..شخص هست.نقل قول:
Printable View
..شخص هست.نقل قول:
من این رو از موسسه مهر بسیجیان گرفتم . 1.250 گذاشتم و 5 تومن گرفتم . همین 3 هفته قبل هم از یکی شنیدم که تا 50 تومن هم وام میدن . البته بگم در کل اگه به پول ضروری نیاز ندارین این طرح نمی صرفه . من که پشیمونم . همین که یک چهارم پول رو تا آخرین قسط نگه میدارن و سود هم میگیرن خودش خیلی میشهنقل قول:
سلام
ضامن چند نفر میشه شد؟
یعنی محدودیت داره؟
قستش ماهی چقدره؟چند قست میشه؟و ضامن چی میخواد؟نقل قول:
من الان ماهی 170 قسط میدم و دقیق نمیدونم چندساله هست :n02: (اینقدر دیر قسط میدم و وام دارم که این یادم نمونده ولی فکر کنم 3 ساله باشه) ضامن هم دوتا کارمند خواستن . البته یک سال قبل گرفتم ولی باز هم میگم شنیدم که هنوز هم این طرح رو اجرا میکنن . میتونین از یکی از شعباتش بپرسیننقل قول:
کسانی که از اینترنت بانک پارسیان استفاده می کنن بفرمایند آیا توی خود سامانه اینترنتی امکان انتقال وجه بین بانکی با کد شبا ( حواله پایا) وجود دارد؟ توی خود سامانه امکان پرداخت قبض از طریق حساب ( نه کارت) وجود دارد؟
کلا اینترنت بانک پارسیان بسیار ابتدایی و پیش پا افتاده است و خدمات بسیار محدودی ارائه میده. برای استفاده از هر خدمتی هم باید از سایت اصلی بانک وارد یک قسمت شوید. برای انتقال پایا و کارت به کارت باید وارد صفحه خدمات شعبه خانگی شوید و برای دیدن گردش حساب و انتقال وجه بین حسابهای بانک پارسیان وارد صفحه اینترنت بانک شوید.نقل قول:
بطور کلی پاسخ سوالات شما : امکان انتقال وجه پایا وجود دارد - امکان پرداخت قبض از طریق حساب وجود ندارد.
کاملترین اینترنت بانک مربوط به بانک ملت و پاسارگاد می باشد.
کسی روشی مد نظر نداره؟نقل قول:
ملت کجاش خوبه ؟نقل قول:
من که دو دوز کار کردم انقدر سیستمای بیخودی داشتن همش ارور میداد کلا بیخیالش شدم . برگشتم به همون اقتصاد نوین . هیچ مشکلی هم ندارم . همه چی هم داره .
تا چند هفته دیگه منتظر باشین پارسیان می خواد بترکونه!!!نقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2