شد 13 مگ و اونم داره سرعت دایال اپم رو میخورهنقل قول:
کسی نبود؟؟؟؟
Printable View
شد 13 مگ و اونم داره سرعت دایال اپم رو میخورهنقل قول:
کسی نبود؟؟؟؟
نقل قول:
دوست من خیلی ممنون
اونجا یه چیزی بود به نام windows hot process
که svchost.exe همه ی اون ترافیک رو مصرف میکرد
میخواستم بدونم این svchost.exe (که توی task manager چندتا schsot.exe هست) چیه و چطوری میتونم متوقفش کنم
ممنون :20:
پروسه svchost.exe يكي از پروسه هاي اصلي ويندوز ميباشه البته اگر در مسير C:\Windows\System32 باشه طبيعيه و مشكلي نداره و در غير اينصورت ويروس ميباشه.نقل قول:
شما قسمت زیر را از توی تنظیمات از تیک در بیارید .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه آپدیت دستی Kaspersky Internet Security 2010 رو میشه توضیح بدین
ضمنا میشه فایل آپدیت برای آنتی ویروس رو واسه اینترنت سکوریتی هم استفاده کرد
تصوير زير راهنماي آپديت دستي كاسپر ميباشه:نقل قول:
در مورد سوال دوم بايد عرض كنم خير اينكار شدني نيست و آپديتهاي آنتي ويروس و اينترنت سكيوريتي كاسپر براي هم قابل استفاده نيستند.
سلامنقل قول:
بازم پهنای باند داره هدر میره
سلام
میشه آدرس آپدیت اينترنت سكيوريتي كاسپر 2010 واسه ما بذارید ، اگه لینک مستقیم باشه خیلی عالیه
ممنون
سلام دوستان میشه نرم افزاری معرفی کنید که اپدیت های کسپر رو برام دانلود کنه با تشکر
خواه ناخواه پهناي باند توسط برنامه هاي مختلف از جمله آنتي ويروس استفاده ميشه.مهم اينه كه توسط بدافزار اين استفاده صورت نگيره.از طرف ديگه ميزان استفاده پهناي باند توسط برنامه هاي امنيتي موجود در سيستم چندان زياد نيست و به اعدادي كه توسط اينترنت سكيوريتي كاسپر اعلام ميشه نبايد زياد توجه كرد.مثلا براي من نوشته پهناي باند مورد مصرفي 18GB ميباشه كه اصلا همچين چيزي نيست.نقل قول:
اينهم لينك دانلود آخرين نسخه اينترنت سكيوريتي كاسپر خدمت شما:نقل قول:
کد:http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.736_with_patch/kis9.0.0.736en.exe
دایال اپ همینطوری 2 کیلو سرعتشهنقل قول:
خواه ناخواه پهناي باند توسط برنامه هاي مختلف از جمله آنتي ويروس استفاده ميشه.مهم اينه كه توسط بدافزار اين استفاده صورت نگيره.از طرف ديگه ميزان استفاده پهناي باند توسط برنامه هاي امنيتي موجود در سيستم چندان زياد نيست و به اعدادي كه توسط اينترنت سكيوريتي كاسپر اعلام ميشه نبايد زياد توجه كرد.مثلا براي من نوشته پهناي باند مورد مصرفي 18GB ميباشه كه اصلا همچين چيزي نيست.
همین مونده که اونم کسپر برداره
ممنون که جواب میدیننقل قول:
اما منظور من آپدیت دیتابیس بود این طور که از فرمت فایل معلومه این خود نرم افزار هستش
درسته ؟
از اين آدرس ميتونيد استفاده كنيد:نقل قول:
کد:http://www.kasperskysupport.com/download.htm
خلاصه اگر راه حل نداره من برم کسپر رو پاک کنمنقل قول:
خواه ناخواه پهناي باند توسط برنامه هاي مختلف از جمله آنتي ويروس استفاده ميشه.مهم اينه كه توسط بدافزار اين استفاده صورت نگيره.از طرف ديگه ميزان استفاده پهناي باند توسط برنامه هاي امنيتي موجود در سيستم چندان زياد نيست و به اعدادي كه توسط اينترنت سكيوريتي كاسپر اعلام ميشه نبايد زياد توجه كرد.مثلا براي من نوشته پهناي باند مورد مصرفي 18GB ميباشه كه اصلا همچين چيزي نيست.
خدایی اسمارت سکوریتی شاید امنیتش به کسپراسکی نرسه
ولی اقلا ویروس اعصاب خوردی نمیندازه
اعصاب خوردی از 1000 تا ویروس و بدافزار بدتره
اما هیچ لینک دانلودی برای ورژن 2010 در این صفحه نیست فقط برای نسخه های پایینتر هستشنقل قول:
راه دیگری نیست ؟
كسي كد يا كي نداره
نوشتن كه بزودي آپديتهاي نسخه 2010 را قرار ميدن.باز با اينحال اگر مطلبي در اين خصوص پيدا كنم حتما جهت استفاده شما و ساير دوستان قرار ميدم.نقل قول:
دوست عزيز كد يا سريال محصولات كاسپر فقط در تاپيك اختصاصي كرك و سريال كاسپر مطرح ميشه.نقل قول:
ایا کسپر 7 هنوز از طرف شرکتش پشتیبانی میشه اگه میشه لینک اپدیتاش رو برام بزارید با تشکر
سلام
من میخوام (یعنی مجبورم)ویندوزم رو عوض کنم و میدونم که با این کار همه آپدیت ها میپره
راهی هست که بتونم از این آپدیت ها کپی بگریم و توی ویندوز جدید بریزم؟
اگه هست چطوریه؟ آپدیت هاش کجا هستن؟
لينك زير آپديتهاي نسخه 2010 را جهت دانلود قرار داده.ميتونيد استفاده كنيد:نقل قول:
کد:http://www.kasperskysupport.com/download.htm
بايد ببينم هنوز پشتيباني ميشه يا خير.در مورد پشتيباني مگه شما از نسخه اوريجينال استفاده ميكنيد؟يا مرتب با پشتيباني كمپاني كاسپر در ارتباط هستيد؟پشيباني از محصول زماني مورد توجه فرد قرار ميگيره كه بصورت قانوني از محصولات آن كمپاني داره استفاده ميكنه و در صورت بروز مشكل براي سيستمش بتونه با آنها تماس بگيره.نقل قول:
شما نفرموديد از كدام نسخه و محصول كاسپر استفاده ميكنيد.توجه داشته باشيد كه كاسپر در تنظيمات خودش در بخش Update داراي گزينه اي ميباشه كه ميتونه بصورت اتوماتيك بعد از هر بار آپديت يك كپي از آپديت را در مسيري كه شما تعيين كرده ايد براتون بسازه.هميشه از اين امكان كاسپر استفاده كنيد تا اينكه بخواهيد از روش كپي كردن فايلهاي اپديت استفاده كنيد چرا كه در اين صورت ممكنه به ساختار كاسپر آسيب برسه.نقل قول:
انترنت سکیوریتی 2010 هست مال مننقل قول:
توی آپدیت تو کدوم قسمت هست اون گزینه؟
لطفا در مورد کپی گرفتن از اونا راهنمایی کنید
دوست عزيز مطابق شكل زير عمل كنيد.در يك درايو غير ار درايوي كه ويندوز را در آن نصب كرده ايد يك فولدر درست كنيد و با استفاده از دكمه Browse مسير فولدر را مشخص كنيد و تمام پنجره ها را Apply و Ok كنيد تا تغييرات ذخيره شوند:نقل قول:
دوستان من skin کاسپر رو دانلود کردم نمیدونم چی جور یباید ازش استفاده کرد میشه راهنمایی کنید
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب شانسی داریم ما KIS 2010 9.0.0.736 With Patch رو دانلود کرده بودم دیتا بیسش مال نزدیک دو ماه پیشه نوشته Databases are Obsolete چند روز پیش ها که به اون سایت که جناب همیلتون چند پست قبل ذکر کردن رفتم نوشته بود بزودی آپدیت ها را قرار می دن که مثل اینکه چند وقتیه که قرار دادن .
ما هم که درد به در دنبال آپدیتاش بودیم رفتیم تو سایت خودش ببینیم چی گیرمون میاد
یه برنامه از تو سایت کسپرسکی دانلود کردم مثل اینکه آپدیتا رو دانلود میکنه می خواستم ببینم درست کار میکنه یا نه یه عکس ازش قرار میدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو شکل 1 Updater.bat رو که می زنم یه صفح سیاه باز میشه به اینترنت که وصل میشم( از نوع دایال آپ) شروع به دانلود می کنه
که تو شکل 2 در پوشه Temp بعد temporaryFolder تو پوشه Bases نزیک ده مگابایت دانلود شده است.
1: آیا این روش برای دانلود آپدیت های کسپر خوب هست یا نه؟ چون تا ده مگابایت دانلود شده حیفیم میاد از راه حل دوم برم.
2:اگه نه که از همون لینک بالا که تازه آپدیت هاش رو قرار داده دانلود کنم؟
3: این skin رو از کجا میشه دانلود کرد؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ميخواستم ببينيم مسير فايلهاي اپديت kis 2010 در ويندوز هفت کجاست؟؟؟؟؟
که هر وقت خواستيم ويندوز عوض کنيم ديگه 2 ساعت از توي اينترنت اپديتش نکنيم با ريختن فايلهي اپديت انتي ويروس اپديت بشه
ممنون
settings رو بزن و در قسمت appearance گزینه use alternative skin رو تیک دار کرده،آدرس پوشه اسکین رو بهش بده و ok کن.نقل قول:
خوب ولی از این به بعد هر چی آپدیت کنه یه اونجا میزنه ولی قبلی که نیستنقل قول:
اونارو چیکار کنم؟
چرا در اولین آپدیت بعد از فعال کردن اون گزینه،آپدیت های قبلی رو هم ذخیره میکنه.نقل قول:
دوستان من قصد خرید کسپرسکی 2010 اینترنت سکیوریتی اورجینال رو دارم . ولی یه مشکلی اینجا هست ! من میخواستم 2 یوزر بگیرم که هم روی لپ تاپم نصب کنم و هم روی پی سی . ولی پی س من32 بیت هست و لپ تاپ 64 بیت . حالا اگه کسپرسکی بگیرم روی 32 و 64 بیت نصب میشه یا نسخه های 32 بیت و 64 بیت متفاوت هستند ؟
شما ميتونيد از نمايندگيهاي فروش محصولات كاسپر در ايران سوال كنيد.آنها دقيق شما را راهنمايي خواهند كرد.نقل قول:
بی زحمت جواب منم اگه میشه بدین تردید دارم کدوم راه رو برم الان چکار کنم به نظر شما؟نقل قول:
ممنون :11:
در ابتدا اين نكته را ذكر كنم كه در سايت imageshack عكس آپلود نكنيد چون اين سايت در ايران قيلتر شده و عكسها توسط دوستان قابل مشاهده نيست.از طرف ديگه در سايت Speedyshare چيزي آپلود نشده و قابل مشاهده نيست.نقل قول:
اما در مورد سوال شما بطور كامل در پست زير توضيحات لازم داده شده:
به گزارش موسسه ديدهبان آي تي، روابط عمومي كسپرسكي در ايران، آزمايشگاه مستقل Cascadia Labs به منظور نشان دادن بهرهوري و ميزان استفاده از منابع كامپيوترها، نرمافزار كسپرسكي اينترنت سكيوريتي 2010 را به همراه پنج برنامه امنيتي ديگر روي يك پي سي معمولي خانگي تحت آزمون قرار داده است.
اين آزمونها نشان ميدهد كه كاربران خانگي براي داشتن محيطي امن و كارا به اين عوامل توجه ميكنند: سرعت بالاآمدن سيستم، دسترسي سريع به فايلها و برنامهها و ميزان آزاد بودن حافظه و پردازنده.
برنامه Kaspersky Internet Security 2010 توانست در سه گروه يعني بالاترين سرعت در اسكن برنامهريزي شده، بالاترين سرعت در اسكن در حين دسترسي و بالاترين سرعت در دسترسي به فايلهاي بزرگ، بالاترين امتياز را كسب كند. ضمن آنكه در مقايسههاي Cascadia Labs نيز امتياز كلي بالا را كسي نمود.
نيكولاي گربنيكف، مسئول ارشد فناوري در آزمايشگاه كسپرسكي در اين زمينه معتقد است: «هنگامي كه يك راه حل امنيتي اينترنتي را بررسي ميكنيم، كارايي عامل بسيار مهمي است. امروزه تهديدات امنيتي به راهكارهاي مقابله پيچيدهتري نياز دارند كه مستلزم اسكن دقيق فايلها و ترافيك اينترنتي است اما اين فعاليتها نبايد به كند شدن سيستمها منجر شود.»
او ميافزايد: «ما مفتخريم كه Cascadia Labs تلاش هاي ما در جهت بالابردن كارآيي نرمافزارها به همراه ارائه حفاظتي مستحكم و فراگير را ستوده است.»
علاقهمندان جهت مطالعه بيشتر در خصوص اين آزمون و مشاهده نتايج كامل آن ميتوانند به نشاني زير مراجعه نمايند:
درباره آزمايشگاه كسپرسكي
آزمايشگاه كسپرسكي ارائه كننده نرمافزارهاي امنيتي و حفاظت از سيستمها در برابر تهديداتي همچون ويروسها، جاسوس افزارها، بدافزارها، نفوذگران، كلاهبرداريها و هرزنامهها است. محصولات آزمايشگاه كسپرسكي داراي بالاترين نرخ حفاظت از سيستم ها و سريع ترين زمان نشان دادن عكسالعمل در برابرتهديدات هستند. اين محصولات براي كاربران خانگي، شركت هاي كوچك و متوسط، سازمانهاي بزرگ و كاربران موبايل ارائه مي گردند. فناوري حفاظتي كسپرسكي همچنين در بسياري از محصولات و خدمات شركت هاي امنيتي سراسر جهان به كار گرفته مي شود.
لطفا براي كسب اطلاعات بيشتر با روابط عمومي در ايران تماس بگيريد.
موسسه ديدهبان آیتی، روابط عمومي كسپرسكي در ايران
تلفن: 88759524 – 22361659 - فكس: 88535875
همراه: 09353663560 پست الكترونيك: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش موسسه ديدهبان آي تي، روابط عمومي كسپرسكي در ايران، آزمايشگاه مستقل Cascadia Labs به منظور نشان دادن بهرهوري و ميزان استفاده از منابع كامپيوترها، نرمافزار كسپرسكي اينترنت سكيوريتي 2010 را به همراه پنج برنامه امنيتي ديگر روي يك پي سي معمولي خانگي تحت آزمون قرار داده است.
اين آزمونها نشان ميدهد كه كاربران خانگي براي داشتن محيطي امن و كارا به اين عوامل توجه ميكنند: سرعت بالاآمدن سيستم، دسترسي سريع به فايلها و برنامهها و ميزان آزاد بودن حافظه و پردازنده.
برنامه Kaspersky Internet Security 2010 توانست در سه گروه يعني بالاترين سرعت در اسكن برنامهريزي شده، بالاترين سرعت در اسكن در حين دسترسي و بالاترين سرعت در دسترسي به فايلهاي بزرگ، بالاترين امتياز را كسب كند. ضمن آنكه در مقايسههاي Cascadia Labs نيز امتياز كلي بالا را كسي نمود.
نيكولاي گربنيكف، مسئول ارشد فناوري در آزمايشگاه كسپرسكي در اين زمينه معتقد است: «هنگامي كه يك راه حل امنيتي اينترنتي را بررسي ميكنيم، كارايي عامل بسيار مهمي است. امروزه تهديدات امنيتي به راهكارهاي مقابله پيچيدهتري نياز دارند كه مستلزم اسكن دقيق فايلها و ترافيك اينترنتي است اما اين فعاليتها نبايد به كند شدن سيستمها منجر شود.»
او ميافزايد: «ما مفتخريم كه Cascadia Labs تلاش هاي ما در جهت بالابردن كارآيي نرمافزارها به همراه ارائه حفاظتي مستحكم و فراگير را ستوده است.»
علاقهمندان جهت مطالعه بيشتر در خصوص اين آزمون و مشاهده نتايج كامل آن ميتوانند به نشاني زير مراجعه نمايند:
درباره آزمايشگاه كسپرسكي
آزمايشگاه كسپرسكي ارائه كننده نرمافزارهاي امنيتي و حفاظت از سيستمها در برابر تهديداتي همچون ويروسها، جاسوس افزارها، بدافزارها، نفوذگران، كلاهبرداريها و هرزنامهها است. محصولات آزمايشگاه كسپرسكي داراي بالاترين نرخ حفاظت از سيستم ها و سريع ترين زمان نشان دادن عكسالعمل در برابرتهديدات هستند. اين محصولات براي كاربران خانگي، شركت هاي كوچك و متوسط، سازمانهاي بزرگ و كاربران موبايل ارائه مي گردند. فناوري حفاظتي كسپرسكي همچنين در بسياري از محصولات و خدمات شركت هاي امنيتي سراسر جهان به كار گرفته مي شود.
لطفا براي كسب اطلاعات بيشتر با روابط عمومي در ايران تماس بگيريد.
موسسه ديدهبان آیتی، روابط عمومي كسپرسكي در ايران
تلفن: 88759524 – 22361659 - فكس: 88535875
همراه: 09353663560 پست الكترونيك: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام من چجوری میتونم دیسک نجات کسپرسکی بسازم از تو خود برنامه میشه یا باید از لینک خاصی دانلود کنم اگه لینک داره لطفا بزارید منم استفاده کنم وایا میشه اونو اژدیت کرد با تشکر
با سلام
من در هنگام نصب کسپر به این مشکل می رسم.....
با اینکه nod32 رو unistall کردم اما بازم این error رو می ده:
توی تننضیمات firewall برای هر برنامه 3 بار نوشته Any network activity. اینها چه فرقی با هم دارن؟
میتونین با یه uninstaller نود رو پاک کنین. بعد کسپر رو بنصبین.نقل قول:
Your Uninstaller:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=83759&highlight=uninstaller&page=7
اگر از نسخه 2010 استفاده ميكنيد صفحه اصلي كاسپر را باز كنيد و در بخش Security شما گزينه Create Rescue Disk را مشاهده ميكنيد.به اينترنت وصل ميشيد تا فايل ISO با حجم تقريبي 120MB را دانلود كنه.بعد اين فايل را روي CD رايت ميكنيد.نقل قول:
اين 3 تا اجزاي مختلف يك برنامه ميباشند كه به اينترنت وصل ميشن.نقل قول:
سلام.چیکار کنیم که kaspersky internet security وقتی کلیدی رو بلوک میکنه اینقدر هشدار نده؟ تمام فعالیت ادمو چه تو حالت انلاین چه افلاین مختل میکنه
همیشه که نمیشه فوری کلید جدید پیدا کرد.
در بخش تنظیمات به قسمت notifications برو و در بخش settings تیک تموم گزینه های مربوط به license رو بردار و ok کن.نقل قول: