا جواب داد :
"به خاطر انتخابات سرعت ها از دیروز کم شده احتمالا فیلتر شکن ها هم از کار میفته تا بعد از انتخابات"
احتمالا فقط برای تهران اینطوری شده(یا شاید شهرای بزگ هم اینطوری باشه)
سوال اینه چرا فقط شبا اینطوریه.
امشب لطف کردن و 10 کیلو بایت سرعت بردن بالا !!! مثلا مرام گذاشتن .
ولی این طوری کار به جایی نمی رسه ! تازه شروع کردن و معلوم نیست تا کی این بازی رو می خوان در آرن .
انگار با این یوزرهای جدید خوشی زده زیر دلشون ...
پشتیبانی هم که کلا ... .
نه من توی مشهدم و سرعت ما هم خرابه یعنی سراسریه
آره چرا پس هم تایم شبانه تموم میشه سرعت روز به حالت عادی برمیگرده!!!!!!!!!!!!!!!
کلا سرکاریم. نمایندگی مشهد هم همینجوری توی پاسخگویی داغونه :2:
احتمالا چون روز ها از حجم کم میشه سرعت رو کم نمیکنن شب ها رایگانه سرعت رو کم کردن به خاطر انتخابات
این مشکل خاموش و روشن کردن مودم اعصاب منو ریخته به هم و نمیدونم چه کارش کنم.
فکر نمیکنم مشکل از مودم من باشه چون وقتی لایزربودم چنین مشکلی نداشتم.
وقتی ساعت 1 میشه انگار یه اینترنت دیگه ای میاد جای این اینترنت و وقتی ساعت 9 میشه بازم این اتفاق تکرار میشه
یعنی من اگر بخوام ساعت 1 و نیم صبح کانکت شم باید مودم رو ری استارت کنم چون چراغ لینکش کار نمیکنه و از ساعت 9 صبح به بعد هم باز باید همین کار رو تکرار کنم . مثلا امروز ساعت 10 صبح کانکت شدم و بازم ری استارت.
مودم من : tp link td -8841
حداقل چطور میشه بدون روشن و خاموش کردن این مشکل رو برطرف کرد ؟!