انشالله که امسال استقلال قهرمان جام حذفی می شود تا ناکامی ها رو به دست فراموشی بسپاریم
انشالله که امسال استقلال قهرمان جام حذفی می شود تا ناکامی ها رو به دست فراموشی بسپاریم
انشاالله.....نقل قول:
واسه امضا من که طراحیم خوب نیست ولی یک ایده دارم هر کی طراحیش خوبه درست کنه.
یک بک گراند آبی. آرم استقلال داشته باشه.این کبوتر که تو امضای دوستمون بود هم قشنگه.بعد عکس قلعه نویی و اگر هم شد طالبلو.یک متن استقلال خوشگل هم داشته باشه.عکس جام هم قشنگه(جام حذفی)زودتر درست کنید که 2 هفته بیشتر نمونده.
هرچند صابر بازيكن خوبيه ولي من به اين سپاهانيا كه راحت ازش گذشتن. مششكوكم:41:
آخه اين اصفهانيا جايي نميخوابن كه زيرشون خيس بشه:21:
ببخشید خانم معلم :19:نقل قول:
ایمان جان متاسفانه منم طراحیم خوب نیست :41:
خوب همینجوری درست کنین شاید یکیش خوب در بیاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها داور بازي فينال نمي دونيد كيه؟
بچها پوز این پروین رو سپاهان زد.
سپاهان نوین از استیل اذین برد.
من که خیلی خوشهالم. 2 تیم از 1 باشگاه در لیگ برتر.
هنوز که معلوم نیست.احتمالا به خاطر حساسیت بازی شب بازی اسامی داوران رو اعلام میکنند.ولی داور بازیهای رفت و برگشت فرق میکنه.به نظر من که مظفری و مرادی شانس زیادی دارند هر چند که مرادی داور استقلال و فولاد هم بود.نقل قول:
اه كاش مظفري نباشه!:2: