میگیریشون، میرن تو اکادمیت، بعد باید صبر کنی 16 سالشون بشه تا باهاشون قرارداد حرفه ای ببندی.
Printable View
میگیریشون، میرن تو اکادمیت، بعد باید صبر کنی 16 سالشون بشه تا باهاشون قرارداد حرفه ای ببندی.
واقعا بازی پیشرفت چشمگیری داشته ! من هنوز اولین Kickoff سری 12 رو یادم نمیره که تو اولین بازی نواقص از همه جای بازی موج میزد ! واقعا فیزیک ناقص اضافه شده به بازی تو سری 12 کاره اشتباهی بود !
اما هنوز تو سری 13 بعد از 2 ساعت بازی هیچ ایرادی نتوستم بگیرم از بازی کاملا راضی کننده بوده تا اینجای کار
سرعت بازی واقعی تر شده نسبت به تمام شماره های گذشته فیفا که معمولا در حالت Fast ، بازی Real میشه
توپ وزن پیدا کرده و کاملا حس سنگینی توپ در زمان شوت و برخورد به بازی کنان به وضوح مشهوده !
در آخرین موردی که فعلا دیدم داوری بازی واقعا عالی شده !
این داورای ... 12 اشک ما رو در اوردن. علاوه بر داوری فیفا از هزار جور دوز و کلک استفاده میکنه که cpu تو رو ببره.
وقتی نصب کردم میام در مورد ... بازیهای 13 مینویسم. ایشالله که نداشته باشه، ولی تجربه ثابت کرده در تمام نسخه های قبلی چنین چیزایی وجود داشته و بازم داره.
بچه ها من نسخه 5.9 گیگ رو از yasdl.com دارم میگیرم با این کرک سازگاری داره؟
تو این نسخه هوش افزایش پیدا کرده واقعا پاس های غیره منتظره رو شما از CPU میبینید اما خب کنترل شما روی تیم هم خیلی بهبود پیدا کردهنقل قول:
کاملا سالم هست میتونید بازی کنیدنقل قول:
پسر من واقعا از این سیستم حمله ی هوشمند جدیدی که گزاشته واقعا لذت بردم. چلسی می گیرم بعد می زارم رو Counter Attack. پسر فرض کن حریف توپ لو می ده تا میام حرکت کنم میبینم رامیرز از پایین اشلی کول از بالا مثه جت میرن توو حمله . یدفعی میبینی توو حمله 4 به 2 شدیم. یعنی فوق العاده لذت داره. فوق العاده .
توی این تاپیک کسی رسیدگی نمیکنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی برای من و یه سری افراد دیگه کلا اجرا نمیشه ؟ چیکار باید کرد ؟
بچه ها من الان دو تا بروفایل دارم...یکی واسه لایو و یکی واسه افلاین...میخام فیفا لایو بزنم به نظرتون واسه کریر مود((در حالت افلاین))با اون پروفایل لایو برم یا نه با همون پروفایل قدیمی خودم برم....؟
تو این فیفا 13 گل زذن با شوت بسیار بسیار راحت شده
تقریبا من از هر جایی شوت میزنم گل میشه
تو این 48 ساعتی که بازی دستم رسیده و 7-8 ساعت بازی کردم فقط 4-5 تا گل از وسط زمین و نزدیک قوس میانی زمین زدم
از پشت 18 قدم و یکم عقب تر که الی ماشاالله ...
جوری که تا حالا رو لجندری به سی پی یو نباختم و هر چی عقب افتادم با شوت از راه دور جبران کردم و بردم
سی پی یو هم شوت مفت زیاد گل میزنه
12 اینجوری نبود
مطمئنی اسلایدر ها رو دستکاری نکردی؟!نقل قول:
والله فروم های خارجی این بازی ملت توی world class موندن اونوقت روی لیجندری از وسط زمین گل میزنی؟
بازی نسبت به 12 که خیلی سخت تر شده.
نکنه داری PES بازی میکنی؟!
ببین اون که عکس رونالدو رو داره PES هستش ها که از وسط زمین میشوتی گل میشه:31: