مال من رو زده Information Technology که کسایی که از مخابراته adsl گرفتن براشون اینو میزنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مال من رو زده Information Technology که کسایی که از مخابراته adsl گرفتن براشون اینو میزنه:
اگر آنتن دهی منطقه ی شما جواب بده، قطعاً مودم رومیزی گزینه ی بهتریه، هر کدوم شد بگیر، فرق چندانی ندارن، تفاوت در تعداد پورت لن هست که مدل مد نظر شما دو تا داره.نقل قول:
چی از خودشون مایه گذوشتن؟:n02:نقل قول:
این وضعش از رایتل هم بدتره....
این باگه صفحه مشترکین حل نشد؟
من زمان باقی مانده سرویسم تا سال 1478 هست!!
واقعا همینطوره؟:n02:
در این که adsl از وایمکس و سرویس های مشابه بهتر و ارزونتره شکی نیست ولی همین adsl هم بعضی وقتها اعصاب خورد کن میشه برو توی تاپیک شرکت های مختلف نگاه کن ببین مردم چه زجری دارن میکشن .کلا اینترنت چه وایمکس باشه چه ای دی اس ال و ... برای بعضی ها راضی کنندس و برای بعضی ها هم اینه دق این دیگه شانسیهنقل قول:
همین قدر که اسم مبین فرت اون زیر نباشه مایه افتخار ماست.نقل قول:
حرف شما درسته، چیزی که توی ایران اصلا اهمیت نداره کیفیت خدماته حالا میخواد ای دی اس ال باشه یا وایمکس، ضمانت تلویزیون 7 میلیونی باشه یا فلش 20 تومنی. ولی خداییش هزینه وایمکس خیلی سنگینه، تقریبا 6 گیگ 512 با adsl میشه 20 هزار تومن اونوقت 3 گیگ 512 با وایمکس میشه 18 تومن. خیلی زور دارهنقل قول:
بعید میدونم بتونی انتخاب کنی، هرچی داشته باشن بهت میدن ولی طبق شنیده ها DX350 بهتره.نقل قول:
من این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دیده بودم توی جدول را ندیده بودم که USB هم داره.
کلا اهواز با انتن دهی مشکل داره یا فقط منطقه ما مشکل داره حالا 8روز شده:n03:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
مبین نت تک لینک سرعت خوبه تورنت سرور خارجی داخلی فرقی داره شبانه باید چند لینک برای دانلود داشته باشید ؟ مخابرات راحت از حجم دزدی میکنن مثل اب خوردن مبین نت حساب کتاب داره با این هزینه نامحدود 1 به 4 بصرفه تره برای من