ممکن حتی با یه اشتباه کنسول به فنا بره و با 150تومن هم درست نشه.نقل قول:
به نظرم بدی بیرون بهرته.
برای فهمیدن درایو هم باید چنل جلویی کنسول رو باز کنی کنار درایو یه سوراخ هست که توش یه سیم هست با رنگ اون سیم میشه فهمید درایو چه مدلیه
ممکن حتی با یه اشتباه کنسول به فنا بره و با 150تومن هم درست نشه.نقل قول:
به نظرم بدی بیرون بهرته.
برای فهمیدن درایو هم باید چنل جلویی کنسول رو باز کنی کنار درایو یه سوراخ هست که توش یه سیم هست با رنگ اون سیم میشه فهمید درایو چه مدلیه
مثلا چه مشکلی؟؟؟نقل قول:
من که تا حالا مشکلی ندیدم،امروز هم GeoW3 رو امتحان کردم،راحت اجرا شد.................
دستگاه من هم اسلیم با درایو DG-16D4S هستش................
محیط گرافیکی هم البته بعد از یه مدت مثل تمام داشبردهای قبلی تکراری میشه،البته بهرته دیگه نگیم داشبرد اسمش به Home تغییر پیدا کرده.....................
با سلام خدمت دوستان.
من 2 یا 3 ماهی هست که یک XBOX Slim خریدم.
وقتی خریدم روش LT 2 بود.
هیچ مشکلی هم با بازی ها ندارم.
حالا چند تا سوال دارم.
1-این داشبرد جدید رو بریزم با نه؟
2-اگه بریزم LT 2 میپره؟
3-اگر LT 2 از بین نره ، مشکلی با اجرای بازی ها ندارم؟
4-اگر از بین بره چیکار کنم؟
5-لینک دانلودشو اگر زحمتی نیست برام قرار بدین.
با تشکر
1-اگه Live نمیرید مشکل نداره،بریزیدنقل قول:
2-خیر،مشکلی پیش نمیاد
3-طبعا نه دیگه
4-امکان نداره از بین بره،چون شما با این کار فریمور مادربرد دستگاه رو آپ میکنید و Lt برای تعویض فریمور درایو دستگاه هستش،اگه هم مشکلی پیش بیاد میرید LT3 میریزید یا اگه نخواید لایو برید و بازیه ارو پچ کنید دوباره LT2 میریزید
5-از قسمت دانلود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن
در صورت آپدیت بازی های XGD3 و AP2.5 دیگه اجرا نمیشن ، که با پاک کردن کش کنسول جرا میشن :)
دوستان یعنی مشکلی برام پیش نمیاد ولی در صورت اجرا نشدن بازی ها ، با پاک کردن کش مشکل حل میشه؟
در ضمن Save بازی ها پاک میشه؟
مشکلی برای save ها به وجود نمی آید که؟
درسته ، با پاک کردن کش مشکل حل میشه...
واسه سیو هم مشکلی پیش نمیاد...
ببخشید رفقا ولی به نظرم آپدیت نکن حالا مگه کمو کاستی داری میخوای آپدیت کنی؟بیخیال بشین بازیتو بکن حالشو ببر:46: یهو دیدی آپدیت کردی زدحال شد:13:نقل قول:
نقل قول:
والا درست میگی
ولی کرمه.
من هیشه گوشیم ، تلوزیونم ، بایوسه مادربوردم ، حتی MP3 player رو آپدت میکنم.
چون همیشه تغییرات خوبی توش به وجود میاد.
منم همیشه این کرمو دارم :دی رو گوشی بیچارم روزی 3-4 تا رام می زدم : ))نقل قول:
آپدیت کنید مشکل مهمی به وجود نمیاد :) همه چی با کش و تایتل آپدیت حل میشه :)