در کمال ناباوری هیچ فرقی با 1 مگ نداره سرعت من یه روز دان کردم رو 122 بود گاها هم یه وقتایی میرفت تا 160 و سریع بر میگشت تازه سرور دانلودمم بهترین سرور بود :10:نقل قول:
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
سلام بهنام جان سرعتشون ثابته ولی پیگشون رو بگو نیگا هکنن پینگ سرویس های 1 مگ و 2مگ 1800 به بالاست که اینم باعث تعجب منهنقل قول:
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
اگه isp بفهمه که تا حالا صد بار فهمیده هیچ مشکلی نداره چون من عمدا مک رو به مال دیگری عوض نمیکنم که اگه یه وقتی من بد موقع رفتم و اون اومد و زنگ زد به isp اونا بفهمن و منو قطع کنن که اون به کارش برسه و در مورد استفاده از دیگران میدونم چی میگی ولی اولا این اکانت ها نامحدوده یعنی حجمی از کسی کم نمیشه و من میرم و لیست اتصالات تا 1 ماه قبلشون رو چک میکنم که ببینم چه ساعتهایی قطع میشن و یه میانگین به دست اومد منم اون وقت ها میرم و این رو هم در نظر داشته باش که سرویس های 2 مگ مال خونه نیست یه مغازس یا سازمانه یه مدرسه پس شبها ههشون خالین :40:نقل قول: