پس ممل خان صبر کن چون مال من تا 5 دقیقه هم طول میکشه.
Printable View
پس ممل خان صبر کن چون مال من تا 5 دقیقه هم طول میکشه.
این Access Point هم شده باسه ما دردسر
هر چند وقت یه بار از کار می افته !! روش کلیک می کنم می نویسه System error
باید گوشی رو مستر ریست کنم با کد ستاره-3-کلید سبز
وقتی هم که ریست میکنم می خوام که از مموری کارت ریستور بگیرم می گه نمی شناسم ریستور رو !!!
موقع نصب نرم افزارها از روی رم هم نصفش رو نمی تونه نصب کنه...از اپلیشن منیجر هم هم فقط نصفشو نصب می کنه....باقیش هم تو مموری کارت هست و نمی شه پاکشون کرد..این وسط نصف نرم افزارهایی که اصلا نصب هم نشدن فضا اشغال می کنند !!
اگه اينقدر صبر نمي كردي پس چقدر صبر مي كردي؟؟؟نقل قول:
---------------------------------------------------نقل قول:
دستت درد نگنه زحمت کشیدی حمید جان امیدوارم بتوانم جبران کنم یکمی می دونستم ولی مثل تو دقیق نمی دونستم بهر حال دستت درست
قربونت قابل تو رو نداشت.نقل قول:
باز هم مشکلی دیگر بر مشکلات 5700های قرمز رنگ اضافه شد!!!خاموش و روشن شدن چراغ دکمه های 6 و 3 !!!!بچه ها دیگه قرمز نخرید!!!!!!!!!!!!!شوخی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یه نفر نیست جواب سوال من در مورد jet audio و فرمت h.264 رو که در چند صفحه قبل به صورت کامل پرسیده بودم بده؟؟؟؟!!!
هرچیزی که اتفاق می افتد بنا به دلیل هست ***فکر کنم این جمله رو اقا امیر وقتی فهمیدی که سنسور گوشیت خراب شد!!هر چیزی یه دلیل خاصی داره!!دلیل خراب شدن سنسور گوشی شما اب بود!!
در مورد Avi شما باید Codec مربوطه رو هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید و توی Jetaudioنقل قول:
تنظیم کنید روی AVI و Divx+MP3
بیت ریت صدا هم 64 (چون رو موبایل بیشتر نمیکشه) و توی تنظیمات Codec هم پروفایلشو بذارید روی موبایل با بیت ریت بین 300-400
به نظر من MP4 خیلی خیلی بهتره
توی کانورتر Jetaudio
فرمت: MP4
AVC + AAC
سایز 320x<variable by width>
فریم ریت: اگر با خود پلیر گوشی میخوای پخش کنی 15 ، اگر با CorePlayer پخش میکنی 25
بیت ریت کیفیت عالی 25 فریم : 384
کیفیت عالی 15 فریم 256
کیفیت معمولی-کم 192
بیت ریت صدا هم 96
تنکس تهرانشهر جان!!فقط یه سوال:این codec رو که دانلود کردم باید در فایلهای jet audio کپی کنم؟؟؟
همونی رو که 22.5 مگابایته ور صفحه اول قرار داره باید دانلود کنم یا اونی رو که در بالا نوشته دانلود دایو ایکس؟؟؟؟خواهشا در مورد دانلود این فایل هم توضیح بده تا اشتباهی دانلود نکنم!!
همون 22 مگ که نوشته Divx Codec Bandleنقل قول:
------------
خوب 200 تا پست ما هم تو این سایت زده شد :31: "البته این یه دونه هم به عنوان پست غیر مفید حساب کنید"
من همچنان در PT و P 30 Mob هستم.می تونید اونجاها منو پیدا کنید
موفق و شاد باشید:11:
Steve