سلام دوستان:می گم اگه می شه تنظیمات gprs ایرانسل ویواز پرو به من نشون بدین
Printable View
سلام دوستان:می گم اگه می شه تنظیمات gprs ایرانسل ویواز پرو به من نشون بدین
اه(توانا بود هر که دانا بود):3:یه کی پیدا نمی شه کمک کنه؟؟؟؟:28:
آقا من خریدم . ویواز پرو 319 تومن . علالدین طبقه پنجم . با کیف . بدون کیف میداد 316 تومن !! فکر میکردم کیفش 3 تومن ارزش داره ولی نداشت ! چون به نظرم کیفه بیشتر برای ویواز طراحی شده چون یکمی نازکتره !
تنها نکته ناراحت کننده اش که حواسم نبود هندزفریشه که هندزفری معمولی گذاشته روش ! (از همین قدیمی های سونی اریکسون که دیگه این پورتش فرق داره ! )
هندزفریش چنده تو بازار حدودا ؟ ارزش داره بلند شم برم تا اونجا بدم عوض کنه ؟ چون حدود 2 ساعت رفت و برگشت تو راهم !!
شارژش هم تقریبا پر بود ! با این حال گوشی رو خاموش کردم زدم تو شارژ تا یه چند ساعتی !
این اول کار توصیه ای ندارین ؟
مبارک باشه دوست عزیز.من امروز رشت پرسیدم ویواز پرو بود370!!!! پس واقعا عالی خریدیشنقل قول:
هندزفری خودش هم همچین چیزه خاصی نیست .فکر نکنم ارزش مالیش هم زیاد باشه
راستی بهتره اول کارحسابی با گوشی سرگرم باشیو استفاده کنی تا شارژش کاملا خالی بشه بعد که کامل خالی شد 8 ساعت بزار توی شارژ اسمش چی بود؟ دوستان گفته بودن آب بندی اصطلاحا!!
و اما خبـــــر داغ : گوشی ویواز به لیست گوشی های موجود درهمراه اول اضافه شد:31:
میتونید برید سایتش و تنظیمات رو دریافت کنید:27:
یه بنده خدایی می تونه عکس از صفحه نمایش گوشی جت و ویواز رو بزاره؟؟؟؟؟:10:
بچه ها سلام ، من که خیلی با این گوشی حال کردم و شنبه صبح میرم خرید ، نمایندگی اصفهان !
پرو رو فقط به خاطر دوربین و ناهماهنگی بین دوربین آرم و اسپیکر و دکمه پشتتش نمیخرم !!!
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
یعنی نمیتونم با دوربین و اون ناهماهنگیاش کنار بیام :دی !
نقل قول:منم راجعبه سرعتش زیاد شنیدهبودم، پس کس دیگهای این مشکل رو نداره.نقل قول:
برای من افت سرعت خیلی به حجم داده مربوط نمیشه، به نظر میرسه نرمافزاری باشه. یهدفه هم دیدی حال داد دوباره سریع شد، کلا به دلخواه خودش رفتار میکنه این گوشی ما :دی
آخرین آپدیت روش نصبه، اما کلا یه آپدیت تپل نرمافزاری نیاز داره. یه سری کموکاستی داره که بهجد منتظر آپدیت و رفع اونها هستم...
مادر ........ ها همشون دزدننقل قول:
به من نه کیف داده نه سیم رابط تلویزیون
10 تومن گرفته برای محافظ lcd
باطریش که هم خراب بود رفتم عوض کرد . ماله یه گوشیه نو رو داد به من و ماله من که خراب بود رو گذاشت رو همون گوشیه نو
برای هدفون بی سیم (بلوتوث ) یه پیشنهاد با حدود قیمت به من بدید
با تشکر
من سیک تلوزیون رو خودم جدا خریدم ! 5 تومن ! محافظ ال سی دی رو مجانی داد . فکر نمیکنم اینی که من الان دارم بیشتر از 2 هزار تومن ارزشش باشه ! کیفشم بابتش خودت رو ناراحت نکن ! باتری رو من هنوز چک نکردم نمیدونم از کجا میشه فهمید اصله یا نه . ولی من معمولا بعد از خرید اعصاب خودم رو خراب نمیکنم ! :31:نقل قول:
شما هم حرص نخور برادر ! هدفون که بخای باهاش موسیقی گوش بدی ds-970
معمولی gV-435 که البته الان گرون شده ! :46:
این چجوری فارسی میشه ؟ یعنی فارسی تایپ کنم و بخونم ؟ متاسفانه مال من فارسی جزو زبوناش نیست !
یه روش گذشاته شده چند تا تاپیک زیر این تاپیک ولی خیلی پیچیده بود دوستان هم توصیه نکرده بودن !
چجوری آپدیت کنم ؟
ورژن من :
software version : 1232-0380_R2CA024
software version data : 13-04-10
custom version: 1232-8571-R2CA024
===
چند ت اسوال دیگه :
توی قسمت مدیاپلیر عکسا رو قاطی نشون میده . نمیشه کاری کرد فولدر فولدر همونطوری که توی مموری درست کردیم نشون بده ؟
همین موضوع در مورد قسمت موسیقیش هم صادقه . یعنی نمیشه بزنیم فولدر فولدر پخش کنه ؟
یا برای هر دوی اینها احتیاج به برنامه ای جدا هست ؟ اگه به برنامه احتیاج داره چه برنامه خوبی پیشنهاد میکنید ؟ (لطفا ساین شده باشن چون من بلد نیستم -- یا ساین کنم ! )
توی صفحه آبی اصلی نمیشه شورتکاتی چیزی گذشات ؟ خیلی صفحه خالیه ! یا حداقل ساعت دیواری بزرگی یا همچین چیزی نداره ؟
چطوری میتونم بفهمم فریمور گوشیم چیه و نیاز به آپیدت داره یا نه ؟ با آپدیت چه چیزایی بهش اضافه میشه ؟
===
نرم افزارهای جاوا رو نمیشه کاری کرد تمام صفحه اجرا کنه ؟
===
میزان درصد باقی مونده شارژ رو چطوری میشه فهمید ؟ روش که نمیشه کلیک کرد !
===
===
فعلا همین ! اگه یادم بیاد بازم ویرایش میکنم ! ببخشید اگه زیاده !