بازی امشب رو پخش میکنه تی وی ؟
Printable View
بازی امشب رو پخش میکنه تی وی ؟
شبکه ورزشنقل قول:
ساعت 23:30
یه برد قاطع دیگه و ادامه صدرنشینی و اتلتیکو هم مساوی کرد اختلاف شد 3 تا
بقیه تیم های لالیگا خواب صدرنشینی رو می بینند هفته ها و ماه ها وبا این روند قطعا سال ها :n09:
4-1 میتونست تبدیل به 8-1 یا 9-1 شه ولی خوب طبق معمول موقعیت زیاد خراب کردیم
سسک عالی بود بهترین بازیکن بارسا بود دو گل و یک پاس گل ( البته با تقدیر ویژه از ویکتور والدز که دو سه سیو عالی داشت + به خصوص اون تکلش که خیلی حال کردم )
نیمار فرار هاش عالیه دریبل هاش هم همینطور ضربه اخراش ناامید کننده نمونش همین بازی یه صحنه فرار کرد بازیکن هم یه دریبل قشنگ زد تک به تک شد دو بار جفتشم زد تو دست دروازبان یا بازی با میلان 5 نفر دریبل کرد زد بیرون باید کینگ مسی تمرین بذاره واسش ضربات اخر خوب بزنه :n02: اون دریبل سر پاش با زانو اخرش بود
پدرو هم چه حرکتی زد سر گلش یه استارت عجیب زد و ضربه اخرشم عالی بود
البته بتیس هم بازی خوبی تو بعضی دقایق ارائه داد و فوتبال دفاعی که بچپن تو دفاع ارائه نداد و اگر دفاعشون تقویت کنن تیم خوبی میشن ولی خوب خیلی هم وحشیانه بازی میکردن
مسی هم که باز مصدوم شد رو یکی از همین حرکات وحشیانه بازیکن بتیس تو صحنه اهسته میدیدی یعنی اگر همون برخورد اول به مسی برخورد میکرد پای مسی شکسته بود :دی شانس اورد ولی خوب این روند مصدومیت ها هم نگران کننده شده و امسال دیگه باید تقریبا توپ طلای پنجم به سال بعد موکول شده بدونیم و امسال میشه گفت دیگه مال ریبری میشه و بالاخره فقط عنصری به اسم مصدومیت باعث شد که مسی تمام جوایز و عنوان های امسال باز درو نکنه و به بازیکن های دیگه فرصت برسه که یه جولانی در غیبت سلطان مسی بدن و خیلی خر اندر کیف باشن :n09:
مصدومیت فابرگاس هم فکر نکنم جدی باشه
در اخر هم برای اولین بار یه گزارشگر صدا و سیما تو این فصل بازی های بارسا رو گزارش کرد که هی رو اعصاب و رو مخ نبود میثاقی کلا باهاش حال میکنم بچه خوبیه :دی ولی عوضش این کارشناس تلافی میکرد معلوم نبود چی میگه
من بازی رو تا نیمه اولش دیدم و بعد از مصدومیت مسی دیگه حس و حال تماشای بازی رو نداشتم!:n28: ما هوادار ها خیلی ناراحت شدیم که مسی از کورس قهرمانی با این مصدومیت های الکی داره کم کم عقب میفته!:n03:
خود مسی که جای خود داره!:n27:
چرا بعضی از تیم ها و بازیکنان همش تلاش میکنن تا مسی رو مصدوم کنن؟ واقعا این چه کاریه خب؟ چرا اینقد خشن بازی میکنید؟ 4 نفری نیمار رو همچین زدند که داشت میمرد ولی داور یه اخطاری تذکری...
بعد میگن بازی جوانمردانه! جوانمردانه یعنی اینکه بزنین مسی رو مصدوم بکنین، بعدش توپ رو هم به بیرون زمین نندازین و از این موقعیت استفاده بکنین و ضد حمله بزنین تا بلکه گل بشه؟ هه... جوانمردانه...:n15:
حالا برسیم سر بازی، الکس سانگ توی نیمه اول عالی کار کرد و پایه ی گل اول رو در اصل سانگ ساخت و یه پاس به سسک داد و سسک هم با خونسردی تمام به نیمار پاس داد و نیمار هم اون رو گل کرد...
عملکرد والدز هم قابل تقدیره و چند موقعیت گل 100% رو گرفت دمش گرم
بارترا نه میشه گفت خب بازی کرد و نه میشه گفت بد! یه جایی بدجوری تو سر توپ میخوره و جا میمونه یه جایی هم توپ رو از بالای پای حریف میکشه بیرون...
کاپیتان پویول هم که کم کم داره برمیگرده به روزهای قبل و تا به شرایط ایده آل برسه یه 5-4 بازی طول میکشه ویل توی بازی امروز هم خوب کار کرد...
اما گل زیبای پدرو; واقعا گل قشنگی! نمیدونم میخواست پاس بده یا دریبل کنه! 3 نفر...:n19: ذو گل بعد هم که سسک زده به سلامتی که من ندیدمشون... بهترین بازیکن میدان هم شد با 2 گل و یک پاس گل.
میثاقی خوب گزارش کرد و من واقعا از گزارشاتش خوشم میاد
خلاصه با ترکیب ب ، بارسا تونست حریف ته جدولی خودش رو 4-1 ببره و مراسم گلباران راه بندازه البته با مصدومیت مسی...:n14: امیدوارم زودتر برگرده...
محتوای مخفی: خلاصه بازی
محتوای مخفی: خلاصه بازی
بهترین خط حمله....بهترین خط دفاع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر رسمي باشگاه بارسلونا:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
لئو مسي از ناحيه عضله پاي چپ (bicep femoris) دچار مصدوميت شده. تستهاي پزشكي فردا روي پاش انجام ميشه و ميزان استراحتش اعلام ميشه.
بازی رو کامل ندیدم ولی مثل اینکه دوباره تیم رو نجات داده......دمش گرم:n12:عاشقشم:n12:
ولی تحقیقاتی که کردم متوجه شدم که چرا اینقدر خوب بوده......خب رد بول می زنه بال در میاره دیگه:n02::n07:
اول از همه این پیروزی دلچسب رو تبریک میگم
از یه طرف خوشحالم بابت برد
از طرف دیگه ناراحتم بابت مصدومیت شاه لئو :n12:
امیدوارم زودتر به آمادگی کامل برسه
+
ای وای از این عکس
داغونم کردی مسی.....
غصه نخور مرد ما تا آخرش با هاتیم
ناراحت نباش پادشاه من ... تو تنها نیستی و هیچ وقت تنها نخواهی بود
تو یک بار دیگه از جات بر میخیزی
تو یک بار دیگه به همه ثابت میکنی که تنها ستاره ی فوتبالی :n12:
تو از جنس عشقی .... ما عاشقتیم
برگرد و به همه ثابت کن که کی هستی
اشکات منو که ریخت ... ولی بهت ایمان دارم ... چون میدونم که تو از این مصدومیت ها رد میشی و باز هم میدرخشی
پادشاه تا ابد مسی
عاشقتم :n12:
(عکس دیشب فرودگاه بارسلونا)
+
فابرگاس یکی از آماده ترین بازیکن های این فصل است ... :n12:
+
مسی در 13 سالگی: من میدونم که اگه خوب بخورم و سخت تمرین کنم، توپ طلارو خواهم گرفت.
و حالا او پادشاه فوتبال دنیاست و 4 توپ طلا دارد. :n12:
+
درحالی که میرفت که ما 2 بر 0 از حریف عقب بیفتیم اما این مرد، با غیرت و شهامت ستودنیش کاری کرد که ما 2 بر 0 جلو بیفتیم
ویکی دوست دارم بینهایت :n12:
+
رئال بتیس 1 - بارسلونا 4
گلها؛ نیمار 36، پدرو 37، فابرگاس 63 و 79
تیم میزبان نیمه اول را هجومی آغاز کرد و فرصت های زیادی برای گلزنی داشتند که بارترا و والدز کاملآ هوشیارانه حمل کردند و فرصت استفاده موقعیت های بتیس را به مهاجمان این تیم ندادند.
مسی درشبی که کم فروغ بود دریک فرصت خوب میرفت که با دروازبان بتیس تک به تک شود اما بازیکن بتیس با استوک به زانو مسی حمله کرد و لئو را مصدوم کرد.
لئو بدلیل مصدومیت از زمین خارج شد و اینیستا به جای او وارد زمین شد.
دقایقی بعد نیمار روی پاس فابرگاس در محوطه جریمه بتیس و بایک بغل پا دروازه بتیس را باز کرد.
کمی بعد پدرو هم برای بار دوم دروازه بتیس را بازکرد تا بارسا نیمه اول را بابرتری 2بر0 به رختکن بره.
نیمه دوم هم با حملات دامنه دار بتیس آغاز شد و حتی یک بار تیرک بارسا راهم به لرزه انداختند اما رفته رفته بارسا بازی را به دست گرفت و در دقایق 63 و 79 دوبار دیگر و این بار توسط بافرگاس به گل رسید.
در دقایق باقیمانده هم بتیسی ها یک پنالتی به دست آوردند و از آن استفاده کردند تا دراین بازی به یک گل برسند.
من نمیدونم در این بازی از غیرت وشهامت والدز بگم یا از بازی عالی بارترا یا از هوش بالای نیمار یا از جواهرات درخشان لاماسیا یا از رهبری درست تاتا صحبت کنم؟
بارسا با این برد 37 امتیازی شد و با 3 و 6 امتیاز همچنان بالاتر از اتلتیکو مادرید و رئال مادرید در صدر جدول قرار دارد.
خب با پایان این بازی بازی های باشگاه هی در لیگ های معتبر اروپا هم برای انجام بازی های ملی متوقف شد.
+
تاتا : والدز تا ماه ژوئن با ما خواهد بود،من نگران اتفاقات بعدش نیستم. ما باید از زمان حال لذت ببریم. او امروز فوق العاده بود.
تاتا: مصدومیت جدید مسی به مصدومیت قبلیش ربطی نداره، پای دیگش مصدوم شده. اما ما باید ببینیم این مصدومیت چه تاثیری روش خواهد گذاشت.
تاتا: بتیس سزاوار زدن یه گل در اول بازی بود،اما ما بعدش میتونستیم گلای بیشتری بزنیم. ما یه بازی هوشمندانه انجام دادیم.
تاتا: سسک یه بازیکن خیلی کامله. اون میتونه یه حرکتو شروع کنه،پاس گل بده،گل بزنه. اون میتونه در پستای مختلفی بازی کنه.
تاتا: ما بهترین بازیکن دنیارو داریم،همین طور 4-5 بازیکن داریم که جزو بهترینا هستن. غیبت مسی هیچوقت نمیتونه یه بهانه باشه.
+
سسک: من مثل مسی طی 1 تا 5 سال مصدومیت هایی تو آرسنال داشتم. حالا مسی باید از ریکاوری کاملش مطمئن بشه.
زوبیزارتا : والدز چند مهارعالی داشت و لایق عنوان بهترین دروازه بان دنیاست.
پدرو : بتیس واقعا سخت تلاش میکرد،کارمون واسه برگشت به بازی سخت بود. در پایان ما تونستیم موقعیتهایی ایجاد کنیم و اونارو ببریم.
محتوای مخفی: ادامه خبر
غیبت 8-6 هفته ای مسی
باشگاه بارسلونا اعلام کرد که لیونل مسی، ستاره آرژانتینی این باشگاه، به دلیل مصدومیت، برای شش تا هشت هفته از میادین دور خواهد بود.
پ.ن : از یه طرف ناراحتم که نمیتونیم هنرمایی و بازی های سلطان فوتبال دنیا رو برای 8 هفته ببینیم و دلمون به شدت تنگ میشه ولی از یه طرف هم باعث میشه که یک ریکاوری خوب انجام بشه و مصدومیت ها به کل رفع شه . 8 هفته غیبت مسی رو به دو سه هفته بازی کردن مسی و مصدوم شدن مجددش ترجیح میدیم قطعا
حالا خدا هم خواست و بقیه بازیکنای تیمای دیگه هم میتونن در غیاب کینگ لئو چند وقتی یه اسمی ازشون برده شه
===============
بکنباوئر: مسی بهترین بازیکن دنیاست
سایت گل – فرانس بکنباوئر تواناییهای خارقالعاده لیونل مسی را ستوده و او را به عنوان کاپیتان GALAXY 11، تیم منتخب کهکشان برگزیده است.
قهرمان سابق جام جهانی دارد تیمی از بهترینهای سیاره گردآوری میکند و تردیدی در نخستین نام این لیست ندارد.
مسی 26ساله فصل گذشته بهترین گلزن لیگهای اروپا شد و چندین عنوان انفرادی به دلیل عملکرد عالیاش در مسابقات گرفته است.
بکنباوئر در گفتگویی اختصاصی گفته است: «به نظر من مسی بهترین بازیکن دنیاست. استعدادها، حرکات و تواناییهایش خارقالعاده است و او میتواند گل هم بزند.
او لیدری واقعی است و خارج از میدان هم جنتلمن است و کاراکترش کامل و بینقص است.»
بکنباوئر در 1 نوامبر برنامههایش برای تیم منتخب کهکشان، GALAXY 11 را فاش کرد. این اتفاق پس از آن روی داد که نمادهایی مرموز در مکانهای مشهور دنیا دیده شدند و چهرههایی ناآشنا با ردا در مسابقات بزرگ فوتبال حاضر شدند.
رسانههای اجتماعی شایعات بسیاری درباره ترکیب تیم منتشر کردهاند. 10 نفر دیگر باید پس از مسی به تیم بیایند و هنوز بحث در این زمینه ادامه دارد
==========
فهرست نامزدهاي بهترين گل سال معرفي شدند
فهرست 10 نفره نامزدهاي بهترين گل سال اعلام شد که در آن نام نيمار و ايبراهيموويچ نيز ديده ميشود.
گلي که نيمار در ترکيب تيم ملي فوتبال برزيل به ژاپن زد، يکي از نامزدهاي دريافت جايزه بهترين گل سال شده است.
==================
تیزر تیم منتخب کهکشان، GALAXY 11 با حضور کینگ لئو و قیصر فوتبال آلمان
این کلیپ به شدت دیدنی رو از دست ندید ... تو این کلیپ افرادی قصد کشتن مسی رو دارند ولی مسی با حرکات خارق العاده از دست اون ها فرار میکنه و بکن باوئر میرسه و بازوبند کاپیتانی رو به مسی میده
بکنباوئر در گفتگویی اختصاصی گفته است: «به نظر من مسی بهترین بازیکن دنیاست. استعدادها، حرکات و تواناییهایش خارقالعاده است و او میتواند گل هم بزند.
او لیدری واقعی است و خارج از میدان هم جنتلمن است و کاراکترش کامل و بینقص است.»
میگیم مسی اعجوبه است میگن نه:n12:... توی همه ی حرفه ها عالیه حتی بازیگری... از پژمان جمشیدی که خیلی بهتره...:n09: امیدواریم کینگ هرچه زودتر به تخت پادشاهی برسه...:n12:
مسی 6 تا 8 هفته از فوتبال دوره!
بازی هایی که مسی از دست میده:
granada, ajax, athletic, cartagena, celtic, villarreal, cartagena, and getafe
خوبه بازی های همچین جدی نداریم