سلام دوستان.
من 1 مگ نامحدود مخابرات دارم, الان به مدت 3 ماه است که اینترنت من فقط شب ها از ساعت 12 تا 9 صبح وصله و در تمام مدت روز به هیچ وجه وصل نمی شه!
شما از طریق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
شکایت خودتون رو اعلام کنید و برای شکایت در سایت مخابرات ضرب العجل هم تعیین کنید که اگر تا تاریخی بطور مثال 1هفته بعد مشکل حل نشه از طریق مراجع قضایی مشکل رو پیگیری خواهید کرد...
بهتون قول میدم خیلی زود مشکلتون رو حل می کنند..
البته بهتون پیشنهاد میکنم اول پسورد خودتون رو هم تغییر دهید و بعد دوباره تست کنید...
و تمامیه مدارکی که دارید رو کتبی هم داشته باشید بطور مثال بررسی مخابرات رو بگید مخابرات کتبی نوشته باشه...
و میتونید در عین حال هم به سر رئیس مخابرات منطقه شکایت خودتون رو بگید و از اون طریق هم پیگیر باشد.. مثلا اگر در شهرک غرب هستید باید به سر رئیس مخابرات های کد 8 شکایت خودتون رو اعلام کنید..
من مشکل کندی سرعت فراوانی در محل کار داشتم و از هر طریقی که پیگیر بودم درست نشد.. از هر 3 طریق رفتم جلو و هر 3 خدا رو شکر پیگیری کردن و مشکل رو خیلی راحت حل کردن...
اینم لینک مراکز مخابراتی و مدیر کل مراکز
زمانی هم که تماس میگیرید حتما قید کنید که تمامیه مراحل رو رفتین همه ی کار ها رو انجام دادید از مخابرات استعلام کیفیت خط دارید و...
برای سامانه 2020 و اینترنت پرسرعت ،مخابرات یک نظر سنجی گذاشته که اصلا نیازی به وارد کردن شماره تلفن و غیره نیست.. پیشنهاد میکنم همه دوستان هم این نظر سنجی رو پر کنن و مشکلات خودشون رو اعلام کنن....
- - - Updated - - -