این دیگه چه توهینیه یاهو شروع کرده من رمزم رو عوض کردم باز به محض ورود وقتی تو جاهای مختلف ایمیالت میخوای بری از ت میخواد دوباره وارد بشی و بعد هم همون رمز رو قبول نمیکنه .
راستی این هانی موون تو کدوم قسمت ایمیل هست آدم بره یببینه قبلا چی نوشته ؟
Printable View
این دیگه چه توهینیه یاهو شروع کرده من رمزم رو عوض کردم باز به محض ورود وقتی تو جاهای مختلف ایمیالت میخوای بری از ت میخواد دوباره وارد بشی و بعد هم همون رمز رو قبول نمیکنه .
راستی این هانی موون تو کدوم قسمت ایمیل هست آدم بره یببینه قبلا چی نوشته ؟
سلام دوست عزيزمنقل قول:
از اين لينك وارد شو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نشد بگو چه اروري ميده و اگه بتوني يه عكس از پيامي كه ميده و نميزاره وارد بشي بگيري اينجا بزاري بهتر ميتونيم راهنماييت كنيم .
دوست عزيزم ياهو بهت ارور داد رمز رو قبول نكرد رمز قبليت رو بزن و بعدش برو توي accont info و رمزت رو تغيير بده .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيزم ياهو بهت ارور داد رمز رو قبول نكرد رمز قبليت رو بزن و بعدش برو توي accont info و رمزت رو تغيير بده .
نمیره بازم رمز قبلی بعدی ؟
رمز اولی رو هم میزنم بازم نمیره ؟
به حروف بزرگ و كوچيك دقت كن . بزار نيم ساعت بگذره بعد با يه رورگر ديگه هم تست كن .نقل قول:
نقل قول:
بزار نيم ساعت بگذره
واقعا جز قوانینه امنیتیه یا همینجوری میگید ؟
بعضي موقع ها بخاطر ورود مكرر پسورد بخاطر موارد امنيتي اينطور ميشه ولي زمان دقيقش رو نميدونم نيم ساعت رو از خودم گفتم .نقل قول:
حاجی جون شما جواب نمیده ! دقیقا عین همین rr2589A که شما گفته بودی و هم زدم ، به هیچ صراطی مستقیم نیست !نقل قول:
قلق ـش رو بگو لطفاًنقل قول:
سلام
دوستان کسی میدونه این گزینه ی conversation ای که توی میل میومد
چرا نیس دیگه؟؟
از کجا میشه دسترسی بهش پیدا کرد؟