سلام:
به نظر من فرانک خانوم یکی از همکاران خوش سلیقه و دقیق این فروم هست. فکر کنم به طور متوسط هر هفته یک رمان را میخونه و سلیقه اش در انتخاب اشعار واقعا تیزبینانه و ظریف هست.
تاپیکهای او چه در قسمت ادبیات و چه متفرقه و گاها موسیقی به جا و پر فایده هست.
نکته ای که به نظرم میرسه در رابطه با قسمت ادبیات این هست که چرا این انجمن تا حالا نتونسته یک "کاربر فعال" داشته باشه. در این صورت هم انجمن کمی از سکونی که دچارش شده بیرون میاد و هم به کاربر فعال این روحیه بیشتر را میده که فعالیت بیشتری بکنه.
البته این که چرا کسی کاربر فعال نشده به فعالیتهای فرانک خانوم بر نمیگرده و شاید دلیل اصلی اش فعال نبودن کاربران قسمت ادبیات به قدر کافی هست.
ه به نظر من کمی هم باید در انتخاب یک کاربر به عنوان فعال در قسمت ادبیات اغماض کرد. چرا که عرصه ادبیات مثل موسیقی و فیلم خیلی شتاب موضوعی ندارد تا کاربر هر بار بتواند پست تازه و مفیدی بدهد. مثلا هر روز میتوان چند فیلم دید و درباره شخصیتها و موضوعات آن صحبت کرد اما درباره رمان اینطور نیست کما اینکه تماشای یک فیلم به مراتب آسانتر از خواندن رمان میباشد. از طرفی ادبیات مخاطبان کمتری نسیت به فیلم یا مثلا موسیقی دارد. بنابر این همان اندک فعالیت در بخش ادبیات را باید به چشم بیشتری دید.
به نظر من قسمت دانلود کتابهای ادبی هم باید در همین انجمن باشد نه آموزش های الکترونیکی!
البته اینها پیشنهاد بود واسه بهتر شدن انجمن ادبیات تا نقد فرانک خانوم!:31:
همیشه شاد و موفق باشی:11: