حالا که اینا را گفتید و از بچه ها نظر خواستید لازم شد یه خاطره براتون تعریف کنم
تقریبا 12 روز از تکمیل قراردادم با شاتل گذشته بود سر کلاس دانشگاه نشسته بودم و استاد داشت درس میداد یهو موبایلم شروع کرد به زنگ زدن نگاه کردم دیدم شماره شاتل افتاده(شمارشا قبلا سیو کرده بودم) حالشا نداشتم برم بیرون جواب بدم. کلاس که تموم شد خودم زنگ زدم گفتم با من کاری داشتید خانومه گفت بله سرویستون اماده نصبه فردا ساعت 9 تا 11 صبح خونه هستید بیان نصب کنن ,منم فرداش 12.30 کلاس داشتم به خودم گفتم دیگه حداکثر تا 11 میاد بعدش میرم کلاس , به خانومه گفتم باشه
فردا صبح ساعت 11.30 شد خبریشون نشد تماس گرفتم گفتم پس چی شد یارو گفتش مسیول نصب شما اقای فلانی هست اینم شماره موبایلشه یه تماس باهاش بگیرید ببینید چی شده(پیشه خودم گفتم من باید ببینم چرا نصاب نیومده پس شما اونجا چیکاره اید) زنگ زدم به نصاب گفتم پس چرا نیومدی یارو گفت من امروز مرخصیم:18:منم که دیگه به کلاسمم نمیرسیدم نزدیک بود منفجر بشم زنگ زدم به شرکت گفتم این یارو که میگه من امروز مرخصیم خانومه گفت مگه میشه گفتم از من میپرسی میشه :2:
خانومه گفت من هماهنگی میکنم و با شما تماس میگیرم .
پیشه خودم خیلی عصبانی بودم گفتم اگه نمیخاستید بیاید برا چی با من وعده کردین
چند دقیقه بعد باهام تماس گرفتن با کلی ببخشیدا شرمنده ایما از این جور چیزا که اشتباه از ما بوده و الان یکی از کارشناسامونا میفرسیم بیاد برای نصب
ساعت 4 اقای نصاب اومد خونه ما برای نصب
خیلی پسر خوش برخوردی و مودبی بود . هر چیزی را توضیح میداد میگفت اگه متوجه نشده دوباره بگم و هر سوالی داری بپرس خلاصه خیلی پسر باحالی بود و باعث شد دیگه اعصابم از دشته شاتل خورد نباشه
قصه ما به سر رسید:31: