اگه دسته دوم هست که طبیعیه و منم نتونستم کاریش کنم . ولی اگه یه دسته یکه یا یه دسته است باید بگم که جای پدال های دسته ایکس باکس بر عکس پلی استیشنه . یعنینقل قول:
RT = R1
RB = R2
LT = L1
LB = L2
Printable View
اگه دسته دوم هست که طبیعیه و منم نتونستم کاریش کنم . ولی اگه یه دسته یکه یا یه دسته است باید بگم که جای پدال های دسته ایکس باکس بر عکس پلی استیشنه . یعنینقل قول:
RT = R1
RB = R2
LT = L1
LB = L2
بله کلا یک دسته هستنقل قول:
ولی مساله اینه که برای سرعت تو بازی گفته که LT طبق فرمایش شما میشه L1 ولی من با R2 سرعت میگیرم
البته نوع گیم پد رو تو تنظیمات بازی از کلاسیک به new ... تغییر دادم
سرعت Sprint ـه که رویRT باید باشه و LT کنترل سرعته واسه دریبل Pace Controlنقل قول:
این بازی فیفارو نمیشه کاری کرد بعد از عوض کردن ویندوز بازی اجرا بشه؟؟(دوباره بازی رو نصب نکنیم)
توی run عبارت regedit رو تایپ کنید و وارد رجیستری بشید .بعد به شاخه HKEY_LOCAL_MACHINE برید .سپس به software برید .بعد به شاخه ی EA Sports برید و از EA Sports بکاپ بگیرید بعد از ویندوز عوض کردن فایلی که بکاپ گرفتید رو اجرا کنید تا بازی در رجیستری ثبت بشه و دیگه نیازی به نصب مجدد نباشه.:20:نقل قول:
دوستان كسي لينك دانلود كم حجم بازي رو داره ؟ نسخه فوق فشرده منظورمه . ممنون ميشم قرار بديد .
سلامنقل قول:
این سایت میهن دانلود :
اگر رمز خواستکد:http://-------------.com/2010/10/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%20%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%AA%D8%B1%20%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7%20FIFA%2011.php#more
سایت میهن دانلود خیلی پارت هاش زیاده 15 تا پارت داره ولی این هم سایت Xtar.ir :کد:www.-------------.com
اگر رمز خواستکد:http://dl.xtar.ir/game/m/1389/7/9/fifa/FIFA.11_www.xtar.ir.iso
XTAR.ir هم یک مشکلی که داره اینه که یک پارت هست ممکنه وسط دانلود بپره ولی قابلیت Resume داره.کد:www.xtar.ir
موفق باشید
کسی میدونه چجوری میشه دکمه ها رو از توی خود بازی تنظیم کرد.
وقتی میری تو منو فقط میشه دکمه های دسته رو تنظیم کرد!
مرسي و خيلي ممنون بابت لينك ها . همينا رو دانلود مي كنم . ولي منظورم نسخه خيلي فشرده بود مثلا 7 گيگ رو 2 گيگ بكنن . هر چند واسه فيفا پيدا نكردم همچين لينكي رو . بازم ممنون
شما پچ 1.01 رو نصب کن با کیبرد هم میتونی تنظیم کنی . در ضمن گذشت اون زمونی که فیفا چیزی به اسم کیبرد میشناختنقل قول: