از سازگار پرسیدم گفت اگر هاردت رو عوض کنی هاردت از گارانتی خارج میشه گفتم یعنی کل سیستم و قطعات دیگه گارانتیشون مشکل دار نمیشن گفت نه.
بازم اینطوری خوبه.
Printable View
از سازگار پرسیدم گفت اگر هاردت رو عوض کنی هاردت از گارانتی خارج میشه گفتم یعنی کل سیستم و قطعات دیگه گارانتیشون مشکل دار نمیشن گفت نه.
بازم اینطوری خوبه.
دوستان از دیروز تا حالا هی صدای قطع و وصل شدن external device مثلا هارد یا mouse میاد..
ولی هیچی هم بهش واصل نیست..
دریور های usb را میشه اپداته کرد..
قابل توجه دوستان من دیگه داخل پی سی ورد نمیام ( به دلیل لطف برخی از دوستان) و به هیچ سوالیم جواب نمیدم فقط یک نکته بهتون بگم باتری لپ تاپ را اصلان از لپ تاپ جدا نکنید اخه اشتباه هست دلایلش هم نمیگم اخه 2 ماه روی این قضیه تحقیق کردم
دوستان داشتم با لپ تاپ کار میکردم که این صفحه اومد یهو! مشکل از چیه؟ خواهشن اگه کسی میدونه جواب بده ممنوم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ztczt328
تشریف داشتید حالا :دی
@3RR0r
بعد از ریستارت درست شد یا نه ؟
به نظر میاد مشکل از درایور کارت گرافیک باشه. به روزش کنید ایشالا حل بشه.
مثل اینکه قیمت ها 30-40 تومان به خاطردلار دوباره بالا رفته ، خبری دوستان دارند ؟
بعد از ریستارت داره کار میکنه،این ارور ماله بد سکتور یا مشکل سخت افزاری نیست یعنی؟نقل قول:
یک G5742 در حد اک دارم فروشندم البته به قیمت عالی نه فوق بز کسی خواست فقط در پیغام خصوصی اطلاع بده من اگه قیمت خوب بود جواب می دم قیمت با انصاف خودتون:5:
دلیل فروش نداشتن احتیاج
سلام
5742gاز Optimus پشتیبانی می کنه یا نه روش
که برچسبش رو زده
نقل قول:
میکنه خوبم میکنه.منظورم پشتیبانیه ها:46: