خوب ارهنقل قول:
مگه شما نمیگیرید؟
این سرویس ارزونترین سرویس هست که شبی بالای 2.5 گیگ میگرفت و بازهم میگیره ولی یه سرویس اولترا داره که سرعت دانلود بین 400 تا 600 کیلو هست و شبی حدود 10 تا 12 گیگ دانلود داره
Printable View
خوب ارهنقل قول:
مگه شما نمیگیرید؟
این سرویس ارزونترین سرویس هست که شبی بالای 2.5 گیگ میگرفت و بازهم میگیره ولی یه سرویس اولترا داره که سرعت دانلود بین 400 تا 600 کیلو هست و شبی حدود 10 تا 12 گیگ دانلود داره
:sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6::sq_6:نقل قول:
والا مخابرات همدان بعید میدونم یه همچین حرکتی زده باشه!!!
این طرح کلیه؟؟؟؟
راستی آمار اینو داری که 256 به بالا هم به لیست دانلود شبانه ها اضافه کردن؟؟؟
پ.ن: من منظورم فقط بازه رایگانی هم که برای دانلود در نظر گرفته شده ها!!!
خوبی کامبیز؟؟؟؟نقل قول:
راستی تو توی این طرح جدید مخابرات که تازه اومده بیرون شرکت کردی؟؟؟
سرعت دانلود شبانت چنده؟؟؟
والا من که از حرفهای شما چیزی دستگیرم نشدنقل قول:
ولی مگه مخابرات همدان سرویس هاش نامحدود نیس؟
در ضمن برای اینکه تعرفه های مخابرات تبریز رو ببینی میتونی از این سایت استافاده کنی_در عرض 1 دقیقه همه چی دستگیرت میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوستان هستیم اگر پاسخ بدننقل قول:
سلام
ببخشید حجم شمام نصف شده احیانا
لعنتی ها هیچ جوابی نمیدن
:sq_3:
سعی کن زیر4کانکشن نزاری. ریتم و ثبات سرعت رو بالا میبره. البته روی سرعت بالا کمی هم تعثیر داره!نقل قول:
سلام.نقل قول:
خیر عزیز. مشکلی نیست.
شما دانلودات و ریز مصرفت رو حتما چک کن(البته از این شرکت منورالعقل هیچی بعید نیست!!!).
معمولا با idm همون 8 کانکشن میزارم موقع دانلود. ولی مرورگر رو چیکار کنم ؟ سرعت پایین تک کانکشن باعث افت سرعت تو وبگردی و پیج میشه .نقل قول:
من الان سرعت تک کانکشنم چه با مرورگر چه تو idm برابر 1/8 سرعت دانلود تو حالت 8 کانکشنه. که واقعا عذاب آوره . خیلی اختلاف داره. مال شماهم همینطوریه؟
پی سی من حدود 30 ساعت خاموش بوده و قبلش حدود 5.2 gb حجم داشتم ولی امروز دیدم شده 2.5نقل قول:
شاید تو خاموشی دانلود میکرده:sq_2: