آخه الان من 1ماهه که اینطوریه وضعم 10 ماه پیش امپراطوری داشتم. یادش بخیر. شب و روز 1.1Mbنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این ساعت این بهترین حالتشه.:41:
Printable View
آخه الان من 1ماهه که اینطوریه وضعم 10 ماه پیش امپراطوری داشتم. یادش بخیر. شب و روز 1.1Mbنقل قول:
تو این ساعت این بهترین حالتشه.:41:
اینقدر خودتو در گیر این سایت نکن خیلی واقعی نیست من بارها تو این تایپیک راجبش بحث کردمنقل قول:
نقل قول:
موافقم. من داشتم 120 دانلود میکردم. دانلودو قطع کردم رفتم تست گرفتم. نشون داد 0.6 در صورتی که باید نشون بده 0.9 .:18:
دوستان سلام
من اگه بخوام یه عکس از تو PC خودم بزارم اینجا چیکار کنم ؟؟
موقع ارسال پست روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن بعد عکست رو که قبلا توی سایتهای آپلود عکس ،آپلود کردی وارد قسمت مشخص شده بکن و ok کننقل قول:
اینم یه سایت اپلود عکس:
[HTML]http://upload4pic.co.cc[/HTML]
سلام به همه دوستان
دیشب جاتون خالی بود تونستم حدود 1.1 گیگ دانلود کنم خودم هم باورم نشد ولی با این اوصاف به یه نتیجه خوب رسیدم که شاتل سرویسش واقعا پایدار و تو حد قابل قبولیه اینم تصویرش
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
ببخشید یکی از فایل هارو صبح دانلود کردم و بخاطر اشتباه از همه عذر می خوام
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
البته به خاطر این بود که 5 مگ از فایل باقی مونده بود و وقتی صبح بلند شدم گفتم اینو بزارم تموم شه تا ازش استفاده کنم (آخرین فایل RAR بود !!!!!)
سلامنقل قول:
سلام به همه دوستان
دیشب جاتون خالی بود تونستم حدود 1.1 گیگ دانلود کنم خودم هم باورم نشد ولی با این اوصاف به یه نتیجه خوب رسیدم که شاتل سرویسش واقعا پایدار و تو حد قابل قبولیه اینم تصویرش
خب من وقتی اندیشه بودم هر شب اگه خیلی کم دانلود میکردم 1.2 گیگ دانلود داشتم و بیشتر اوقات 1.5 یا 1.6 دانلودم شبانم بود البته دیشب سرعت شاتل خوب بود و حدود 1.1 دانلود کردم ولی هنوز با اندیشه خیلی فاصله داره
دوست عزیز اندیشه با اینکه سرعت رو کشیده پایین آمار منو داشته باش:
دیشب سرعت تا ساعت 4 رو 60 بسته شده بود!تف
یادش بخیر قبل تابستون هرشب بالای 1.7 دانلود داشتیم
منم اون موقع که پارس داشتم راضی بودم تا موقعی که اختلاف سرعتش با اندیشه رو فهمیدم کات کردم.دیشبم از ساعت 1 تا 6 900mb دانلود کردم.نقل قول:
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
میشه بگین اسم این برنامه ای که براتون این آمارو نشون میده چیه؟اینها فقط مریوط به 1 تا 6 صبح هستن؟نقل قول:
نه کل شب و روزه من روزا فقط page باز مینکم که خیلی بشه 50 مگ میشه اگرم بازی آنلاین کنم میشه -150 مگ
برنامهdu meter سرچ کن پیدا نشد بگو آپ کنم!من از همین انجمن گرفتمشi
اگه دقت کنین دانلود من فقط مال ساعت 1 تا 7 صبحه اگه بخوام کلا بزارم که بالای 2 مگ می شه دوستان
نوع دانلود شما نشون میده فایلها رو یکی یکی و به ترتیب گرفتینقل قول:
اون فایل که بعد از ساعت تخفیف گرفتی رو هم حساب نکردم
خب فایل اول:
59: 09 : 1
36 : 35 : 1
------
37 : 25 : 0
101 مگ دانلود میشه 67.2 کیلو بایت در ثانیه
فایل دوم:
36 :35 : 1
54 : 05 : 2
-------
18 : 30
101 مگ دانلود میشه 56.8 کیلو در ثانیه
فایل سوم:
40 : 57 : 2
---------
46 : 51
43 مگ دانلود میشه 14.17 کیلو در ثانیه
فایل چهارم:
29 : 15 : 3
--------
49 : 17
102 مگ دانلود میشه 97.7 کیلو در ثانیه
فایل پنجم:
28 : 53 : 3
-------
59 : 37
102 مگ دانلود میشه 45.8 کیلو در ثانیه
و....
در کل حساب کنیم میشه:
1000 مگ در 5 ساعت که میشه 55.5 کیلو در ثانیه
حتی اگه فایل 3و4 که خیلی نوسان داره رو با هم و مجموع حساب کنیم میبینیم:
---------
35 : 09 : 1
166 مگ دانلود که میشه 40.7 کیلو در ثانیه
--------------------------------
عزیزم خطتت نوسان داره نگو نداره
اگه اشتباه محاسباتی دارم بگید لطفا ولی در کل خیلی فرق نمیکنه داستان
فایل اول رو شما با سرعت 67 گرفتی ولی متوسط سرعتت 55 هست این یعنی سرعتت کم شده وگرنه اون فایل اخریت نمیموند برای ساعت 10
چی بالای 2mb میشه؟نقل قول:
منظورش 2 گیگه مجموع روزانه و شبانه هستنقل قول:
شما هر روز 900 مگ روزانه مصرف داری یعنی؟بابا پر مصرف،با این قیمت شارژ حجمی شاتل فکر کنم شما تنهایی واسه شاتل کافی باشی و هفته ای یکبار باید شارژ کنی که (:
تازه اندیشه 1-7 اگه آزاد بزاره بازم بیشتر میشه
شما این برنامه du meter رو دانلود کن مصرف ساعت و ثانیه بهت میده ،اینو داشه باش :
ساعت 4 به بعد خیلی باحاله!آقایون اندیشه، ای کارمندا، ای رئیس روئسا، سرعت شبانه رو کم کردید چون هنوز از شاتل بالاتره قابل تحمله چرا پینک روزانه اینقدر بالا رفته اومده رو 400-500؟؟؟آقای mailer لطفا از دوستتون سوال کنید کاهش سرعت باعث کاهش پینک میشه مگه و اینکه روزانه که تغییر نکرده سرعتش چرا پینک روزانه این طوری شده
مهندس...چرا این احتمال رو نمیدی که همه رو با هم دانلود کرده باشه؟؟؟ وقتی چند تا فایل رو با هم بذاری همه ی سرعت ها مثه هم نمیشه !!! و گاهی بعضی فایل ها تا 14kbps هم پایین میان و بعضی هم تا 80 - 90 بالا میرن...توو اندیشه هم همین وضع بود وقتی من فایل هایه rapidshare یا هر هاست خارجی رو به rapidbaz تبدیل میکردم و همه رو با هم دانلود میکردم!!!نقل قول:
نوع دانلود شما نشون میده فایلها رو یکی یکی و به ترتیب گرفتی
اون فایل که بعد از ساعت تخفیف گرفتی رو هم حساب نکردم
خب فایل اول:
59: 09 : 1
36 : 35 : 1
------
37 : 25 : 0
101 مگ دانلود میشه 67.2 کیلو بایت در ثانیه
فایل دوم:
36 :35 : 1
-------
18 : 30
101 مگ دانلود میشه 56.8 کیلو در ثانیه
فایل سوم:
---------
46 : 51
43 مگ دانلود میشه 14.17 کیلو در ثانیه
فایل چهارم:
--------
49 : 17
102 مگ دانلود میشه 97.7 کیلو در ثانیه
فایل پنجم:
28 : 53 : 3
-------
59 : 37
102 مگ دانلود میشه 45.8 کیلو در ثانیه
و....
در کل حساب کنیم میشه:
1000 مگ در 5 ساعت که میشه 55.5 کیلو در ثانیه
حتی اگه فایل 3و4 که خیلی نوسان داره رو با هم و مجموع حساب کنیم میبینیم:
---------
35 : 09 : 1
166 مگ دانلود که میشه 40.7 کیلو در ثانیه
--------------------------------
عزیزم خطتت نوسان داره نگو نداره
اگه اشتباه محاسباتی دارم بگید لطفا ولی در کل خیلی فرق نمیکنه داستان
فایل اول رو شما با سرعت 67 گرفتی ولی متوسط سرعتت 55 هست این یعنی سرعتت کم شده وگرنه اون فایل اخریت نمیموند برای ساعت 10
بذارین خودشون بیان توضیح بدن...اونجا اگه شروع دانلود رو هم مینوشت میشد گفت حرفه شما درسته، اما فعلا فقط زمانه آخری رو نوشته
اولا فایلها ترتیبن شک نکننقل قول:
مثلا 420P.dmz...... رو نگاه کن پارت 1و2و3و4 با فاصله کاملا منطقی و ترتیبی دانلود شده اگه هم زمان بودن اینجوری نمیشه.
تازه اصلا همه رو هم زمان گرفته بازم فرقی نمیکنه
فایل اول 67.2 بود ولی متوسط 55 هست
یعنی یک زمان های سرعت بالاتز بود یک زمانی سرعت پایینتر بوده که میانگین اومده پایین
آره تازگی ها شاتل یکم نوسان داره شاید به دلیل زیاد شدن کاربراش باشه البته نوسان شاتل کجا و نوسان اندیشه کجا من وقتی اندیشه داشتم سرعت از رو 30 میومد میرفت رو 110 دوباره میومد پایین ولی تو شاتل بیشتر اوقات بین 54 تا 66 نوسان دارم البته من خط 5 هستم شاید برای بقیه فرق کنهنقل قول:
خب پس رسیدیم به اینجا که سرعت نامحدودها که قبلا گفته بودن 80 کیلو هست اومده پایین حالا یا بخاطر ترانزیت یا بخاطر fair usage policy یا هر چیزه دیگه اینقل قول:
نوسانات هم شروع شد
فایلهای دریافتی اون دوستمون که تازه باارفاق شده 40 کیلو در ثانیه بین ساعت 2-3
حالا ماله شما هنوز 54 کیلو هست خب خدا رو شکر
از نظر من اینا طبیعیه و برای یک سرویس دهنده با شرایط ایران عیب حساب نمیشه ولی چون دوستان رو این قضیه خیلی مانور دادن خواستم روشن کنم که این قضیه عمومیه پس ابزار تخریب نشه.
من كه سرعتم كلا شده 25
حاظرم سرعت از 60 تا 40 نوسان داشته باشه اما 25 نباشه :(
دوستان خبر ندارن کاهش قیمتهای اندیشه استانیه یا مثل همه چیزای دیگش فقط مخصوص رشته؟
فردا معلوم میشهنقل قول:
شما اشتباه کردی رفتی نامحدود گرفتی.نقل قول:
من كه سرعتم كلا شده 25
حاظرم سرعت از 60 تا 40 نوسان داشته باشه اما 25 نباشه :(
اگر اندیشه هستی که راحت میتونی یه سرعت دیگه بگبری یا محدود بگیری .نقل قول:
بدون اینکه ماه تموم بشه.
منم اندیشه سبز هستم ولی توی لاهیجان خیلی ناراضی هستم
من 256 دارم انوقت سرعتم بترکونه خودش رو میشه 30
در صورتی که یکی از دوستان چند صفحه قبل با اینترنت 128 اندیشه رشت سرعت دانلودش 70 اینطورا بود
دوستان توی خود رشت یا رضوانشهر بهترین سرویس رو کدوم یکی از ISP ها ارائه میکنن ؟ :دی :دی
ظاهرا ارائه سرویس burst دار یا بیشتر از سرعت اسمی فقط تو مراکز استانها و شهرهای خیلی بزرگ انجام میشه ولی دیر یا زود شهرهای کوچیک تر هم از همون مزایا برخوردار میشن.نقل قول:
مثل اینکه این جزء سیاستهای مشترک تو تمام سرویس دهنده هاست.
البته ممکنه شهراهایی پیدا شن که استثنا هستن
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
چقدر سخت توضیح میدینقل قول:
منظورش اینه که میتونی سرویستو تغییر بدی لازم نیست واستی سرویس این ماهت تموم شه.
فعلا که ایه باران اموندره، سیم میمان نم بکشه ، امی سرعتم هتو بجیر اموندره 20 -30 ا حدودان:31:نقل قول:
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
نقل قول:
اندیشه یا شاتل مسئله اینست
هی رفیق گفتی و داغ دلمو تازه کردی منم پیش پای شما همین لنگرود دقیقا همین وضعیتو دارم البته از اینکه حقمو میدن راضیم و لی وقتی میبینم به بقیه دارن بیشتر میدن از این بی عدالتی جیگرم میسوزهنقل قول:
تا حالا بیش از 100 بار به اندیشه پیغام دادم در همه موارد جوابمو دادن الا این 1 مورد خودمو کشتم نم پس ندادن آخرش گفتن مشکل از مخابرات استان هست و اونا با ما برای اضافه کردن 4 شاخه فیبر نوری همکاری نمیکنن. گفتیم چشم.
چند وقت دیگه پرسیدم آقا چی شد گفتن که داریم از شرکت عصر داده منتقل میکنیم به یه شرکت دیگه تا اون موقع باید صبر کنی ایشالا درست میشه . گفتم چشم.
راستی بابت همین موضوع رییس اندیشه تو لنگرود داره ورشکست میشه آخه دیگه کم کم همه 1 ماه 2ماه نمیان شارژ نمیکنن
نقل قول:
:18: اندیشه تو لنگرود مگه رییس داره که ورشکست شه :18:
نه داداش. همه سرویس دهنده هایی که منطقه ای کار میکنن همینجورین
اونا تو شهرها نماینده دارن وگرنه صاحب تشکیلات شرکت مرکزیه نه دفاتری که تو شهران.
دفاتر شهری کارهای ثبت نام و پشتیبانی حضوری رو انجام میدن
سلام دوستان.
یکی از دوستام تو منطقه 5 از پارس یه ماهی میشه که سرویس گرفته اوایل سرعتش بین 20 تا 30 بود ولی الان شده 170تا البته دو سه روزه ها ولی دیگه داره خودشو میترکونه با سرعتش.:32:
ایشون سرویسشون چنده؟نقل قول:
128 - منطقه 5 - 3 گیگنقل قول:
منم امروز اوضام بد نبود ولی خوب ثابت نبود نوسان داره همش.
مثلا همین یک ساعت پیش نصف این بود.
منظورم همون رییس نمایندگیش بود سوتی دادمنقل قول:
نمیدونستم اینجوریه . یعنی مسولای نمایندگی اصلا فرقی براشون نمیکنه چند نفر ازشون سرویس بگیرن. جالب بود تازه فهمیدم
ولی همین آقای مسول نمایندگی ایندفعه که پیشش بودم خیلی ناراحت بود میگفت 50 تا ثبت نامی تو لیست انتظار دارم ولی پهنای باند ندارم بهشون بدم. اینایی هم که سرویس دارن نمیان شارژ نمیکنن خلاصه دست به دامن آقای گلبرگم
خب پس بنده خدا بی تفاوت هم نبود. حداقل غصه که داشت میخورد ولی اگه شارژ نمیکنن چطوری خطتشون رو جمع نمیکنه که کاربر تو لیست انتظار نداشته باشه؟!!نقل قول:
کسی از مرکز 7 هست که پارس وی داشته باشه؟این چند روزه سرعتشون چطوره؟
والا منم باشم همینکارو میکنم اخه لنگرود شهر بسیار کوچیکه و تقریبا همه همدیگر رو میشناسن(تقریبا)نقل قول:
مثلا خود من هرموقع میرم دفتر اندیشه شارژ ماهمو بدم منشی user منو خودش حفظه. حالا اونایی که دیر به دیر شارژ میکنن اگه یه روز بیان ببینن جمع شده ناراحت میشن و از اونجا که با مدیر دفتر آشنان بیچاره تو رودروایسی میوفته نمیدونه چکار کنه؟
ولی در کل کار حرفه ای آشنا نمیشناسه
دوست عزیز سلامنقل قول:
واست خالی بستن تو چرا باور کردی من آمار کل اندیشه رو دارم فیبر کدومه اونا تا لنگرود E1 دارن داداش تعدادش رو هم می تونی از دوستمون mailer بپرسی بزار شاتل بیاد لنگرود سرعت اندیشه اونجا خوب میشه بهت قول می دم
دوستان نمی دونستم که من دانلودام رو بزارم اینجا همه میوفتن به جون هم ، به خدا منظور بدی نداشتم ، راستی آقای mailer عزیز چرا دیشب ازت پینگ و سرعت خواستم نذاشتی واسم رو فروم منکه همون موقع گذاشته بودم ، دوستان اگه همه اجازه بدین خدمت شما عرض می کنم چرا دانلودم نوسان داشت آخه من از hotfile داشتم دانلود می کردم بخاطر همین از چیز پی ان استفاده می کردم اونم نوسانش خیلی زیاده چون می دونین اول hotfile که مسدوده خب من چیکار کنم آخه بعدشم من می خواستم بگم که چقدر دانلود کردم شب تا صبح اون یکی هم که ساعت 10 بود توضیح دادم که من IDM رو گذاشتم از ساعت 1 تا 7 صبح دانلود کنه ، صبح پاشدم دیدم همه فایلا دانلود شده و یکی 5 مگ مونده اونم گذاشتم دانلود بشه اونی که ساعت 10 نشون می ده همون فایله چون 10 تموم شد این ساعت نشون می ده (به خدا دروغ نمی گم)
حالا همه راضی شدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اندیشه سبز هم !!!!!!!!!!!!!!! چاکر داداش
خدایش اگر این شاتل نبود ما باید چه کار میکردیم .:31:نقل قول:
با اون کارنامه رنگینش تو تهران اومده اینجا هم گند بزنه :2:
(حامیان اندیشه سبز خزر :27:)
باتشکر.
هادی
من موندم این mailer خودمون که اینطوری وقت مبارکش رو گذاشت تا دقیقا محاسبات نوسان شاتل رو بدست بیاره تاحالا وقتش رو گذاشته نوسان شرکت خودشون رو حساب کنه :31:
خدایی خیلی باحالی ، دوست داری ایندفعه رفتم دفتر شاتل بگم ما یه دوستی داریم که خیلی حرفه ایه شاید نیرو خواستنا
به جون خودم من تاحا چند بار رفتم اونجا ، برخوردشون خیلی خوبه حتی یه دفعه سوالی داشتم واسه این اشانتیونایی که می دن رفتم دفتر مدیر شرکتشون ، اینقدر تحویلم گرفت و باهام صحبت کرد ، خر کیف شدم ، خیلی واسه مشترکشون وقت می ذارن و بهش اهمیت می دن ، دوستان اگه کسی هست و حرفم رو تایید می کنه لطفا یه چیزی بگه
یه چیزی می دین من امضا کنم ؟؟؟