محمد خان گوشیت بعد از چه مدت ترک خورد؟
من حدود هفت ماهه دارم، هنوز ترک نخورده!
(میخوام ببینم این مشکله کاملا/مطمئنا! حل شده یا نه!)
Printable View
محمد خان گوشیت بعد از چه مدت ترک خورد؟
من حدود هفت ماهه دارم، هنوز ترک نخورده!
(میخوام ببینم این مشکله کاملا/مطمئنا! حل شده یا نه!)
نقل قول:
سلام.
این مشکل اصلا" قاعده خاصی نداره من گوشیم فکر میکنم بعد از یکسال ترک خورد اونم فقط یک ترک ریز و هنوزم همونجوری مونده.گوشیم از گوشیهای سری اول بود که اکثرا" همدوره هاش ترک خوردن.:11:
کاملا درسته ! :20: هیچ قاعده خاصی نداره ! مال من بعد از 3 ماه اولین ترک رو برداشت و نهایتا 3 ترک .نقل قول:
یادمه قبلا یه عکس از قاب های جدید و قدیم گذاشته بودن که کاملا قاب های سری های جدید با قاب های سری های قدیم متفاوت بود و از روی اون میشد تشخیص داد قاب جدید هست و یا قدیمی .
احتمالا مال شما هم از اون سری ها هست که نهایتا یا اصلا تکر نمی خوره یا اگه بخوره یه دونه ریز .:46:
سلام.نقل قول:
اینو نمیدونم.ولی گوشی رو تازه اومده بود خریدم.در رابطه با ترک خوردن هم یادت هست اولین کسی بودم که تو این تاپیک حرفش رو زدم دوستان اریکسونی میخواستن ترورم کنن. البته بعد دونه دونه اومدن گفتن گوشیشون ترک خورده اونموقع بود که من فهمیدم بیچاره گالیله چی کشید وقتی گفت زمین بدور خورشید میگرده:31::11:
:31:نقل قول:
من سایر جملات رو در خطاب به امین جان گفتم :46:
مال من هم سری های اول بود البته بعد از شما دوستان ولی به هر حال جزئ سری های ترکی بود ! هنوز که هنوز دنبال یه جا می گردم قابش رو عوض کنم چون دلم نمیاد گوشی رو عوض کنم ! انصافا بی دلیل یکی از محبوب ترین ها نیست !:10:
اوه اوه.. تازه بعضی پست ها هم در این رابطه خود به خود و نمیدونم چرا یهو پاک میشدن.. یادمه من راجه به ایراد های اکسپریا یه پست دادم و 20 خط نوشتم اما خودش به طور ناگهانی پاک شد.نقل قول:
سلام.نقل قول:
تهران واست میپرسم اگه بود اطلاع میدم بهت.:11:
ممنون :20:نقل قول:
سابقا فقط گوشی های گارانتی رو اونم فقط شرکت گارانتی تعویض قاب می کرد . امیدوارم الان شرایط فرق کرده باشه .
پنل فیس بوک کار میکنه؟ فیلتر نیست؟:2:
نه فیس بوک و یوتیوب هر دو فیلترن:13:
آخرین رام رسمی هنوز r3a هست؟ یا جدیدتر هم داره؟
در ضمن یه رام 6.5 سبک معرفی میکنید که گیر بیارم؟ خودم energy رو دیدم ولی نمیدونم سبکه بانه... نمیخوام گوشی گیر کنه یا کند شده(البته زیاد نشه...)
من برای فرستادن MMS مشکل دارم!
تمام تنظیمات درسته و کامله.
ولی وقتی چیزی میخوام بفرستم یه چند % که میره و بعد گیر میکنه و unable to send message میزنه!
معمولا هم بین 20% تا 30% میره و بعد دیگه گیر میکنه!
این کارو با ایرانسل کردم اینطوریه!
-----
با همراه اول هم تست کردم فقط 0% میمونه و اون هم بعد مدتی unable to send message میزنه!
مشکل کجاست؟
سلام ...نقل قول:
آره ، R3A هست و جدیدتر هم نخواهیم داشت .
رام های سری genesis هم خوبن ، هم سبک .
مگر ارسال MMS ساپورت میشه ؟! ایرانسل که کلی دنگ و فنگ داشت ! همراه اول هم که اصلا بعید می دونم امکانش رو فعال کرده باشه ! همه تنظیمات هم درست باشه فکر می کنم مشکل از خود شبکه باشه و نه گوشی .نقل قول:
من برای فرستادن MMS مشکل دارم!
تمام تنظیمات درسته و کامله.
ولی وقتی چیزی میخوام بفرستم یه چند % که میره و بعد گیر میکنه و unable to send message میزنه!
معمولا هم بین 20% تا 30% میره و بعد دیگه گیر میکنه!
این کارو با ایرانسل کردم اینطوریه!
-----
با همراه اول هم تست کردم فقط 0% میمونه و اون هم بعد مدتی unable to send message میزنه!
مشکل کجاست؟
آقا من هنوز جرئت نکردم رام نصب کنم!
راهی برای نصب رام وجود داره که بی خطر باشه؟ آخه چندین جا خوندم گوشی از گارانتی خارج میشه و امکان خرابی داره و....
شرمنده اینجا 650 صفحه هست که حتی سرچ هم خیلی کمک نمیتونه بکنه!
اگه گوشیتون گارانتی هست خب حیفه گارانتی رو خراب کنید ! گرچه یادم هست حتی بعد از نصب رام غیر اصلی هم میشد گوشی رو به حالتی برگشت داد که گارانتی هم خراب نشه !
یکی از لذت های داشتن X1 همین نصب رام های مختلف هست ! ترس نداره ، اتفاقی واسه گوشی نمیوفته ، فقط باید صبور باشید ، چون سایر رام ها معمولا به روانی و سرعت رام اصلی نیستن و ممکن باگ هایی هم داشته باشن اما بسیار بسیار جذاب تر از رام ها اصلی هستند !
فدای تو بشم من الهی!! الهیی ! ( تیکه ی مکس توی فیلم مکس) آقا شما ورژن رامت رو یه جا یاد داشت کن.. حالا هر رامی دوست داری نصب کن و با این کار گوئشیت از گارانتی خارج میشه و حالا هروقت مشکلی بود و خواستی ببری گارانتی همون رام اصلیتو دانلود کن و نصب کن دوباره گوشیت وارد گارانتی میشه:5:. به قول با سواد ها با دانگرید مشکل حل میشه:31:نقل قول:
من پارسال همین موقع ها بود گوشیمو خریدم اون موقع هم جزو سری جدید ها بودنقل قول:
ولی یه ماه پیش سر کلاس وقتی اوبونتو رو روی گوشی بالا آورده بودم و بعد دیگه یادم رفت خارجش کنم!
اومدم کارتم رو دربیارم دیدم خفن داغ شده !
یه دست به گوشی زدم دیدم انگار داره ذوب میشه! و از اوبونتو بیرون اومدم.
فرداش که به گوشی نگاه کردم دیدم کنار دکمه ی ولوم یه ترک گنده افتاده! والبته الانم یه ترک هم بالای قاب 6 ضلعی دوربین افتاده که ریزه!
به نظر من هر کی میخواد گوشیش ترک نخوره حواسش باشه که گوشیش زیاد داغ نشه!
چون دلیل اصلیه ترک خوردنه!
در مورد آریان جان هم که گفتن با ضربه خوردن دشارژ ممکنه بشه کاملا تایید میکنم!
من یه بار گوشیم افتاد زمین وبعد روشن میشد وبالا نیومده خاموش میشد! فکر کردم دیگه ایراد سخت افزاری داره ولی خونه اومدم زدم به شارژ یه ساعت بعد روشن کردم دیدم راحت بالا اومد.!
راستی من پشت گوشیم با اینکه نقره ای هست رنگ لبه هاش یخورده رفته!
و گوشی یه خورده از قیافه افتاده.!
میگم دوستان کسی تجربه ی الکل زدن و یا آینه ای کردن پشت و روی گوشی داره؟؟
یا اینکه بگین قیمت قابش چنده فوقش میخریم!
راستی یه سوال خارج از بحث!
من یه p990 دارم که 3ساله دارمش و زیاد مشکلی نداره و هیچی رنگ پریدگی نداره!
دوستانی که دستشون تو کاره مثل آریان عزیز یا بقیه دوستان. به نظرتون فوقش این گوشی رو چند میخرن؟ به دست یا مغازه دار!
دوست عزیز این گوشی که دیگه قیمت نداره.. باید بری چونه بزنی ببینی چند میخرن... مثلا همین پریروزی یک p1 دیدم 130 خود مغازه دار میخواست بفروشه اما کسی نمیخره و مونده داره خاک میخوره .. الان شما با 180 تومن میتونی یک گوشی خیلی به روز و صد البته با تمام امکانات بخری... دوربین 5 و جی پی اس و .... . حالا خودت ببین p990 رو اصلا کسی میخره یا نه؟ من میگم اول توی سایت های آگهی مجانی تبلیغ بده بعد اگه فروش نرفت برو دنبال مغازه دار.. راستش من اخلاقم اینه که گوشی رو نمیفروشم چون خاطراتی که از گوشی هام دارم واسم خیلی بیشتر از این حرف ها میارزه... الان 2 هفتس 1100 رو شارژ کردم میارم سر کار و پاکت رو گذاشتم خونه.. این گوشی رو سااالیان پیش خریده بودم:40::40:نقل قول:
میخواستم ببینم حدودا چنده وگرنه فروشش که اصلا کار عاقلانه ای نیست !نقل قول:
چون بیشتر از اینا می ارزه به نظرم! ولی اگه مجبور باشی که وضع فرق میکنه!
منم با نظرتون موافقم با این گوشی کلی خاطره ها دارم! که اصلا فراموششون نمیکنم!
یادش بخیر توی اون سایت پرشین فرومز (که الان به کل زبونش انگلیسی شده) چقدر و -- و مد واینا میگرفتیم روش میریختیم!:31:
راستی کسی قیمت قاب این x1 ما یا همون جادوی سونی رو نمیدونست؟؟
:11:
امروز گوشی رو با SEUS آپدیت کردم؛ هیچ فرقی نکرد! (حداقل من هنوز چیزی ندیدم!)
حالا دارم 826x رو دانلود میکنم ببینم چی میشه...
مرجع رام سراغ ندارید؟
سلام.نقل قول:
دوستان رامهای زیادی تو همین تاپیک معرفی کردن بگردی میتونی پیدا کنی اما XDA هم جای خوبیه واسه رامهای کوک شده و....:11:
این ایکسپریا افتاد زمین و کلا کار نکرد. فقط وقتی روشن می کردم ویبرش رو میزد. نه صفحه اش روشن می شد نه اون چراغ های کناری٬ نه صدا و ....
دادیم به تعمیرکار نسبتا مطمئن٬ گفت فلت خراب شده و قیمت نمایندگی فلت یه چیزی حدود ۷۵ تومن است. (گفت فلت رابط مادربورد/مین بورد و گوشی هست)
۱-اسم تخصصی این فلت چیه من بگردم ببینم قیمت جهانیش تو اینترنت چنده؟
۲-به نظرتون چی کار کنم؟
۳-بدم این نمایندگی سونی اریکسون (داره دیگه؟) یا بدم تعمیرکار متفرقه اما مطمئن؟
شرمنده هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نشد...
وقتی صفحه نمایش گوشی خاموش میشه، wifi هم قطع میشه...
آیا میشه کاری کرد که wifi (و در نتیجه اینترنت!) در این شرایط قطع نشه؟
حدود 60 تومنه.نقل قول:
سلام
من دیروز به یک مشکل عجیب بر خوردم...
وقتی سیم کارت رو از گوشی خارج کردم و بعد از چند دقیقه دوباره زدم ...
گوشی میزنه No Service وقتی میرم توی تنظیمات Phone میزنه که پین بده ( قبلا تا میومد بالا درخواست پین می کرد) وقتی میزنم میرم توی تنظیمات همه چیز مثل قبله ... ولی نمی تونم زنگ بزنم گوشیم وقتی کسی زنگ میزنه فقط چراغ های بغلش روشن میشه و نمیتونم جواب بدم ... ولی اس ام اس میاد ولی اونم اسم نداره ...
لطفا هر کی میدونه این چش شده راهنمایی کنه ... چند بار هم ریست کردم فایده نداشت...
سلام.
دوستان یه سوال ازتون داشتم.
من برای پسر عموم یه x1 خریدم.اما نمیتونه درست باهش کار کنه.
کلا ویندوز موبایل سخته کار کردن باهش وای به حال اینکه زبانتم خوب نباشه.میخوام ببینم کلا راهی هست که گوشی به کل فارسی بشه؟
کوک کردن،پچ کردن و هرچی که باشه ممنون میشم توضیح مختصری بدید.
ممنونم از توجهتون
برنامه هایی که کلا فارسی میکنند خیلی مشکل به وجود میارن.. بهتره با یکم صبر منو های گوشی رو یاد بگیره.. جدی میگم .. و هر سوالی هم بود همینجا بپرس تا راهنماییت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز ممنونم از راهنمایی تون.من میتونم خودم راهنماییش کنم.نقل قول:
مشکل اینه که زیاد برای کار میره شهرستان.
سلام عزیزان ایکس یکی.:40:
من گوشیم با سیم کارت مشکل اساسی پیدا کرده (اصلا انگار سیم کارت روش نیست. نه زنگ می خوره نه اس ام اس . وقتی روشن میشه پین کد می خواد و میگه the sim card is missing ) الانم سه روزه دست تعمیر کاره ولی فکر کنم درست شدنی نباشه خواستم بپرسم واسه کسی دیگه ای این مشکل پیش اومده؟؟؟:41:
راستی کسی فیلم کار کردن با آندروید رو روی x1 نداره (طوری که همه ی قسمت های آندروید رو نشون بده) اگه واسه دانلود بذارین ممنون میشم البته از بیرون باشه یعنی خود گوشی هم معلوم باشه:10:
بابا خیلی نامردی چشمم کور شد اینقدر به این صفحه نگاه کردم .... می دونم این مطلب زیاد ربطی به کلوپ این گوشی نداره و باید جای دیگه مطرحش می کردم ولی وقت گشتن تو این همه تاپیک رو نداشتم مجبور شدم دیگه .... چون نگین اسپم دادم این رو هم بگم که مشکل گوشی من که سیم کارتو نمی خونه با صحبتی که آقای Vahid67 عزیز گفتن فرق داره
من یه مدت پیش نمیدونم نرم افزار منشی تلفنی یا بلک لیست رو گوشیم نصب کردم و بعدش مشکل آقای Vahid67 برام پیش اومد بعد از پاک کردنش مشکلم حل شد ...
گفتم بگم شاید به دردشون بخوره
17 آگوست 2011 | Vision | ویندوز 6.1 | نسخه سبک (همراه با پانل)
[HTML]http://codex-team.com/en/?page_id=317[/HTML]
پرسرعت ترین رام برای کسانی که از ویندوز ۶.۱ لذت میبرند و دوست ندارند همیشه ویندوز عوض کنند!
سلام دوستان
چطوری میشه بلوتوت رو تنظیم کرد تا فایلی رو که دریافت میکنه در رو گوشی ذخیره کنه نه در حافظه گوشی؟
با تشکر
دوستان گوشي x1 من قاطي كرده از ديشب تا حالا اس ام اس ارسال نمي كنه و وقتي مي خوام برم توي تنظيمات شماره سرويس ارور ميده خواستم بدونم كسي مي دونه مشكل چيه خواهش مي كنم كمك كنيد
با سلام خدمت دوستان امروز اومدم این برنامه رو نصب کنم تموم موارم درست انجام دادم بعد از نصب برنامه علیرضا گوی رسیت میشه و دیگه بالا نمیاد دوستان راهنمایی کنند چی کار کنم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3191371&postcount=1015
از نرم افزار OBX Inbox استفاده کنید .:31:نقل قول:
یا Persian Blue یا Bluetooth Explorer , ...:46:
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
اندروید نصب کنید :18:نقل قول:
نقل قول:
سلام چطوری فونت فارسی رو دانلود کنم
hi.bx man in gushio taze grftam mikham androyd nasb konam
help me plz
vaqean tarif azash ziad shnidam,ag btunam androyd bnasbam khyli khub mishe,bax ag mishe komakam konin
سلام به همه
من گوشیم یه مدته که هیچ صفحه ی وب باز نمیکنه
با وایرلس که که وصل میشم میتونم مثلآ با اس اچ مسنجر برم یاهو،ولی بروزر هیچی باز نمیکنه،کسی میدونه چه مشکلی داره؟؟
اینو میگه:
cannot connect with connection settings