ممنون.نقل قول:
نظرتون در مورد مشکل دوم چیه؟
Printable View
ممنون.نقل قول:
نظرتون در مورد مشکل دوم چیه؟
با سلام
برای آپارتمان 50 متری که دوتا رادیاتور 10 پره تو حال ویک 5 پره که تو اتاق خواب داره می خوام رادیاتور پنلی بگیرم چه مارکی وچه سایزی رو پیشنهاد می کنید که خونه کاملا" گرم بشه . الان خونه زیاد گرم نمیشه و پکیج هم زیاد روشن میمونه(پکیج هم ایساتیس 24هست). در ضمن اشکال نداره که رادیاتور آلومینیومی و پنلی با هم استفاده بشه؟
در مورد سوال دوم شما تا پای دستگاه نباشم چیزی ندارم که بگم :n13:.نقل قول:
رادیاتور پنلی کرمی ، فرولی ، آج آ ، بایکان ،سانیکا و یا ...... هر رادیاتوری که گارانتی معتبری داشته باشه.
بله می تونید رادیاتورهای پنلی را در کنار رادیاتورهای آلومنیمی استفاده کنید و هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
ممنون دوست عزیز
فقط نگفتی که چه سایزی با مشخصات بالا بگیرم
اگر روی پارکینگ نیستید دوتا رادیاتور یک متری توی پذیرای و یک رادیاتور 80 سانتی هم توی خواب .اما اگر روی پارکینگ یا طبقه آخر هستید دوتا 1.2 متری برای پذیرای و یک رادیاتور 1 متری هم برای خواب خیلی عالیه. .نقل قول:
سلام من یه پکیج سونیه دوال دارم مدل THEMACLASSIC C24 E1 یه مدتیه موقعی که شیر اب گرم باز میکنم برای چند دقیقه اب گرم میشه و دوباره سرد میشه
همینجوری هی گرم و سرد میشه و اصلا نمیشه حمام رفت
کسی میدونه مشکل از کجاشه
فشار ابم همش رویBar 0.8 نشون میده
عکساش هم میزارم اگر کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پکیج اخگر داریم بالای ۱۵ سال برامون کار کرده :n02:
مدتیه که فشارش رو میارم روی ۱.۵ ولی بعد از چند دقیقه باز میره روی ۳ اینا و وقتی شیر آب گرم رو باز می کنم از زیر پکیج آب قطره قطره میریزه. مدتیه که تشت گذاشتم زیر پکیجه :n02:
با این مطالبی که خوندم باید مشکل از منبع انبساط باشه. چجوریه این منبع انبساط ؟ تعمیریه ؟ تعویضیه ؟
یه یارو هم اومد نیگاش کرد گفت کلا باید پکیج عوض بشه !! فعلا هم که قیمت ها کمرشکن هست و توان تعویضش رو نداریم. نظر شما چیه ؟ منبع انبساط رو میشه جدا خرید ؟ قیمت تقریبی ؟
شاید شیرهای آب مصرفیتون رسوب گرفته. صافی های مربوط به شیر های مصرفی (حمام، ظرفشویی ، دستشوییو ...)را باز کنید و ببینید که رسوب یا شن و ماسه جلوی صافی ها را نگرفته باشه.نقل قول:
احتمال زیاد مشکل از منبع انبساط است. معمولا منبع انبساط های پکیج های زمینی خراب میشن و باید تعویضش کنید.اما قبلش با تلمبه بادش کنید ببینید باد نگه میداره یا نه. اگر مشکلی نداشت فشار باد منبع انبساط را روی1.5 تنظیم کنید و دوباره نصبش کنید روی دستگاه.و دستگاه را راه اندازی کنید.به همین سادگی.:n02:نقل قول: