[QUOTE=baran_2008;7555143]؟؟؟نقل قول:
Printable View
[QUOTE=baran_2008;7555143]؟؟؟نقل قول:
دوست خوبم این مشکل زمانی براشون پیش میاد که باهاشون بازی و توجه نکنین و به همه ی نیاز هاشون رسیدگی نکنین وقتی نیاز به تفریح (الان اسمش رو یادم نمیاد تو بازی )ان ها کم بشه میان و میبرنشوننقل قول:
حتی درموردتربیت بچه ها هم در خانوادتون اینگونه است که اگر social او کم بشه میبرنش پرورشگاه
ببین مثلا یه زمین میخوای بخری بعد میزنه 60.60 میخری میری برای ساخت و ساز ولی میبینی 50.50 میشه ساخت و یه ردیف از هر طرف مثلا عقب تره (مربع هایه ساخت رو نداره) ولی بخوای بازی کنی تو کل 60.60 خونت حساب میشه ولی نمیتونی هیچ چیزی بزاری اونجا !!!نقل قول:
م م نون
ببینم رضا جان کدوم پک ها رو داری ؟ زامبی مال سوپر نجرال که با زامبی هست
حالا با حالن ؟ من گفتم یه بکس پک سوپرنچرال معمولی رو برام دنلود کنه حس زامبی نبود :n02:
چیز بد تر زامبی این موجودات نیمه گیاه نمیه انسانن خیلی بیریخت بودن من موندم این سازنده هاایه سیمز چه مخ خلاقی دارن این چیزا رو تو بازی میزارن
راستی با اومدن این پک ها فرقی تو تخصص دزدی ایجاد نشده من اون اول که فقط سیمز بود یه سیم ها رو تا لول 10 بردم ولی خیلی زور میزد از پشت پنجره تو خونه ملت رو نگاه میکرد :n15:
راهی نیست بشه خودم بفرستمش دزدی قیر مواقعی که سر کاره تا مثلا یه چیزی کش بره بیاره دی::n10:
من همه پک ها رو تا سوپرنچرال دارم.نقل قول:
می خواستم اون 3 تا آخری رو هم بگیرم یارو گفت بعد سیزده می یارم.
این چیزی که گفتم یه باگه.وقتی که ماه کامله بین ساعت 8 تا 10 شب اگه بازی رو سیو کنین این اتفاق می افته.با پچ 1.39 هم درست می شه ولی دیگه سیو قبلی رو کاریش نمی شه کرد به جز اینکه تو قسمت Edit town خونواده رو کپی کرد و دوباره بازی رو شروع کرد.
راستی اون مشکلی که اول گفتی هم قبلنا برام اتفاق افتاده بود.همه دردسرش هم اینه که نمی شه از در تا خیابون راه درست کرد.(یه ردیف مونده به خیابون می مونه)خودمم خیلی سعی کردم درستش کنم نشد.
یه چیز جالب دیگه:
خونه پری ها رو تا حالا دیدین؟یه خونه کوچیکه.از قدشونم کوچیک تره.وقتی می رن توش تبدیل به نور می شن.
قبلا می شد دزدی کرد.رو یه چیزی مثلا نیمکت تو پارک کلیک کنین گزینش می یاد.ولی لول چند باید باشین تا گزینش بیاد رو یادم نیست.نقل قول:
راستی با اومدن این پک ها فرقی تو تخصص دزدی ایجاد نشده من اون اول که فقط سیمز بود یه سیم ها رو تا لول 10 بردم ولی خیلی زور میزد از پشت پنجره تو خونه ملت رو نگاه میکرد
راهی نیست بشه خودم بفرستمش دزدی قیر مواقعی که سر کاره تا مثلا یه چیزی کش بره بیاره دی:
بچه ها پچ یونویر سیتی رو دان کنید خیلی باحال هست من که باحاش حال کردم و یکم خوش گذشت بهم
رفقا یک سایتا یی بود که چیزای اضافه ی سیمز رو دان می کردیم مثل لباای اینا بهم م یگید یادم رفته
ممنون
چ چو چی چا چو ؟؟؟چی چی ؟ من تا پتز رو دارم بقیه پک هارو یه دوستام برام دنلود کرده امروز برام پست کرده تا بیات اصفهاننقل قول:
فقط اون پک تخیلی کیتی رو دنلود نکردم
پری ؟؟؟ پری کجا بوده ؟؟ اسب تک شاخ شنیدم این نمیه آدم گیاه ها رو دیدم ولی این یکی رو دیگه نشنیده بودم :n13:
راستی چجوری میشه سیو ها رو از یه سیستم برد رو یه سیستم دیگه یه خونوادست رو لب تاب خواهرم میخوام بیارمش رو لب تاب خودم حسش نیست از اول بشینم سیم بسازم کلا با ساختن حال نمی کنم بر عکس خواهرم خونه بسازه سیم بسازه (البته علایقشون رو باز میده به من :n07: )
بگو چیا داخل پچش هست ؟؟ الان باید این آدم گیا ها رو بتونی درست کنی هانقل قول:
»نظورم این چیزای ساده بود که مثل لباس و وصایل به بازی می ریختیم و یا مدل موهاااااا
پک کتی پری جنتا ساختمون و لباس و وسیله اضافه می کنه.تا اونجایی که دیدم خیلی کم وسیله اضافه کرده.اصلا نمی دونم چجوری اسمشو گذاشتن پک!!!!!:n04:نقل قول:
این موجودایی که گفتم تو سوپرنچراله.یه خونشون تو پارک کنار مرکزی شهر مون لایت فالز هست.سعی می کنم یه عکس ازش بزارم.
سیوا تو My Documents\Electronic Arts هست.حجم فلدرش هم زیاده.از من 3 گیگه.همش هم به خاطر ذخیره WorldCaches هست که تو یه پوشه به همین اسمه.کلا اگه یه زمانی تو یه شهری رفتین و یه مدت توش بازی کردین بعد رفتین تو یه شهر دیگه و فعلا قصد ندارین برین تو اون شهر WorldCaches مربوط بهش رو پاک کنین تا جا نگیره.(چه ربطی به سوال داشت:n02:)خب وقتی برین تو فلدر Electronic Arts اونجا کلی فلدر دیگه می بینین.یکیش Saves هست که مربوط به سیو بازی هاست و بک آپ از سیو های قبلی هم که پاک کردین توش پیدا می شه.
برا انتقال خونواده ها:
باید اول بری تو بازی بعد بری تو قسمت edit town .حالا خونواده رو انتخاب کن.یه علامت * هست که مخصوص اشتراک گذاری هست.روی اون کلیک کن تا پیام بده.وقتی داد بیا از بازی بیرون و برو تو
My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Exports
خب فایلو کپی کن و بریز رو فلش و ببر رو سیستمی که می خوای و بعد نصبش کن.فک کنم برا خونه ها هم بشه همین کارو کرد.
حالا که بحثش پیش اومد بگم که یه فلدر هم به نام Custom Music هست( یا اگه نیست بسازینش:n10:).اونجا می تونیم آهنگایی رو که دوست دارین بریزین و تو بازی یه ضبط بخرین و روش کلیک کنین. یه قسمت اضافه می شه به نام Custom Music که از اونجا می تونین آهنگا رو پخش کنین.
تو گوگل بزن sim3 mods کلی سایت می یاد.نقل قول:
»نظورم این چیزای ساده بود که مثل لباس و وصایل به بازی می ریختیم و یا مدل موهاااااا
یکیش اینه که هیلتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو سایت فارسی به درد بخور هم هست که وسیله گذاشتن برا دانلود ولی راهنماهاش و نکاتی که گفتن مفید تره:
چیز میز :
ماشین :
این دوتا بهترین و معروف ترین سایتای دانلود هستن.
اقا ما نفهمیدیم اخرش چجوری استخر دایره ای شکل بزنیم :n13: لطفا یکی به طور کامل توضیح بده ...
موفق باشید ...
اقا بیاید برای اینکه یکمی اینجا رو شاد کنیم هرکی یه عکس از خونش توی سیمز و سک بازیش بگیره , اپلود کنه و اینجا بذارتش ...
اندازش مهم نیست ...
هرکسی که میخواد این کارو انجام بده یه تشکر کنه ....
ممنون :)
لطفا یکی به من جواب بده ... :n28:
چطوری میتونم یک خونواده درست کنم بدون محدویت افراد ؟ مثلا 20 نفر توی یه خونه زندگی کنن ...
رمزی چیزی میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااان ؟
ببخشید ملت سر 5 و 4 تا به بالاش میمونن ! من یه خونواده 2 تا ادم 2تا اسب 1 گربه داشتم پتز هام رو ازم گرتن گفتن نمیتونی ازشون پرستاری کنی حالا شما با مثلا 20 نفر چی کار کنی؟؟:n04:
منو توجیه کن :n19:
من عکس نگرفتم همینجوری کل خونه زندگی شون رو با هم آپ کردم 11 مگ شدنقل قول:
1 پدر یه دختر یه اسب
هـــــهنقل قول:
نه بابا ...
توی شهر sunset یه خونواده حسابی تشکیل دادم ! 16 نفر هستن .
1 بابابزرگ و 1 مامان بزرگ که اونا 4 تا بچه دارند 2 تا دختر دوتا پسر . 3 تاشون young adult و اون یکی که پسره adult . سیمه خودم با یکی از اون دخترها ازدواج کرده و خونواده تشکیل داده .
اون یکی دختر و اون دوتا پسر هم همینطور ازدواج کردنو بچه دارن ... که دسته جمعی باهم دیگه میشن 16 نفر ...
پدربزرگ - مادربزرگ
|
مرد - زن - زن - مرد
| | | |
زن مرد مرد زن
| | | |
دختر دخترپسر دختر پسرپسر
قرمز = ازدواج کرده
شهر sunlit tides رو دانلود کردم و خواستم همه خونواده رو ببرم اونجا ! یعنی تغییر شهر بدن , ولی فهمیدم که اگر اینکارو کنم دیگه افراد خونواده همدیگه رو نمیشناسن و به عنوان یک دوست نگاه میکنن . تنها راه برای اینکه اینجوری نشه اینه که همشونو توی یه خونه جا بدم بعد سیو کنم و توی شهر جدید سیو رو پیاده کنم . ولی خب این امکان وجود نداره !!!!
حالا به نظر شما چطوری میتونم اینکارو انجام بدم ؟
راستی روش ساخت استخر دایره ای شکل هم فهمیدم ! :)
گلکم من منظورم این بود در 1 لحظه همه این جماعت تویه خونه باشن که البته همین 16 تا باید قصر باش بخوای جاشون بدی نمیشه بهشون هم زمان رسید دی::n10:نقل قول:
مبارکه چجوری ساختیش؟
بعد مگه یو نبودی گفتی عکس عکس خونه اصلیت رو بزار ببینیم:n24:
نه عزیزمن , همیشه که نمیخوام با 16 نفر زندگی کنم ! تک تک خونه هاشونو سیو میکنم ! بعد همشونو توی یه خونه جمع میکنم و سیو میکنم تا همدیگرو فراموش نکنن ! بعد توی شهر جدید سیو خونه هارو اجرا میکنم , و افراد رو میبرم توی خونهاشون . حالا مشکل اینه که نمیتونم همشونو توی یه خونه جا بدم .نقل قول:
: دی
داستانش طولانیه ... خیلی کاره سختی بود . 4 تا بچه هارو که ازدواج کرده بودن مجبور بودم کنترل کنم توی 4 تا خونه متفاوت . مثلا باید برای اینکه اونا بچه دار بشن باید sims active رو عوض میکردم میرفتم توی خونه اونا و ...
البته رمز testingcheatsenabled true خیلی بهم کمک کرد!
بالاخره بعد از 4 سال بازی کردن خونه ای رو ساختم که اوج هنر و خلاقیت خودم هست و هیچ ایده جدیدی دیگه توی ذهنم برای ساخت خونه ای جدید ندارم !!!!
اینم عکس .............. لذت ببرید ............... :)
1.Ambitionsکد:http://uploadtak.com/images/u9616_5.jpg
2.Generation
3.Pets
4.Seasons
نقل قول:
رمز رو هم من میرم برات دنبالش میگردم تونستم پیدا کنم همینحا میکم:n16:
ماشالا نه خوبه امیدوارم تو واقعیت هم یه خونه مثل همین بتونی ردیف کنی البته از این بهتر دی::n02:
من که هرچی گشتم تو وب لاگ این جور چیزا همچین رمزی نیافتم تو چت باکسش بزن help ببین چیزی به چشمت نمی خوره
راستی من همه پک ها رو نصب کردم وارد بازی که شدم یه پیغام بران اومده که تلفن سیمتون به روز شده (گفتم دستت درد نکنه :دی ) بعد نوشته بود میتونه باش شبکه اجتماعی چک کنه رفتم تو کیفش دیدم بعله یه گوشی با یه صفحه 5 اینچی برای بجه گزاشتن میتونه باش تو نت هم بتابه دی:
یه کتاب هم اومده بود کنار این گوشیش !!!
منتها چون تا ته همه گرافیک رو بردم بالا لب تابم نکشید پرتم کرد بیرون لوووول :n15: حالا باید برم با اون یکی کارت گرافیکم اجراش کنم ببینم میکشه نکشید برم گرافیکش رو بزارم رو دیفالت دی::n07:
سلام کسی کرک سیمز 3 سیزن رو برای ورزن 1.42.130 داره؟
ممنون میشم کمکم کنید
خیلی ممنون :n11:نقل قول:
چه جالب .... روی کدوم پک ؟ والا سیمه من با کامپیوترش میره توی نت و پروفایلش رو چک میکنه !
iiliya جان چند وقته داری بازی میکنی ؟
یادتونه گفتم یه عکس از خونه پری ها می زارم؟
نقل قول:
والا نمیدونم من تا پتز رو نصب کردم بعد یکی از دوستام برام دنلود کرد الان جز پک کیتی و بازی مدیوال همش رو دارم دی:
این رو نمیدونم مال کدوم ورژنه
دیشب رفته بودم دانشگاه یه دستگاه کنار دانشگاه بود یکی میشه بگه این چیه ؟ یه سری چیز شبیه دارو تو کیف سیم من پیدا شده خودمو کشتم مخ یه پری رو بزنم لحظه آخر که موفق شدم تایم سیم تموم شد برگشت خونه :n02:
زنگ زدم دعوتش کردم خونه طرف رو 5روزم مرخصی از کارم گرفتم بعد که اومد کپ دیونه ها هی دور خونه و اینور انور خونه میتابید اسب بیچاره سکته زده بود مود ترس براش اومده بود دی::n09:
هر کاری هم کردم نیومد تو خونه
راستی یه بابایی اومد دمه خونه یه چیزی گزاشت رو میز دم در خونم بعد سیم هام یه کیف نقاشی کشیدن رو دیوار و یه بلند گو برایه تظاهرات پیدا کردن !!!!
بعد یه چیز دیگم هست جدید رو سر سیم هام که میرم 3 تا شکل سر میاد اسماشون یادم نیست رابل یه همچین چیزی انگار هر کدوم 10 لول داره چیه این ها ؟؟
هه عجب خونه ای راستی بعد یه سوال این پری ها چجوری اینجا جا میشن ؟؟؟:n13:
من هم والا سیمز 2 بازی کردم بعد اومدم 3 بازی کردم اولین پستم هم تویه این تاپیک
13-08-2009, 01:42 بوده دی: چطور ؟
راستی یه یه زوم قوی هم پیدا کرده این گوشی ها دوربینش که نگو
گزاشتم تو پروفایلت :n16:نقل قول:
: دی هیچ کدوم از اینا برای من پیش نیومده ... فکر کنم بیشترش ماله پکه سوپرنچرال باشه . خوش بگذره:n11:
اون پری ها کوچیک می شن بعد می رن اون تو.یعنی یه جورایی تبدیل به یه نور دایره ای کوچیک رنگی می شن.نقل قول:
حتی من یه باز دیدم دو تا پری تبدیل به نور شدن و دور هم می چرخیدن.اگه درس یادم باشه یه جور خاصی هم می خندیدن.مثل خنده ای که سیم ها تو woohoo می کنن.:n02:
اون گوشی مال بعد از سوپرنچراله.چون من تا سوپرنچرال همه رو دارم ولی فقط یه تبلت دیدم که اونم نخریدمش.دارم پولامو جمع می کنم یه خونه بخرم.نقل قول:
یه چیز جالب:
تو یه سایت ماشین دانلود کردم بعد که بازی اضافه شد رفتم ببینم پولم می رسه بخرمش یا نه.نزدیک بود سکته کنم قیمتش بو 2000000 سیلمون!!!!!!!!!!!!!:n04: من نمیدونم کسی که اینو ساخته با خودش چی فک کرده.با رمز هم نمی شه به این راحتیا خریدش چه برسه به بدون رمز.
سلام به بچه های سیمز باز . میگم این بازی تمام پک هاش اومده ؟
اگه اومده نسخه complete collection اش چی ؟
من یه زمانی این بازی رو تا late night گرفتم و بازی میکردم و بعد یه مدتی هم بازیش رو پاک کردم و کلا دیگه بازیش رو ندارم . خواستم ببینم اگه همه پک های اضافه اومده برم دوباره کاملشو بخرم .
نه همش نیومده.نقل قول:
3 تا دیگه مونده بیاد.
اینا:
Island Paradise و Time Travel و Movie-themed
----
راستی تو پست قبلیم یادم رفت ایام تاسف بار شروع دوباره مدارس رو تسلیت عرض کنم:n28:
بازی رو همون سالی که اومد خریدم ولی نصب نکردم :| الان نصب کردم + پک لیت نایت
اپدیت هم نتونستم بکنم :| پست اول رو مو به مو رفتم ولی تغییری ندیدم :|
البته تو sku برا من 2 بود از اول :|
اخرم زبانمو فرانسوی کرد :| زبانشو درست کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم پکشو نصب کنم
چ جوری به 1.0.631 ببرم و چه جوری بیشتر اپدیتش کنم :|
این ارور وقتی میخوام پک رو نصب کنم:
این ارور وقتی میخوام اپدیت های تو خود پک رو نصب کنم:
الله وکیلی نزدیک 400 صفحه رو مو به مو خوندم :| ج نگرفتم
یکی ج نهایی بده :دی
نقل قول:
سیمز 3 رو پیدا نمیکنه اگه اشتباه نکنم یه بار منم به همچین چیزی خوردم فکم باید ورژن سیمزت رو ببری بالا اگه اونجور که مگی خانوم گفته بود و من درست یادم باشه !
البته ممکنه اون یسمز 3 که خریدی درست نباشه
نقل قول:
چه خبره مگه بوگاتی ویرونه !!!!
بعله یه سوال الان یه پری با آدم برن گل هم چی از توشون در میات ؟؟؟؟:n13:
این گوشی رو نخریدم خودش اپدیت شد !!
بعد معلوم نشد این 3 تا گروه اجتماعی که این سیم من داره چیه :دی ؟
یکیش رو با خراب کاری بدست میاره الان لول 7 رو گرفتم هر جا میرم یه نقاشی کف زمین میکشم دی: :n10:
یکی دیگش هم فکر کنم مال کار هایه اجماعی هست موقعی که میشینه مینویسه لول آپ میشه
تو شهری که مال پتز هست یه جا هست معجون میسازه (البته معجون جادوگری بید) بعد چرا هر آدمی میتونه بره اونجا معجون درست کنه ؟
رفته بودم اونجا یه بوته هست میوه جادویی داره سیمزم 2 بار خورد مورد !!!!:n14:
راستی سیمز من یه باگ پیدا کرده شغلش شکارچی روح بید بعد گاهی بالایه مودش میزنه بره کمک کنه به تحقیقات بعد میره تو اداره پلیس وسط کار میاد بیرون شروع میکنه هی صدایه که مثلا یه چیزی خراب میشه برق میگیردش پشت سر هم این صدا رو هی پخش میکنه با سیو هم درست نشد خاموش روشن درست نشد موندم چشه روانیم کرد
ورژن سیمز رو چ جوری ببرم بالا :| غیر از پست اول :|نقل قول:
سیمزم که از جای معتبر گرفتم و مطمئنم مشکلی نداره
والا فکر کنم بگردی تو نت اپدیتش باشهنقل قول:
خود پکی که داری اپدیت نمی کنه ؟
فکنم بهترین پیشنهادی که بتونم بهت دبم اینکه برو لانچر سیمز 3 رو که نصب داری اچرا کن با چیز پی انی چیزی یا بی چیز پی ان چک کن ببین آپدیت رو تشخیص میده بعد بزن آپدیت شه
فک کنم بچشون پری بشه.نقل قول:
چون اگه آدم با یه روح ازدواج کنه بچه روح می شه.اگه با جن هم ازدواج کنه بچه جن می شه.حتما با پری هم بچه پری می شه.
آدما هم می تونن یه سری کارایی که جادوگرا می کنن بکنن ولی ضعیف تر از جادوگرا.(فک کنم تو tip های خود بازی نوشته بود)
برا احتیاط وقتی همیشه گل مرگ رو همراه داشته باش تا سیمزت نمی ره.البته گفتنش آسونه.حالا بماند که برا این گله چه بدبختی هایی باید کشید!!!!
اون صدا هم تو یه سیو خواهرم اتفاق افتاد.اگه سیو جدیده و روش کار زیادی نکردی عوضش کن ولی اگه می خوای عوضش نکنی شاید اگه سیزات رو کپی کنی و بعد new game رو بزنی و سیمزات رو بزاریشاید درست شه.(برا مشکل زامبی های من که جواب داد ولی دوستی سیمزت دیگه نمی شناسنش).یه راه دیگه هم داره که می شه از تو آپشن بازی تو قسمت صدا گزینه دوم رو غیر فعال کنی اون وقت این صدا و یه سری صدای دیگه مثل صدا کلیک رو زمین غیر فعال می شه.
گل مرگ دیگه چی چی بید ؟:n13:نقل قول:
والا من رفتم زدم بره شغلش رو از روح گیر به پلیس عوض کردم بعد درست شد 2 بار این کارو کردم هر دو بار گیرش حل شد ولی بد باگی مردونه ده آخه اون ساوند افکت قطع باشه نمیشه خیلی خالی میشه
محتوای مخفی: دی:
من گشتم ولی چیزی پیدا نکردمنقل قول:
توش اپدیت داره ولی تو پست اولی که دادم گفتم وقتی اپدیت رو اجرا میکنم چ اروری میده
اپدیتش میگه باید ea download manager رو میخواد
من نصبش کردم ولی بازم میگه ای اِی دانلود منیجر میخواد
خلاصه خیلی کلافه شدم دیگه :|
دوستانی که میخوان بازی رو آپدیت کنن: اول بازی اصلی رو نصب کنن و بعد هر چند تا Expansion Pack هم خواستند نصب کنن (ترتیبش مهم نیست) و از هیچ کرکی استفاده نکنن; در انتها آپدیت زیر (که فکر کنم آخرین آپدیت کرک شده باشه) رو دانلود و نصب کنن و از کرک همراهش استفاده کنن:
Sims.3.Update.v1.50.56-BAT
(با جستجوی این عبارت لینکهای مختلفشو مثل تورنت پیدا میکنید)
سلام. دوستان من سیمز سوپرنچروال رو نصب کردم(از mihan download دانلودش کرده بودم.) اولش که نصب نمی شد آپدیت می خواست خلاصه با هزار بدبختی با ea manager آپدیتش رو هم زدم بعد بازی نصب شد که البته ناقص نصب می شد من بازم با هزار و یک بدبختی و ترفند تونستم نصبش رو درست کنم حالا مشکلی که پیش اومده اینه که وقتی بازی رو باز می کنم activation code می خواد که از طریق اینترنت قانونیش کنه بازی هم بالا نمیاد. به نظر شما اساتید گرامی من چکار می تونم بکنم که این مشکلم حل بشه؟ دوستان فقط خواهشا جواب سوالم رو بدید چون حقیقتا تو بحران روحی افتادم و dvd های بازی هم تو این شهری که الان هستم گیر نمیاد. منتظر جوابتونم. مرسی
سلام من سیمز 3.0.38.004001:High-End Loft Stuff Version دارم میخوام آپدیتش کنم به ورژنای بالاتر که مثلا موقع ساخت سیمز امکاناتی مثه اضافه کردن موی بدن و... داره پچ 1.50.56.0210 رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم با حجم پدر در آر 1300 مگابایت ولی وقتی میبرمش تو پوشه ی بازی و میخوام نصبش کنم این ارورو میده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نمیدونم چجوری باید نسخه ی سازگار با ورژن بازیمو پیدا کنم:n28:
نقل قول:
نمی دونم شما چطور آپدیتی رو دانلود کردی ولی من یک آپدیت سراغ دارم که از هر ورژنی بازی رو به ورژن 1.50.56 آپدیت می کنه ، نصبشم خیلی راحته ، کرکش رو هم سراغ دارم اما مشکل اینجاست که دوباره باید حدود 1.5 گیگ دانلود کنی !!!:n01:
من خودم کله پکیج های سیمز 3 که تا حالا ارائه شده به همراه آخرین آپدیت رو از اینترنت دانلود کردم و دارم !!!! :n10:
ممنون میشم اگه لینک همونو با کرکش بهم بدید