نقل قول:
اینکه من چرا تخلیه نمی زنم حتما یه سرویسی از شاتل گرفتم که داره برام به صرفه از سرویس مخابرات در میاد و برای اون کاری که لازم دارم نیاز به ترافیک بالا ندارم اما اینکه من میام هزینه شبانه پرداخت می کنم چون دوست ندارم در بازه رایگان هم برای آپدیت های مربوط که اکثرها در ساعات کم ترافیک تر انجام میشه از من حجم کشیده بشه :n01:
ولی یه زمانیه شما خط شاتل رو واقعا برای مصرف کم نمی خوای و میخوای دانلود کنی اونجاست که شما سرویس 8مگ هم داشته باشی بعد از یکی 2شب سرعت میاد روی 16کیلو :n02: اگر غیر از اینه بفرمایید
ما داریم آی پیمونو می زایم پینگمونو میزاریم حتی گفتم من 4صبح هم برای شما از خط مخابرات پینگ میزارم چون به گفته شما حجم دانلود میره بالا شبها پینگ خراب میشه ولی شما اصلاً حتی 1کلمه صحبت در مورد مدارکی که بنده میزارم نمی کین اصولا
بله حرف شما درباره سرویسهای نامحدود درسته بالاتر از 512به مشترکین جدید نمیده مخابرات ولی شما سرعت بالا داشته باشی مثل همین 2مگ جمع نمی کنه دیگه :n01:
منم رو هوا نگفتم کیفیت مخابرات از شاتل بهتره با مدرک گفتم که شما 1کلمه هم جواب بنده رو در اون بخش ندادی :n02:
خیلی علاقه مند بوید همزمان برات پینگ شاتل هم میزام ببین اصولا 8.8.8.8 رو زیر 150میندازه یا نه وقتی خط مخابرات داره همون پینگ رو برمیگردونه 110 .
شاتل هم در صورتی برای مشترک خوبه که کلا بخواد ماهی 1-2گیگ مصرف کنه وگرنه نه نامحدودی روش وجود خارجی داره اصولا نه پینگ خیلی WoW داره!
من اینو به شما ثابت کردم شما دوست نداری قبول کنی
بنده هم بحثو همین جا تموم می کنم چون شما حتی 1مدرک هم نذاشتی برای حرفهایی که میزنی و تعصبی ک هروی شاتل داری :n36:
و من الله توفیق :n02::n16:
میشه بپرسم چه اپدیتی هست که می صرفه براش توی ساعات غیر محدود ماهی 5000 تومن بدید؟:n02:
آپدیت مصرفش میانگین ماهی 1 گیگ هست...روزانه دانلود کنی که صرفه اش بیشتره...مطمئنی برای آپدیت استفاده می کنی؟
نقل قول:
ولی یه زمانیه شما خط شاتل رو واقعا برای مصرف کم نمی خوای و میخوای دانلود کنی اونجاست که شما سرویس 8مگ هم داشته باشی بعد از یکی 2شب سرعت میاد روی 16کیلو :n02: اگر غیر از اینه بفرمایید
دقیقاً همینه و همین هم هست که من خوشم میاد از شرکت شاتل...چون طرز تفکر حکومت جنگل نیست...
من یک زمانی صبانت داشتم...wow هم بازی می کردم به محض شروع شدن تایم شبانه بلیزارد که هیچ به سرور های داخلی هم نمی تونستم وصل شم و اگه وصل میشدم پینگم 800 بود!!!(شما فرض کن پینگی که در روز 12 بود در ساعات شبانه 800 تا 3500 می شد!!!!)
دلیلش چی بود؟حکومت جنگل
یعنی یک فردی با طرز فکر اینکه پولشو دادم حقمه استفاده کنم از فیلمهای با کیفیت 4K تا برنامهی منچ رو میذاشت دانلود (بدون اینکه تا 10 قرن آینده هم بخواد ازش استفاده کنه) و فقط SHIT دراپ می کرد وسط گیم بنده...حتی با اینکه شاید من هزینه بیشتری نسبت به اون فرد پرداخت می کردم.
حالا یکی از روش های جلوگیری چنین افرادی که دانلود افراطی هستند همین محدودیت هست
نقل قول:
ما داریم آی پیمونو می زایم پینگمونو میزاریم حتی گفتم من 4صبح هم برای شما از خط مخابرات پینگ میزارم چون به گفته شما حجم دانلود میره بالا شبها پینگ خراب میشه ولی شما اصلاً حتی 1کلمه صحبت در مورد مدارکی که بنده میزارم نمی کین اصولا
من کی گفتم 4 صبح؟!من گفتم 10 شب الان هم میگم...شاید مخابرات منطقه شما خلوت باشه ولی همه مناطق این نیست...خواهش می کنم big picture رو در نظر داشته باشید.
نقل قول:
بله حرف شما درباره سرویسهای نامحدود درسته بالاتر از 512به مشترکین جدید نمیده مخابرات ولی شما سرعت بالا داشته باشی مثل همین 2مگ جمع نمی کنه دیگه :n01:
آ باریکالله جوابتو خودت دادی...شرکتی که ناتوان از ارائه سرعت بالاتر از 512 برای نامحدود مدل شما هست رو اصلا اسمش رو میتونی بزاری شرکت؟:n02:
حالا هی بیا بگو نامحدود فلان ...
نقل قول:
منم رو هوا نگفتم کیفیت مخابرات از شاتل بهتره با مدرک گفتم که شما 1کلمه هم جواب بنده رو در اون بخش ندادی :n02:
همین که کیفیت شاتل توی نظرسنجی های سراسری بهتر از مخابراته بهترین دلیل برای حرف بنده هست
نقل قول:
خیلی علاقه مند بوید همزمان برات پینگ شاتل هم میزام ببین اصولا 8.8.8.8 رو زیر 150میندازه یا نه وقتی خط مخابرات داره همون پینگ رو برمیگردونه 110 .
ببین مهم اینه که کدوم نت stable تر باشه...نت مخابرات اصلا stable نیست...
منم همین الان پینگ شاتلم رو درآوردم با IP مربوط به dota 2 (سرور اروپا)
برای من که کافیه تو گیم هم همینه
Ping statistics for 146.66.152.1:
Packets: Sent = 196, Received = 195, Lost = 1 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 142ms, Maximum = 171ms, Average = 144ms
Control-C
ساعت تست هم حوالی 4-4.5 صبح هست...(بعد از معلوم نشدن نتیجه مذاکرات اومدم اینجا رو چک کنم)
نقل قول:
شاتل هم در صورتی برای مشترک خوبه که کلا بخواد ماهی 1-2گیگ مصرف کنه وگرنه نه نامحدودی روش وجود خارجی داره اصولا نه پینگ خیلی WoW داره!
یعنی شما ماهی 1-2 گیگ از شاتلت استفاده می کنی که برات خوبه؟
راستی نگفتی...شما 8 ساله شاتل داری؟:n02:
حتما از مصرف 1 ساله اخیر شاتلت هم گزارش بگیر ببینیم میزان مصرف دانلودت چه قدر بوده:n01:
این سوالاتی که قرمز کردم رو حتما پاسخ بده
من امیدوارم با این بحث پرده از جلوی چشم شما و بقیه کنار بیافته و بتونی از این به بعد نگاه منطقی و بی طرف نسبت به تمام ISP ها داشته باشی