اگر این خبر واقعیت داشته باشه این دیگه بهانه ی بیخوده!!! آخه مگه تیراژ جهانی داره!!! یک شرکت دست ششم هم توی این زمان طولانی میتونه 10 میلیون تیراژ داشته باشه! تازه اگر 3-4 بار هم خراب کرده باشه از نو بخاد تکثیر کنه :20:نقل قول:
Printable View
اگر این خبر واقعیت داشته باشه این دیگه بهانه ی بیخوده!!! آخه مگه تیراژ جهانی داره!!! یک شرکت دست ششم هم توی این زمان طولانی میتونه 10 میلیون تیراژ داشته باشه! تازه اگر 3-4 بار هم خراب کرده باشه از نو بخاد تکثیر کنه :20:نقل قول:
این حرفا بیخوده مگه چندتا نسخه می خواسته تولید کنه که حالا به مشکل خورده انشالله تا عید فطر می آد:8:نقل قول:
تا عید فطر نیاد به خدا دیوونه می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خیلی منتظر این آلبوم نشستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب
فقط باید دعا کنیم که بازم مثل همیشه عقب نیوفته پخشش
حالا یه سوال کسی هست که وقتی آلبومو تهیه کرد آپلودش کنه و لینکشو بزاره اینجا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جدی این یه بارو که یه آلبوم مجاز از خواننده مورد علاقه ی همه ی ما داره میاد بیرون با هم بیم از مغازه ها بخریم آلبومو
دوستان اگه کسی هم لینکه دانلود آهنگی یا همه ی آلبومو پیدا کرد توی این انجمن نزاره لطفا
هرچی کمتر پخش شه بهتره
قبول دارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه آلبوم اول با موفقیت فروش بره محسن مطمئنا انرژیه بیشتری خواهد داشت
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی جان این دیگه به مدیریت بستگی داره که مثلا 3 روز اول پخش رو اجازه نده کسی لینک رو بزاره! به هرحال بستگی به تصمیم گیری های بخش مدیریت داره...وگرنه ممکنه یک کاربری که اصلا در بحث های ما شرکت نکرده و پیگری هم نمیکرده بیاد و پست بزاره.نقل قول:
خوب وحید جان این که گفتی کاملا درسته اما من دارم در مورده خودمون میگمنقل قول:
خوده ماها هر کی برای خودش
من اگه چنین لینکی رو توی نت پیدا کنم هیچ جا به هیچ کس نمیدمو پخشش نمیکنم
از دوستانم تقاضا دارم این یه بارو لینکی از دانلود آهنگ اینجا نزارن
بالاخره به صورت رسمی مجوز آلبوم محسن چاووشی اعلام شد ...
به همراه زمان ورود آلبوم و تعداد تراک ها
لازم به ذكر است كه آلبوم يه شاخه نيلوفر نام دارد , كه بيشتر به نام يك شاخه نيلوفر معرفي شده بود.
منتظر خبر های داغ دیگر از محسن چاووشی در این مدت باشید !!!
این آلبوم 12 تا آهنگ داره؟
اون توی عکس نوشته 12 تاست
wow
خدا رو شکر
سلام
اقا دمتون گرم
اگر یه موقع لینکی چیزی دیدین سعی کیند پخش نشه
حیفه
ظاهرا باید تا نیمه اول مهر صبر کنیم و این بار فکر کنم واقعا نیمه اول مهر همه چی تموم میشه!
امید به خدا