پس کم کم دارم پی میبرم یه چند تا قاعده کلی بیشتر دانشگاه آزاد نداره و در بقیه موارد به شکل هردمبیل عمل میشه :دی و هر واحدی قانون و سیستم خاص خودشو داره. در این مورد دانشگاتون اساسی بهتون حال داده.نقل قول:
Printable View
پس کم کم دارم پی میبرم یه چند تا قاعده کلی بیشتر دانشگاه آزاد نداره و در بقیه موارد به شکل هردمبیل عمل میشه :دی و هر واحدی قانون و سیستم خاص خودشو داره. در این مورد دانشگاتون اساسی بهتون حال داده.نقل قول:
سلام دوستان من انتخاب واحد کردم بعد 21 واحد برداشتم فقط نمیدونم وقتی من تایید و بزنم یعنی کار تموم شده؟ یا باید اونا تایید نهایی رو انجام بدن؟چون یه عکسی دارم براتون میزارم زیرش نوشته که باید تیک مالی بخوره یعنی چی تیکه مالی؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامتی!:46::11:نقل قول:
نه ماله ما شروع شده!
حتی بعضی استادا الان میگن شما باید از 26 شهریور میومدین!!
نقل قول:
عکس که نمیاد ولی خب
اونا باید تایید کنن ( امور مالی و امور شهریه ) بعد تثبیت بشه
نقل قول:
21 واحد:18:؟؟؟
مگر شما ورودی جدید نیستید؟
سلام دوست عزیز بله ورودی جدید هستم منم رو همینش شک دارم که انتخاب واحدو تایید کردن یا نه:13:نقل قول:
تا اونجا که من میدونم بیش از 20 واحد نمیشه برداشت مگر اینکه ترم قبلش معدلت بالای 17 بشه که خب شما سابقه ای نداری.نقل قول:
حالا چرا خودتو اذیت میکنی! خب تربیت بدنی را حذف کن انشاءالله ترمهای آینده پاس میکنی.
سلام مرسی از راهنماییت ولی من تایید نهایی رو زدم دیگه فک کنم کاریش نمیشه کرد
بچه ها من کاردانی می خونم و ترم 6 هستم من 4بار مشروط شدم و 3بار پشت سر هم.معدل کلم الان 11.10 هستش و معدل ترم 5 10.80 هستش.انتخاب واحد هم کردم اما کلاسام تداخل کرد رفتم پیش مدیر گروه گفت شما که اخراجی! گفت معدل کلت پایینه گفتم با تابستون شده 11 گفت حساب نیست تابستون و.... خلاصه گفت باید جوابت از سازمان بیاد .گفت فعلا برو سر کلاس .گفتم جوابش کی میاد؟گفت 1 ماه دیگه ! من ورودی 85 هستم. یکی از بچه ها ورودی 84 بود گفت من 3بار اخراج شدم و بار اول معدلم زیر 10 بود اما هر 3بار رو نامه گرفتم از پاسداران و الان معدلش رو رسونده 13. از دوستان کسی اینجوری شده؟من دلم خیلی شور میزنه خواهش می کنم راه نماییم کنید.ب هر کی گفتم گفتن چیزی نیست اگه نذاشتن نامه بگیر درست میشه 100%.من سما ورامین میخونم زیر نظر دانشگاه ازاد هستش.من شامل ماده 46 شدم.تو تینترنت هم گشتم اما نوشته اگه برای اولین بار باشه 1ترم ارفاق می کنن.خواهش می کنم جواب بدین مرسی
من!!!!!!!!!نقل قول:
بفرمائید تو گزینه هاش هست کلیک کنین تا دان بشه
کد:http://www.azmoon.net/?app=news&user=guest&newsid=5