سلام
کسی میدونه نتایج آزمون فراگیر رو کی قراره اعلام کنن ؟
Printable View
سلام
کسی میدونه نتایج آزمون فراگیر رو کی قراره اعلام کنن ؟
چندتا سوال داشتم اگه جواب بدبید ممنون می شم:
1. مدرک دانشگاه پیام نور معتبره؟ (قبولش دارن)
2.سطح دانشگاه چه جوریه؟
3. این درسته که می گن تو کارشناسی ارشد بیشتری از دانشگاه پیام نورن؟
4.دانشگاه امکاناتی می ده؟(مثل انترنت)
5.من قبول شدم این دانشگاه رو برم یا آزاد؟
خیلی خیلی ممنون
اما چند تا سوال:
1- چرا این برنامه 9 ترمه ست؟آخه من میخوام 7 ترمه تموم کنم (اگه بشه)
2-میشه یه توضیحی در مورد اینا بدی؟آخه من بی تجربه ام و هیچی نمیدونم از این
3-دروس ترم اولی که باید ورداریم هم توی همین pdf ها هست؟
ممنون
نقل قول:
1- شما میتونی 7 ترمه تموم کنی واسه همین بود که بالا گفتم باید خودت رو واحد های انتخابیت کنترل داشته باشی ..
2- برنامه 9 ترمه که معلومه لیست کل دروسی است که باید پاس کنی تا بهت مدرک بدن
وضعیت منابع هم که منابع اون دروس هست ...
3- بله ...( ترم اول رو فکر میکنم خودشون میدن )
موفق باشی. .
محسن جان شما 5 ترمه تموم کن . اگه کسی بهت گفت بالای چشمنت ابرو هستش :31: . فقط شما باید هر درسی که بر می داری پیش نیازش را ترم قبل پاس کرده باشی . اگه پیش نیاز ها را رعایت کنی و معدلت هم بالا باشه ترمی 24 واحد بردار و 5 ترمه تموم کن :دی (البته اگه تونستی)نقل قول:
- چرا این برنامه 9 ترمه ست؟آخه من میخوام 7 ترمه تموم کنم (اگه بشه)
پیام نور اینقدر جا برای تجربه کسب کردن داره :دینقل قول:
2-میشه یه توضیحی در مورد اینا بدی؟آخه من بی تجربه ام و هیچی نمیدونم از این
دروس ترم اول را خود دانشگاه میده . فکر کنم 4 یا 5 واحد عمومی میدن بقیه را هم تخصصی میدن . که یکیش اصول حسابداری 1 هستش . سقفی هم که میدن بیشتر از 17 تا نست . ممکنه 14 یا 15 واحد بدننقل قول:
3-دروس ترم اولی که باید ورداریم هم توی همین pdf ها هست؟
1 - جایی ندیدم و نشنیدم که بگن تو پیام نوری هستی بهت کار نمیدیم . در ضمن کسی که پیام نور قبول شده سدی مثل کنکور سراسری را رد کرده .نقل قول:
فقط پیام نوری ها قشر مظلوم جامعه هستند .
2 -سطح دانشگاه از نظر اساتید زیاد جالب نیست . ولی سطح خود دانشجوها بعد از فارغ التحصیل شدن نسبتا خوب هستش .
3 - اینطوری هم نیست که مثلا 80 درصد کسایی که قبول میشن از پیام نور بودن . بلکه شانس قبولی پیام نوری ها نسبتا زیاد هستش . چون دانشجوی پیام نور کتاب میخونه نه جزوه .
4 - بستگی به خود دانشگاه داره . همه دانشگاه ها این امکانات را ندارن . اما داره نسبتا بهتر می شه .
5 - من پیشنهاد می کنم اگه هزینه دانشگاه را دارید و رشته خوبی هم قبول شدید برید ازاد .
آرهنقل قول:
محسن جان شما 5 ترمه تموم کن . اگه کسی بهت گفت بالای چشمنت ابرو هستش . فقط شما باید هر درسی که بر می داری پیش نیازش را ترم قبل پاس کرده باشی . اگه پیش نیاز ها را رعایت کنی و معدلت هم بالا باشه ترمی 24 واحد بردار و 5 ترمه تموم کن (البته اگه تونستی)
فکر نکنم به این راحتی بشه 24 واحد برداشت(حتی من 20 تا رو هم احتمالش رو کم میدونم)
چون هر ترمی رو که میبینم پیش نیازهایی میخواد که خب اصلا نمیشه بیشتر از این واحد هایی که میگن انتخاب کرد
از چه ترمی به بعد از شر پیش نیازها راحت میشیم و میتونیم تعداد واحد زیاد برداریم؟
واسه ما 14 واحد هستنقل قول:
دروس ترم اول را خود دانشگاه میده . فکر کنم 4 یا 5 واحد عمومی میدن بقیه را هم تخصصی میدن . که یکیش اصول حسابداری 1 هستش . سقفی هم که میدن بیشتر از 17 تا نست . ممکنه 14 یا 15 واحد بدن
که اصول حسابداری هم نداره :دی
اختصاصی هاش اقتصاد خرد و اصول سازمان مدیریت هست
3 تای دیگه هم معارف و ادبیات و زبان خارجه
نقل قول:
خلاصی که عمرا :31: ولی از ترم 4 به بعد فکر میکنم بهتر بشه تو برنامه هست دیگه !!
این طوری هم که میگی نیست .نقل قول:
درسته توی برنامه 9 ترمه برای هر ترم بیشتر از 17 تا واحد در نظر نگرفتن . اما موقع انتخاب واحد از ترم های دیگه کلی درس ارائه میشه که اصلا پیش نیاز ندارن .
بزار این قضیه را کامل برات بشکافم :دی
مثلا شما ترم 3 هستی و یک درس از ترم 6 ارائه شده واسه بچه های ترم 6 . اونوقت شما که ترم 3 هستی چون این درس پیش نیاز نداره و براش امتحان هم برگذار میشه شما میتونید این درس را بردارید .
یا ممکنه یک درس از دروس ترم 5 ارائه شده باشه اما شما ترم 3 هستید و شما توی ترم 2 یک درس را پاس کردید که پیش نیاز این درس ترم 5 ی بوده . حالا شما با خیال راحت میتونید این درس را بردارید .
یعنی توی دروسی که ارائه میشه برای بچه های ترم اول تا 9 ، شما اگه پیش نیاز را پاس کرده باشید فرقی نمیکنه که از دروس ترم 2 بردارید یا از دروس ترم 8
پس می بینی که کلی درس ارائه میشه که اصلا ممکنه پیش نیاز نداشته باشه و مربوط به ترم مثلا 7 باشه و امتحان هم براش برگذار میشه .
حالا دیدی میشه 24 تا هم برداشت
آهانقل قول:
این طوری هم که میگی نیست .
درسته توی برنامه 9 ترمه برای هر ترم بیشتر از 17 تا واحد در نظر نگرفتن . اما موقع انتخاب واحد از ترم های دیگه کلی درس ارائه میشه که اصلا پیش نیاز ندارن .
بزار این قضیه را کامل برات بشکافم
مثلا شما ترم 3 هستی و یک درس از ترم 6 ارائه شده واسه بچه های ترم 6 . اونوقت شما که ترم 3 هستی چون این درس پیش نیاز نداره و براش امتحان هم برگذار میشه شما میتونید این درس را بردارید .
یا ممکنه یک درس از دروس ترم 5 ارائه شده باشه اما شما ترم 3 هستید و شما توی ترم 2 یک درس را پاس کردید که پیش نیاز این درس ترم 5 ی بوده . حالا شما با خیال راحت میتونید این درس را بردارید .
یعنی توی دروسی که ارائه میشه برای بچه های ترم اول تا 9 ، شما اگه پیش نیاز را پاس کرده باشید فرقی نمیکنه که از دروس ترم 2 بردارید یا از دروس ترم 8
پس می بینی که کلی درس ارائه میشه که اصلا ممکنه پیش نیاز نداشته باشه و مربوط به ترم مثلا 7 باشه و امتحان هم براش برگذار میشه .
حالا دیدی میشه 24 تا هم برداشت
ممنون :دی
اما فکر کنم اینی که تو میگی بیشتر واسه عمومی ها باشه که اونا رو هم نمیشه زود گرفت چون واسه معدل لازم داریشون
آخه من اکثر اختصاصیا رو دیدم که پیش نیازی دارن که با توجه به اون نمیشه زودتر گرفت