من با یکی از پشتیبانی فنی که حالیش بود و قصدش هم کمک کردن بود در این مورد و مخصوصا پینگ صحبت کردم گفت در حال حاضر بهترین راه اینه که آی پی static بگیرید که ظاهرا فقط به شرکت ها میدننقل قول:
Printable View
من با یکی از پشتیبانی فنی که حالیش بود و قصدش هم کمک کردن بود در این مورد و مخصوصا پینگ صحبت کردم گفت در حال حاضر بهترین راه اینه که آی پی static بگیرید که ظاهرا فقط به شرکت ها میدننقل قول:
من گذاشتم پشت پنجره در دیدم نیست :n02:نقل قول:
توی دفترچه راهنما همه اینها رو نوشته.
من روی 4g ایرانسل با سیستم کاهش پینگ تونستم تا حدودی مشکل رو رفع کنم اما بازم به همه نمیتونستم وصل بشم و اروری که میداد کدش مربوط به nat میشد.نقل قول:
فعلا روی td lte تست نکردم.
اگه اکانت دارید یا با اکانتهای تست که در سایتهای فروش کاهش پینگ یا vpn ایرانی میذارن تست کنید به یه راهی برسیم.
پس بذارید برای هر کسی که میخواد بدونه NAT چیه بگمنقل قول:
بازی های امروزی به دو دسته تقسیم میشن یک دسته که کلا اطلاعات به سرور بازی ارسال میشه و پلیر ها تک به تک از سرور بازی اطلاعات رو دریافت میکنن و هیچ گونه اطلاعاتی بین پلیرها رد و بدل نمیشه به صورت مستقیم و سرور واسطه هست مثل battlefield
و نوع دوم هم که سرور بازی اطلاعات اصلی بازی رو رد و بدل میکنه مثل تعداد kill و امتیاز و ... و بقیه اطلاعات مثل voice و چت بازی و اطلاعات دیگه مستقیما بین پلیرها رد و بدل میشه و به نوعی پلیرها مثل روتر عمل میکنن بین هم در کنار سرور اصلی بازی (آپلود بیشتری هم انجام میشه به همین دلیل) مثل call of duty , ghost recon , division
و وقتی که NAT بسته باشه به نوعی اجازه رد و بدل ارتباطات داده نمیشه و شما نمیتونی به صورت کامل اون اطلاعات مثل voice و .... رو رد و بدل کنی مثلا صدا قطع و وصل میشه توی voice chat (یا کلا اطلاعات رد و بدل نمیشه و شما نمیتونی کانکت بشی به match و یا اگر بتونی وصل بشی اطلاعات رد و بدل میشه ولی قطع و وصل میشه و desync میشی) و تازه هم فقط به کسانی میتونی وصل بشی که NAT باز داشته باشند
به طور خلاصه شما نمیتونی host بشی یا حتی اطلاعات بین شما و پلیر دیگه به درستی رد و بدل بشه به خاطر این که NAT بسته هست و یک نوعی دیوار بین شما کشیده شده توسط ISP البته برای کنترل بیشتر روی اینترنت در راستای مانیتورینگ بیشتر کاربران
سلام من مودم تی دی ال تی ای فضای باز گرفتم zw101 به روتر ایسوس کانکت کردم ولی وایرلسش مشکل داره کسی میتونه راهنمایی کنه
یعنی با چه دلخوشی td lte رو راه انداختم برای بازی انلاین ولی الان 10 روزه داغون شده ها.یعنی هر چی بگم داغون کم گفتم.پینگ افتضاح تازه قطع و وصلم میشه .اوایل خوب بود ولی داغون شده .هیچ کسم جوابگو نیست.مومم gp 2101
تو بازی مثل gears 4 حداقل 2 ثانیه عقبم از بقیه.فقط اعصاب ادم خورد میشه. تازه انتن هم به نظرم عالیه. snr 24 rsrq -6 rsrp1 -78
خلاصه که هر از گاهی یه چیز حدید راه میندازن و تبلیغات برای فروشش اخرم میبینی که اشغالی بیشتر نبوده مثل قبلیا. نه کیفیتی نه خدماتی هیچی .هیچ کسم پاسخگو نیست.فقط عمرمون تلف میشه تو این مملکت
داداش میشه یه اسکرین شات از پینگ ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ بگیری بزاری .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نقل قول:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=151ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=153ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=154ms TTL=53
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 151ms, Maximum = 159ms, Average = 154ms
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=175ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 160ms, Maximum = 175ms, Average = 164ms
البته این با یکی از رنج های آی پی هست که پینگش بالاتره اون یکی رنج آی پی پینگش میانگین 130 هست
یک معما من در سمت شمال منزلم به یک دکل ایرانسل و در سمت جنوب به دکل دیگری از ایرانسل وصل می شوم حالا در سمت جنوب اسپید تست اکلا سرعت دانلود را 30 نشون می ده وآپلود را 10 مگابیت و با دانلود منیجر سرعت دانلودم 500 تا 600 کیلو بایت است حالا در سمت دیگر یعنی شمال اسپید تست سرعت زیر 1 مگا بیت را نشان میده ولی با دانلود منیجر سرعتم 800 تا 900 کیلو بایت است حالا پیدا کنید پرتقال فروش را ؟
آقا مشکل پینگ ندادن آی پی ایرانسل درست نشد؟ مثلا برای امنیت بیشتر کاربران این کار رو کردن ولی خوب نمیگن ملت به مشکل میخورن؟ عاخه وقتی این کار رو میکنن باید یه تنظیماتی هم ارائه بدن که ملت بتونن غیر فعال کنن. این چه وضعیه عاخه؟
حالا از هات اسپات استفاده کنیم میشه پینگ گرفت؟