درسته از بچه های تی تی هستن.نقل قول:
مرسی از راهنمایتون
درسته از بچه های تی تی هستن.نقل قول:
مرسی از راهنمایتون
پس چه تیوتری پیشنهاد میکنید
گفتم كه هيچ تيوتري:19:،تيوتر تنها استيج صدا رو خراب مبكنه.نقل قول:
من هميشه سعي ميكنم براي دوستاني كه دنبال گوش دادن به موسيقي با كيفيت خوب هستند و براي خودروي خودشون هزينه سيستم ميكنن بهترين پيشنهاد با كمترين مبلغ پرداختي رو بدم.
پس تیوتر نخرم وبه قول شما از کامپونت استفاده کنم آخه من صدای تیوتر روشنیدم صدای تیس تیس خیلی خوبی داشت اما متاسفانه صدای کامپونت را نشنیدم واسه همین انقدر رو تیوتر پا فشاری میکنم و تو کف یه اس 20 اصلم
که گیر بیارم اما از شانس من همه چینی هستند .
اگه قیمت کامپونت رو داری بنویس
و اگر جایی اس20 اصل سراغ داری آدرس شو برام بذار البته تو تهران باشه و بیارزه از ورامین بیام به هواش قیمتش روهم بگو
راستی 1ساب ارزون 8 ا ینچی یا10اینچی برای کامپیوترم معرفی کن که هم کیفیت داشته باشه وهم بیس خوبی داشته باشه حدودا دیگه از15بالا نزنه نگران اسپیکر کامپیوتر نباش مدلشLXI-6322Rمیکرولب هست فعلا یه جفت باند خربزه ای به جای بانداش روشه دنبال یه ساب کم وات وباکیفیت میگردم آخه صدا از هفتاد بالا میره ساب دیگه از خود بی خود می شه و صداش مثل صدا در قابلمه میشه
با سلام به همه عزیزان :40::20::20:
برا پژو پارس چی پیشنهاد میدید ؟ چون دیگه کارخونه خودش پخش نمیذاره و پولشو از مبلغ کل کم میکنه (نمیدونم چرا؟)
راستش با پستهایی که تو فروم خوندم نظرم پایونیر UB 6050 رو گرفته قیمتشو دیروز گرفتم 205 تومنه (شیراز)
دست به باندها نمیخوام بزنم- ساب و آمپلی هم نمیخوام- فقط پخش
حالا به نظرتون کار درستیه اینو بخرم- یه چیز ساده تر وارزونتر بخرم با توجه به اینکه دست به چیزای دیگه نمیخوام بزنم- آیا اینجوری پول اضافه نمیدم چون شاید امکانات پیشرفته 6050 با این نظر من جور درنیاد (نداشتن ساب و آمپلی و باند خود کارخونه )
به هر حال من از6050 خیلی خوشم اومده و نمیدونم چکار کنم؟
ممنون میشم اگر دوستان و مدیران منو راهنمایی کنن
با تشکر :40::40::40:
سلامنقل قول:
6050 پخش خیلی خوبیه
امکانات خوبی هم داره
دمو و پنل برقی هم داره
ولی نظر شخصی من برای شما پخش 5150 و یا 4150 هست که این 2 نیز امکانات خوب و قیمت ماسبی دارن :6:
اگه اطلاعات دقیق تر خواستی بگو
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده.....
5150 پایونیرنقل قول:
کلا" هدیونیت های پایونیر پروسس بیشتری روی صدا انجام میده در نتیجه کیفیت صدا بهتره .
در آینده هم اگه قصد ارتقا سیستم و فروش داشته باشی به راحتی فروش میره.
دوستان دو تا سئوال داشتم اول اینکه این پخشهای جدید 206 ( موج نیکان مثلا میزنه )، خروجی آمپ داره ؟
یه جفت اسپیکر که دقیقا بشه جای فابریکی خودش نصب کرد و صدای بهتری داشته باشه چی پیشنهاد میدین با قیمت ؟
ممنونم .
سلامنقل قول:
كامپوننت JBL GTO607 البته 2 اهمي هستش و بايد آمپ بگيري.يه مدل كن وود هم هست ولي مدلش رو يادم رفته.
كامپوننت هم با توجه به كراس اوور پسيوي كه داره صداي تيوتر بهتري رو بهت ميده .من الان روي ماشينم يه جفت S-20 اصل ژاپن دارم ولي بعد از بستن كامپوننت اونها رو قطع كردم.:8:
در مورد ساب براي كامپيوتر متاسفانه نميتونم كمكت كنم.شرمنده.:41: