اونو ولش دیگه بازیگر ازش گزشت!!!!!!!!!!
تیکر بهترین استاریه که من دوستش دارم حتی از باتیستا هم بیشتر چون باتیستا با اون همه قدرتش و بازوهاش اصلا پر زور نشون نمیده ولی تیکر فو قالعاده ی!!!!
یک سوال corey جان!:
می خوام بدونم به نظر تو استون کلد با کی بازی می کنه اول از همه من بهت بگم الان که اینطور صداش میاد جان سینا به jbl و شان درگیره پس معلومه که بعدش ممکنه دوباره با شان درگیر بشه .
دوم بهت بگم که استون هیچ حریف قدری نداره باتیستا که برگرده میره سر تایل و رندی و سینا هم باهاشن این از این و اگه اونطوری که تو میگی jbl برنده شه بعدش احتمالا با سینا درگیر میشن چون خودت میدونی این قضیه ی کار و ... همه فیلم که آخرش یک چیزی داره وگرنه احمق که نیستن کارشونو به کشتی کج ربط بدن پس اینطور که پیداست ما می تونیم بفهمیم که آخرش gbl با شان درگیر میشه اما تیکر با کی!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
و همینطور استون کلد؟؟؟؟
من ببین از هیچ جایی نخوندم چون اونایی هم که اینا رو میگن مثل من و تو هستند فکر می کنم استون کلد بعد از بازگشتش می گه که من می خواهم با یک حریف قدر بازی کنم و احتمالا هم قبلش چند بازی با استار ها میکنه و همه رو می بره ( اینا همه از یک کنار حدسه ) بعدش تیکر که خیلی اهل درگیری و پوز خوابوندنه میگه که هنوز یکی مونده ( یا یک چیزی شبیه اینا ) بعدش مثل همیشه میاد توی رینگ اما استون کلد که به این راحتی ها از تیکر نمی بازه و درهمون جا یک درگیری میشه و دیگه ادامه پیدا می کنه به رسل مانیا ما فقط باید منتظر یک جرقه از تیکر و شان و استون کلد همینطور نباید بازگشت باتیستا رو هم دست گم بگیریم ممکنه wwe بخواد ما رو دست بندازه برای همینم باید دقت کنیم که حریفا قدر باشن.
تنها اشکالی که من میبینم اینکه استون کلد یک فیس هست و تیکر هم یک فیس هست هردو فوق العاده تماشاگر دارن و امکان نداره توی این دو ماه یک کدوم هیل بشن برای همینه یکم شک دارم و یک چیز دیگه معمولا توی هال آف فیم فرقی نمی کنه که کی فیس باشه کی هیل یا هردو هیل ( مثل امسال )
اینم آخرین چیز می تونم بگم تنها حریف استون کلد تیکر هستش! ( اینو همه میدونن که بهترین حال حاضر آندرتیکره)