البته در تکمیل صحبت های دوستمون بگم که permium هارد 60 گیگ داره و Elite هارد 120 گیگ داره !
Elite هم کابل HDMI خودش داره !
البته در تکمیل صحبت های دوستمون بگم که permium هارد 60 گیگ داره و Elite هارد 120 گیگ داره !
Elite هم کابل HDMI خودش داره !
مگه هدستش به دسته وصل ميشه؟؟ اينو نميدونستم!! :31::31:نقل قول:
ممنون كه گفتي!! گفته بودم كه من چيز زيادي از XBOX360 نميدونستم!! [البته اين چند روز كه اومدم اينجا 70 در صد مطالب رو فهميدم (ممنون)]
وقتي از بازي خارج ميشي چقدر طول ميكشه كه به داشبورد برسي؟؟ اصلآ اين داشبورد كارش چيه؟؟
زیاد طول نمیکشه اگه ترافیک نباشه ! معمولا کمتر از ۳ ۴ ثانیه !نقل قول:
نباید بیشتر از 5-6 ثانیه وصل شدن بهش طول بکشه
قیمت x360 با برد فالکون مدل پرمیوم 60 گیگ فقط 230 هزار تومان یعنی 35 هزار تومان افت قیمت در یک هفته . :18:
با برد جاسچر اومد؟؟اگه اومده قیمتش چنده؟؟؟و اگه نیومده تا 21 ام میاد؟نقل قول:
دوستان من بعد از امتحانات از تهران می خوام بخرم.قیمتش پایینتر هم میاد؟؟
ارزونتر از این
بابا 200 تومن بیشتر نی که
من پلی 2 رو خریدم 180 تومن
همین الان بخرید حالشو ببرید...
سلام
من یه فیلم از gears of war2 دیدم که مارکوس با همون هفت تیره بزرگ خیلی زیبا(تفنگ رو چرخون) سر یه لوکاست رو که زخمی شده بود رو ترکوند کسی میدونه چطور انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
لطف کنید آدرس تایپک تخصصی بازی رو بگذارید.
دوست عزیز منظورت مگنوم هستش ؟؟؟؟نقل قول:
ادرس تاپیک بازی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=203966&page=22&highlight=gears
آقا xbox رو با ps2 مقایسه میکنی ؟!نقل قول:
چه ربطی داره مثل p3 با core 2due (یه چیز تو این مایه ها ،دی)
بنده خدا منظورش این بود که این کنسول خیلی ارزونه! یعنی PS2 صد و هشتاد هزار تومن ، XBOX 360 هم 240 تومن! تفاوت قیمت به نسبت تفاوت امکانات خیلی کمه! همین!نقل قول:
آقا xbox رو با ps2 مقایسه میکنی ؟!
چه ربطی داره مثل p3 با core 2due (یه چیز تو این مایه ها ،دی)
Premium Falcon : 280
چطوره؟ به نظر خودم آرکیدش گرونه ولی پریمویم بد نیست!
من هم امروز رفتم برای یکی از دوستان xbox360 خریدم
مدل جاسپر آرکید را 250 و یک دسته اضافه هم 40(البته میدونم یکم قیمت ها بالا هست اما کمترین چیزی بود که توی اصفهان پیدا میشد)
کلا قیمت های اصفهان به شکل زیر بود
آرکید جاسپر 250-265
پریمیوم جاسپر 290(البته فقط فروشگاه( پاسکال) داشت که بهش گفتم بیار میخوام گفت قرار تا 1 ساعت دیگه برسه.که مطمئنم خالی میبست)
آرکید فالکون 220-230
پریمیوم فالکون هم 260-275
من که خودم تا حالا بازی نکرده بودم اما امروز که یکم بازی کردم دیگه واقعا زد به سرم برم بخرم.:31:
علی جان اگر توی اصفهان اینطوری پس من چی بگمنقل قول:
توی قم آرکید جاسپر رو گرفتم 270 دسته هم 45 تومن:27::19::18:
بچه ها من دیروز واسه اولین بار xbox 360 بازی کردم(devil may cry4) اما خیلی پایینتر از حد انتظارم بود.در واقع یه کم بهتر از devil may cry3 بود که من رو pc ی داغونم بازی میکردم
حالا یه سوال...
این بازی خیلی شاخ نیس یا من انتظارم بالاس؟
یعنی تا این حد؟
سلام دوستان
می خواستم ببینم از بین مدل های موجود توی بازار کدوم بهتره؟؟
من از مدل premium ،pro ,arcade و elite اطلاع دقیقی ندارم! اگه میشه راهنمایی کنید. در مورد قیمت ها و اینکه من می خوام بیشتر از 300 هزار تومن خرج نکنم. تشکر می کنم.
فکر کنم انتظار شما بالاست
در ضمن هر کس از یه سبک بازی خوشش میاد من اینقدر از این بازی خوشم میاد که دوست ندارم تموم بشه
جسارتا شاید جاش اینجا نباشه پیشاپیش عذر میخوام.چون می خواستم سیستمم رو برای بازی ارتقا بدم این سوال رو اینجا میپرسم:
به نظر اساتید محترم بهتر نیست به جای اینه 400 -500 تومن خرج کیس کنم یه xbox360 بگیرم اونم حداکثر 300 تومن؟
اصلا سیستمی که بتونه یه بازی رو در حد xbox360 اجرا کنه چند در میاد.
(اگر سوالم جاش اینجا نبود عذر میخوام)
سلام
بچه ها چجوري ميشه از طريق Flash USB آهنگ و فيلم ريخت رو هارد دستگاه؟ من الان وصل كردم ولي فقط آهنگ رو پخش ميكنه...
از جايي غير از موزيك لايبراري بايد اقدام كرد؟
شاد باشيد:40:
به نظر من همون console رو بخرنقل قول:
چون جدا از frame rate بهتر به همراه quality بالاتر اون همه bug ها و error های سر سام اور چند گانه رو نداری
معادل 360 اگه 5 قطعه اصلی رو حساب کنی دوروبره 550 در میاد
و سیستم کامل دروربره 900
شما عکس و mp3 و فیلم رو نمیتونی تو هارد بریزینقل قول:
فقط audio cd رو میتونی ترک هاش رو rip کنی تو هارد
از رو flash فقط میتونی playback کنی
موفق باشی
نقل قول:
از رو flash نمیتونی اهنگ بریزی رو هارد باید با فرمت audio بریزی رو cd بعد rip کنی .از رو flash فقط میتونی music و film رو نیگا کنی
نقل قول:چه قابليت بدي...:(نقل قول:
ممنون دوستان..:10:
شاد باشيد:40:
اون بازی تو سبک خودش فوق العادس ! نمیدونم شما چرا میگی متوسط هستش ! به هر حال هرکی یه نظری داره دیگه !نقل قول:
شما اگه تا 300 میتونین پول بدین بهترین گزینه برای شما Arcade هستش که فرقش با بقیه اینه که هارد نداره و یه مموری 256 مگ داره !نقل قول:
قیمت permium هم اگه اشتباه نکنم 320 یا همین حدودا هستش ! یه Permium بتونی بگیری بهتره چون یه هارد 60 گیگ داره که میتونی بازی هاتو بریزی رو هارد و این به کمتر شدن صدای کنسول و بیکار شدن درایو کمک میکنه !
Elite هم که 120 گیگ هارد داره با رنگ مشکی و کابل HDMI حدودا 420 باید باشه فکر کنم قیمت دقیق ندارم !
تو ps3 میتونی با خود سی دی یا فلش راحت کپی کنی تو هارد ولی 360:41:نقل قول:
خیلی ممنون، پس همون جاسپر پریمیوم باید بگیرم دیگه؟؟؟نقل قول:
توی پکش چی باید باشه؟ (آکبند باید باشه؟؟؟)
بله ! تو پکش باید :نقل قول:
یک عدد دسته سفید رنگ بی سیم باشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Component HD AV Cable داشته باشه
Headset
و یک عدد هارد 60 گیگ که رو خود کنسول هستش !
جایی هست که بتونیم قیمت روز کنسول رو ببینیم؟
اینجوری هر سری بیایم تو تاپیک بپرسیم یکم خب برای بچه ها هم ... خوشایند نیست دیگه. مثلا من خودم تا حالا 10 بار پرسیدم:
X360 پریمیوم الان چنده؟
الان ه بازم میخوام بپرسم : دی
دوستان الان همه ی مغازه ها premium جاسپر دارن؟؟
قیمتش تا 20 همین ماه چقدر می شه؟؟
قیمت دقیق دسته رو هم اگه قرار دارین بزارین!!ممنون می شم!
نقل قول:
به نظرم بهترین کار برای اطلاع پیدا کردن از قیمت های روز سر زدن به فرو شگاههای اینترنتی هستش.مثه فروشگاه فتحی تو فروشگاه مجازی bc که تو صفحه اولش همه قیمتا رو به روز نوشته الیته اینم بگم که قیمتای این فروشگاه کمی ارزونتر از بقیه جاهاس
این هم ادرسش:
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=21483
دوستان لطفا یه توضیحاتی (ترجیحا تصویری) از نحوه بازی های Multi Player بدن ... مثلا بازی ماشین 4 نفره چجوری در میاد؟ صفحه به چهار قسمت تقسیم میشه؟ کلا چه بازی هایی هستند که قابلیت 2 نفره یا بیشتر رو دارن (غیر از فوتبال!)؟
Premium Falcon : 280
چطوره؟ به نظر خودم آرکیدش گرونه ولی پریمویم بد نیست!
تو dashboard تو قسمت زبانه play game عکس بازی تو اون کادر به صورت کامل قرار میگیره
و بقیه بازی ها فقط گوشه سمت راست پایین کادر یک عکس کوچک از بازی هست و بقیه کادر سبز هست
کسی بر خورده به این موضوع ؟
پارسا تو آخر منو دیونه میکنی !!!!نقل قول:
پسر من هی به تو میگم دیگه سراغ فالکون نرو هی تو یه چیز دیگه بگو .
با Dial up میتونی ولی خیلی ممکن اذیت بکنه !!
اگه مادربوردت قابلیت LAN رو داره فقط کافیه که سیم LAN داخل جعبه ی دستگاه رو به پشت مادربورد وصل کنی و زمانی که خواستی با Dial up به اینترنت وصل بشی به Properties برو بعد به صفحه ی Network برو و گزینه ی Internet Sharing رو تیک بزن و یعدش حالشو ببر.
فکر نمیکنم تا حالا هیچ بازی به نور پردازیه این بازی برسه !!!! شما وقتی وارد مرحله ی جنگل بشی تازه میفهمی بازی یعنی چی !!!نقل قول:
البته از GOW و RE 5 نمیشه گذشت ولی از نظر سبک بازی واقعا رتبه ی اول رو داره
پدرام من وقتی وارد XBOX LIVE میشم و بازی میکنم تمام بازی هام به صورت تمام صفحه میاد ولی وقتی خارج LIVE هستم فقط همون عکس کوچیک رو دارم !!نقل قول:
اره تو live این طوری میشهنقل قول:
ولی این بازی تنها بازی هست که تو حالت offline هم اینطوریه
منم چند شب پیش UFC بازی کردم عکس کامل نمایش داد ! بگیر نگیر داره ظاهرا !
نمیدونم ولی کاشکی همشون همینطوری بشه چون خیلی خوشگل میشه لامسب !!!نقل قول:
بیشتر بستگی به بازی داره، ولی دیگه معمولا در حالت MultiPlayer صفحه به چهار قسمت تبدیل نمیشه ...نقل قول:
مثلا تو بازی GTA-IV به این صورته: (4 نفره)
خوب من ufc رو هنوز نگزفتمنقل قول:
ولی تو این هایی که من دارم فقط این اینطوریه
:31::31::31:نقل قول:
البته اگه منظور اون دوستمون LIVE باشه که دیگه صفحه به 4 قسمت تقسیم نمیشه ! هرکی تو خوه خودش نشسته و با یه TV مستقل بازی میکنه !نقل قول:
ولی در صورتی که چند نفر از یه TV استفاده کنن در طورت نیاز صفحه به دو قسمت یا بیشتر تقسیم خواهد شد !
مثل بازی های RE5 , Gears Of WaR , Call Of Duty World At War , و ... !
سلام
آقا اینجا میشه مشاوره کرد برای خرید؟
چرا نشه دوست عزیز ! میشه ! این تاپیک برای همین هستش دیگه ! : دینقل قول: