بچه ها چه بالایی سر برادر دانته امد تو شماره اخری
اخه گیج شدم
بعضی ها میگن مرد بعضی ها هم
Printable View
بچه ها چه بالایی سر برادر دانته امد تو شماره اخری
اخه گیج شدم
بعضی ها میگن مرد بعضی ها هم
نه بابا نمرد فقط نتونست از جهنم خارج بشه و همون جا موندش.ولی دانته قبل از اینکه دروازه جهنم بسته بشه از اونجا خارج شد و مطمئن باش که تو شماره های بعدی ویرجل دوباره ظهور میکنه
در ضمن این هم برای من سوال شده که ویرجل اون سه تا نوری رو که دنبالشون رفت چی بودند؟
نقل قول:
چرا تو این شماره ظاهر نشد
:40::40::40:
خوب اين ديگه سياست كاپكمه . تو اين نسخه به جاي ويرجل اومدند يه شخصيت جديد به اسم نرو گذاشته اند تا تنوعي تو بازي ايجاد بشه.
آقا یکی کمک کنه اون جایی که با دانته میریم و یه جایی میرسیم به سه راهی و یه مجسمه وسط هست با سه تا لوح رنگی اونجا رو چه جوری میشه رد کرد ؟ ( دفعه ی اول با نرو شانسی رد کردم حالا موندم :27:)
راستنقل قول:
چپ
مستقیم
نشد:31:.... قبل از رفتن رو اون مجسمه که عملیاتی انجام نمیدیم ؟نقل قول:
ببین سایه اون مجسمه نشون میده کجا برینقل قول:
شما بايد دقت كنيد كه سايه رو به كدوم جهته و بايد عكس جهت سايه حركت كنيد مثلا اگه جهت سايه رو به راست بود شما بايد در جهت چپ حركت كنيد.نقل قول:
آقا یکی کمک کنه اون جایی که با دانته میریم و یه جایی میرسیم به سه راهی و یه مجسمه وسط هست با سه تا لوح رنگی اونجا رو چه جوری میشه رد کرد ؟ ( دفعه ی اول با نرو شانسی رد کردم حالا موندم )
اینو فهمیدم ولی سایه اکثرا به طرف خودمه که باید برم جلو ولی وقتی میرم برمیگردم سر جای اولم طرفا ی دیگه هم میرم باید جک و جانور بکشم :31:نقل قول: