برنامه ای هست که بشه واقعا وبکم دیگران دید میخام واسه رفیقم چک کنم
یه خورده بهش شک کردم
کمک کنید
Printable View
برنامه ای هست که بشه واقعا وبکم دیگران دید میخام واسه رفیقم چک کنم
یه خورده بهش شک کردم
کمک کنید
این برای پلاگین هایی هست که روی یاهو میخواد آپدیت بشه ولی چون ایران تو تحریم به سر میبره این قسمت غیر فعاله و تا زمانی که روی پلاگین ها کلیک نکنید این قسمت نباید بیادنقل قول:
اگر ورژن 10 دارید پاک کنید و ورژن قدیمی تر رو نصب کنید احتمال میره از این مورد باشه ولی خیلی کم پیش میاد این مورد
یکسری پورت هایی هم بسته شده از سمت مخابرات که یکی از اون ها همینه و + ویس و وبکم و...
ورژن های یاهو وقتی بروز و جدید میشن معمولا این ضعف ها برطرف میشن که محیط امنی رو بتونن برای کاربر درست کنن و بعید میدونم مثل سابق نرم افزاری گیر باید که کار کنهنقل قول:
سن قانونی باید چقدر باشه؟نقل قول:
18 به بالا دیگه
چرا تو یاهو سال تولد رو نمیشه تغییر داد؟
هر کار کردم نشد یعنی اصلا همچین گزینه ای وجود نداره!
یعنی روز و ماه تولد رو میشه عوض کرد ولی سال تولد رو نه!!
من شخصا یکبار با یاهو در مکاتبه بودم سر این موضوع که به ما گفت مشخصاتی مثل تاریخ تولد رو تغییر نمیشه داد چون جز اطلاعات پایه محسوب میشه ولی شما میگید ماه و روزش رو میشه تغییر داد بازم جالبه چون اون زمان که من برسی میکردم این مورد هم امکان پذیر نبودنقل قول:
--
ویرایش :
الان که گفتگو کردیم با دوستان , میگن یاهو امکان ویرایش تاریخ تولد رو قرار داده
نه ماه و روز رو نمیشه
قابلیت تغییر سال ،ماه و روز هست :
شما از یاهو مسنجر وارد منوی Messenger و سپس My Acount Info و در این بخش پسورد خودتون رو وارد کنید و Enter بزنید و در صفحه ای که باز میشه روی Edit profile details بزنید تا وارد بخش ویرایش مشخصات خود بشید, در اولین بخش این صفحه روی دکمه Edit کلیک کنید و مشخصات رو تغییر بدید .
موفق باشید
مشکل عدم نمایش پیام در یاهو دارم چطوری رفعش کنم
نقل قول:نه سال رو نمیشه تغییر داد.این هم عکسش که می بینید گزینه تغییر سال درش نیست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم اون عکسی که شما گذاشتین چرا این گزینه رو داره!!
به خاطر اینکه اون آقا رفته تو puls.yahoo.com و پروفایلی که همه میتونن ببین رو تغییر داده و اصلاً داستانش یه چیز دیگه س و یکی از سرویس های یاهو هست ش این سرویس puls.نقل قول:
ولی شما تو قسمت my yahoo خودت هستی و به نظرم نشه تغییرش داد سال تولد رو.
سلام از کجا میتونم تاریخ عضویتم تو یاهو رو ببینم؟یعنی بفهمم آی دیم مال چند ساله.
یه سوال
میشه اسممونو (اونی که تو ادد لیست دوستانمون میاد) رو عوض کنیم؟
سال رو میشه تغییر داد و من شخصا دیشب سال تولد رو تغییرد ادم
نقل قول:
تو پروفایل میشه دید تاریخ عضویت خودمون رو..وارد Profile قسمت بالای ایمیل تون بشین
میتونید ازین سایت هم پروفایلتون رو ببینید:
بعد از اینکه آی دی رو وارد کردین قسمت view profile رو بزنید.کد:www.detectinvisible.com
نقل قول:
contact detail رو تغییر بدین
Ctrl + Shift + C
اطلاعات تو puls رو تونستی عوض کنی دیگه...؟ وگرنه تاریخ تولدی رو که موقع ساختن یاهو میدی رو که قابل تغییر نیست؛ هست؟!!!نقل قول:
سلام.نقل قول:
بله. وقتی بکی رو Add میکنی از قسمت زیر میشه:
آیا ترفندی هست که ایدی ما توی لیست دیگران بدون اجازه قرار بگیره؟
ممنوننقل قول:
منظورم این بود اسم ما در ادد لیست دیگران رو عوض کنیم.اما فکر نکنم بشه چون تا حالا نشده اسم کسی تو پروفایلم عوض بشه
مگر این که طبق این روش:
از اول اسممونو یه چی دیگه بذارم.پس اگه بخوام اسمم عوض شه باید ادد لیستامو پاک کنم و یه بار دیگه اددشون کنم.راهی نداره که از الان عوض کنم.درسته؟نقل قول:
مگر این که بهشون بگم از طریق نقل و قول اولم ادد لیستام خودشون اسممو عوض کنن:دی میدونم خیلی پیچ وا پیچ شد:دی
میشهنقل قول:
اطلاعات تو puls رو تونستی عوض کنی دیگه...؟ وگرنه تاریخ تولدی رو که موقع ساختن یاهو میدی رو که قابل تغییر نیست؛ هست؟!!!
میدونی چرا؟
هرکی اولش میخواد اکانت بسازه یه چی الکی میزنه که فقط رد شه و به مرحله بعدیش بره...
من خودم تا چند سال پیش تاریخ تولدمو به میلادی نمیدونستم.هنوزم خیلیا نمیدونن.
من تاریخ تولد خیلی جاهارو بعدن عوض کردم از جمله پی سی و یاهو.(بازم یاهو رو مطمئن نیستم!)
نقل قول:
من و دوستانم خیلی وقتا با همین روش اسم خودمون رو تو ادلیست همدیگه عوض کردیم :13:
یه پنجره pm باز کنید از هر کسی که میخواین اسمتون رو تو ادلیستش تغییر بدین بعد Cttrl +Shift +C رو بزنید و اسمتون رو تغییر بدین
یا به دوستتون بگین رو اسم شما تو ادلیستش کلیک کنه و تو قسمت cantact detail اسم شما رو تغییر بده.
eنقل قول:
دمت گرم
حالا فهمیدم چی شد
ما که اسمو عوض میکنیم برای طرف یه پیغام میره که باید اکسپتش کنه.
درسته ؟
برای خودم که تو لیست خودم ، خودمو ادد کردم این کارو کردم.یه سوال پرسید که دیکلینش کردم اما بازم عوض شد:دی شاید چون خودم آی دی خودم بود اینطوری شد
خیلی ممنون.خیلی حال دادی
یه سوال دیگه هم هست.
چطوری و از کجا اسم حالت پیش فرضمونو عوض کنیم؟ که دیگه هی نریم تغییرش بدیم
بازم ممنون:11:
بله یه پیغام میاد که باید Acc کنه طرف مقابلتون
منظورتون از اطلالعات پیش فرض همون اسم خودتون هست که از اول وارد کردین ؟
برای تغییر اون باید وارد پروفایل خودتون شین و اسمتون رو ادیت کنید
چطوری میتونم ظاهر میلمو از کلاسیک تغییر بدم؟
در سمت راست بالاتر فک کنم باشه. نوشته try new yahoo mailنقل قول:
البته اینجا محل پرسیدن این سوال نیستنقل قول:
اما به لینک زیر برین و Try It Now رو بزنین :
http://advision.webevents.yahoo.com/mailbeta
ازین جا هم میشه:
آیدی های زیادی در لیست یاهو مسنجر من قرار دارند که معمولا آنلاین نمیشن. بهترین و سریع ترین روش حذف آیدی های مورد نظر چیه؟
حذف آیدی از داخل نرم افزار یاهو مسنجر با اررور همراهه و یا آیدی های حذف شده به Adress Book منتقل میشن و یا بعد از لوگین مجدد مشاهده میشه که تمامی آیدی های حذف شده دوباره در لیست قرار دارند! لطفا یک راه خوب پیشنهاد بدید که با یک بار حذف، برای همیشه حذف بشن. متشکرم
وقتی که حذف میکنی تیک delete from address book, too رو هم بزار.نقل قول:
بله، من این کار رو هم انجام میدادم. اما تاثیر نداشت. شاید بخاطر زیاد بودن تعداد آیدی ها باشه...نقل قول:
میشه بگید از سایت خود یاهو چطور میشه آخرین نسخه رو دانلود کرد ؟ مشخوام از سایت خودش بگیرم
نميشه بخاطر تحريم
بايد از سايتاي كمكي بگيري
خب آخرین نسخه فاینال رو میشه بزارید ؟
نیست؟ بگید دیگهنقل قول:
اینجا رو ببین:نقل قول:
نمیدونم جواب میده یا نه.کد:http://www.viprasys.org/vb/f62/how-add-someone-your-list-without-their-permission-42220/
این میگه که چه طوری کسی رو ما توی ادد لیستمون داشته باشیم بدون اجازه اون
من بر عکس اینو میخوام
یعنی آیدی من توی لیست یاهومسنجر اون قرار بگیره بدون اینکه من ادد کنم متوجه؟
آهان. نمیدونم.نقل قول:
ميشه طريقه نصب جاوا رو توضيح بدين !؟ :13:نقل قول:
از لینک زیر دانلود کنین :نقل قول:
http://www.filehippo.com/download_jre_32/download/538a60bf8c59b6a27c2855f89c815583
ولی من به غیر از صفحه my yahoo از طریق آدرس puls.yahoo.com هم وارد شدم ولی بازم نتونستن سال تولد رو تغییر بدم!:41:نقل قول: