نقل قول:
این دوتا ورژنی که گزاشتین چه فرقی با هم داره بعد از نصب یه پنل مجزاست یا روی پنل Xperia پنل عصلیه اجرا میشه آخه تو چنتا ودیو که تو نت دیدم اینتور بود
اگه اینتوره چه جوری میشه مجزاش کرد؟
Printable View
نقل قول:
این دوتا ورژنی که گزاشتین چه فرقی با هم داره بعد از نصب یه پنل مجزاست یا روی پنل Xperia پنل عصلیه اجرا میشه آخه تو چنتا ودیو که تو نت دیدم اینتور بود
اگه اینتوره چه جوری میشه مجزاش کرد؟
اگه کامل بخونیش میبنی که نوشته هم میشه جزو 9 تا پنل گذاشتش هم تک باشه
اسم این قابلیت touch focus هست و هر جا رو که میخواین روی اون فوکوس بشه رو با انگشت روی صفحه مشخص میکنید.نقل قول:
آقا یه نفر یه ریویو از منوی دوربین x1 با تصویر بزاره ببنیم منوی دوربینش چیه و چه امکاناتی داره آخه تو یو تیوب یه چیزه جالب دیدم اونم این بود که دستشو هر جای تصویر میزاشت گوشی رو همون جا فکوس می کرد
اگه که قبلا گزاشتین بگین کدوم صفحه
یه سر به صفحه اول بزنید.
=============================
ممنون.به صفحه اول اضافه شد.نقل قول:
نصب پانل i phone روی x1 تست شده خوبم کار میکنه
============================
حمید جان Touch HD Manila (TF3D) for X1 Recommended! خود touch hd flo 3d هستش ولی TouchFlo3D as Panel Installer روکه باید بعد از اولی نصبش کنی برنامه ای است که touch hd flo رو به عنوان یکی از پانل ها در میاره پس شما اولنقل قول:
Touch HD Manila (TF3D) for X1 Recommended رو نصب میکنی بعدش TouchFlo3D as Panel Installer رو نصب میکنی اگر باز هم نتیجه نگرفتی خبر بده تا کمک کنیم
حامد منم كه گذاشته بودم :((نقل قول:
ممنون.به صفحه اول اضافه شد.
اون با اين فرق داشت؟
لطفاً. يكي از دوستان راهنمايي كنه.
من در يك review خوندم كه رزولوشن x1 استاندارد نيست. سؤالي كه برام پيش اومده اينه كه اگه منظور از استاندارد بودن نسبت پيكسلهاي عمودي و افقي هست، پس رزلوشن هيچ گوشي موبايلي استاندارد نيست، چون هر گوش يك نسبت خاص داره : مثلاً : 320x240 يا 176x220 يا 320x480 يا 480x600 يا 480x800 الا آخر.
اما اگه منظور چيز ديگهاي هست لطفاً راهنمايي كنيد.
نه اولا استاندارده. Wvga
منظور یعنی کمه نسبت به 320*240 امابرنامه واسش زیاده تازه برنامه ها با رزولوشنهای دیگه فول اسکرین روش اجرا میشه با برنامه wvga fix
ممنون
ببخشید ولی منظورتون دقیقا چیه؟آخه من منظورتون رو درست نفهمیدم.رزولوشن xperia 240*320 ؟؟؟نقل قول:
رزولوشن Xperia 800 x 480 هستش.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز اینی که شما خوندید فکر کنم مال گوشی 5800 بوده که 3.2 پیکسله و غیر استانداره !
x1 راحت واسش برنامه و بازی گیر میاد؟برنامه های ورژن 5 ویندوز موبایل هم میخوره؟چون اگه همه برنامه های ویندوز موبایل روش اجرا شه عالیه...