من با cpu AMD phenom II x4 و VGA gigabyte nvidia gforce gt220 ddr3 و ram 4gig نمی تونم رو بالاترین تنظیمات بازی کنم شما چطوری تونستی ؟ مطمئنی بالاترین تنظیمات گذاشتی ؟نقل قول:
Printable View
من با cpu AMD phenom II x4 و VGA gigabyte nvidia gforce gt220 ddr3 و ram 4gig نمی تونم رو بالاترین تنظیمات بازی کنم شما چطوری تونستی ؟ مطمئنی بالاترین تنظیمات گذاشتی ؟نقل قول:
بازی منم با بالاترین تنظیماته یعنی اولاش یه سری از اون تنظیمات گرافیکی فقط high داشت اما نمیدونم من ندیده بودم یا بعدا خودش تشخیص داد جواب میده Ultra هم داد . العان به جز 3 تا که Ultra هستن اونای دیگه High
خود رزولیشن هم Ultra هستش .
هیچ موردی هم ندارم به جز اینکه بعد از 20 یا 30 دقیقه از بازی میپره بیرون یه وقتایی هم تا 1 ساعت چیزی پیش نمیاد !!!!!!
سلام دوستان
لطفا لینک دانلود نسخه کرک شده (اسکیدرو) رو بزارید.
ممنون
سلام بچه ها ی سوالی داشتم برای دومین بار که کد اکتیو میخواد تا حالا 2 تا کد امتحان کردم ولی نشد میشه راهنماییم کنید
شاید ایراد تو نسخه ای هست که شما دانلود کردیدنقل قول:
من با همون کد اول اکتیو کردم بدون مشکل تا الان دارم بازی میکنم اینترنت هم وصل هستم
من می ترسم این بازی رو دانلود کنم و عاشق تریلی بشم و برم یه واقعیش رو بخرم :دی
تو بچگی یه بازی بود به همین سبک که صبح تا شب بازیش میکردم و موقعی که بازی بارونی می شد می رفتم یه استکان چایی می ریختم در حال رانندگی میخوردم :31:
دقیقا یادم نیست اسم بازیش چی بود اما خیلی طبیعی و عالی بود
دوستان چند تا توضیح مختصر درباره بازی میدم
1-قبل از وارد شدن به بازی باید برای خودتون اسم ، عکس ، لوگو واسه ماشین و نام کمپانیتان را انتخاب کنید
2-بعد نام شهری رو که میخواهید گاراج ماشین و نقطه شروع بازی از اونجا اغاز بشه رو انتخاب میکنید
3-وارد بازی شدید شما فعلا یه راننده هستید- بدون کامیون با مقدار کمی پول (2000 یورو)
4-یه بار رو انتخاب میکنید و شرکت به شما یه کامیون با بار میده که باید به مقصد برسونید . این اولین درامدتان است
5-همینجور چندتا بار دیگه ببرید تا این که یه ایمیل از طرف بانک برای شما بیاد که میگه (ما میتونیم به شما کمک کنیم) بعد میتونید وام بگیرید (100000 یورو)و با پولش یه ماشین رده پایین بخرید
6-همینجور که کار میکنید شما لول میگیرید و توصیه میکنم لول هایی که میگیرید خرج مواد سمی و خطرناک و اتش زا بکنید ( این کارو که انجام بدید میتونید بارهای گران تری رو حمل کنید و درامد بیشتری کسب کنید)
7-چند تا بار ببرید یه ایمیل دیگه از طرف بانک میاد که میگه وام بیشتری میدم( 400000 یورو)
8-اونم بگیرید تا بتونید یه کامیون دیگه بگیرید و بدیدش دست راننده . البته قبل از اون باید گاراج خودتون رو لول اپ کنید یعنی ارتقاع بدید
9-در هنگام رانندگی باید به تابلو ها دقت کنید تصادفات ، رانندگی رو لاین مخالف ، رد کردن چراغ قرمز و خسارت به کامیون خودتان و تریلی برای شما جریمه و هزینه خواهد داشت
10-در هنگام بازی شما میتونید کامیونتان را ارتقاع بدید هر چه لول شما بیشتر باشد ارتقاعات بیشتری دارید(زیاد رو ماشین رده پایین پول خرج نکنید)بهتره بعدا یه ماشین کلاس A بخرید
فعلا.....
حاجی این لول چیه ؟من متوجه نشدم میشه یه توضیح بدین یا عکس بزارین
این استراتژی خوبه که به عنوان راننده واسه یکی دیگه کار کنیم تا پولامون جمع شه بعد بتونیم اولش یه کلاس B یا شاید هم کلاس A بخریم؟
آقاکسی نیست جواب ماروبده این لول چیه؟