گوشی اهنگ هایی رو که از طریق کابل ریختم تو گوشی تو موزیک لایبری بالا نمی اره هرچی هم رفریش میکنم هیچ فایلی اضافه نمی کنه .مشکل از کجاست. اصلا یه پلیر خوب که تاچ گوشی رو هم ساپورت کنه چیه
Printable View
گوشی اهنگ هایی رو که از طریق کابل ریختم تو گوشی تو موزیک لایبری بالا نمی اره هرچی هم رفریش میکنم هیچ فایلی اضافه نمی کنه .مشکل از کجاست. اصلا یه پلیر خوب که تاچ گوشی رو هم ساپورت کنه چیه
خیلی ممنون. فیلم رو نگاه کردم و همه کارایی که گفته بود رو انجام دادم، اما هنوزم مشکل قطع و وصل شدن اینترنت سرجاشهنقل قول:
دیگه نمیدونم چکار کنم
-----------------نقل قول:
شاید آنتنت می پره!
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
------------نقل قول:
دوست عزیز در یک صورت این حالت پیش میاد وقتی که شما گوشی را به حالت PC Suite به سیستم وصل کنی و آهنگ را انتقال بدی به طور خودکار به لیست اضافه می شه و به ریفرش نیازی نیست
شما یک بار به حالت Mas Storage به سیستم وصل کن و امتحان کن
موفق باشی
فرمور کوک شده ریختی؟؟؟نقل قول:
اگه پاسخت مثبته احتمالا باید آهنگ هات رو بریزی توی پوشه Music تا پخش کننده بشناسه... این از ویژگی های فرمورهای دستساز ( کوک شده ) هست
شاد باشین
التماس دعا :46:
به نظرتون معقولانه اس من ان97 رو بفروشم ان8 بخرم ؟
سلام رفتم سايت نوكيا ovi map براي n97 معمولي نبود براي ميني بوى فقط
کسی قصد جواب دادن نداره؟؟؟؟نقل قول:
منظورت از فرمور کوک شده چیه من گوشیم ورژن 11 بود رفتم دادم واسم به 21 اپدیت کردن. در ضمن من اهنگ ها رو از طریق کابل و تو جالت mas storage ریختم تو یه پوشه ای که خودم ساختم حالا راهی واسه اضافه کردن اهنگ تو لایبری نیست.نقل قول:
------------نقل قول:
خوب شما اگر به سایت نوکیا مراجعه کنی می بینی ورژن 22.0.110 را برای آپدیت آماده کرده و دقیقا یکی از مشکلاتی که توش برطرف شده مربود به موزیک پلیر و زنگ گوشی هستش و شما با آپدیت به این ورنژن این مشکل را برطرف کن
Direct upgrade to your free navigation
Contains fix for intermittent ringtone problem
Performance improvements
موفق باشی
سلام Ovi maps 3.04 که آخرین نسخه از این نرم افزار هست رو میتونی از این لینک دانلود کنی.نقل قول:
تشکر فراموش نشه...
:8::8::8::8::8::8:کد:http://downloads.ziddu.com/downloadfile/9950423/OvimapsS60v5.rar.html