من دستور اشتباهی نزدم. قیمتش رو هم لطف کنید بگین. عکس و کاتالوگ هم اگه دارین بزاریننقل قول:
Printable View
من دستور اشتباهی نزدم. قیمتش رو هم لطف کنید بگین. عکس و کاتالوگ هم اگه دارین بزاریننقل قول:
سلام.ديگه نميشه روي هارد كامپيوترم ويندوز نصب كنم حتي بعد از فرمت كاملش.لطفا مرا راهنمايي كنيد.
با سلام تعمیر کار حرفه ای هارد کسی در اصفهان سراغ داره ممنون میشم راهنمائی کنید
تست اسمارت ازش بگیر؟نقل قول:
مشکلت چیه ؟:20:نقل قول:
نقل قول:
مشخصات کامل هاردت را بگو؟شاید راهی داشته باشد
مشکل هارد های سیگیت فریمور را اپدیت نکردمنقل قول:
2 سه جا هم رفتم دیدم گاگول تشریف دارند نداددم خودم هم یکم میترسم
تست اسمارت چيه؟ چطور بايد اين كارو بكنم.لطفا بيشتر توضيح بديد. ممنون:46:نقل قول:
پیج مشخصات هارد از سایت سام سونگ:نقل قول:
کد:http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=72&type=61&subtype=63&model_cd=238&tab=fea&ppmi=1155
من یه سون رو اولین درایو هارد داشتم و خواستم XP رو تو درایو بعدیش که تو عکس G میشه نصب کنم. این درایو G بدون پارتیشن بود. نصب XP رو اوردمو فرمتش کردم و مرحله اول نصب رفت و سیستم ریستارت کرد و بعد ارور داد که نمیتونه OS رو لود کنه. این بود که پارتیشن مجیک 8 تحت بوت رو بالا اوردم. اولش ارور داد که هارد مشکلاتی داره و اجازه داره که درستش کنه، منم گفتم بیا درستش کن! زد کلا پارتیشن ها رو نابود کرد رفت!:31: (از اعتمادم سوء استفاده کرد!:18:) حالا همون طور که میبینید درایو ویندوز سون (G) شناخته نمیشه و حتی نمیتونم بهش Letter بدم.(اسم درایو D,C,...) پارتیشن آخری هم یه پارتیشن بود که الآن Free شده. فکر میکنم اون پارتیشن مجیک زد اطلاعاتی که تو سیستم اولیه درایو ذخیره میشه رو خراب کرد.
الآن هارد رو به باکس اکسترنال وصل کردم و این سیستمی هم که الآن روشم سون داره. چطور درایو هامو برگردونم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل برطرف شد!